Komentari na vest

Sledi li Bajernu kajanje zbog 13.000.000? Talentovanog napadača otkupio PSV

g

gost111

pre 9 dana

kejn je u 3 najbolja igraca u bajernu uz sanea i musialu...ubica spic,u tri najbolja spica u evropi...mojih jedanaest za sledecu sezonu::nojer, de ligt ,arauho,ernandez(mendi),mazraui,gorecka,de jong,laimer,musiala,sane,kejn....wirc dolazi tek sledece leto,moze jedno top krilo da dovedu,koman je tu i jos jedno,tipa bernardo silva iz sitija...
R

Robert Lewandowski

pre 10 dana

Uzece novac i od prodaje Zirkizea. Jednostavno, ti momci nemaju mesta u Bajernu. Smatram da je i za Zaragosu najbolje da ode na pozajmicu. Očekujem prodaju Upamekana, Bojea, Dejvisa, Gorecke, Gnabrija, Sara, Cupe... od prodaje ovih igraca i prethodno dva pomenuta talentovana igraca ce dobiti sigurno 200 miliona evra, a uprava je pored toga obezbedila jos 200 za pojačanja. Zelje Bajerna su Teo Ernandez (kazu ugledni mediji da je rekao da hoce da dodje), Arauho, Ta, De Jong, Frimpong, Zubimendi/Onana, Girasi... Prica se da hoce i nekog talentovanog krilnog igraca iz Palmeirasa. Bice interesantan prelazni rok, ja mislim da Bajernu treba i jedno top krilo koje zna da gol, ali slabo se prica o imenima za sada.
L

Licemeri

pre 10 dana

@Slanina Čime ga je Kejn opravdao? Drugim mestom, možda i trećim u Bundesligi, ispadanjem u kupu i polufinalu Lige šampiona? Druga stvar, nisi skapirao poentu, imali su oni na svakoj poziciji talentovanih igrača, ali u poslednje vreme više vole da bace pare na neke poluproizvode nego da istrpe nekog mladog.
T

Trolol9

pre 9 dana

A to sve zavisi od Kejna? Pogledaj koliko covek ima golova i asistencija. Ali ok, okrivicemo njega sto nisu nista osvojili.
B

Bože svašta

pre 10 dana

Ma da bre, treba gurati Mazrauija, Upamekana,De ligta, Kejna, za njih grunuti 200+ miliona, a ne zna se gde je više promaja, plus raspuštati mlade talente.
S

Slanina

pre 10 dana

Da gurnu ofanzivnog veznog na beka ili stopera, sta mislis, gde je bolje? Kejn je novac opravdao.
B

Brko

pre 10 dana

Ma ne možeš sve imati i sve pogoditi. Vidjet ćemo momka kad pređe u neki top klub pa tek tada ocijeniti.