"Jan Veseli"
"Jan Veseli"

Sto mu gromova! Brutalni Jan Veseli uništio Karšijaku i umalo otkinuo obruč (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.15. | 17:33

Fener išamarao šampiona sa ubedljivih 104:82

Jan VeseliPrva rata je stigla na naplatu. Iako je jasno da je Karšijaka i dalje dužna Feneru za eliminaciju u polufinalu plej-ofa iz prošle sezone. Pamtiće joj to u Istanbulu dok su živi. Ali danas su Kanarinci povratili makar deo dostojanstva očitavši aktuelnom šampionu i lideru turskog prvenstva lekciju od koje će Karšijaki dugo brideti obrazi - 104:82.

Nije samo razlika od kolosalna 22 poena ono što raduje navijače Fenera. Tu je i lakoća sa kojom su domaći stizali do poena, a pre svega tu je i glad koja se videla u očima izabranika Željka Obradovića, jasan signal da im je poraz sa konca prošle sezone teško pao i da su u ovom takmičarskom ciklusu rešeni da vrate rivalima milo za drago.

Izabrane vesti

Jan Veseli se iživljavao!

Toliko je neuhvatljiv leteći Čeh bio za goste da se u jednom trenutku činilo da je mogao da otkine obruč. Zakucavao je iz pozicione igre, iz kontranapada, hvatao alej-apove... Šta je poželeo to je i uradio. Odbrana Karšijake kao da nije postojala za Veselog, koji je meč završio sa 20 poena i to samo zato što se Obradović smilovao i izveo ga iz igre sedam i po minuta pre kraja.

Odličan je bio i Nikola Kalinić sa 11 poena, ali i šest asistencija, Pero Antić je doprineo sa devet koševa,l dok je Bogdan Bogdanović stao na koti osam.


tagovi

Pinar KaršijakaPero AntićNikola KalinićJan VeseliFenerbahčeEvroligaBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara