"Dejan Joveljić"
"Dejan Joveljić"

Joveljić se nudi Zvezdinom seniorskom timu: Het-trik na startu omladinske lige

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.08.17. | 13:09

Dečko je prerastao vršnjake

Dejan JoveljićRičmond Boaći ne prestaje da rešeta, Aleksandar Pešić za sada obavlja svoje i nagoveštava da bi mogao da odmeni napadača iz Gane ako Crvena zvezda bude bila prinuđena da ga proda. Ali ako se to i bude desilo, moraće crveno-beli da imaju spremne zamene i za Pešića. Čini se, ovaj put neće morati daleko da traže, pošto 18-godišnji Dejan Joveljić svakim danom dokazuje da je prerastao omladinsku konkurenciju.

Poslednji argument u prilog toj tezi dao nam je na startu nove sezone u Omladinskoj ligi Srbije. Crvena zvezda je gostovala u Pirotu i savladala Radnički sa 3:2. Sva tri gola potpisao je upravo Joveljić. Dva puta je pogodio glavom i jednom sa penala koji je i dosuđen zbog prekršaja nad Joveljićem.

Izabrane vesti

Možda je došlo vreme da se oproba u seniorskoj konkurencije? Izgleda da tako misle i u Ljutice Bogdana. Prema saznanjima MOZZART Sporta pitanje je dana kada će se Joveljić pridružiti prvom timu. Najrealnija opcija je da to bude posle večitog derbija sa Partizanom, zakazanom za 27. avgust. Sva ta tenzija koja prethodi derbiju sigurno mu ne treba u ovim godinama.

Ali posle toga... 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan JoveljićRadnički PirotSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara