""
""

Nije Sergej, ali jeste novi Deki Stanković od 50.000.000 evra! Juve krenuo u misiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.18. | 10:12

Bjankoneri ne žele da propuste jedno od otkrića sezone

Šanse Juventusa da će realizovati najveću želju u letnjem prelaznom roku su sve manje. Cena Sergeja Milinković Savića je porasla iznad finansijskih limita Bjankonera i zato se polako okreću drugim rešenjima. Veznom redu je neophodna rekonstrukcija narednog leta, već su kaparisali Emrea Džana, a sledeće pojačanje bi mogao da bude Nikolo Barela.

Izabrane vesti

Mladi vezista Kaljarija je jedno od otkrića sezone u Seriji A. Italijanski mediji ga porede sa Dejanom Stankovićem i promovišu ga u naslednika legenadrnog srpskog veziste. Inter, Milan i Roma su već pustili pipke ka Sardiniji u nameri da ispitaju teren za leto, a Juventus prelazi na konkretne korake. Juventusov sportski direktor Fabio Paratići se juče sastao sa Kaljarijevm direktorom Đovanijem Rosijem, a tema je bio Barela.

Mladi vezista je pre nekoliko dan produžio ugovor sa Sardima, ali to je bilo samo utvrđivanje pozicije pred leto i razgovore o transferu. Kaljari ga je blindirao ugovorom do 2022. godine kako bi stekao bolju pregovaračku poziciju za leto i naduvao cenu. Tom prilikom je Kaljarijev predsednik Tomazo Đulini poručio da je Barelina cena 50.000.000 evra i da s obzirom na skok cena na tržištu i Barelin potencijal, ima pravo da traži pomenutu sumu.

Međutim, jasno je da Juventus neće platiti pomenutu sumu i da Kaljari samo pokušava da obezbedi što bolju poiziciju za početak pregovora. Ostrvljani bi bili zadovoljni i sa duplo manjom sumom, a za Juventus to nije nikakav problem. Barela je trenutno jedan od zanimljivijih igrača za Staru damu, ali sve zavisi od daljeg razvojakarijere i napretka. Ako se bude razvijao kao u dosadašnjem delu szeone, zaista bi mogao da bude pravo pojačanje za Bjankonere narednog leta...

(FOTO: Action images)


tagovi

ItalijaJuventusKaljariSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara