Komentari na vest

Gabi održala čas odbojke, Srpkinje nisu mogle da pariraju Brazilu

O

OI Paris

pre 2 meseca

Sve osim vodjenja Silvije Popovic na OI ce biti razocarenje, dokazano klasa. Mesto za Kurtagicevu treba da se nadje jer je devojka definitivno odlican bloker i trenutno uz Aleksic najbolja u tom segmentu igre, mlada jeste ali u bloku bolja i od Stevanovic i od Mine Popovic. Sara Lozo ako ne dodje sebi moze lagano da ispadne iz startne postave jer ono sto je pokazala ove nedelje na VNL je horor
G

Gost 38282

pre 2 meseca

Libero i dizaci zna se kako igraju i kako ce.Korektor takođe.Znamo da nemamo napada preko drugog primaca.SVE pada na Uzelac.Ako mala odigra jer ona moze jedina da napadne iz 4 imamo šanse.U suprotnom nema od nas ništa.
U

Utisak week1

pre 2 meseca

Kratko i jasno. Ono sto smo videli na ovom week1. Milenkovic zasluzeno prosle godine nije imala mesta u rosteru jer ona devojka nije vise za A tim, prijem osrednji a napad, njega ni nema. Na prijemu i u odbrani od nje mnogo bolja Lazovic pa cak i u napadu bar zna da izvuce blok aut i hrabrija je. Sladjana Mirkovic- devojka koja godinama igra uz Maju Ognjenovic i Bojanu Drcu a ne zna 2 lopte za redom da ugura u zonu 4. Najgori problem ove nedelje je bila Sara Lozo, ocigledno polako treba shvatiti sto nju Terzic nije ni zvao pre pa je u Tokijo isao bez napadaca iz zone 4 i povredjenom Brankicom. Devojka koja ne moze da spoji 2 normalna prijema, a u napadu udara loptu kao nije jela 2 dana. 2 godine u Japanu igra a jos nije naucila da primi loptu ili odigra odbranu, gledam Japanke protiv Turkinja to je haos koji prijemi i odbrane, nemoguce da za 2 godine bas nista nisi napredovala u Japanu bar sto se tice prijema. Mozda bi uspeli pobediti Kinu ili Dominikanu da se poveo zdrav napadac a ne Uzelac. Preglupa ideja da se vodi povredjen igrac mogla je ostati u Bg oporavljati se i doci naknadno. Vanja Ivanovic- svaka cast koliko je minuta dobila ona je to iskoristila. Ima dobar servis i veoma dobar i hrabar napad, problem je prijem koji mora da se popravi i ne sumnjam da cemo dobiti jos jednog sjajnog napadaca. Najveci utisak ostavili srednjaci. I nek Gvideti vidi malo sa taktikom sto mu libero ne cuva na prijemu bar Lozo ili Ivanovic kad je tu, Popovic je uvek cuvala Brankicu na prijemu i ostavljala je slobodnom samo da napada jer ni Brankica nije bila sjajna na prijemu. Takodje mislim da je za nas najbolje da u Pariz ide Silvija Popovic i sa 38 godina je pokazala da je klasa.
M

Ma ne ne

pre 2 meseca

Nemoj Silviju bune se.bre ovi koji vise prate musku odbojku kazu mator jako Kovacevic sa 31 kud ces ti sa Majom od 40,Silvijom od 38 i Bojanom od 37.Bre to veterani za Uroša momka u najboljim godinama
U

Utisak week1

pre 2 meseca

Maja sa svojih 40 i Silvija sa 38 i dalje su glavni srafovi ekipe dok za Urosa Kovacevica to ne vazi. Taj decko vec 2-3 godine nije doneo apsolutno nista ekipi. Prosle godine je bio tu i ako ni sam ne zna sto je bio tu, nije odigrao 2 utakmice normalno. Ove godine videcemo. Doprinos koji imaju Maja i Silvija ne mogu da se porede sa doprinosom Urosa.
1

1111 hk

pre 2 meseca

Utisak week1 Prosle godine je bio povređen i igrao a Silvije nema 3 godine...Čovek bio MVP evropskogi najbolji odbojkas evrope.Mlađi 10 godina od njih...Al ajde neka on prestane kao MATOR sa 30 a one sa 40 neka u najboljim godinama igraju jos 10 godina
U

Uros tata

pre 2 meseca

Utisak week1 I bez Maje i Silvije bili prvaci evrope i sveta.Došao dizac umesto Maje na EP i SP i bila najbolja na svojoj poziciji zvanicno.Umesto Silvije došla druga na SP bili prvi i ona najbolji libero SP. Nikakvi to šrafovi nisu.Kad ce umesto Uroša doci neko da bude MVP evropskog ili najbolji igrac i primac evrope u izboru CEV.Samo kada dođe ja ga prvi hvalim.
U

Utisak week1

pre 2 meseca

Ja nisam rekao je Uros los, ali prosle godine njegov znacaj u reprezentaciji je bio 0, trebao je da ostane kuci i oporavi se a mi da nadjemo nekog decka koji ce da ide na VNL i razvija se i sutra nasledi nekog igraca, a ne da godinama igra ista postava i dosli smo do toga da moraju da se muce naknadno da bi otisli na OI koji nisu videli od Londona. O tome se radi. Uros je dao reprezentaciji dosta ali prosle godine prosto nije bio to taj Uros, ko je povredjen treba da se leci i oporavi bas kao Lisinac koji to trenutno radi ali jbg Lisinac i Uros nisu isto ocigledno. Pitam se sto?
M

Mecca

pre 2 meseca

Vanja Ivanović je u zoni 4 odigrala maestralno. Brazilski blok joj ni jednom nije ni pipnuo loptu. Ili je bio poen ili je uhvaćena u polju. Ne pričamo o bloku Tajlanda ili Koreje, već o bloku reprezentacije koja je sila u odbojci i čija postava je danas grizla pred domaćom publikom. Kao da se nazire kraj mukama sa prolazom iz zone 4 na reprezentativnom nivou.
B

Bravooo

pre 2 meseca

Svaka cast za Vanju! Trebalo je od pocetka da igra.
R

Rudi Panjko

pre 2 meseca

Zašto dozvoljavate vređanje i provociranje Srba i srpskih igračica a ne dozvoljavate da se odgovori.
!

!!!

pre 2 meseca

Sve se zna. Tri srednjaka: Aleksic, Stevanovic, Popovic. Dva tehnicara Ognjenovic i Zivkovic (ako se odazove), Silvija na liberu (mada ima 4 banke), Tijana na korektoru i Bjelica. Busa, Lozo, Uzelac, Lazovic na prijemu. Jedina nepoznanica je da li c eici peti primac ili 4 srednjak.
B

Brundo

pre 2 meseca

To je dobro pitanje.Ako bi isao peti primac ko bi to mogao da bude ako izuzmemo Brankicu Mihajlovic?Ako ide cetvrti bloker onda bi to verovatno bila Kurtagic.Sa Drcom i Majom smo vrlo jaki sto se tice tehnicara.Ne daj Boze da umesto Drce ide Mirkovic.Najtanji smo na poziciji korektora.Bjelica ce gotovo sigurno da ide.Sistem takmicenja je promenjen.Nema vise 5 meceva u grupi vec 3.Nije to lose.Manje meceva znaci manje umaranja.Ali ima i nesto lose, u svakom od meceva cemo morati da idemo na pobedu.Luksuz da se izgubi mec vise ne postoji.
t

tuzno

pre 2 meseca

Ja nekako i dalje ne mogu da se pomirim da nema brankice. Da je ona htela da igra, ali zbog lige nacije ne moze? Nekako smo olako pustili, a ovo je vrv i poslednja prilika da se uzme medalja. Je l vi vidite napad iz zone 4? Pa milenkovic bez bloka ne moze da spusti na parket?? Lozo tuce po liberu svaki napad? Ivanovic jos ispadne i najbolja. Ne znam nekako mi nikad slabije deluje ta zona 4. Tu se nesto opasno mora naraditi. A i da ne moze da se nagovori brankica da igra, sigurno bi igrala da je neko iz saveza lepo kontaktira.
S

Strsljen.srb

pre 2 meseca

Pojma ti nemas.Sedi 1
U

U 7777

pre 2 meseca

tuzno Imamo 2 medalje sa olimpijade
G

Gost 3829

pre 2 meseca

Ako staviš da Silvija ima 4 banke onda stavi da je godinu starija od Drče a dve mlađa od Maje.
r

realnost

pre 2 meseca

Sta je Uzelac trazila u Brazilu? turista u drzavnom trosku?Znala da ne moze da igra a uzela mesto nekoj mladoj igracici.Koja sebicnost. od mlade osobe.Licno ne bih voieo da je vidim u reprezanacije Srbije.
T

Trenira

pre 2 meseca

Isla je da trenira i igra drugi vikend. Sada su posle sve igracice koje ce igrati i u Americi. Zato je krenula. Ne brinite Vanja ivanovic ce biti vec sledece godine bolja od tice. Sve ce napredovati, a tica tapka u mestu vec 3 godine.
P

Profi Bokser

pre 2 meseca

Vanja Ivanović za početak da krene da se bavi odbojkom a ne boksom
G

Gost 38282

pre 2 meseca

Gvideti je poveo pitaj ga.ON je odredio ko ide.Kas bi to tako islo napr Malagurski bi dosla i krenula u Pariz na OI da se malo igra odbojke.Kad bi određivao svako i kome kako padne na pamet.Ona je u ekipi ide nema odbijanja.Brankica odbila i ćao.
t

trenira ali dzaba

pre 2 meseca

Kome je to Tica nabila komplekse u zadnje 3 godine? hehehe placi mali
P

Povreda smeh

pre 2 meseca

Haha, Uzelac "povredjena". Menadžer rekao da tako treba xD
B

Brundo

pre 2 meseca

Brazil igra sa A timom.Zadnji mec u LN igramo 16.juna.Rezultat je u drugom planu.Treba da vidimo ko moze da igra u A timu a ko ne.Po onome sto sam video Milenkovic odavno nije za A tim.I povrede da ih zaobidju.To je isto bitno.
1

19899

pre 2 meseca

Gvideti čovek,nezna šta ga je snašlo...
s

sale brat

pre 2 meseca

Sto se tice ulaganja u zensku klubsku odbojku slazem se apsolutno da su ulaganja 25% koliko se ulaze u basket ako izuzmemo Tijanu vecina cura bi se vratila u nase klubove..Ivanovicka se vraca iz teske povrede pisao sam vec o tome ona je uz uzelaciz te mladje garde na poziciji prijema buducnost srbske odbojke sjajan napadac ostalo se da ispraviti nju ocekujem na serem spisku mislim da ce Gvideti najvise dilema imati koje 4 idu sa pozicije prijema uzelac busa lozo lazovic milenkovic ivanovic...
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Kad bi država Srbija uložila u odbojkaške klubove Partizan i Zvezdu kao sto ulaze u fudbalske i kosarkaske timove ova dva kluba Gabi bi igrala u jednom od ova dva kluba.Naravno ne samo ona nego mnoge odbojkašice koje su medju najboljim na svetu.Ova dva tima sam samo naveo kao primer a mogla bi i Vojvodina,Jedinstvo iz Uba i ostali ženski odbojkaški klubovi u Srbiji da dovedu neke od najboljih odbojkašica na svetu.Isto i muski odbojkaški klubovi u Srbiji bi mogli da dovedu neke od najboljih odbojkaša na svetu i imali bi recimo možda i četiri srpska tima u polufinalima odbojkaške Lige Šampiona u obe konkurencije svake godine.Pored ovog treba uložiti u Srbiji i u ekonomiju,ekologiju,farmaciju,nauku,privredu,poljoprivredu,kvalitet vode,kvalitet vazduha,kvalitet obuce i odece,zdravstvo,skolstvo,sudstvo,vojsku,povećanje plata i penzija.Sportski pozdrav.
0

01/02/011

pre 2 meseca

Navedi mi jedan ok na svetu koji ima budžet bar 20 miliona i skidam kapu. Kolika potražnja - toliki i novci. Trećerazredni sport u odnosu na fudbal i košarku.
K

Košarka za primer

pre 2 meseca

Zadnjih 7 dana more saopštenja vređanja u finalu a tek krece.U Subotici svetski sampion izbacen od strane redara bruka .Drugu svetski sampion tuce decu na utakmici.U najvecoj hali Srbije tuča nakon treninga.Samo ulažite milione sport za primer...
J

Jel se zna

pre 2 meseca

Jel KK igra KSL mislim prošle nije hreo a uzeo 20 miliona e NAŠIH PARA.E moji vi...