Partizan animira decu Novog Beograda

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.10.18. | 15:30

A razlog je školica fudbala našeg giganta iz Humske

Fudbaleri Partizana Miroslav Vulićević i Nemanja Miletić posetili su danas Osnovnu školu Kneginja Milica na Novom Beogradu, kako bi promovisali Partizanovu školu fudbala, koja počinje sa radom 3. novembra ove godine.

Pored njih sa osnovcima sa Novog Beograda družio se Vanja Radinović, direktor omladinske škola Partizana.

Izabrane vesti

Veruju u Humskoj da je ovo pravi način da animiraju dečake rođene od 2007. do 2013. godine da se upišu u Partizanovu školu fudbala, prepoznatljivu na svim meridijanima. I ne samo da veruju, nego deluje da su današnjom posetom u tom uspeli.

Vulićević i Nemanja Miletić su se družili sa osnovcima, delili autograme...
„Prelep događaj. Ovo je bilo jednosatno uživanje u Osnovoj školi Kneginja Milica. Akcija je uspela, deca su prepoznala naš sportski motiv. Nadamo se da ćemo sa ove teritorije regrutovati nekoliko igrača koji će biti profesionalni igrači Partizana“, poručio je direktor omladinske škole crno-belih Vanja Radinović.

Školice fudbala će se održavati na SC Vračar, SC Slodes, Štark areni kao i SC Partizan Teleoptik tokom nedelje. Školicu mogu da pohađaju dečaci uzrasta od 2007-2013 godišta.

Prvi treninzi  su besplatni, dok posle isteka sedam dana svi koji se upišu na nivou članarine (nije komercijalnog tipa) dobijaju besplatno i opremu za trening.

 


tagovi

Miroslav VulićevićNemanja R. Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara