Komentari na vest

Telegraf objavio snimak tuče iz hodnika Arene: Smit razdvajao

K

Karlo Veliki

pre 4 meseca

Pada u oci da je dogadjaj OČEKIVAN, cim su Telegraf i Informer brzo objavili dogadjaj..Slicno je onome kad je bio atentat na Djindjica..Ne bi me iznenadilo da je jedan kosarkas crveno-belih bio na zadatku, obzirom da je u Srbiji poznato ko RADI NA MULJAŽU.?...
G

Gosas

pre 4 meseca

Kad vec pominjes taj drugi dogadjaj, bio je neki lik iz ova dva kluba umesan u isti, ne mogu da se setim ko.
G

Gostza

pre 4 meseca

Jasno se vidi da je Lazarevic u naletu, napadu, jer Naneli uzmice i naravno da se brani. Zasto niko iz svlacionice Zvezde nije posao za Nanelijem i Smitom, vec samo Lazarevic? Zasto je posao za njim? Jasno je da ce igraci da popiju zasluzene kazne, ali ideolog - Dr Covic nece. Ovo je samo "dunja", da se ne izrazim drugacije, na oku, za teske telesne je potrebno nesto vise, tako da nema potrebe da dizete dreku kao macke u februaru, jer nit vece dreke, nit manjeg k...a.
M

Mm lice

pre 4 meseca

Pošao je za njim jer je bio davljen. Tražio je objašnjenje! Takva komunikacija postoji medju igračima. Ne znam samo zašto to nije ostalo na verbalnom a ne da završi udaranjem. Ostrašćenost mogu da razumijem ali da tražiš način da opravdavaš nasilnika, to ne mogu.
S

Svedok

pre 4 meseca

Smit je ovde jedini svedok sta se desilo od pocetka, neka izadje u javnost i neka kaze sta je tacno bilo
F

Familija

pre 4 meseca

Prvo lesor našao Petruševa da napadne pa naneli Lazarevića pa panter Ljulja šta ste vi selektirali u partizanima šta držite i gajite u klubu neverotno prošlu utakmicu naneli davio Lazarevića i prosto sudije ništa svirale nisu radili neke ekspertize posle utakmice zanimljivo da je taj incident sakriven ostao i bukvalno su dali doprinos i podstakli nanelija da to može da radi ali sada se otišlo korak dalje jer imate povređenog košarkaša to će se sada preliti na sve strane van parketa i najveći krivac pored nanelija je klub partizana jer kada nemaš reakciju sudija na meču kada ćute i kada posle njih ćuti i aba liga dužni su bili da obave razgovor sa igračem iz razloga da ne dođemo u ovu i ovakvu situaciju a sada pa kako da vam kažem kako kome po volji otprilike možda je stvarno ovih dana dozvoljeno divljanje i nanošenje lakih ili težiš fizičkih posledica a da zakon kao recimo kada država ne radi za državne praznike ne radi e tako i zakon možda ovih nedelju dana raditi neće pa što pa nama to i odgovara svašta mogu uraditi ili završiti nekakve poslove ukoliko zakon Republike Srbije uzme godišnji odmor i ode na neko leto letovanje recimo Dominikana ili Filipini a koliko vidimo nisu pošteđeni ni igrači tako da nisam baš pametan šta sa ovim da radimo jedino što vam mogu reći kako se svako oseća tako i neka radi jebeš zakone jebeš pravila ajde svi da divljamo ako mome naneli mogu i ja svako iz naše države a da je naš državljanin posebnu pažnju dajem Srbima i zato Srbi sve nam je sada dozvoljeno
z

zaboravio?

pre 4 meseca

Pravda za Nelsona, heroja jer su zaboravili bacanje Milutinova. Ukrali pehar ejjjjj cuti bar.
S

Skalter

pre 4 meseca

Šta od njih drugo i očekivati. Jednom grobar uvek lažov!
D

Daks

pre 4 meseca

Ovako je i dzaja udario velikog soneta pa nikom nista..Napred Partizanen
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Jedino što je ovde jasno je da nije bilo Smita da bi Naneli dobio opasne batine.Sada ispada da je išibao Lazarevića a očigledno ga udario na kvarnjaka i nakon toga bi bio opasno pogažen da ga saigrač nije branio.
T

Treba

pre 4 meseca

Prvo traziti uzrok, pa tek onda posledice, uzrok mozes da sredi ali posledice ne mogu,razrorazna saopstenja su dovela do tenzija i svih vrsta pritisaka i na igrace.
R

Rezija

pre 4 meseca

Nisam bi sumnjao da fali snimak najbitnijeg detalja, a to je pocetak sukoba... Kao Doljevac, sluzba radi svoj posao maksimalno...
D

Detelina sa četiri lista

pre 4 meseca

Znam jednu ekipu što je stigla 0-2 nakon tuče.
G

Gostza

pre 4 meseca

Pa jest, mnogo si pametan, vazan igrac sam sebe diskvalifikovao u sukobu sa nebitnim.
K

Kako se "spontano"

pre 4 meseca

posle treninga mladi Lazarevic od 30 leta vraca u hodnik bas kada Naneli prolazi i pocinje da price nesto... Sve i da nema drugi deo snimka gde se vidi kako nasrce na Nanelija i kako ovaj ide u nazad ovo je pametnom dovoljno. Predstave sa klubom iz predgradja se izgleda nikad ne zavrsavaju.
T

Tegi snimao

pre 4 meseca

Haha, stavili ste kraj snimka, a gde je pocetak kad je Naneli udario Lazarevica. Sponozorski, bravo.
S

SRETA NUMERA

pre 4 meseca

Navijam za Zvezdu ceo svoj život, i navijaću za Zvezdu dok ne umrem,,,, ali ne mogu da odćutim tendeciozni komentar osvedočenih lažova iz informera koji jažu jako se lepo vudi dacje Naneli prvi udario i napao Lazarevića. Takvu presnu kaž odavno nisam pročitao gde informerovci kažu na očigled svih koji su videli snimak. A zapravo : NA SNIMKU SE APSOLUTNO I 1000% NE VIDI KO JE PRVI POČEO , JER SU IGRAČI IZAŠLI IZ KADRA. VIDI SE SAMO PISLE TOGA VALJANJE PO PODU. IGRAČI ĆE SE POMIRITI, I MENI JE ŽAO ŠTO SE OVO DEŠAVA ALI LAŽ OVIH LAŽOVA OSTAĆE ZAUVEK ZAPAMĆENA. NARAVNO DA VOLIM I JEDVA ČEKAM I TREĆU ZVEZDINU POBEDU , ALI NE POD OVIM OKOLNOSTIMA I DA SE TO OTIMA I DA SE NAMERNO STVARA ATMOSFERA UBILAČKA I ATMOSFERA MRŽNJE....OVI NESREĆNICI I NE SLUTE DA OVIM STVARAJU ATMOSFERU DA NEKO ID N AVIJAČA U NALETU BESA OVAKO NEKOG MOŽE I DA UBIJE. NADAM SE DA SE TO NEĆE DESITI, JER NI JEDNA TITULA NIJE VREDNA GUBITKA JEDNOG ŽIVOTA.
j

jackie

pre 4 meseca

Lepo si počeo, a loše završio.Tačno je to, da se puno komentariše bez uvida u kompletnu sliku. Takođe, tačno je i to da je klub za koga navijaš saopštio da ne može da garantuje bezbednost sudijama, ukoliko..... Što je ubedljivo najveći presedan u istoriji sporta. Završio si u tom stilu.
U

U Pioniru, u subotu...

pre 4 meseca

Pionir. 25 maj.
T

Torbicis

pre 4 meseca

Ja ne branim Nanelija i nervira me izjava o Jokicu ali braco vas igrac nicim izazvan prilazi i zapocinje sukob.A nemam ništa protiv ni protiv Lazarevića,brz oporavak i sudite se posle finala,vasa stvar!!!
J

Je li

pre 4 meseca

Da ga mozda Lazarevic nije izazvao i i drugoj utakmici ovo g...o od Nanelija davi.
S

Snimaaaaak

pre 4 meseca

Kada izađe kompletan snimak, onda da osuđuhjmo jednu ili drugu stranu. Svakako se previše mržnja raširila, a mržnja dolazi od dva čoveka, al jbg kolektivno ste svi ovce koji nasedate na to. IQ 20, pogotovo ovi komentotari ove, sve go slepac.
z

zvezdina skola kosarke

pre 4 meseca

Sve sto ja ovde vidim je da igrac u crvenoj trenerci obara na zemlju igraca u crnoj trenerci i da zamahuje da ga udari dok je ovaj na zemlji. To sto vi pisete je neistina , to je spinovanje. Vas clanak pokusava da nam kaze kako mi nismo videli ono sto se stvarno vidi, vec da je onako kako vama odgovara. E pa ovoga puta to nece proci , samo pokazuje cimese se sve ovi crveni bave.
S

Srxx

pre 4 meseca

A gde nestadoše prvih 14 sekundi snimka? S obzirom da znamo čiji su telegraf i informer, čekaćemo celi snimak...
G

Gost nedragi

pre 4 meseca

Zasto niste pustili snimak situacije koja je prethodila ovom? Dobio deckonja ono sto je i trazio.
D

Detelina sa četiri lista

pre 4 meseca

Znam jednu ekipu što je stigla 0-2 nakon tuče.
D

Detelina sa četiri lista

pre 4 meseca

Znam jednu ekipu što je stigla 0-2 nakon tuče.
Б

Бск

pre 4 meseca

Звезду и Партизан треба угасити! То су два🦀српског спорта.
D

Djuradj

pre 4 meseca

https://x.com/i/status/1792200536047136847 Evo vam snimak gde se jasno vidi da mu Lazarevic prilazi i pocinje da provocira. Da li svojevoljno ili po necijem nalogu, zakljucite sami.
D

Detelina sa četiri lista

pre 4 meseca

Znam jednu ekipu što je stigla 0-2 nakon tuče.
S

Ssaallee

pre 4 meseca

Vidi ove grobare kao ne vidi se da ga je naneli udario ja mislim da ga je covke nabo I razbio mu arkadu...
S

Sentorino

pre 4 meseca

Pored toga sto je dzukacki udario Lazarevića, Naneli treba dozivotno da bude zahvalan Smitu! Kako ga je lagano nakon udarca Stefan smestio na pod, da nije bilo Smita, Naneli bi dobio sta zaslužuje...I neverovatno je da jos uvek nije uhapsen i suspendovan! Ali zna se ciji je projekat KK partizan.
N

Nickcdn

pre 4 meseca

А чији је то Партизан пројекат мастурбатору?
T

Torbicis

pre 4 meseca

I sta cemo sad??? Naneli prolazi hodnikom sto bi rekli ide svojim putem,a Lazarević krece za njim i ko zna sta mu govori a verovatno i prvi zapocinje sukob,jer nije ga dzaba progonio..
D

Djape45║

pre 4 meseca

Jeste Lazarevic je ovde tukao Nanelija isto kao sto ga je vec davio na utakmici.
j

jjjjjjjjj

pre 4 meseca

samo mi nije jasno ko daje snimke,ovo su kamere u Areni i samo nadlezni mogu da gledaju a ne neko da seruje ovde i da naplacuje snimke
F

Familija

pre 4 meseca

POGREŠNO SKRETANJE za grupu građana jer tamo gde se bude pogrešno skretalo biće otprilike žene i deca
D

Djuradj

pre 4 meseca

Samo da Naneli nije povredio sutersku ruku. Mladi i perspektivni Lazarevic od 28 leta, mora da zaradi platu na neki nacin, kad vec ne moze od kosarkaskog znanja.
v

v1ad

pre 4 meseca

A da ne zaboravimo Nelsonovo obaranje Milutinova od pre par godina.
v

v1ad

pre 4 meseca

Ne znam ko je poceo, samo znam da je Naneli zavrsio na podu.
G

Gilelele

pre 4 meseca

Tesko povredjeni Lazarevic se onesvestio nakon udarca i pao je na Nanelija. Naneli ce tesko igrati veceras, ako je onakva faca Lazarevicu, kakva li je njegova ruka?
n

nevini

pre 4 meseca

Ovaj lazarevic je nevin isto ko i prodavačica ljubavi ! Nevin al u lakat ! 😂😂😂😂
B

Boban1

pre 4 meseca

Ja pogledah ovaj snimak i ništa se ne vidi,ko nekoga i prvi udario. ABA liga treba da kazni obadvojicu i suspenduje,pa neka policija istražuje dalje. Tenzije se moraju smanjiti,samo identičnim kaznama i jednih i drugih. Dosta je bilo više,sad kad vodimo 2:0 ne treba nam ovo
G

Gost Mark Markez

pre 4 meseca

Proverena vest: Naneli je u prolazu ( posle verbalnog sukoba) zadao udarac glavom (a ne pesnicom) Lazareviću, a ovo što isečeni snimak pokazuje je finale sukoba ( gde ostali igrači oba tima pokušavaju da ih razvade); Nanelija (nasilnika) pod hitno diskvalifikovati i ekspedovati u svoju domovinu!
L

Lepo se vidi da

pre 4 meseca

Čović udara Lazarević a Naneli pokušava da smiri.
S

Sto se Lazarevic "spontano"

pre 4 meseca

vraca u hodnik nakon treninga i krece da prica nesto Dzejmsu... ljudi moji ima nas poprilicno koji gledamo svojim ocima, mislimo svojom glavom lik sem toga sto je nebojsin taster, prenosi sta svlacionica prica i slicno nema drugu ulogu i ovo je nacin da zaradi platu. NEĆE VAM PROĆI!
Г

Групни

pre 4 meseca

тако је бре звездина школо, прокација пре свега ... !!!!
В

Вечерас.Телевизор

pre 4 meseca

Делије треба да дођу испред Арене
M

Mislis

pre 4 meseca

Cigani da dodju? A sta ce tamo?
V

Vlax

pre 4 meseca

Pa dođite.
Č

Čekaj

pre 4 meseca

A sta ce Zvezda u Areni, zar nisu prijavili Pionir da igraju finale, sto nisu trenirali u Pioniru nego u Areni?
B

Boban1

pre 4 meseca

@Cekaj,pa i groblje je trenirali u Pooniru pre obadvije utakmice. To su pravila u citavom svetu,ali za tebe koji pratiš košarku nedelju-dve je to nepoznanica
u

uf

pre 4 meseca

zato sto u svakom sportu, gostujuci tim ima treninge pred utakmicu na terenu na kom ce se igrati
P

Petronije...

pre 4 meseca

@Čekaj, da li ti to najozbiljnije pitaš?
R

Realno istina

pre 4 meseca

Pretpostavljam da smo imali pravo po protokolu takmicenja. Da nije tako niko nas ne bi pustio u Arenu.
N

Nemoguce

pre 4 meseca

Pa mozda zato sta su gosti, sta znam
E

ErcovDelija

pre 4 meseca

Prosta stvar u svim sportovima svuda na svetu - gostujuca ekipa odradjuje trening na domacem terenu da upozna teren.
Č

Čekaj

pre 4 meseca

A Partizan odradio trening u Pionir
Д

Делије.Нови.Београд

pre 4 meseca

Делије хајмо сви спонтано полако ка Арене.
P

Parizer

pre 4 meseca

Spontano mi se cini da imas oko 12 godina.
H

Hajte

pre 4 meseca

Ako smete
N

Nickcdn

pre 4 meseca

И шта ћете тамо да урадите? Да се тучете, да претите ?
@

@Hajte

pre 4 meseca

Smeli smo pre par meseci bezali ste svi znamo kako imas snimke pa pogledaj
g

gost.1

pre 4 meseca

sve je jasno! Patrijarh je naredio Lazarevicu da isprovocira Nanelija kako bi ga ovaj udario i bio suspendovan za ostale meceve...
Г

Групни

pre 4 meseca

и Патријарх и Председник, и Стуб друштва и национални клуб и рудна рента и женска равноправност, све је моје твоје ....
D

Dexl

pre 4 meseca

Zamisli pricu:Lazarevic napao Nanelija i drzi ga na podu ...Naneli ako imas toliko jak udarac sa poda da iskidas nekome arkadu ???onda ti si za boks ,za MMA...prije bice da si udario Lazarevica a nije htio u policiju nego obrisao pod sa tobom...
P

Petronije...

pre 4 meseca

Izgleda da nisi gledao snimak od početka, gde se vidi da Naneli zamahuje i udara nekoga. Šteta što ih je Hrvat razdvojio, večeras biste igrali sa igračem manje.
D

Dexl

pre 4 meseca

Ne shvatas ti nista moj Petronije ...ni o cemu pricas a ni ko su oni a ni mi
£

£££

pre 4 meseca

Koliko treba da bude neko zaslepljen od mrznje od 0 do Grobar pa da ne osudi ovako nesto? Prevashodno zbog samog akta nasilja, a onda i zbog toga sto je to uradio strani drzavljanin, debelo placen srpskim parama, jednom srpskom igracu.
M

Miljan90

pre 4 meseca

Jesi li tako govorio kada je Nelson bacio Milutinova?
S

Sta, sta

pre 4 meseca

Ste pisali kada je Nelson bacao Milutinova na parket?
K

Karamba

pre 4 meseca

Kakve veze ima da li je neko strani državljanin ili domaći kada je nasilje u pitanju? Drugo, svi komentarišu kako je Naneli ovo, Naneli ono, a na snimku se ne vidi Naneli kako udara već Lazarević kako nasrće na Nanelija. Ili je to ono "pustite vi to što vidite, slušajte šta vam ja govorim".
£

£££

pre 4 meseca

@Karamba - pogledaj ceo snimak, a ne ovaj iseceni. Videces da Naneli prvo udara Lazarevica, pa ovaj nalece na njega
Б

Блок

pre 4 meseca

Хватао га за врат Нанели у току меча ...штос из Мадрида ,није прошло ...Понашање играча партизана је дегутантно...од Анђушића и Смајлагића који вређају Звезду кад воде навијање ,Анђушић упутио извињење...Лесор који се сликао поред застава ,Нанели средњи прст публиици,хватање за врат Лазаревића и сад ово ал да Жељко као смирује ... Звезда победи Тео поведе Добро знај ...Недовић исто неку нашу
8

88

pre 4 meseca

Jedan divan klub zaista.
D

Dexl

pre 4 meseca

Ma kakav Madrid ...Partizan je dobio taj meč...onda je loptu uzeo Panter i krenuo da prodaje fore jednom Ljuju koji je ime košarke...ono kao vidi me ja imam loptu a ti si niko i nista...i sta onda...oces da se kur....iskida te normalno
H

Hocemo i snimak

pre 4 meseca

kako naivini mladi Lazarevic od 30 leta izlazi iz svlacionice bas u trenutku kada Naneli prolazi kroz hodnik i krece nesto da mu prica! ovi su odvratniji nego sto mislimo, a imamo loše misljenje.😂
J

Jole i

pre 4 meseca

Na snimku se lepo vidi da se Naneli vraća unazad i udara ovog Nitkova. Što znači da se Lazarević zaleteo na njega i Naneli ga dok se povlačio unazad udario.
v

v1ad

pre 4 meseca

Probaj da udaris nekoga ili nesto dok ides unazad. Jacina udarca ce ti biti mnogo slabija. Ne bi izasla modrica Lazarevicu da je tako.
O

Ološ

pre 4 meseca

Ko je nitko, ovo srpsko momče u Srbiji.Srbijo vazalna!
X

Xxxxxx

pre 4 meseca

Al grobari koji kazu da je Lazarevic napao Nanelija. Pa draga gospodo kako bi vi odreagovali da vas neko zavali šakom, rekli bi nema veze mir mir niko nije kriv
Ć

Ćorav li si…

pre 4 meseca

vidi se na snimku da Lazarevic gura Nanelija pa onda mu potom Naneli zadaje udarac .
G

Gosti

pre 4 meseca

Za vreme utakmice šta se desi, tu ostane. Na kraju krajeva, priđeš posle utakmice da porazgovaraš. Ako odbije, priđeš treneru, sporskom direktoru na kraju. Postoji 100 načina.
S

Simić

pre 4 meseca

Zar vi ne vidite u prvoj sekundi snimka kako Naneli udara desnim rukom Lazarevića? Jasno se vidi trzaj rukom. I onda sklupčen pada na pod. Śta je bre sa vama ljudi? Šta je sa mozgom? Gledate svojim očima nešto i onda tvrdite suprotno jer navijate za klub čiji pojedinac učini ovako nešto? Jel moguće to?
G

Gosttt

pre 4 meseca

A je l te to cudi, s obzirom da dolazi od najvecih licemera?
S

Soko

pre 4 meseca

Samo je tacno da je bila tuca a ko je koga napao to treba da utvrdi policija sve ostalo su nagadjanja.
A

Au smejurija...

pre 4 meseca

LAZAREVIC SRUSIO NANELIJA pa je verovatno dobio sta je zasluzio dok je jos hteo da ga udari na podu...lepo se sve vidi!!! MANI SE ČOVIĆU TVOJE PRIČE I POLITIKE !!!!! 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
M

Mjv

pre 4 meseca

Ovo sto se sa dvojicom bije lazarevic je nakon udarca
G

GostPa

pre 4 meseca

Ono što se vidi na snimku jeste da je zamahnuo desnim krošeom Naneli i da je nakon toga pao na pod. Lazarević je Nanelija vukao za majicu i pao preko njega. Vrlo je moguće da je tim krošeom naneo povrede Lazareviću (na levoj strani lica, jer se to poklapa sa smerom udarca). Sa druge strane, nejasno je šta je prouzrokovalo sukob, da li je Lazarević pre toga udario ili provocirao Nanelija ili je prošao bez reči pored njega, tj. nisu razjašnjene okolnosti događaja od početka do kraja. Osim toga, Partizan se još uvek ne oglašava, a to ukazuje da nemaju šta da kažu bez dubokog razmišljanja, da moraju da proberu reči za postupak svog igrača. Naneli je u prvoj utakmici odigrao odlično, u drugoj je bio očajan, tako da ne vidim njegov izostanak kao nenadoknadiv hendikep. Više minuta Avramoviću, uključiti Anđušića, jer i Zvezdi fale Hanga i Topić, kao i Tobi. Želimo razjašnjenje situacije! Žalosno je što je od sporta napravljen rat. Željko Pantić je lepo rekao da bi trebalo 2 godine na derbijima dozvoliti ulaz samo mlađima od 14 godina. Sportski pozdrav!
V

Vlada T.

pre 4 meseca

Cimaju me, smaraju: "Reci ko je doveo Žoca, platio WC, Pantera...?" EVO! Ključni čovek (ne koji dovodi trenere i igrače Nebojši) već Partizana, D.Kićanović, doveo je Žoca 1984.da bi ga posle 7 god.u crno-belom dresu postavio za trenera. Ostalo je istorija Partizana, reprezentacije, EL. Partizan je Žocova kuća u koju ga ne dovodi niko sa strane. Tu je domaćin, ne kao Kari, Dejo i Duško u Čovića, već kući Moke, Laleta, Trife, Karadže, Saleta Obrada. Žoc se ne dovodi kao Trinki, jer on je Partizan, kao i Kića, Dule, Saše, Divac, Mića, Novica... I kada je harao Evropom bio je na zidu Humske, krovu i parketu Pionira, na dresu i grbu, trećoj zvezdici posebne boje iznad preostale dve, zbog koje ga i mrze ovde. Vratili bi, platili i 3x više nekog svog Žoca, ali...Nema ga! Mora sa strane! Zbog novca se ide u pečalbu, ne vraća u dom, iako se bez para ne može obnoviti godinama urušavana kuća. U dom te vrati srce, pripadnost, ali oni koji su svoj napustili 2011.otišli u tuđi, to ne shvataju. Još kada bi "ŽOC-državni projekat" dobio od države koliko i oni koji su držali transparent i "legenda" im, ponovo bi na F4 kao 1992.kada ga je sa "Srpčićima" prvi put i osvojio. Pre se nisu pominjale cifre, niti se kukalo kada je (2 puta) dovođen Pešić (bivši igrač Partizan, pa Bosne koju je i trenirao) ili selektori Šakota i Zmago (i bez EL bili plaćeniji od Duleta). I WC za EL duplo manje koštala od "odustajanja" Cibone 2014. Partizan jeste kao 7.u ABA pozvan u EC, ali nije ubačen nakon 4 god. neigranja u EL umesto FMP. Ni umesto Igokee 2013, ni prekida zbog Kovida, ni bombardovanja 1999.(neki u EL bez plej-ofa). Nije mu ni brisan poreski, kao nekima dug od 15 mil€. Za Pantera (3X manje od Kampaca) i sve novce-HVALA! Rekordnim "sezonacima" i privatnim sponzorima, posebno DRŽAVI. Nemam problem da to i ponovim, ali i da je i ova, kao i DOS "evropska Zvezda" i SPS sa Divcem, dobila mnooogo VIŠE! Ali kad kažu "Kamerunci" i "SNS Partizan"?!😄 A C.zvezda simbol i ovog režima, sa toliko više miliona, stranaca, media, političara koji su prošli kroz uprave, lože (čak i Milo), tribinu... Ne smarajte više ovde. Ako smeta istina, imate Zonu press pa zovite i recite šta nije.
Т

Ти.ниси.крштен

pre 4 meseca

И никада ниси гледао утакмицу уживо. Умно си заостао питај стару како си избегао специјалну
B

Boners

pre 4 meseca

Kampaco 1,7 manje od Pantera i 2,7. Prva sezona Zoca evrokup sa 12 miliona, Zvezda evroligu sa 8,5. Druga sezona Partizan 16, Zvezda pocinje sezonu sa 8,5. Naknadno dolaze Kampaco, Ivanovic, Vildoza i budzet ide na 12. Treca sezona Zvezda 16, Ostoja kaze Partizan na igrace 20 i jos vraca dug 8 miliona, plus drugi troskovi. Zvezda igrala evroligu sa 7,8 miliona Partizan sedmi u Aba ligi sa 6 miliona. Kad je Partizan dovodio Nba pojacanja Zvezda se borila za opstqnal sa Zadrom i budzetom 400.00. To je za vas normalno, kao u vaterpolu, kad su slicni uslovi odmah ste ugnjetavani.
@

@vladan

pre 4 meseca

...ti si najveci licemer srpske kosarke. uzimas pare od partizana i prodajes mudrosti neke ovde. secamo se kako si docekivao covica kao kralja dok nije presao u zvezdu. imas i u svojoj arhivi. i naravno da je drzavni projekat, ne globos mu tetka poklonila a ostalo je sa binga. placen si da lazes narod i ti pricas o spinovanju. jel' tvoja plata ide u budzet ili je to preko neke sesrtinske firme? ko o cemu, vladan o postenju.
D

DVA

pre 4 meseca

Prvo, ako je ovo zaista poznati novinar, Vladan Tegeltija, moram da kažem da mi je to baš tužno. Biti 30 godina poznati sportski novinar, a onda doći do tog nivoa da (navijački ostrašćeno) komentarišeš vest na jednom sportskom portalu... Dakle, nije uspeo da se izdigne ni finansijski
V

Vuk Valjevo

pre 4 meseca

A kakve veze ima ta (navijačka) priča sa ovom temom? Obradović je legenda, Partizan je sportska institucija, u košarci uspešniji od Zvezde, to je jasno. I šta sad? Zvezda treba da se ugasi? Partizan ima ekskluzivno pravo na Evroligu, na uspeh, na slavu? Ovo je klasična marketinška limunada, koja ima za cilj šta - da skrene pažnju s teme članka. Bravo za partizanovu istoriju meni kao zvezdašu je drago da smo imali toliko uspeha kao reprezentacija zahvaljujući dobrim delom partizanovim igrakima. To nema veze s ovim, a i ni sa čim danas. Zvezda je popularniji klub, sa mnogo navijača, to ne možeš negirati, sportski novinaru. Uzgred, blistava sportska karijera, od intervjuisanja NBA zvezda do komentara na Mocart sportu. Tužno.
K

Karlo Veliki

pre 4 meseca

Hvala ti za inspirativni komentar.
N

Nicker

pre 4 meseca

Svi snimci su dostupni osim onog gde se jasno vidi ko je zapoceo tucu...
F

Faust

pre 4 meseca

Ajd sad cigani lepo opet pogledajte ali ceo snimak, do kraja. Da je Naneli napao Lazarevića (na snimku se vidi da ga udara dok se kreće u nazad) da li bi vaš kapiten nakon što su ih razdvojili smirivao Nanelija i sklanjao ga na drugi kraj hodnika?
G

Gostttt

pre 4 meseca

Verbalno me ne zanima ko je kome sta rekao. Naneli prvi upucuje udarac, i tu je kraj. Ogromna je razlika izmedju price i fizickog napada.

Sakur

pre 4 meseca

Kada te brani informer onda je sve jasno hahahaha.Stavili su snimak gde Naneli prolazi pored svlacionice gde izlazi ovaj lik i nesto mu dobacije i nista se vise ne vidi na snimku
I

Informer jer

pre 4 meseca

Bar srpski tabloid ali kada te brani nova ss.NDH 1 i danas a prednjaci sport klub koji svi zajefno zele sve najgore celokupnom srpskom rodu onda treba da se zapitas.
D

DuVu

pre 4 meseca

Daj napišite bar realno ništa više kako vas nije sramota!
M

Ma ajde

pre 4 meseca

Da li da verujemo Čoviću ili sopstvenim očima. Naneli dodelio vaspitnu u samoodbrani
G

Gosttt

pre 4 meseca

Veruj ti svojim ocima, ali pogledaj ceo snimak
h

hahahahaha

pre 4 meseca

dada vaspitnu u samoodbrani... koliko ste ludi
O

Ovakvih

pre 4 meseca

Slučajeva je bilo u prošlosti, koliko hoćete, ali se nije puštalo u javnost. Ali danas je sve odvratno, neki lajkovi i ostale gluposti. Sve neke tužibabe.
M

Marko J

pre 4 meseca

I jednom i drugom diskvalifikacija. Zar su to sportisti?
T

To i jeste cilj bio....

pre 4 meseca

Lazarević i ovako statista u kukuruzu već mesecima!!!
M

MILE LED

pre 4 meseca

Naneli ovaj u crvenom?
s

samo

pre 4 meseca

Da nije bilo Smita,Naneli ne bi izasao iz hale.
@

@samo

pre 4 meseca

u petoj utakmici i nece…
C

Comi81

pre 4 meseca

Napao ga je pošto ga je ovaj udario...Ali toga naravno na snimku nema. Nema na snimku trenutka kad je Lazarević udaren,ovo je samo ono što se desilo posle toga i ovdje nikakvih udaraca nije bilo...

❤️❤️❤️❤️❤️

pre 4 meseca

"Ko siri mržnju? " Dobro pitanje. Kako uvek stranci prave incidente protiv Zvezde. Ko ih nauci da se ponasaju tako ili taj sto se pita ko siri mrznju im ne skrene paznju na ponasanje... Madar pokazuje srednji prst navijacima, Lesor se zalece na Petruseva dva puta, Naneli se zalece na navijace koji ga provociraju, Panter skace po Zvezdinom grbu pokazujuci istu tu mrznju i nepostovanje, Panter, Naneli, Ledej se ne pozdravljaju sa Zvezdinim igracima pred pocetak utakmice, Naneli davi Lazarevica na samoj utakmici i posle svega jos tuca... I posle se beko pita ko siri mržnju.
G

Gosti

pre 4 meseca

Ne zaboravi primere sa suprotne strane, koliko Čović od svog dolaska priča, provocira, i spinuje. Da ne pričamo što je i pred prvu utakmicu javno pretio sudijama. Danam je država uređena, odgovarao bi i imao minimum uslovnu, ako ne i suspenziju i trajno odstranjivanje iz sporta.
k

keruzzi

pre 4 meseca

pitaj avodžobija, Nelsona i Čovića
V

Vu k

pre 4 meseca

Sramotno je objaviti ovaj video... Kao da je Ostoja birao, kako bi se relativizovala krivica. Što se mene tiče, neka igra Naneli, da ne bude posle da su zato izgubili. No, posle ovoga nema šanse partizan da preokrene u eventualnoj petoj utakmici, jednostavno neće moći da dišu u Pioniru, a ne da igraju košarku
@

@vu

pre 4 meseca

Niko nece moci da dise u Pioniru, zato sto se Ledej ne kupa...
V

Vlada T.

pre 4 meseca

NEMA KRAJA PREPUCAVANJIMA😂 Posle dva meseca kukanja, pritisaka, pretnji , ucena i klipova,šest saopštenja KKCZ i pet Budućnosti pred i tokom plej-ofa vezanih za sudije, ovako izgleda naslov posle prvog oglašavanja Partizana u kome je samo izneta ekspertizu koju nije želela da objavi ABA, kao što se oglašavala za samo dve odluke posle majstorice polufinala. 😂😂😂 O pretnjama linčom, pritiscima i mobingu KKCZ I Budućnosti, ulasku u svlačionice o kome je javnost obavestio Dožaj - NI REČ 😂😂😂 I dok u Partizanu trpe kritike zbog ćutanja i neoglašavanja sve to vreme, genijalci ispinuju naslov “NEMA KRAJA PREPUCAVANJIMA”😂😂😂
B

Boners

pre 4 meseca

Verovatno si mislio ulazak u svlacionicu u Podgorici i ulazak Savica i kasnjenje prebledelih sudija. Partizan do sad izdao tri saopstenja i ovaj snimak gde pokusava da svali krivicu na Lazarevica koji je ocigledno samo odgurnuo debila.
J

Jshshxgig

pre 4 meseca

Smesan si Tegeltija. Glumis neko ludilo na Instagramu, a vise pratilaca ima ker od Luisa Hamiltona nego ti. Idi radi emisije u podrumu SOS kanala i zovi jednog i po gosta sto ti dolaze u emisiju.
L

Lađa mala

pre 4 meseca

Da nije Čović stalno grejao atmosferu usijanja do ovoga nikada nebi došlo Čak mu je uspelo da se i igrači mrze Jako tužno
@

@ladja

pre 4 meseca

Mislis na tri primata koji nisu hteli da se pozdrave sa protivnicima?
Г

Горос

pre 4 meseca

Јел си у кафићу или у 20 квадрата некрштени
@

@Ladja mala

pre 4 meseca

sram te bilo
p

privlacenje publike

pre 4 meseca

Danas se rusi rekord po broju gledalaca Arene, a u petoj utakmici Pionira... Ulaze svi sezonci!
J

Joksaaa

pre 4 meseca

Nisu izvukli pouke iz tuce sa Realom? Svi u kamion pa u Bugarsku! Komplet svi
m

makiš ada

pre 4 meseca

napali ste Nanelija bez ikakvog razloga,ovde se vidi da je lazarević napao Nanelija jer je pored sebe imao 10 igrača zvezde i ko zna šta je sve izgovorio Naneliju i zato je dobio po p...i a cigani odmah osuli drvlje i kamenje po njemu.Gebelsova metoda napadni bolje nego da te napadnu i laž izgovorena 100 puta postaje istina.
G

Gost "

pre 4 meseca

Jesi to sam smislio ili si imao pomoć ?
B

Borky10

pre 4 meseca

Aj druze oladi, ima snimak i vase lazi ne prolaze ovaj put. Fino se vidi udaranje Lazarevica i suzdrzavanje istog da ovu curicu ne prebije kao macku.
j

jfjdidkdjd

pre 4 meseca

Sinko, da ides da se lecis
V

Vlada T.

pre 4 meseca

Izdali su danas deveto saopštenja od početka plej-ofa, otvoreno pretili pismom ABA sa potpisom i pečatom da ne garantuju bezbednost sudijama ako ne budu sudili po njihovom, da će krivično goniti komesara ako bude incidenata… Oduzimali su akreditacije, pretili, tužili ili prebijali novinare, zastrašivali, smenjivali komentatore, zakazivali gostovanja, emisije i jutarnje programe, prijavljivali igrače policiji i tužilaštvu, cepali sudijama pasoše na aerodromu, gasili struju i tv prenos… i takvi danas mogu da dele lekcije samo na Pinku, jer ih Evroliga zbog prevara i falsifikovanja kažnjava i sankcioniše. Ne nasedajte na provokacije, izdignite se iz prigradskog blata. Partizan je brend Evrolige, ne fabrički i klub promenjenog imena, prigradskih manira.
@

@vladan

pre 4 meseca

...vladane, vladane, videli smo vase manire dosta puta. nego, sta bi bilo da je lazarevic udario nanelija? a ne znam koja saopstenja ti brojis, kada partizan svaki dan izdaje ista. a i u toj evroligi ste pokazali vase manire, videla je cela evropa. nego, ti lepo veceras skini sve sa sebe i skaci u ritmu hale. mozes i da mases necim, kao domaci reprezentativci u partizanu.
O

Ovo

pre 4 meseca

Je namontirano, isto kao i krađa parfema, sad će taj spin.
G

Godzila

pre 4 meseca

Udariš nekoga i padneš. Šteta što umesto Lazarevića nije bio Bolomboj, diskvalifikovao bi ga momentalno sa večerašnje utakmice.
V

Vlada T.

pre 4 meseca

Pre tačko dve nedelje prebrojali smo saopštenja (bez ekspertiza i klipova) KKCZ i Budućnosti (5-2). I dok se Partizan mesecima nije oglašavao, KKCZ je od početka plej-ofa do danas, izdala DEVET saopštenja . Mediji nisu smeli ni jedno saopštenje da komentarišu, posebno ne skandalozno pismo KKCZ u ABA u kome prete da ne garantuju bezbednost sudijama, uz ucenu da će krivično goniti komesara ABA ako bude incidenata u Pioniru…😂 Posle “hrabrog ćutanja” i višemesečnog čekanja da se oglasi Partizan, odvažili su se posle prvog da izjednače neizjednačivo i napišu čuveno-“RAT SAOPŠTENJA”
G

GostO

pre 4 meseca

Lepo se vidi da Naneli zadaje prvi udarac nakon cega Lazarevic nalece na njega. Samo mi nije jasno zasto ste okacili isecen snimak umesto celog
В

Втб

pre 4 meseca

Види се да је Нанели направио трзај руком (претпостављам да га је тада ударио, мада се не види) и онда га је Лазаревић згужвао, мада га није ударио ниједном... Свакако, казнити обојицу, доста је дивљаштва.
B

Borky10

pre 4 meseca

Zasto kazniti Lazarevica sto je odgurno covjeka koji ga je udario??? Opet izjednacavamo i zato se ovakve stvari i desavaju jer se ovjek spinuje.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Nemam pojma ali ovde se vidi Lazarević kako nasrće i obara Nanelija! Ništa neka ode u policiju i neka prijavi Nanelija kao onomad Petrušev.
&

&

pre 4 meseca

I ti pogledaj ceo snimak
l

leeepoooo

pre 4 meseca

se vidi na snimku celom kako naneli zateze lazarevica i posle toga ga lazarevic obara na pod i pristizunostali...tako da crno beli spineri tisina...lazna za ovog nasilnika,nije munprvi put
m

mrk

pre 4 meseca

jednim udarcem pravi picku na dva mesta?
P

Perinco

pre 4 meseca

Malo mi cudno da svi Zvezdini igraci smiruju Nanelija(Teodosic,Lazic i da ne nabrajam dalje),tako da nisam bas ubedjen da je Naneli iz cista mira reagivao na ovo!Zesca je provokacija ovo bila,cim ovako reaguju ostali Zvezdini igraci!
T

TAKOO JEEE

pre 4 meseca

Meni kao Srbinu ne moze biti normalno da ti neki divljak udari Srbina bio Zvezdas ili Partozanovac..Nije mi jasno da dozvilis da te u Srbiji neki crnac udari...Prvo obojica su visoki skoro isto po 2metra..Tu ste iste visine,trebao ga je takodje udarati...Druga stvar gde su saigraci da skoce na njega, Mitrovic, Lazic karatista vlasnik c.pojasa, Bolomboj iako je stranac i tamnoput. A realno gde su navijaci koji su spremi na sve...Ovaj opasno iritira izjavama i ponasanjem na terenu i van njega..Jokica proziva,ulazi u svadju sa svojim Grobarima, cak ranije i pretio na drustvenim mrezama..Gde je bio da korektnom Egsumu pomogne i nasrne na Jabuselea..? GDE SU DELIJE SPREMNE NA SVE, SACEKAJU GA U GRADU I DOBRO GA ISPREBIJAJU, TO SU TREBALI I LESORU URADITI...Da jesu ovo se ne bi desilo Lazarevicu...Da je Bolomboj ovo ucinio Andjudicu ja kao Zvezdas pozeleo bih da ga otkinu navijaci i saigraci ostecenog...Treba da ga startuju u gradu i pokidaju sve u 2 minuta....Ovo najiskrenije mislim, jer mi vise muka od saopstenja KK CZV i Covica, ali stvarno mi se smucilo to...
C

Covic prevazilazi sebe

pre 4 meseca

Misljenja sam da Lazarevic koji ima 30 godina i igra 4 sezonu u zvezdi bez ikakvog ucinka , sa prosekom od 0,4 poena po utakmici i 2,3 minuta mora nekako kod gosn. nebojse zaraditi platu i da je ova frka nacin NEĆE PROĆI! Lazarevic je od Fmp-a 1 Čovicev piun to svi igraci znaju, prenosi sta prica svlacionica, sta komentarisu igraci, a sad je presao na visi nivo ipak je zagazio u cetvrtu deceniju.
L

Lepi Mijo

pre 4 meseca

Izgleda na snimci da je Nannali napadnut od igrača Zvezde
M

Mile led

pre 4 meseca

Na snimku se lepo vidi da se Naneli vraća unazad i udara ovog Nitkova. Što znači da se Lazarević zaleteo na njega i Naneli ga dok se povlačio unazad udario.
B

Burek

pre 4 meseca

Kad bi se video i sam početak sukoba (što se ne vidi čak ni u Telegrafu), sve bi nam bilo jasno. Možda Lazarević jeste prvi provocirao, ali treba imati u vidu da ga je Naneli hvatao za vrat u Pioniru. Svakako, treba da čujemo i drugu stranu, odnosno odgovor Partizanove uprave koja će imati svoje argumente i iz svega ovoga će moći da se izvuče bar preliminarni zaključak o tome ko je kriv za sve ovo. U svakom slučaju, ovo je samo vrhunac tenzija koje su se stvorile u košarci poslednjih godina kod nas, a što neko napisa u komentarima na prvoj vesti o današnjem incidentu, počele su baš kad se Željko vratio u Partizan (naravno da je i Čović taj koji širi mržnju, verujem da je to i Vujošević radio, ali sada su tenzije nikad veće).
G

Gostbdjdd

pre 4 meseca

Lepo se vidi na snimku da je slina udario glavom o pod kad je lezao na Naneliju. Naneli ga nije udario u glavu. Mada je to sve nebitno. Jako je interesantno kako nije pocela sveopsta tuca kako to inace bude na utakmici, neki su razdvajali, a ostali samo mirno posmatrali. Ispade da su tuce na utakmicama samo za lozenje publike.
P

PartizanPFK

pre 4 meseca

Sada je sve jasno! Nasrtaj Lazarevića na Nanelija i samoodbrana od crvenog divljaka. Što se kaže što se kačiš kad si slabiji? Bravo Džejms!
r

riđobradi

pre 4 meseca

Komesar za sudjenje @aba.liga u svom otvorenom pismu istakao je da napadi Crvene zvezde prelaze u „mobing“ i poziv na javni linč. Posebno je istakao činjenicu da su predstavnici KK Crvena zvezda tražili od njega da im kaže ko sudi utakmice ili kada će biti delegiranje, a da Zoran Savić sa njegove strane nikada nije bio upoznat sa delegiranjem sudija niti je ulazio u sudijsku svlačionicu za vreme majstorice protiv Budućnosti.

❤️❤️❤️

pre 4 meseca

"Ko siri mržnju? " Dobro pitanje. Kako uvek stranci prave incidente protiv Zvezde. Ko ih nauci da se ponasaju tako ili taj sto se pita ko siri mrznju im ne skrene paznju na ponasanje... Madar pokazuje srednji prst navijacima, Lesor se zalece na Petruseva dva puta, Naneli se zalece na navijace koji ga provociraju, Panter skace po Zvezdinom grbu pokazujuci istu tu mrznju i nepostovanje, Panter, Naneli, Ledej se ne pozdravljaju sa Zvezdinim igracima pred pocetak utakmice, Naneli davi Lazarevica na samoj utakmici i posle svega jos tuca... I posle se neko pita ko siri mržnju.
S

Sačekuša

pre 4 meseca

Na snimci se vidi, da je Naneli sačekao a onda počeo udarati. Bar se pomerao onako muški. Prsa u prsa. Bezobrazan lik.
B

Bida

pre 4 meseca

Staje trazio toje i dobio pokazivaomu kkk srednji prst i vredjaoga
D

Dexl

pre 4 meseca

Opalaaa..na snimku sa Telegrafa ipak se vidi udarac Nunelija pa brisanje poda od strane Lazarevica
m

mad4red87

pre 4 meseca

Al bi ga iseko Lazarevic da nije bilo Smita.. juju..
u

užice crno- belo

pre 4 meseca

Zdrav razum kaže ,kazniti I Nanelija i Lazarevića . Obojicu isključiti,jer takvim nije mesto u sportu. .Ovo nema veze sa razumom i sportom...Pošto je vrv Naneli prvi počeo,a po zakonu o KZ RS ,ovo jre nanošenje teških povreda i to se automacki sankcionise sa zadržavanjem od 48h po službenoj dužnosti napadač(u ovom slučaju Naneli) ,a izjava uzima i od ostečenog( Lazarević i on se ne zadržava) i od ostalih svedoka....
T

TAKOO JEEE

pre 4 meseca

Meni kao Srbinu ne moze biti normalno da ti neki divljak udari Srbina bio Zvezdas ili Partozanovac..Nije mi jasno da dozvilis da te u Srbiji neki crnac udari...Prvo obojica su visoki skoro isto po 2metra..Tu ste iste visine,trebao ga je takodje udarati...Druga stvar gde su saigraci da skoce na njega, Mitrovic, Lazic karatista vlasnik c.pojasa, Bolomboj iako je stranac i tamnoput. A realno gde su navijaci koji su spremi na sve...Ovaj opasno iritira izjavama i ponasanjem na terenu i van njega..Jokica proziva,ulazi u svadju sa svojim Grobarima, cak ranije i pretio na drustvenim mrezama..Gde je bio da korektnom Egsumu pomogne i nasrne na Jabuselea..? GDE SU DELIJE SPREMNE NA SVE, SACEKAJU GA U GRADU I DOBRO GA ISPREBIJAJU, TO SU TREBALI I LESORU URADITI...Da jesu ovo se ne bi desilo Lazarevicu...Da je Bolomboj ovo ucinio Andjudicu ja kao Zvezdas pozeleo bih da ga otkinu navijaci i saigraci ostecenog...Treba da ga startuju u gradu i pokidaju sve u 2 minuta....Ovo najiskrenije mislim, jer mi vise muka od saopstenja KK CZV i Covica, ali stvarno mi se smucilo to...
p

pa da

pre 4 meseca

Zato i cekamo snimak pet sati, da se isece sta odgovara. Sad ce na osnovu ovoga da izjednace krivicu i pojeo vuk magarca, bez obzira sto se i na ovom skracenom snimku ne vidi agresija Lazarevica, niti bilo kakav pokusaj udarca, vec branjenje od udaraca.
D

Dejan Savićević

pre 4 meseca

Ovo nije arkada.
y

yero

pre 4 meseca

Svaka čast svim ostalim košarkašima koji su smirili sve, zamislite da je 2,3 igrača skočilo da se bije još to bi bio haos, oni svi po 110 120kg
P

Pa realno

pre 4 meseca

Snimak ne pokazuje ko je prvi počeo, kojim intenzitetom itd. dakle ne znamo ništa bez jasnijeg snimka sa neke druge kamere. Ono što vidimo i što je najbednije jesu komentari na ovom portalu gde ljudi lažu, izvrću, fantaziraju i unose mržnju. Jadnici. Ponavljam da niko nema totalno jasnu sliku šta se dogodilo od početka do kraja incidenta.
F

Figaro

pre 4 meseca

Kamera drugačije govori nego što se pisalo. Ovde se Naneli očigledno brani i vrv je u samoodbrani tresnuo ovog nesrećnika.
2

24.232

pre 4 meseca

Lazerevic bio sam, pored Douzera i Smita, da bi ga Naneli na kvarno udario i krenuo da bezi... a onda zavrsio na podu kao u oktagonu da ceka da ga spasi zvono. Kakav covek sebi problem napravi... kako ti ljudi nisu svesni toga?
ш

шуми

pre 4 meseca

ајмо момци сачекајте нанелије негде у Београду и уручитему карту у једном правцу из Бгд.Сада смо грађани сеугог реда у својој земљи па нас и црнци милионери бију
0

0

pre 4 meseca

ovo nije čitav video, ima na telegrafu
B

BCS Šabac

pre 4 meseca

Naneli je napadnut.Šta je sa snimkom sa naplatne rampe?
D

Dexl

pre 4 meseca

Naravno da nije treba snimak na kome ce Naneli da izgleda kao svetac
B

Burek

pre 4 meseca

Pa čak se ni u Telegrafu ne vidi baš sve, ali opet svakako više nego ovde
M

Mile led

pre 4 meseca

Sad će da nas ubede da je namontiran snimak 🤣🤣
S

SilverSurfer

pre 4 meseca

Ovde se jedino vidi (po kretanju ruke i tela) da je Naneli zadao udarac. Nakon čega ga Lazarević obara na pod ali se ne vidi da ga udara a i odmah se u akciju upušta drugi igrač Partizana. Lazarević je dobio udarac i šta god da je prethodilo ne može da opravda postupak Nanelija. Igrač sebi ne sme da dozvoli da nasedne na provokaciju. Interesantno je da iako se ništa ne vidi neki od komentatora znaju da Lazarević nije bio cvećka (i da je tačno ne vidi se na snimku). Ovo je i ozbiljan propust organizatora (možda i nameran) koji bi morao da bude kažnjen. Finale je izgubilo smisao a Aba liga nema kredibilitet. Ako se sudije udaraju na putu ka svlačionici, ako se sudijama upada u svlačionicu i vrši pritisak da moraju da nastave treću utakmicu polufinala, ako se šalje saopštenje da će igrači Partizana biti povučeni sa parketa tokom finalnih utakmica ukoliko im bude ugrožena bezbednost, onda je ovo pravljenje scenarija u kojem će upravo izazivači incidenata tražiti da se, zbog bezbednosti, eventualna peta utakmica igra bez prisustva publike.
g

gostivar

pre 4 meseca

a ako se sudijama ne garantuje bezbednost ako ne sude kako se svidja navijacima??
W

Wise guy

pre 4 meseca

A gde si ti video da je Naneli udario Lazarevića? Na snimku se ne vidi. Vidi se samo Smit koji nešto gleda i onda uleću u kadar Naneli i Lazarević.
7

7

pre 4 meseca

pustite čitav snimak
G

Girona

pre 4 meseca

Naneli kukavica klasicna udario se i odmah se skupio
D

Dexl

pre 4 meseca

Ma da ...lazarevic udara Nanelija ..a Naneli Tajson..sa poda takav udarac ima...nevidjeno...sa poda razbija arkadu Lazarevicu...Naneli ako sa poda nekome izkidas arkadu...onda promjeni sport
d

demoga

pre 4 meseca

sve super sem sto se vidi da naneli prvo nabada njega, pa posle ver lazarevic oce da vrati ovaj tad pada, suspendovati obojicu realno.
S

SrdjanVgd

pre 4 meseca

Ovde pre da je Lazarevic reagovao u samoodbrani. Ovaj ga udario, a on krenuo da ga savlada. Da je on njega napao, isutirao bi ga kad je legao na zemlju. Ne bi pokusavao da mu zadrzi ruke.
K

Kajgana

pre 4 meseca

Nije uspeo jer se Smit umešao.
Д

Дадо Нк

pre 4 meseca

Имамо очи,овдје се види да Лазаревић први насрће на Нанелија,овај се повлачи и удара га,после тога се све наставља.Израелски новинар је објавио информацију да је у ходнику Лазаревић зауставио Нанелија и почела расправа у вези друге утакмице,при чему га Лазаревић хвата за врат а Нанели га након тога одгурује и овај наставља да Лазаревић насрће на њега.Очигледно је да је ово Човићево масло,јер да је Нанели напао Лазаревића зар не би остали играчи Цз скочили да одбране саиграча.На снимку се види да су играчи Цз некако незаинтересовани и лагано прилазе мјесту дешавања док Смит раздваја.
K

KAKO SMO I OCEKIVALI IZ COVIC KUHINJE

pre 4 meseca

Misljenja sam da Lazarevic koji ima 30 godina i igra 4 sezonu u zvezdi bez ikakvog ucinka , sa prosekom od 0,4 poena po utakmici i 2,3 minuta mora nekako kod gosn. nebojse zaraditi platu i da je ova frka nacin NEĆE PROĆI!
s

sinovac mali

pre 4 meseca

nemoj ti nista vise da mislis ne ide ti
S

Strikan

pre 4 meseca

@sinovac mali A ti nemoj više da se oglašavaš. Ne ide ti.
B

Burek

pre 4 meseca

Ne boj se, dovoljno je zaradio da obezbedi unuke
m

miki34

pre 4 meseca

Objavili drugi deo snimka, a prvi ocekujemo da se objavi uskoo, posto je neko pokusao da sakrije prvi deo snimka gde se vidi zaletanje nanelija na lazarevica.
П

ПодгорицаВарвар1987

pre 4 meseca

Био сам свједок пред меч Будућност-Партизан (с обзиром да радим у једној секјурити агенцији у Подгорици, па сам природом посла био на мечу), када су неки окупљени клинци иза СЦ Морача хтјели да поздраве играче Партизана, а Нанели, Смит и Доужер почели да им се плазе и изводе мајмунске крике, мислећи да су у питању навијачи Будућности. Приде цигани и гробари у Подгорици малтене живе за Звезду и Партизан. Такав шљам од страна се накотио у Партизан, зато су ове двије сезоне просуте
h

hehehe

pre 4 meseca

Papir trpi svasta.
n

nešto onakon

pre 4 meseca

Za Nanelija da ti poverujem, ali za Smita i Douzera nema šanse.... Smit maksimalno korektan (na faci mu se vidi da je dobričina), a Douzera savršeno boli uvo za sve što se ovde dešava, dečko kao da je sa marsa pao i potpuno mu je svejedno da li pobedio ili izgubio...
Г

Горостасе

pre 4 meseca

Ти папир користиш само за тоалет
D

Dragisss

pre 4 meseca

Ovo nije ceo snimak; ne znam zasto mozzart nije pustio SVE sa sajta telegrafa.
M

Mile led

pre 4 meseca

Stop nasilju nad ženama!
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Naneli je napadnut.Na snimku se jedino vidi divljački napad Lazarevića.Pravda za Nanelija.
M

MarkoSNANS

pre 4 meseca

AVANGARDA Posebni u svakom pogledu, bez srpskih igrača, prva crna petorka Srbije, držani budzet, limar predsednik, trener iz poraza u poraz. Tuku igrace protivnika. Avangarda
G

Gost 2112

pre 4 meseca

Grbovićevi ljudi obrisali ( sakrili ) početak tuče (udarac Nanelija) i pokazuju nam sam finiš incidenta. Još jedna crno- bela sramota !
V

Vasilis

pre 4 meseca

Klasicno. Al naivni su ako misle da ce im ovo proci. Nece se odigrati vecerasnja utakmica ako Naneli bude u protokolu.
u

udriga

pre 4 meseca

Koja dominacija Lazara!
k

koja laz

pre 4 meseca

kako znas ti onda sve ako su sakrili...bitno da si lupio..
h

hehehe

pre 4 meseca

To je unistavanje dokaza i krivicno delo koje vrlo lako moze da se uoci. Znaci to nije predmet spekulacija, vec cinjenica. Odakle ti ta cinjenica? Navedi izvor... Retoricko pitanje.
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Ne vidi se nista pre udarca, samo kraj. Tako da saznati nikada necemo. Kazniti obojicu. Smit je cini mi se spasio Nanelija da ne bude zgazen.
M

MVPCACAK

pre 4 meseca

pre bih rekao samoodbrana Lazarevica jer ga posle udarca baca na zemlju a ne udara ga desnom rukom iako je mogao
b

bastad

pre 4 meseca

EVO KOMPLETNOG OBJAŠNJENJA NANELI DAVI LAZAREVIĆA NIČIM IZAZVAN NA UTAKMICI DANAS MU LAZAREVIĆ PRIŠAO DA MU OVAJ OBJASNI ZBOG ČEGA JE TO RADIO MEĐUTIM NANELI GA ODMA UDARIO PESNICOM I ONDA IDE OSTATAK KOJI VI VIDITE
J

Javlja mi se

pre 4 meseca

Trgovčeviću, ti li si?
R

Radašin Raković

pre 4 meseca

@ bastad Ma šta kažeš, bre?!
F

Figaro

pre 4 meseca

Sva sreća pa ovo železniku ne može proći u Evroligi jer su ih odavno provalili. A valjda će vam otkucati kraj kao i vašem duhu
G

Gost "

pre 4 meseca

Sreća pa vašeg duha odavno nema....
D

Dexl

pre 4 meseca

Nuneli udara a Lazarevic briše pod sa njim...zamisli na jačega da je udario
Ц

Цопе

pre 4 meseca

Буквално нису могли гори снимак да нађу, ништа није доказано овим.
b

bugiber

pre 4 meseca

Coviceva laboratorija uzasa ...
k

koga ovi farbaju

pre 4 meseca

Gledajte kako samo Naneli nasrće na nesrećnog Lazarevića... Jadničak Laza jedva su ga skinuli sa Nenelija... Sada će Čović da nam objasni da ne vidimo dobro na snimku, da ekspertiza nije dobra i da je zapravo Naneli naskočio na Lazarevića koji je samo spletom srećnih okolnosti izvukao živu glavu.
@

@koga ovi farbaju

pre 4 meseca

pasine baca ga na pod u odbrani a desnom ga ne overava
o

o čemu ti pričaš?

pre 4 meseca

Ako ga baca u samoodbrani, zašto se ne odmakne od njega kada ga je oborio i dok ovaj leži na leđima, već i dalje nasrće na njega? To meni liči na napad, ne na smoodbranu. Kada se braniš onda izbegavaš incident, ovaj uporno nasrće i moraju da ga skidaju sa čoveka koji leži na zemlji.
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 4 meseca

trebao je jace da ga iseva iovako je nebitan
M

M17

pre 4 meseca

Klasicna samoodbrana, podrska za Nanelija, kazniti Lazarevica!
F

Figaro

pre 4 meseca

Muk u železniku
d

demoga

pre 4 meseca

a sto tacno? imas cro snimak na telegrafu gde se prvo vidi nabadanje nanelije posle ga ovaj obara na pod drzeci mu ruke. vi verovatno ovde vidite nesto drugo. al dobro istina je samo jedna.
Z

Ziveo Partizan 82

pre 4 meseca

Hoce da nam iskljuce Nanelija, jednog od nosioca igre, a njima onog bambija lazarevica. Dno sta ljudi iz fmp-a rade. Nije im dosta pljacke iz Pionira i u fudbalu 12 godina.
J

JJJ

pre 4 meseca

Ne.Hoćemo da ga oteramo van Srbije.Nijedan stranac u Srbiji koji ne poštuje svoj klub,navijače i našu zemlju - nije dobrodošao.
V

Vašem

pre 4 meseca

Ludilu, nema kraja.
L

Lola polu gola

pre 4 meseca

Diskvalifikovati Lazarevića i ako nema neke koristi hahahhahahaha
j

jasnooo

pre 4 meseca

Pa ovaj snimak definitivno prikazuje samo kraj tuče. Jer evidentno je da je Lazarević ranije udaren pa je skočio na Nanelija
@

@ssss

pre 4 meseca

Po ovom snimku bi se reklo da ni Lazarević nije bio baš cveće!
@

@@ssss

pre 4 meseca

Naravno, jer je prethodno udaren....
H

Hhhjjj

pre 4 meseca

Da Smit nije drzao Lazarevica verovatno bi Naneli prosao sa ozbiljnim povredama udara na kvarno.
G

Guh

pre 4 meseca

Znate naneli je kriv.... Gde su sad Čovićevi botovi
?

?

pre 4 meseca

jesi ti corav ili glup?
n

naneli diskvalifikacija

pre 4 meseca

odmah
@

@?

pre 4 meseca

Samo glup
L

Lazarevic mora da zaradi

pre 4 meseca

platu. na terenu sigurno ne moze
a

ahhahahahahahhaha

pre 4 meseca

Nevini Lazarevic
A

As77

pre 4 meseca

Znaci Lazarevic je poceo..bas providno pred 3.utakmicu.Jos malo je dobio...
W

WK

pre 4 meseca

Samo sto ovde fali pocetak snimka
7

7ujko

pre 4 meseca

Naneli je prvi udario Lazarevića