"Kaningam"
"Kaningam"

Košarkaš Minesote uhapšen zbog terorističkih pretnji

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.04.14. | 09:34

Dante Kaningem pretio svojoj devojci zbog čega je po drugi put ove nedelje završio iza rešetaka

KaningamMožda je NBA trenutno u zatišju zbog „martovskog ludila“, ali to ne znači da košarkaši najjače lige na svetu nisu aktivni. Daleko od toga. Primer dolazi iz Minesote. Plej Timbervulvsa Dante Kaningem uhapšen je pod drugi put ove nedelje, ovoga puta zbog terorističkih pretnji putem SMS poruka. Oba puta žrtva je bila njegova devojka sa kojom živi već nekoliko meseci i sa kojom nije baš u najboljim odnosima. Prošli put je uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira pošto je u toku noći provalio u kuću i napao svoju lepšu polovinu. Tada se izvukao sa 40.000 dolara kaucije, ali sada su optužbe mnogo teže.

Kaningem godišnje zarađuje 2,2 miliona dolara, ugovor sa Minesotom ističe mu na kraju aktuelne sezone, a klub je bio prinuđen da se oglasi povodom tog događaja.
„Situacija sa Kaningemom je veoma specifična i pratićemo šta se dešava. Ponavljamo da Minesota ne toleriše ponašanje koje je opisano u optužnici. Čekamo sudski proces posle kojeg ćemo moći da damo odgovarajući komentar", glasi kratko saopštenje Minesote.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

NBA ligaMinesota Timbervulvsdante kaningem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara