©Reuters
©Reuters

Ovo je neki drugi Saša! Zverev odličnim servisom slomio Bautistu Aguta

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.04.23. | 14:11

Nemac u dva seta savladao Španca - 6:4, 6:4

Razigrao se Aleksandar Zverev danas u Monaku. Nakon jučerašnje slabije igre, danas je na teren izašao neki drugi Saša. Sa čak 12 više vinera i 11 as poena meč je držao u svojim rukama. Roberto Bautista Agut i pored solidne igre nije uspeo da napravi iznenađenje i pobedi Nemca, i tako nastavio loš period koji ga prati još od turnira u Monpeljeu - 4:6, 4:6.

Ovo je bio sedmi meč u kojem se njih dvojica sastaili, a peti iz kojeg je Zverev izašao kao pobednik. Meč je trajao nešto manje od dva sata. U prvom setu je Zverev napravio brejk pri rezultatu 2:2 i došao do prednosti koju nije ispuštao. Drugi set je prelomljen pri rezultatu 3:3, kada je Španac drugi put uzastopno izgubio gem na svoj servis.

Izabrane vesti

U prvom kolu su obojica tenisera mečeve rešili nakon tri odigrana seta. Zverev je pobedio Bublika (3:6, 6:2, 6:4), dok je Bautista Agut slavio je posle duela sa Filipom Krajinovićem (5:7, 7:6, 6:1).

Sašin naredni protivnik znaće se nakon što meč odigraju Danil Medvedev i Lorenco Sonego. U slučaju da Rus pobedi, to bi bio prvi put da se ova dva tenisera susreću na šljaci.

Veoma zanimljiv meč su odigrali i Holanđanin Botik van de Zandšulp i Norvežanin Kasper Rud, iako rezultat od 2:0 to ne govori. Posle dva sata i 15 minuta igre, odluke su padale u samom finišu setova (7:5, 7:6).

Nikolas Džeri savladao je Alekseja Popirina 2:1 (6:3, 7:5, 6:4), Jan Lenard Štruf bez previše muke slavio je nad Aleksom de Minaurom s rezultatom 2:0 (6:3, 6:2), a Lorenco Museti je nakon samo 50 minuta igre dobio Luku Nardija 2:0 (6:0, 6:0).

Piše: Anđela Tomanić


tagovi

Saša ZverevRoberto Bautista Agut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara