Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

„Slučaj flaša“ je prošlost, Đoković zakazao trening

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 10:44

Srpski as ide na teren oko 13 časova da se sprema za treće kolo

Sreća u nesreći – bilo je slučajno. Iako je prva vest sa lica mesta, objavljena minut nakon događaja, govorila da je neko gađao i pogodio Novaka Đokovića metalnom flašom za vodu u glavu.

Novak je završio u bolnici na pregledima, pošto je zadobio rasekotinu na temenu, a pojavio se kasnije snimak sa kontra tribine koji je uverio sve da je zaista bio splet nesrećnih okolnosti. Momku koji se savio preko ograde da nešto kaže ili da pozdravi Đokovića, izletela je flaša iz ranca i pogodila tamo gde ne treba.

Izabrane vesti

Pošteno rečeno, da je čovek vežbao da izvede ovaj događaj da bi naudio Novaku, teško da bi uspeo da bude tako precizan. Nesrećna slučajnost...

Posle svega, negde posle ponoći, javio se i Đoković i rekao da je sve dobro i da se uz kesu leda na glavi odmara u hotelu. A, danas je stigla informacija i da će izaći na trening, što samo govori da osim kratke vrtoglavice, koju je osetio kada ga je metalna flaša pogodila, nema nekih posledica po njega.

Đoković će na teren za trening oko 13 časova, da se sprema za treće kolo mastersa u Rimu, u kojem će odmeriti snage sa Čileancem Tabilom, koji igra u sjajnoj formi i u Večni grad je došao ovenčan trofejom u Provansi.

Biće zanimljivo videti kako će rimska publika posle svega dočekati najboljeg tenisera sveta svih vremena. A, organizatorima ostaje da se češkaju po glavi, da se ovakav ispad više ne ponovi. Jer, sutra, kada je već dobio ideju, može neko da proba i namerno...



tagovi

Novak Đokovićatp rim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara