Komentari na vest

Terzić: Od Zvezde smo napravili dugoročno održiv šampionski sistem

S

Stankovic

pre 10 dana

Cestitke za 36 titulu. / i ona iz 1986 /
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

Copy-paste izjave! Može mu se, jer odgovornost ne postoji! 2019-"Napravili smo od Zvezde snažan evropski klub." 2024-"Od Zvezde smo napravili dugoročno održiv sistem." 2018-"Smanjili smo dug za 41 milion, sada je 13 miliona." 2022-"Zvezda moćnija nego ikad." 2023-"Mi smo firma za ponos! I sve je transparentno." 2018-"Dug Zvezde je 10-12 miliona evra, sve sami vraćali." 2024-"Za 8 godina smo napravili 227 miliona evra, prihod u 2023. je 60 miliona evra. Državi smo u budžet uplatili 34 miliona evra na ime poreza." 2019-APR "Dug Zvezde je preko 45 miliona evra. Terzić-"Dug je 14 miliona evra." 2023-APR-"Dug Zvezde je 76 miliona evra. Terzić-"Dug Zvezde je 38 miliona evra." ... itd. itd. Igranka bez prestanka! P.S. "U finansijskom izveštaju objavljenom na APR stoji i rubrika ukupna pasiva kluba koja iznosi 10.501.000.000 dinara, odnosno 89.752.136 evra (89 miliona 762 hiljade 136 evra). To je ukupan dug FK Crvena zvezda zaključno sa 31. decembrom 2023. godine, računajući i kredite, odnosno rate za kredite koje klub duguje bankama i poveriocima, a još nisu stigli na naplatu." BESMISLENO!
D

Don Vito Corleone*

pre 14 dana

Pročitao sam ovu slavodobitnu tiradu druga Terzića! Kakav sladunjavi romantičarski zanos o Zvezdi i formula simulacije normalnog stanja u Zvezdi! Po svemu, Zvezda je danas jedna groteskna slika jednog senzacionalnog karnevala, gde je svaka realnost izokrenuta naopako, bizarno i nelogično! Dug od preko 100 miliona evrića, šta dalje reći!
H

Ha ha

pre 14 dana

Tolikim dogovima i bahahacenje sa dzavnim parama, da su otisle za lecenje sva bolesna deca u zemlji bi se izlecila.
H

Ha ha

pre 14 dana

Dugorocno odziv za 170 miliona duga. Ali prave navijace to ne brine.
N

Nervozni Poštar

pre 14 dana

Možeš osvojiti još pedeset titula,ali ćeš i dalje biti strano telo u Zvezdi.Ti ne pripadaš Zvezdi.Ti si greška.
M

Micura

pre 14 dana

Sad jako u Ligi šampiona , pa da se sa 32.mesta pomerimo na 30.mesto
U

Uuu

pre 14 dana

Vidi Terza sa budzetom drzave koji imas i ja bi mogao da budem prvi covek Zvezde.Alo rodjace pojacanje ne znate da ubodete,ekipa nam kosta kao svi zjaedno u Srbiji i ti nam opet pricas bajke i za kraj ova ekipa u Evropi pobediti nikoga nece.To sto prosipas price ludacima je jedno ali brate koga bre ti zajebavas vise ...Dao si sad sinu klub da se igra a narod slep cuti...dno od naroda smo postali..svako dobro
N

Nazalost

pre 14 dana

I jedni i drugi kao i Vosa , jednog dana ce zavrsiti kao vecinabvelikih klubova istocne evrope , bankrot i u trecu cetvrtu ligu, samo kad dodje pravna drzava
M

MNM

pre 14 dana

Pa ne verujem,Zvezda je najveća i nikad se neće ugasiti,baš jer mnogi to priželjkuju,od zavisti naravno,ali ne ne Zvezda šampion zauvek!!:)))
S

Sprzljen

pre 14 dana

Da ne duzimo mnogo!!Mislis drzava I preCednik!!!!
z

zaks

pre 14 dana

Da i ? Država i treba da finansira uspješne firme, a ne kao u košarci , da više para dobije onaj manje uspješan .
S

Steve Lee

pre 14 dana

A zasto bi drzava trebala da finansira Zvezdu i Partizan bilo gde? Nek prodaju ulaznice, salove, igrace....a ni dinara drzavnog za dva kluba koji se smenjuju kao sampioni u selo veselo ligi sa Surdulicom, Ivanjicom, Malim Mokrim Lugom, Malom Krsnom...smesno bre. Vise zasluzuje onaj TSC da bude sampion nego Zvezda, Partizan, Vojvodina....sramota je da se ti klubovi finansiraju iz poreza, to nema nigde samo u ovoj nasoj v....ebini
P

Podrska Severa

pre 14 dana

DOKTOR FUDBALA Z.TERZIC = 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆.....
a

ajde zezas ?

pre 14 dana

gde neces mu das podrsku...baklje,advokati,besplatna putovanja, koreografije, besplatne karte ,procenat od prodatih karti ...
H

HCBelgrade

pre 14 dana

Cega ste se vi setili u tom smecarenju po istoriji ne bi li opravdali ovu srotu koja se desava poslednjih 12 godina. Sta je trebalo, da se igra pod bombama da bi vi bili zadovoljni? Titula nije pripisana posle 5 kola nego posle 2/3 odigranih utakmica. Na kraju krajeva zasluzili smo je i onom utakmicom protiv AEK-a pod vazdusnom opasnoscu, ne znam gde ste vi bili tada. Veliki Srbi pominju titulu pod bombama a pripisuju sebi onu bez Vojvodine i Kosova, pripisali bi vi i one FK Jugoslavije samo da se kojim slucajem drugacije zvala. Bolesnici. Sve se bojim da je zvezdani ne bi dali i da je vi ne bi proslavili da ste kojim slucajem bili prvi.
A

Ahaahahhhaah

pre 14 dana

E komedije i cirkus, ulozio u tim 60 miliona, ima svu moguću privilegije i logistiku i prica o nekom sistemu,vau kakav sistem.
G

Gorosov.tatica

pre 14 dana

I odigra sa svetskim sampionima Sitijem koji su ulozili milijardu 2:3. Nije lose? Dzabe spinujete.
S

Sve je

pre 14 dana

Kupio, pola lige, kupio navijace , nekad su zvezdini navijaci bili opozicija svima , a danas....
I

ISKRENO

pre 14 dana

Isao sam u Minhen o svom trosku, u Bari o svom trosku, dok tekme po staroj Jugi su bile svercovanje u vozovima! Nisam smeo da zaspim nigde kad odem na tekmu, jel nisu nam bili placani hoteli, prevoz i sve ostalo Za hranu se snalazis, kad si preko, lako je, dok ovi nasi su bili... Marakana, nema stolice, udje konjica kad je neko sranje, ne gledaju koga udaraju... Ali sve je to jedan lep dozivljaj!
@

@Gorosov.tatica

pre 11 dana

I izgubise cak od Sitijevih kadeta 2:3 na Rajku i to slave kao uspjeh decenije.. Ali dobro moraju se oni necemu radovati jer ih u LS nije bilo punih 26 godina, ( 92-18) a ovu poslednju LS su igrali zahvaljujuci odlucujucim bodovima koje je u sezoni 2022/23 srpskom fudbalu obezbjedio Partizan -- ( 12,0 naspram CZ sa 6,5 osvojenih bodova za nacionalni koeficijent ) Dakle zahvaljujuci Partizanu Srbija je prvi put u svojoj istoriji u sezoni 23/24 imala 5 predstavnika u UEFA takmicenju od toga cak 3 sa zagarantovanim ucescem u LS,LU i LK. PS. Ako nekome ovdje nesto nije jasno neka ode na sajt UEFA pa neka odbije od srpskog koeficijenta 12,0 Partizanovih bodova pa da vidi na kom bi mjestu nacionalne tabele UEFA bila Srbija. Da li bi bila 11-a i imala 5 klubova u takmicenju ili bi bila, de ne iznosim sve. Proguglajte pa sami izracunajte na kom bi mjestu bila nasa zemlja bez tih Partizanovih 12,0 bodova i gdje bi svi klubovi morali igrati kvalifikacione utakmice.
H

Hvala ti Zvezdane

pre 14 dana

...sto si stavio🔒na jsd,puna podrska za tebe sa Severa!👍
G

Gostiona

pre 14 dana

Do sada ga nije bilo i sad opet pocinje s izjavama… Dokle god je ovaj sef drzave vi cete biti tu i prati lovu Trajace to ali ce i tome doci kraj Treba deliti sa svima u Srbiji a ne trpati samo u svoju rupu
P

Pravi Zvezdas

pre 14 dana

Kao pravi Zvezdas, mene ne interesuju osvojena prvenstva i kupovi, mene interesuje Evropa, puni stadion, dobra igra i naravno dobri rezultati u Evropi, a to je ono sto Zvezda nema! Pominju se neke cifre od nekoliko desetina miliona koje zaradjujemo od igranja LS, pa se onda provuce vest da Terzicev sin pozajmljuje Zvezdi 2,6 milki! Ljudi, budimo realni, mi nemozemo da pobedimo Yang boys, koji nas nadigrava u sred BG, a tek o pojacanjima i ciframa to je bez komentara! Tako da za mene, ceo strucni stab ne vredi nicemu, nasa liga je slaba i lako je se prosetati kroz nju! Rezultate u Evropi, gde pobeda vredi 2-3 miliona eura, pun stadion i taj dozivljaj nama treba a inace pobede protiv Partizana, koji je ugasen klub i tamo Surdulice, Lucana...svaka cast tim klubovima, to me ne interesuje!
B

Back to Black

pre 14 dana

Bicete (i) vi ugaseni, samo polako.
N

NAJVECI ZVEZDAS IKAD....

pre 14 dana

@pravi Ako ti ne odgovara Zvezda i Terzic sa 7 titula i 4 duple krune za 8 godina,ti slobodno produzi na vojni stadion pa navijaj za njih,nama takvi kao ti ne trebaju na Marakani,niko nece zaliti za simpatizerom kluba!
G

Gost1234

pre 14 dana

Ti nisi zvezdas druze, pomesale ti se boje…….
G

Gostiona

pre 14 dana

Sta ima veze dao lovu na kamatu vrte mute peru lovu Sve na foru a narodu koji navija za zvezdu top
1

13579

pre 14 dana

Neznam zasto negativnih komentara, kad je decko dao OK komentar! Tu ga pljujete da nije navijac Zvezde ili sta vec, mene to ne interesuje, ali u pravu je i za malverzacije i za rezultate? Niko ne osporava Zvezdine titule i kupove, pod Terzicevom vlasti, ali Evropa je Evropa, a tu nema rezultata!
z

zaks

pre 14 dana

A koliko vrijedi jedan Mančester Siti pa ispadne u četvrtfinalu LŠ? I koliko još ima klubova iz liga petice koji su bogatiji nekoliko puta od Zvezde pa ih nema nigdje u Evropi ? Budi malo realan.Svaki plasman u grupnu fazu evropskih takmičenja i osvojen bod je veliki uspjeh za bilo koju našu ekipu.
N

Nemalja

pre 14 dana

"TERZIĆ: OD ZVEZDE SMO NAPRAVILI DUGOROČNO ODRŽIV ŠAMPIONSKI SISTEM"....A ko ste to "vi"? 🎪🤡
G

Gostiona

pre 14 dana

Dugorocno odrziv drzavni tim
M

Mile led

pre 14 dana

@Nemalja Ehh mukice ccc... skoro punu Deceniju bez ijedne titule,sta vam radi Terza pa to je za ginisa😂
Z

Ziveo Terza

pre 14 dana

Zvezdan Terzic kao prvi covek Zvezde osvijio za 8-9 godina u klubu vise titula,trofeja,kupova..odigra vise LS i LE nego jsd u zadnjih 40 godina,to je cinjenica,zato ga dusmani i mrze toliko,jer je Uspesan sa Zvezdom na svim poljima u fudbalu!
D

Dadadada

pre 14 dana

Imas malo mozga i malo vise godina to nikad nebi rekao , Zvezda je onovsto bi rekao narod , spolja gladac iznutra jadac
T

Top 12 klub

pre 14 dana

@Dadadada Kako je cak 7 godina bez ijedne titule, jel bolno i tesko?
g

ggggggggggg

pre 14 dana

A sto ga malo trazi interpol to nema veze
D

Dominiraj

pre 14 dana

DOKTOR FUDBALA ZVEZDAN TERZIC...🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
S

Soichiro

pre 14 dana

Odrziv... Ok sad partizanu otpis dugova i sponzor od 5 miliona godisnje na pet godina.. Zvezdi ionako vise ne treba.
j

jsd zg

pre 14 dana

Sta Srbiju ima da bude briga za klub osnovan u susednoj drzavi,vratite se tamo pa tamo trazite novac!
P

Probaj sa 10, 14 ili 15

pre 14 dana

Zasto samo na pet godina?
S

Simpatizeri kluba...

pre 14 dana

....kazu kako "ne valja" Terza sa cak 7 uzastopnih titula i 4 Duple Krune za redom i to sve za samo 8 godina u klubu! Ma kako da ne haha...Terza,Uprava,Igraci,Navijaci,Miloje...itd ma "nista ne valja" jel tako lazni zvezdasi, ali vam zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 7 punih god a LS igrao nije preko 20 god, i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi! Mozda takav klub "valja" sto vise neuspeha i brukanja to bolje, jel tako?
P

PsdczKM

pre 14 dana

Reto, je l' ima neko tamo kod vas ko zna da racuna?! LS smo igrali 2010.
D

Decenijasi

pre 14 dana

@PsdczKM Niste igrali LS i fk i EL u kk vise od pune Decenije,tako da🤫
B

Bambusinjo

pre 14 dana

Da da Terza, sve ogranski sto bi rekao Djordje Cvarkov, uz minimalne subvencije drzave. Ko o Ostoji pisne, g*ovno stisne. Ove dve price i masa love su neuporedive, a nije ni kkcz bas sirotica, pitajte naseg ministra finansija, on zna koliko je pomogao (svaki put kad je mogao, a mogao je dosta). 12 godina najuspesnijeg srpskog start-upa, pomogao je tu i Tadicev Gasprom.
T

Terza i Cova

pre 14 dana

@bambusinjo Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u FK i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
S

Sta je sa tobom

pre 14 dana

Oni i u kosarci dobijaju vise para od nas.
P

Podrska za Upravu

pre 14 dana

Samo napred Terza legendo imas apsolutnu i punu podrsku svih PRAVIH ZVEZDASA koji zaista vole Zvezdu i dolaze na sve utakmice i KUPUJU SEZONSKE,a ne da sede kuci sa telefonima u rukama po 24h i botuju ovde nesto protiv tebe a fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nisu a tek o profesionalnom fudbalu blage veze nemaju, 7 Titula, 3 LS i 5 LE sve govore ko je MAJSTOR FUDBALA i Najsposobniji covek na clom Balkanu u zadnjih 10 i kusur godina,tako da ne slusaj u opste ove Lazne zvezdase a ustvari jsd-ovce sto spamuju poruke iz fotelja,kafica i kladionica, jer oni nemaju zivot u opste osim opijanja,drogiranja i protracenih zivota,mrze te zato sto si USPESAN i sto oni nikad nece moci da dodju na tvoj level i osvoje toliko trofeja i titula sa Zvezdom kao ti. Zato apsolutna i puna podrska za Terzu i Upravu, Uzecemo i 8-mu titulu za redom i to u inat svim dusmanima, ljuljace se Titula opet u Terzinim rukama i sledece godine,smam da potpisem!
G

Gostiona

pre 14 dana

Nemoj da kukas za par godina Jbg polako ali ce biti kraj i ovome Opet cete gledati SECANJA na SOS kanalu
D

Doktor za fudbal

pre 14 dana

CESTITAM Z.TERZICU 7-MU TITULU I 4-TU DUPLU KRUNU I TO ZA REDOM!👏
Ž

Željko BG

pre 14 dana

Prevarant svetski. On i njegov gazda.
A

Ambis

pre 14 dana

Evropa je merilo kvaliteta svake ekipe. U ovoj nasoj kukuruz ligi bi i moja baba Dragica uzela titulu.
u

unpamozzart

pre 14 dana

Napravljen je sistem da se pojedinci bogate i da u slučaju neuspeha ništa ne gube a da se navijači potkupljuju i podržavaju te iste bogataše. Jedan savršen zatvoren krug za njih. I sad mi primamo neke priče kako smo giganti, sila fudbalska, najorganizovaniji, a u Evropi smo nebitni, retko ko je i čuo za Zvezdu. Živimo od Barija kao Srbija od priča o Kosovu
G

Gost1234

pre 14 dana

Neverovatna je upornost vas grobara da se predstavljate kao zvezdasi!!! Fudbal je kao igra u velikom padu, i sve je tezi za gledanje, tako da prisustvo Zvezde u ls za mene licno je samo to, prisustvo. Ali za Zvezdu zna bukvalno svaki ljubitelj fudbala na planeti, i nipodastavanje tog Barija, i Zvezde kao kluba je svojstveno iskljucivo vama grobarima. Zato sto to nikad niste bili, i necete biti. Kao kad covek koji zivi u stracari kaze za komsijin bazen da je mali, novi auto krs, i zena mu k…..a…. Nista drugo do cista zavist, pakost, i zloba………..
Z

Zvezdas onaj stari

pre 14 dana

Napravio si ti sistem za isisavanje para za porodicu Terzic! Posle 7. uzastopne titule mi smo na istom mestu cak cemo sa ovim trenerom da ponovo dobijamo petarde i sestarde u LS i to ako se plasiramo jer sumnjam da ce ga pratiti sreca. A Zvezda moze da bude prava masinerija, ali na celu mora da budu normalni i posteni Zvezdasi!
.

....

pre 14 dana

Još 3 su sigurne do expo 2027 i tad će biti jubilarna deseta kad se otvori nacionalni stadion...
b

b200

pre 14 dana

hvala Terza, takodje.
Р

Реално

pre 14 dana

АХАХХХХАХХХАААХ.... Кад жвалави оде, распашћете се у року од 24 сата. Да не објашњавам... Лице са потернице и син му Костадин, то је тај веома одржив систем.
i

ijaooo

pre 14 dana

Pijem grobarske suze
S

Saša_PFC

pre 14 dana

Polako druže....biće suza i te kako i sa vaše strane.Doćiće vreme a ono je sve bliže kada nece moci da se okrene broj telefona i na taj nacin ugura neki evro u klub.Nezaboravi da vam je veliki mač na vratu onih 70 i plus najvecih promasaja kluba i da to mora da se plati.Samo vas jos odrzava sto Srbija nije deo EU inace C.Zvezda nebi postojala odavno i to lice sa poternice koje vas vodi nalazio bi se tamo gde mu zaista i pripada mesto.Svi znate kako vam je zavrsio klub u kosarci pa su vam zamazali oči nekim novim klubom ali znajte da FIFA i UEFA nisu kao i FIBA i da tu postoji red i disciplina.
6

666999

pre 14 dana

Они који верују у речи ове појаве, имају озбиљне менталне проблеме. Толико...
I

Istina za sve

pre 14 dana

VIDIĆ NEMANJA!!!
a

adsta

pre 14 dana

sta sa njim,ne igra dugo
G

Grbar vidic...

pre 14 dana

@istina ...nikad nece biti na celu Zvezde,dzaba se nadate igokeasi,ziveo Terza jos 100 godina!
Z

Zasto se ne registruje kao vlasnik?

pre 14 dana

Slusaj prijatelju , nisi ti nista napravio, ti samo vodis po planu koji su napravili Capo di Capi i njegov brat i sin. I nemoj da se puno siris da ne bi zavrsio tamo gde si trebao pre 12-13 godina.Uzurpacija naroda se najvise vidi kroz Zvezdu, zaboravi BW i njegove kule.Zvezda kao drustvo a najvise fudbal su njihov ponos , sto se vidi iz izlozenog. Ko uopste mari za desetine miliona evrica zaduzenosti, sve ce to "sponzori" i narod da plate.Ne morate vise da brinete o Superligi, opusteno i bez stresa, dok god je Gospodar prstenova zdrav.Ali molim vas da se ne busate u grudi jer vredjate nasu (moju) inteligenciju. I pored sveg tog "truda" i dalje ste trecerazredna evropska ekipa.

gemathegreat

pre 14 dana

Vidim ti redovno ideš na sastanke Jehovine Kominterne na informisanje.
Х

Х Х

pre 14 dana

Ми смо прворазредна европска екипа, јер играмо у Лиги Шампиона. Ви сте неколико година били трећеразредна, када сте играли Лигу Конференције, сада више нисте ни то. ЛЕТИ ДУЉАЈ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
T

Tacnije

pre 14 dana

Pre 16 godina.
M

Mitar.

pre 14 dana

videcemo kakav je tim kada budete igrali pred neutralnim sudijama u evropi.... ispascete ko iz voza.... i onda se tesiti titučom u ovoj jendek ligi.....
B

Boners

pre 14 dana

Tamo su isti protivnici pa se sve vidi, igranje sa Mencesterom ili sa vama koji i tamo gubite 6:0 od osrednjih Danaca.
G

Grobarcina

pre 14 dana

Hrvatska liga je jaca od nase trenutno i pravednija
M

Mile led

pre 14 dana

Nije uredu da hvališ ligu kojoj pripadate.
Х

Х Х

pre 14 dana

Слободно пређите тамо, да фудбал у Србији процвета.
G

Grobarcina

pre 14 dana

Samo cu reci IDEA
Z

Znaci

pre 14 dana

Deco cekamo zadnje kolo , da dr upali svecice , da bude dzabana ulaz pa da slavimo titulu . Kaze klinac , na moj komentar , lazovu titula se slavi zadnje kolo, jaooo majku ko se sad pretstavlja kao navijac
T

Top Gun

pre 14 dana

Dok je Terzića u Zvezdi, mi titulu videti nećemo. Svake sezone su za tri klase bolji od nas.
M

Milojko Arsenic's

pre 14 dana

Opet Zvezda uze titulu, pa dokle više. Nemam više živce za ovo, od sada gledam samo Premijer ligu.
L

Lepi mica1

pre 14 dana

Dok je veliki brat na vlasti,od 90 tih su u Srbiji titule namestene
T

Top Gun

pre 14 dana

Nisi napravio ti napravio je drugi tip čije ime neću spominjati zbog cenzure. Održiv klub na teretu svih nas.
a

ajde ajde

pre 14 dana

isplaci se
T

Top Gun

pre 14 dana

Nema razloga za plakanjem kad znam da ste na mufte uzeli.
@

@Dop gun

pre 14 dana

Nema razloga, ali i dalje places... jace je to od tebe
g

gemathegreat.

pre 14 dana

Šta nam vredi titula kada u ekipi imamo 10 Afrikanaca galaktikosa. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. Godinama dovodimo trećerazredne igrače iz Afrike.

gemathegreat

pre 14 dana

Ahahahaha pati i kuni ništa se promeniti neće.
@

@Сале2323

pre 14 dana

Bolji je i Terzić od vas lažnih navijača zvezde koji koristite grobarski recnik, valjda je trebalo da izgubimo titulu da bi prvenstvo imalo "draži" vi niste navijači zvezde vi ste klasični grobari koji se pretvaraju da su navijači zvezde, Jos citiras DDudića, ahhaha odvratno. bolje da se zvezda ugasi nego da ima navijače poput tebe
С

Сале2323

pre 14 dana

Рођаче... Осећаш ли драж неку за освојену титулу? Ајде реалан буди! Последњи пут сам драж осетио када смо прекинули гробарску доминацију Толета, сећам се, на коленима плакао као дете. Јер се сећам са каквом муком је освојена. Кад смо ушли у Европу након колико година после Краснодара, тада још више. Учешћа у Европи и слично доносе ту драж, које титуле у Србији више не доносе. А не доносе, јер чему исте, кад нам клуб све дужнији, а ове барабе све богатије. Ало бре, па и Офка је сад клуб његових синова, одакле паре за њу, шта мислиш? Пале са неба!
S

Sa kakvom crnom mukom

pre 14 dana

Bukvalno svi osim nas su vam se sklonili tog proleca i unapred vam cestitali titulu...
S

Srbija Majka

pre 14 dana

Sada je lako kada je Miloje uzeo stvari u svoje ruke, i naravno pored ovako raspalog Partizana vratio Zvezdu na mjesto gdje i pripada...ali nam nije bilo dobro prije mjesec dana, i skupe egzibicije zvane Barak Bahar. Svake godine pravimo kardinalne greske, i trazimo skupa umjesto pametna rjesenja. Bacimo hrpu para u bunar, a za uzvrat se cupamo preko sopstvene djece...koja i ne dobiju pravu priliku da se dokazu. Sezona za zaborav, i ne bas prilika da se sepure i slikaju sa sirokim osmjesima...jer ovo je moglo na kraju da se zavrsi jako neslavno, a kostalo nas je najvise. Liga Sampiona je nikada primamljivija i vise darezljiva...a samim tim pruza priliku da Zvezda postane klub sa najvecim budzetom na ovom djelu Evrope i Balkana, i da se izdigne iz te prosjecnosti...samim tim i manje price i mazanja ociju...vec ozbiljnosti kod sastavljanja igrackog kadra, i popunjavanja ekipe na deficitarnim pizicijama...ako misle da budu dio te elite. Titula u prvenstvu je vec prevazidjena ambicija u glavama Delija, i jedina prava mjera Zvezdaske javnosti je Evropa, i skidanje skalpa nekim ozbiljnim ekipama.
G

GostSteva

pre 14 dana

Bravo za komentar !
@

@Сале2323

pre 14 dana

Bolji je i Terzić od vas lažnih navijača zvezde koji koristite grobarski recnik, valjda je trebalo da izgubimo titulu da bi prvenstvo imalo "draži" vi niste navijači zvezde vi ste klasični grobari koji se pretvaraju da su navijači zvezde, Jos citiras DDudića, ahhaha odvratno
A

Aaaa

pre 14 dana

A on je posteni navijac Zvezde jel , kolko vi imate godina kad ovako nesto pisete
С

Сале2323

pre 14 dana

Ааааааа@ Деца брате од 17,18 година, ботови Терзића и Мркеле. Ми старији памтимо нека друга времена. Драже ми оно са Просинечким што смо осећали, а не ово сад са Терзићем и Мркелом. Публика све каже, 5.000 људи нема на трибинама! Све она каже!
O

Ovaj

pre 14 dana

Me potseca na nekog iz vlasti , isti demagog
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Ahahaha koliko navijača malog kluba iz Humske ulice na vestima o Zvezdi ahahaha. Boli boli, tek će da boli, mnogo. Ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona, ceo život komšija mali ahahaha. "... ti što nikad nisu tako SJALI, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek KOMŠIJA MALI"
D

DSCZ

pre 14 dana

@Don Vito. Oni nisu iz Humske ulice...
s

shommy

pre 14 dana

Zamisli ti lik od cetrdeset godine koji je potpisan kao Don Vito HAHAHAHAHAH
Z

Zvezda slavi

pre 14 dana

Slavi titulu pred dve hiljade navijaca, to je uspeh , jel doktore
K

Kažete a lazete

pre 14 dana

Proslava titule je u poslednjem kolu lazovu
E

Eeeeee

pre 14 dana

Tugo sta uradise od onakvog kluba , navijaca a vidi danasnju tugu , i sve ove godine unazad , dugovi ko zna koliki , navijaca nema....
K

Kalčopolista

pre 14 dana

Titula se slavi u poslednjem kolu protiv Čukaričkog, i tada će isto biti tih 2000 ljudi koji su bili danas, plus 50 000 ljudi na stadionu.
S

Sine

pre 14 dana

A zasto minus, ti neznas za bolju zvezdu , pa zato jel, pa mi smo nekad za BG svercovali u vozu pa se grebi oko Marakane za kartu , pa opet prvo kolo protiv Pristine 40 hiljada 7 1 za zvezdu gladan kuci opet se sveras dodjes kuci matori dreka pobegao iz skole , al ja srecan Zvezda dobila Pristinu , a ne ovo danas, klinac si neznas jos nista, izvini al morao sam ti reci
w

widzew

pre 14 dana

Lako se praviti pametan kad vas se sipaju drzavne pare! I jednima i drugima zavrnuti drzavne pare pa se pokazite koliko ste pametni i umete sa parama! Ovako kad zagusti tu su narodne pare da vas vade iz septicke jame! Ako zasluzujete da bankrotirate onda bankrotiraje. Koliko je klubova krenulo od nule, pa mozete i vi! Otrovali ste srpski fudbal toliko da nema dalje.
D

Doktore

pre 14 dana

Ko onda laze , ti , ili predsednik!? A Predsednik nikad nelaza znaci ti si taj
T

Trike

pre 14 dana

Gospodine TERZICU ja mislim i uveren sam da vi u osvajanju ove titule namate ama bas ni malo udela sem malo razgovora i vrsenja pritiska na SUDIJE. MRKELA I MARKO MARIN su promasena investicija u ZVEZDI ali su znalu da se malko ugrade i za tebe i za njih u transverima koji su pogodjeni sa 10% ostali su ZNJ .igraci .ALI POSTO OVA NASA BETON LIGA cine dva BBEEEOOOGRADSKA KLUBA I OSTALI SU ICESNICI.ZALOSNO da se slavi BEZ OBRAZA.
M

Mujagic

pre 14 dana

Pa na ovakav nacin “odrzivo” bi bilo i moje selo u Ligi sampiona! Otimaj, kradi, peri i izvlaci pare i ljubi ruke gde treba…tuzno je danas biti ljubitelj zdravog fudbala u Srbiji
m

mukice

pre 14 dana

isplaci se
R

Retro

pre 14 dana

Kad ga vidim.zgadi mi i zvezdu i sve živo
K

Kalabasas

pre 14 dana

Ubedljivo prvi,ovo danas je bilo na ferku ali tim ,igra sve se raspada... Trenutno sem stamenica,bukarija,mijailovica...niko ne moze da istrci ozbiljnu utakmicu... Golman odlican...najgore sto miloje najvise veruje odbrani ali spajic,dragovic,rodic...najslabiji deo tima.. Terza je ovde presao igricu,valjda mu je jasno da sam sebe laze...
B

Batistuta1

pre 14 dana

Jel ovo onaj zbog koga ja mnogo patim predhodnih 7 godina??? Od kada je ovaj došao u Zvezdu, ja ne znam šta je to titula. Ja bih voleo jednog ovakvog u mom Partizanu, pa da i nama malo sine sunce. Ceo život imam traume od Zvezde.
d

donca

pre 14 dana

Vidi se šta si napravio. Oteo si celu ligu. Najurili ste navijače sa stadiona. Sramota
m

mnogo lazete

pre 14 dana

a inace pre njega su dolazili na stadion, ahahha e spineri lazljivi
T

Tvoje Delije

pre 14 dana

Sve ti vjerujemo, ne lažeš samo kad usta ne otvaraš.
g

gostiona

pre 14 dana

ukratko terzinjo, nije zvezda šampion toliko uzastopno jer je toliko bolja, nego zato što su ostali lošiji, odnosno onaj koji bi trebao biti konkurencija, je već godinama u raspadnom stanju... a tvoj dugoročno održivi sistem se vidi čim se ispadne iz evrope malo ranije nego planirano, onda su odjednom svi na prodaju, a ako ne uđete direktno sledeće sezone, videt ćemo taj sistem
7

79

pre 14 dana

Kakav spin i zamena teza,čuj oslabili konkurenciju(Partizan).Pa oni godinama dovode vrhunske fudbalere od Sume do Saldanje,plaćaju milionska obeštećenja.U vreme Toleta Zvezda nije imala struje i šampona,dovodili Obrića i ekipu.Največa pojačanja bila iz Zete
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Ne znam koliko znas sta pises, ali mi smo vec usli DIREKTNO! U grupnu fazu Lige Evrope, gde sada. ima jos vise utakmica, zagarantovanih 8, vise prodatih karata i TV prava. Igracamo baraz za Ligu Sampiona, a da li cemo proci, to cemo videti, ALI, 8 grupna faza za redom, i ako cemo realno, samo smo je sebi obezbedili SVOJIM velikim koeficijentom! Sportski pozdrav.
А

АПИС

pre 14 dana

Терзо, а где си био после елиминације из ЛШ, тј Јанг Бојса ? Сада цвркућеш а онда си се сакрио у мишију рупу. Гледај, па и овај прелазни рок немој ни случајно довести бекове и нападача.
s

shommy

pre 14 dana

Bili bi prvi ali juce da partizan(namerno mala slova) nije najjadniji od osnivanja.To je jedini razlog sto ste ove godine sampioni,zasluzeno da se razumemo.
P

PzKM

pre 14 dana

Toliko je "zasluzeno" da nisu nijednom uspeli da nas dobiju regularno u prvenstvu, a igrali smo tri puta, od toga dva puta na njihovom stadionu.
G

Gelipter

pre 14 dana

Don Terzinjo je i zvanicno postao prvi Don Balkana a bogami i jugoistocne Evrope. Pogotovo otkad je Maminjo otisao na turisticki odmor u Medjugorje. Jedini koji nesto pokusava da se ubaci je Dimitris Janakopulos. Naucio je cak i srpski jezik i nase psovke , obukao jaknu na kojoj pise "Scarface i Tony Montana" ali...... nije lako dostignuti prirodnu i uličnu inteligenciju naseg Terzinja.
g

gostiona

pre 14 dana

inteligencija?! misliš kriminal? ovo pišem kao navijač zvezde
D

DDF

pre 14 dana

Sa tudjim parama i logistikom drzave lako je biti prvak...kada dajes svoj novac poput Panatanaikosa i Olympijakosa u fudbalu i kosarci,gde imas za protivnike Aek i Paok koji takodje privatnik ulazu u klubove,tu Terzic nikada titulu ne bi mogao da osvoji na nacin kako vodi C.Zvezdu
@

@gostiona

pre 14 dana

sto volim ove lazne navijace zvezde, gde ti vidis kriminal?
B

Beograd Mejn

pre 14 dana

Doslo vreme kad posten svet zacuti a fukara progovori.
T

Tarantula

pre 14 dana

A kvazi pametnjakovići od muke skumlavče po portalima...poslednje doba.
С

Сале2323

pre 14 dana

Сад и Офка улази... Систем само такав, неколико Терзиних тимова у лиги! Звездаш сам, али морао сам то да приметим! Скраћуј лигу бре, ово нема смисла више. 12 евентуално 14 тима за почетак, па да се игра на нож свака утакмица, као у Плејоф што се многе играле до сада. Маракана празна, чему фудбал, чему овакве титуле? На то је Феђа мислио, нема никакве дражи више! Али џеп људи из управе Звезде све пунији и пунији, заболе њих за публику.
k

komedija sa vama

pre 14 dana

Ti zvezdas? gde se vi latetni grobari stvarate? ko je vas lagao da ste navijaci zvezde?
p

pati bre

pre 14 dana

auuu lazni navijacu zvezde, koliko ai jadan i smesan
G

Gostv37292

pre 14 dana

Sedi 1
С

Сале2323

pre 14 dana

Комедија и Пати бре... Децо... 91 испраћена скоро свака утакмица у Бг-у на путу ка пехару Купа шампиона у Барију, а нисам из Бг-а. У Барију нажалост био нисам. Знам добро о чему причам, знам какав се фудбал тад играо, каквим жаром. Не причам сад о квалитету истог, већ о криминалу пар људи из управе клуба кога волим. Десетине милиона нам клуб задужен, они богатији за исто толико. Промениће се структура власти, неће имати подршку исте и шта ће онда од нашег клуба остати и шта бити? Е, о томе зборим!
П

Пера Ждера

pre 14 dana

Ево и ја сам прикривени гробар. Делија нисам сигурно. Прикривено сам ишао у Бари, ажМинхен, Дрезден, Цирих, Мостар, Осијек, Винковце... Једва се сећам "окорелих" горбара" : Тоде, Маркета, Тиме, Шуце, Симе Зулу... Срамотсжа ме је овог криминалца на челу клуба и његове криминалне братије и дечурлије. Не можеш мене прикривени гробара да завараш титулама против распалог" гробља". Последња места у Европи, продајеш нашу децу, богати себе и своју децу, урнисао си нам клуб. А сад нека ме пљују твоји борови који воле Звезду од првог грама...
p

placi placi

pre 14 dana

sale lazni navijacu zvezde samo nastavi da patis
e

ej sale napaceni

pre 14 dana

ostace zvezda i dalje na vrhu a ti ces sale lazni zvezdasu da places dok zvezda osvaja titulu, lako je lagati o Bariju...to moze svako da napise
g

gledaj ih samo

pre 14 dana

pwra zdera jos jedan lazni navijaci zvezde koji u trenutku kada zvezda osvaja titulu, on place ahhaha tako ste odavno provaljeni misevi
D

Duduk

pre 14 dana

Sve dobro u nasoj ligi.ali mi stariji hocemo snazna Zvezda u EVROPU..ali treba nam levi bek ,desni bek,stoper,zadni vezni,levo krilo I spic. Ajde sad otvorite oci I dovedite STVARNO odlini pojacanje..ostavi politics.
S

Stella RossaBg

pre 14 dana

Samo se ti nemoj javljati!!!!ODLAZI!!!
N

Namesteno je

pre 14 dana

A urnisu te TSC, Vosa i Cuka a ti bi i dalje prvo mesto, e moji grobari
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Terzic je sve ovo uradio bez pomoći drzave jel tako Pfc?
S

Sedam..niz.

pre 14 dana

Hvala Terza !!!!

T.I.

pre 14 dana

Ja se smejem dok ovo citam.😂😂😂
M

Maresca

pre 14 dana

Sljam!
S

Slažem se

pre 14 dana

Za JUG.
F

Familija

pre 14 dana

I sve je kao pre opet si ŠAMPION ekipa najbolja sa polja zelenih koju VOLIMO i vraća mi se sve taj lepi Bari grad kada smo kidali Evropom harali i opet ćemo sad
G

Gla

pre 14 dana

Buahabahahahahahahaha, kojom Evropom cete opet harati majstore? Cek malo, buahahahahahahahaha... dobili ste titulu na krilima velikog poglavice, i ovog krimosa, verovatno prvog coveka u svetu, kome je zastarela interpolova poternica! Jedva cekam sad l.s. da na svaku vasu tekmu stavljam 5+
Q

QB

pre 14 dana

Kad vidis ljude sa ovim sitnim okicama tako bliske znas neko zlo od ljudi…
M

Milutin 15

pre 14 dana

Zabole tebe uvo i za zvezdu i za titule,ti si napravio sistem da budeš ti i tvoji sinovi multimilioneri
M

Mladen84

pre 14 dana

I, sta stim? I ti da si u takvoj poziciji uradio bi isto! Prestanite da kukate i da pricate kako ova uprava ne valja. Setite se samo kako je bilo dok je Tole bio u savezu i kako je unistavana zvezda.
Y

Yui

pre 14 dana

Posle ove titule tole karadzic pada u vodu ,nemate vise sta prebacivati,vec nastavite da budete licno fss....
D

DaDAda

pre 14 dana

Sami sebe lazete , pokusavate da se operete od te kradje u doba Karadzica i ostalih zato vam se ovako vraca, svima ste Kanta za smece. Kao za Tudjamana sto niste imali sto godinama pa sad odjednom nadjose Krcuna. Smijesni ste.
G

GostO

pre 14 dana

Pa nismo mi nasli krcuna, bugarcica i komara to vam je istorija, koju vi gurate pod tepih i hvalite se velikosrpskom ideologijom sa sve "crvenom zvezdom" i u imenu kluba i u grbu. Oduvek je zvezda, pa jos crvena bila stub srBstva! Opoziciona manguparijo! AV AV AV AV AV AV
D

Dejani

pre 14 dana

Drago mi je da je on predsednik, ali sit sam njegovih junackih izjava. Isto tako i kada ne ide dobro pa kada nešto tako izjavi.. Problem je u tome da kada on dadne neku ‘’junacku’’ izjavu onda ako ne pratis utakmice pomisliš stvarno da je tako. Po njegovim i Mrkelinim izjavama može se zakljuciti da Serif košta već sada 10-15m
V

Veoper

pre 14 dana

Lol čak je i meni smešno šta ovaj priča
K

Kup

pre 14 dana

Sve je to dobro da su na čelu klubova sportski radnici a ne stranačke marionete....koliko je sve ozbiljno i organizovano, videćemo... Zato deca tuku ljude po ulicama, čovek silazi sa Interpol poternice...e to je cena organizacije...
E

E75

pre 14 dana

Stidi se Srbijo !!!Djavo ce ubrzo doci po svoje.
M

Misliš li

pre 14 dana

Na predsednika JSD zbog angažmana u BG za 2 jum.Sramota slažem se
U

U 35

pre 14 dana

Došao je.Vuk Beli ćorka ćorka.Dosta je bio na Jugu i predvodio omladinu.
H

Hvala Malom

pre 14 dana

Veliki magu sportskog sektora, zasto ne odes negde u inostranstvo i naplatis to svoje veliko umece? A da, tamo nema duha koji lebdi nad marakanom i ciju sliku drzis u kabinetu.
N

Neverovatno nesto

pre 14 dana

Navijaci nogometnog kluba su toliko bez obraza i pored 5 poraza za redom su dosli da komentarisu Zvezdu...
T

Tata Mata 35

pre 14 dana

Dačić Ivice bebe sve...
N

Nemoj tako bato

pre 14 dana

Malo poštobanja za 3 klub u Beogradu.Znaš li koliko ima FK nas velegrad.Treći je lep uspeh.Zato svaka čast i za Partizan.Realno stanje.
G

Gost Djape

pre 14 dana

Prvo cestitke svim zvezdasima na tituli. Takodje bi se zahvalio gospodinu Terzijicu i zvezdinoj upravi, kao i trenerskom timu i svim igracima na doprinosu u osvajanju nove rekordne titule, jer da svi skupa nisu odradili svoj posao kako treba, do ovog uspeha se ne bi ni doslo. Sami komentari protivnickog tabora govore da ste radili i radite dobar posao, iako oni pljuju po nasoj upravi i zele joj sve najgore, mi zvezdasi od srca zelimo njihovoj upravi da jos dugo ostane na celu Partizana, jer mi smo ozbiljan kolektiv i zelimo da VV uspesno vode komsije i sledece godine kao i ove.
G

Grobarcina

pre 14 dana

Zestoka lopina pokupio sve pare duguje zvezda mnogo para nece da kazu pravu istinu ali Koroman hoce hahaha
M

Misliš na druga dva

pre 14 dana

Vučela dug nikad veći i Ostoja koji porez ne palaća uzme pare od države a ligu Srbije ne igra hahahaha
a

a tek

pre 14 dana

sinovi mu...
Š

Šabac bato

pre 14 dana

Počistismo Partizan u rukometu večerasm.Metaloplastika može i Vojvodinu u finalu dobiti. Čestitke odbojkašima Zvezde i fudbalerima na više nego zasluženim titulama..U rukometu neka titula dođe u Šabac.
M

Malo i žene

pre 14 dana

U ženskoj odbojci smo svakako bolji od crno belih.U rukometu i košarci ženskoj titule uzima RK i KK Zvezda.Pozdrav za Šabac

Miki

pre 14 dana

Definitivno, u Srbiji CZ je najbolja. Međutim u Evropi zbog materijalne slabosti pretstavlja osdrednji klub 2 ili 3 kategorije. Mala smo zemlja sa slabim materijalnim potencijalom.
C

Caks

pre 14 dana

Lopovi irobijasi na celu blizanaca strasno

Sakur

pre 14 dana

ahahahaha tako se sada nazivaju ove namestene titule
@

@naKur

pre 14 dana

Imaj bar malo dostojanstva, prestani da cmizdris makar na dan-dva
S

Samo gost

pre 14 dana

Dokle ćeš više da pišeš ovakve gluposti? O čemu bre ti pričaš? Očigledno pratiš fudbal od daj bože 2000.te... Kakav bre vođa i nameštene titule? Šta ste vi osvojili u svojoj istoriji i šta ste uradili u Evropi do 2000.te? Shvati već jednom da ste prosečni klub koji je iskoristio krizu velikog kluba i nekoliko godina dominirao i to je to... Ovo je vaš nivo, mislim na FKP, i pomiriti se sa tom činjenicom.... A to što za sebe kažete da ste gromada je tek nebulozno....
L

Letaq

pre 14 dana

Za nas koji smo pratili SFRJ ligu, mogu da ti kažem da je Partizanov plasman od 2-5 pozicije uspeh.Znali su oni u toj ligi da budu i 11-i,a Zvezda konstantno prva ili druga.
G

Gostanko

pre 14 dana

Meni su najsmesniji ovi iz Partizana. Nadigrala ih Zvezda,nadigrao ih TSC,nadigrala ih Vojvodina,nadigrao ih Cukaricki a oni i dalje kukaju da ih kradu a stoje na drugom mestu i totalno nezasluzeno ce igrati kvalifikacije za ligu sampiona dok im je licencu za istu obezbedila drzava na koju kukaju. Smesno
B

Burek

pre 14 dana

Ma Pavle Ilić je kriv
H

Haxer

pre 15 dana

Na stranu navijacke podele i sve, ali ovakvim likovima je mesto iza resetaka, a ne da vode jedan od dva najveca kluba..Zato i propadamo..
z

zaks

pre 14 dana

Eto, ti si poštenjačina, zašto ne preuzmeš neki od tih klubova pa da vidimo šta ćeš napraviti ?
H

Haxer

pre 14 dana

Za ovakve sam svetac licno. Kao takav nisam podoban nijednom klubu. Kad shvatis da tvoj novac sto placas razne poreze ide ovakvima u dzepove, mozda se osvestis malo
L

Ldk

pre 15 dana

Pašće poslednja crvena petokraka u Evropi, a onda će nacionalna manjina DS sa severa da se razbeži kao što se grobari razbežali sa juga. GO RFC
@

@ldk

pre 14 dana

A ti i tvoj lokalni ruralni klub cete i tada ostati nebitni....
D

Delija NBGD

pre 15 dana

Bekove dovedi. Pokusaj da vratis Krstovica iz Italije i pravac nova LS. I takodje probati da uzmemo Krunica, rekao je da bi voleo da karijeru zavrsi u Zvezdi..
R

Rony

pre 15 dana

Najvece zasluze idu svakako najvecem Srbinu sveikada..nasem faraonu i mesiji..koji se u sve razume
G

Gestapo

pre 14 dana

Vučela i Ostoja na sudu...Sve za ljubav sve za JSD
L

Lopta je okrugla

pre 15 dana

Sto bi Pantic rekao "za tebe je corka"
A

A tamo je

pre 14 dana

Vuk Beli Sigurna kuća.Zasluženo.
j

jjjjjjj

pre 15 dana

odrziv sistem a pozajmljujes milione od sinovljeve firme koji je "uspesan biznismen", da nema u ovoj srbiji klub koji drzi neki posten covek, mozda ima ali oni daleko ne mogu da doguraaju
P

PsdczKM

pre 15 dana

A 10 miliona prosle sezone od one novoosnovane firme?
B

Burek

pre 15 dana

Sve je to lepo, ali zaista ovog leta moramo da napravimo lep prelazan rok. Prošlog leta je bilo to dobro (samo smo sa Šerifom malo poremetili sistem, mada je došao Hvan), sada moraju da se zadrže bar neki od nosilaca tima i da se ne dovode polovnjaci (naročito u minut do 12). Sad je momenat da odskočimo daleko i da zaista postanemo srpski Bajern.
S

Srki233

pre 15 dana

Ko je ovaj ćelavi sa velikim ušima?
J

Jug vođa

pre 14 dana

Vuk Beli možda...
G

Gost233

pre 15 dana

Ključ svega je precednik, da se ne lažemo.
M

Mislis na

pre 15 dana

Druga Ostoju predsednika JSD i ujedno člana glavnog odbora partije...
L

Laker

pre 15 dana

Oce osvojiti nesto zvezda a da nije takmicenje u Srbiji?
П

Паун

pre 15 dana

Хоће. Оно полуфинале Лиге Европе што су најавили прошле године.
P

Pitam se

pre 15 dana

A da li si ti normalan?