Komentari na vest

Najlepša i najteža vremena za Vladana Milojevića

D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

Puno poštovanje za g. Terzića, koji je za 10 godina svog predanog rada osvojio 7 uzastopnih titula i doveo preko 60 Afrikanaca, od kojih su naši mladi igrači barem imali šta naučiti! Podrška takođe i za g. Mrkelu, koji je veoma predano radio i realizovao sve te transfere. Podrška za sve igrače sa posebnom naznakom na odlične Afrikance! Na kraju podrška za najboljeg trenera g. Milojevića, pravog pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija. Molim g. Terzića da i dalje dovodi ovako kvalitetne internacionalce iz Afrike! “Marakana da’ je puna, il’ smo samo mi, naša će te pesma Zvezdo nositi”! Na mnogaja ljeta!
P

Pelene

pre 13 dana

Milije vole te Red Army Mostar…
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Ali onaj osećaj kada Zvezda postigne gol u derbiju ili u nekoj jakoj Evropskoj utakmici na Marakani, taj zemljotres na Severu, tih 20ak sekundi, taj adrenalin, ta sreća, neprocenjivo, kada bi taj osećaj u tih 20ak sekundi moglo da traje večno. "Mnogo briga mnogo i problema ja sam Zvezdo sa tobom prošao ovo što nam novi zakon sprema ja znam dobro proći će i to, Zvezdo igraj Zvezdo sad pobedi pratiće te baklje bubnjevi čak i kada kosa mi osedi ja ću Zvezdo tebe bodriti"
g

gamethegreat@Don Vito Corleone

pre 13 dana

@Don Vito Corleone – sjajan motivacioni tekst jednog od Don Vita! Kod ovog Don Vita vidi se odmah pravo srce pravog Zvezdaša, koji ne postavlja nikakva pitanja! Za njega je krajnji cilj odnosno crvena linija biti šampion Srbije. Njemu nije bitno da se ostvari nešto značajnije u Evropi, dovoljna mu je titula prvaka Srbije, a u Evropi ako zaradimo neki evro, dobro je. Ovaj Don Vito je vrlo skroman, za razliku od onog drugog Don Vita, koji traži nemoguće, a to je da Zvezda forsira svoju decu, a ne Afrikance. Ovaj drugi Don Vito ne može da shvati da je sada trend u dovođenju Afrikanaca i da naši mladi igrači služe samo kao ikebana na rezervnoj klupi i u medijima! Koji je Don Vito u pravu, pokazaće vreme!
N

Ne mozes

pre 13 dana

Dva puta da me zeznes i navuces da poverujem da stvarate mocni tim za evropu. Bice opet isto jer nam se interesi ne poklapaju. Smanjili ste nam i nadanja. Crvena linija je na zalost prvo mesto u nasoj ligi.
g

gost111

pre 13 dana

Prvo mora naša liga postati kvalitetnija, da bi došli bolji igrači i mladi bi se bolje razvijali pa tek onda možemo i u Evropi očekivati bolje rezultate
D

Don Vito Corleone*

pre 14 dana

Iz ove ekipe Zvezde možda će se neko interesovati za Glazera i eventualno za Hvanga! Ostali nemaju šanse da odu iz Zvezde, jer ih niko neće tražiti! Ostali su rekli sve što su imali u grupnoj fazi LŠ, gde su bili bleđi od blede senke! Problem je šta raditi sa toliko igrača koji nemaju kvalitet za Evropu, a imaju basnoslovne ugovore, pogotovo Afrikanci! Ko će njih kupiti?! Znači, gro tima će činiti isti igrači neuki ozbiljnom fudbalu! Kakvi igrači takav i trener! Znači, nema ništa od Evrope!
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Čuo sam da si imao lepa iskustva sa Afrikancima, svidelo ti se pa hoćeš još.
S

SRETA NUMERA

pre 14 dana

Najveći hendikep Milojevića je (kao uostalom i svih trenera Zvezde) je taj što mu je šef Terzić, čovek bez skrupula i morala, koji dovodi i prodaje igrače samo u skladu sa sopstvenim ličnim interesom a ne interesom kluba i potrebom trenera da oformi pravi i konkurentan sastav. I to se neće još dugo promeniti. Setite se samo : La Para, Kanjas, Mouče, Žander, Ebisilio, Falko, Bakajoko, Pićini, Motika, Kafu, Kulibali, Rišaira , Dioni ,Tomane....... i ko zna još koliko škarta koji više nigde ne igra osim u trećerazrednim klubovima a u Zvezdu su dovođeni kao pojačanja za LIGU ŠAMPIONA. A sa takvim igračima realno ni Gvardiola ne bi prošao grupnu fazu.
9

94

pre 14 dana

Jedino što Miloje mora je da i sledeće sezone osvoji titulu! Ako udjemo u Lš super( zbog para pre svega) ako ne udjemo onda Le i gurati što dalje. Opušteno da uživamo u fudbalu
E

Ej

pre 14 dana

Komsije jednom drugom da daju ruku da se ne igramo vise sa zivcima u eurokupovima....
F

Fale nam

pre 14 dana

Bekovi, stoper, vezni, centarfor... Alo to su sve kljucna mesta u timu. Proslogodisnjim kupoprodajama nismo unapredili igru, pa se bojim da ne bude opet nesto slicno. A nadali smo se i proslog leta mnogo.
B

Brc

pre 14 dana

Lažni trener Kratko Ostanić u Evropi, ovde je trenerčina srBskog Baerna 😂😂👍
S

SULTANAT

pre 14 dana

Gde je imao uspeha osim u Srbiji za vreme aktuelne vlasti?
O

Okupirana zemlja

pre 14 dana

Nigde!
M

Ma

pre 13 dana

nije važno,bitno je da vas satire.
c

cv

pre 14 dana

njegov kvalitet cemo videti u evropi na jesen ovo sad je nista
P

Pa sad

pre 13 dana

njegov kako tako al Nadjov će sigurno doći do izražaja.
U

Urke777

pre 14 dana

Samo je bitno da uprava nauci da se igraci ne dovode posle plasmana u LS sa zagarantovanim mestom u prvoj postavi. Tri puta smo igrali LS i tri puta su istu glupost uradili. Milojevic je to uspevao koliko toliko da sakrije prva 2 puta, dok kod Bahara je to puklo - videli smo kako uigran tim se okrene za 180 stepeni (iako stojim iza toga da i pored svega u LS smo odigrali muski pod Baharom). To je po meni bitan detalj. Mozda i najbitniji. Sklopi tim, prodji pripreme, uigraj i to je to. Eventualno tu i tamo neko pojacanje ali ono kojem prva postava nije garantovana, vec je tu da pojaca klupu i da pravi promenu ulaskom u igru. Svesni smo svi da nam fale bekovi, stoperi i zadnji vezni, i napadac deugacijeg profila od Serifa. A da ima viska igraca samo tako, ima i tim treba da se rastereti da bi pripreme prosle kako treba. Da li ce vec jednom nauciti iz uprave lekciju ili nece, videcemo.
P

Paa

pre 14 dana

Može da prezimi u LŠ ili bar da odugramo dobro.
c

cv

pre 14 dana

sta pricas prosli put je po 5 0 gubio
M

Milos29

pre 14 dana

Jel znate koliko je Prosinečki imao godina kad je igrao protiv Bajerna polufinale kupa šampiona? Dakle nije igrao zbog godina, nego zbog toga kakav je igrač, inače ne bi ni igrao. To što mi slabo imamo takve igrače u tim godinama, je druga stvar.
Ч

Чокот

pre 14 dana

22. Исто као и Југовић и покојни Михајловић.
V

Više

pre 14 dana

Nema takvih igrača! Drugo pitanje je zašto ih nema ali je činjenica da ih nema! Ko je poslednji igrač te klase iz Srbije?
м

мунтеану

pre 14 dana

Осим освајања домаћих првенства нисам примјетио да екипа напредује као тим у Европи јер Јанг бојс није толико јак колико смо ми лошији наспрам њих ,оддмах су испали у осмини.Проблем је управа која није у континуитету направила 2 ваљана прелазна рока,наравно да ни то не гарантује успијех ,али толико ношалантност и неозбиљност мора доћи на наплату јер више не важи гол у гостима што нам је у пар случајева добосио успијех и добро је што је то правило укинуто
A

Ako hoce vise ...

pre 14 dana

Grujic pozajmica,Ristic,Radonjic..plus krsten spic a ostalo prostor sto veci za Maksimovica ,Mituljkice,Sljivica,Knezevica..stara garda hvala za sve ali dosta je..
N

Nikola44

pre 14 dana

Milojevic je ubedljivo najbolje resenje dugorocno za Zvezdu. Nekako on stvari u Srbiji odradjuje rutinski, lako, titula je sa njim na klupi toliko sigurna da ostale ekipe nemaju ni promil sanse da se sa njim upuste u trku. Ali meni ce licno biti veoma interesantno, kojiko Zvezda moze u Evropi. On je sa stvarno limitiranim timom uspeo da prodje grupu Lige Evrope. Sto je fantastican uspeh. Ovaj tim je veoma iskusan i dosta kvalitetniji od onog. Barem duplo jaci. Ivanic, Hvan, Katai, pa i mali Sljivic su veoma kreativni igraci, koji znaju da razviju i pozicioni napad i kontru. Bice strasno interesantno, videti koliko moze Milojevic sa jacim timom.
m

molim?

pre 14 dana

Kakva gomila bespotrebnih i zlonamernih komentara na račun Zvezde i trenera Milojevića. 1. Sam ulazak u LŠ bi bio ogroman uspeh, sportski, finansijski, markentiški. Ukoliko uđemo u LŠ, opet zavisi i od toga protiv kog igramo. Kroz utakmice sa protivnicima sličnog kvaliteta bi trebalo da gledamo uspeh, pre svega takmičarski, zato je Jang Bojs prošle sezone predstavljao neuspeh, bez obzira što smo ih nadigrali u oba meča. Takođe, najmanje jedan mlad igrač bi morao da bude lansiran, da li je to Šljivić, Knežević, Mimović ili neko četvrti, ostaje da se vidi, ali igranje, i pokazivanje kvaliteta na velikoj sceni mogu da donesu dobru zaradu. 2. Ispadanje iz plej ofa u LŠ nije tragedija. LE je takođe dobro takmičenje, finansijski donosi dosta, ali bi cilj trebalo da bude plasman u gornji deo tabele, pošto je format promenjen. Tu će isto biti jakih ekipa iz liga petice poput Totenhema, Atalante i ostalih, a realno nismo njihov kvalitet. Milojevićev izazov će biti kako da uklopi ekipu sa tolikim brojem utakmica i različitim stilom i intenzitetom fudbala. Ima jači tim i veći izbor igrača nego ranije, na ruku mu ide i to što Rodić, Kanga i Katai ne mogu da igraju u visokom ritmu, ali mogu našu ligu. Mislim da je to njegov najveći izazov, kako napraviti dva tima i uklopiti veliki broj igrača, raspodeli im minutažu, a da to funkcioniše.
L

Lakerr

pre 14 dana

Kratko Ostanic moze biti samo ovde trener gde kako je dosao dobija 2 penala svaku tekmuu ahhah, a ne zna prostu recenicu da sklopi..
X

Xyz

pre 14 dana

Ali zato se iz tvog komentara vidi da si ti vrlo elekventan.
K

Kalčopolista®.

pre 14 dana

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
e

eh da mi je

pre 14 dana

Nema više sreće u Evropi. Novčić je potrošen.
R

Realno istina

pre 14 dana

Sabah i Danci dokaz za tvoj komentar.
N

Nekac035

pre 14 dana

Sta moze da uradi? Prvo da se kvalifikuje u LS, pa da je osvoji
r

rau

pre 14 dana

sprema se neki velez ili tako nesto
z

zigabogutovac

pre 14 dana

Da ode, da nas spasi igranja istrosenih igraca :)
В

Валтер

pre 14 dana

Из домаће лиге довести Пантовића,Ћирковића Вукосављевића и Мела.Пантовић је чак поникао у Звезди.Сада покушати довести Раткова да буде друга опција у нападу
P

Podrška za Terzu

pre 14 dana

Zato što nam svake sezone dovede po 5 kapitalaca iz Afrike. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona.
K

Kalcopolista

pre 14 dana

Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste u fudbalu izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
Ч

Чокот

pre 14 dana

Шта бисте само дали за то 32. место! Ви немате место ни у Конференцији, нисте ни дошли до такмичења...
о

обрад

pre 14 dana

Миладиновић ,Грујић,Илић ,Радоњић,Мело.По мени ће бити кључно бекови и централни везни .Надам се останку Стаменића ,Хванга ,Глазера.Безболно би било и да оду и Катаи и Иванић,и Красо и Олајника и Ндија под условом да већ почетком јуна доведемо појачања у навали
G

Gelipter

pre 14 dana

Evo sta dalje. Ima nekoliko solucija. Da neko ubaci u klub svake godine bar 100-150 miliona evra sto je prosek za ligu Evrope a ne da krecemo sezonu sa 7 miliona. Da uvedu zakon ponovo da nasi igraci ne mogu u inostranstvo pre 28 godine. Ili da imamo skaut sluzbu po Africu Aziji i Juznoj Americi toliko razgranatu da pronadje svake godine nekoliko talenata koji ce uskoro vredeti 20 ili 40 miliona prosecno. Pošto su sve tri solucije na nivou naucne fantastike, treba da se opustimo i uzivamo u rezultatima koje pravi Miloje a koji su iznad objektivne vrednosti igraca i budzeta koji imamo. Ko ne veruje neka pogleda rezultate bivsih velikana iz istocne Evrope koji ulaze u sezonu sa buzdetima slicni nasem. Na primer Cska Sofija , Steaua ,Dinamo Bukurest , Honved, Sparta Prag, Carl Zeis Jena,Legia Varsava, Dinamo Drezden , Hajduk Split, Partizan Beograd itd. Jedini koji su manje vise na nasem nivou su Dinamo Zagreb i Slavija Prag ili Turski i Grcki timovi sa bogatim privatnim vlasnicima i privatnim kapitalom. Nece biti bas da smo samo mi nesposobni a svi ostali pametni.
S

Simpatizeri kluba

pre 14 dana

Citam i smejem se...😂 kazu ovi Simpatizeri kluba sto jednom godisnje dodju na Marakanu i sto nikad u zivotu kupili Sezonsku kartu nisu ni za fudbal ni za kosarku, kako to toboze "ne valja uprava" Zvezde i niko u njoj,Terza,Mrkela,Marin,Miloje...itd ne valja im uprava sa cak OSAM TITULA za poslednjih 9 godina,TRI LS,PET LE I 4 DUPLE KRUNE ZA REDOM...i takva uprava im "ne valja"...ali im zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 7 punih godina, a LS igrao nije 20 god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Nordsjelanda i autolimari iz Sabaha,klub koji ima najvise 5ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi,mozda je takav klub zaista bolji od Zvezde,tako da predlazem svim Simpatizerima kluba da predju na vojni stadion i navijaju za onaj klub tamo jer tamo i pripadaju posto im Zvezda sa 8 titula i 4 duple krune za 9 godina ne valja i ne odgovara!
п

паметни

pre 14 dana

Не ради се овде о тим успесима... врћ ГДЕ СУ ПАРЕ?!?! Шта је Копенхаген урадио после елиминације од нас,саставио се,направио екипу ,и докле су стигли ове године у ЛШ ???? Зашто се тако лако отписујемо (сами себе) , зашто нађ је добољно само учешће,и НАЈВАЖНИЈЕ,зашто се тим не побољшава,већ се СВАКЕ ГОДИНЕ најбољи продају , и доводе промашаји, уз поштовање изузетака,тј,зрна које убоде ћорава кока?????
K

Kupi Sezonsku

pre 14 dana

@паметни Kad budes ti i slicni tebi takozvani Simpatizeri kluba svake godine Kupovali Sezonske i finansiski pomagali Zvezdu e onda mozete da izvoljevate i trazite od uprave pojacanja od 7-8-10 miliona i stalno ucesce u LS,dok to ne uradite...🤫
G

Gostinjo

pre 14 dana

Gde su pare? Dodji na stadion i pogledaj gde su pare. Jeste da su uzeli ali barem je napravljen mediko blok, tereni, uredjeno malo na zapadu. Pogledaj malo svoj Partizan, za vreme kada su prodavali igrace i igrali LS, jel ista ulozeno u stadion??? Gledaj svoj DOM, a mi cemo da brinemo o nasoj KUCI.
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Glazer I Hvang moraju da ostanu, kraj priče. Zvezda sledeće sezone mora da bude nikad jača jer ulazak u novi format lige šampiona donosi više utakmica, više para od Uefe, više para od svega. Nema prodaje najboljih igrača, samo dopuna sa kvalitetnim igračima.
Ч

Чокот

pre 14 dana

У праву си, али јасно ти је да је Хванг дошао захваљујући сплету околности. Није чак ни у финансијском смислу превелики проблем задржати га, главно питање је да ли му се остаје.
N

Nenad1246

pre 14 dana

Ja mislim da spas leži u igračima iz Afrike. Na leto dovesti još 5-6 kapitalaca iz Afrike, pa ćemo ih imati 15. U Zvezdi sa našim Afrikancima galaktikosima možemo u drugi krug lige šampiona lagano.
к

кристијан

pre 14 dana

Милоја мораш бити изричит и тражити од управе да доведу играче за које мислиш и с којима можемо подићи степеник више.Ако би освојили уколико поново уђемо у Лш 6 бодова то би био пун погодак,а све остало су маштарије без покрића.Значи на потезу је управа
d

deki maky

pre 14 dana

stižu Ilić i verovatno Otar Kitaišvili, a to znači da odlaze Bukari,glazer... Opet novi tim,i ništa se neće postići u Evropi...
n

nema tu srece

pre 14 dana

ako je vec 2019 morao da govori da li ste vi normalni, igramo LS, Sad je jos gore, razmazenost i sebicnost je odlika danasnjih navijaca
K

Kojaaaa

pre 14 dana

navijači zvezde ne zasluzuju ovih 7 titula ,kada ostanemo bez evrope i titule shvatice koliko je bilo lepo nekad i koliko su bili razmazeni
P

Pravi Navijac

pre 14 dana

@Kojaaaa TAKO JE👏 Bravo za kom,pravo u centar!👌
D

Django227

pre 14 dana

Dobar trener negde do Horgoša i Kelebije. Tu mu se završavaju ingerencije

pancevac992

pre 14 dana

mhm zato je u kvalifikacijama imao 12 od 12,pobede u ligi sampiona,prezimljavanje u ligi evrope, hoce to
E

Eseks

pre 14 dana

Vidim botovi angazovani da pljuju navijace Zvezde koji misle svojom glavom i pisu konstruktivne kritike.Ova Zvezda je skroz korektna i miloje radi dobar posao al ima mesta dobronamernoj kritici..Npr.gde su bekovi,gde je zadnji vezni,zasto imamo matoraca sa jakom platom koji uopste ne igraju,zasto se ne daje sansa mladima od kad je titula resena,cemu mucenje Rodica i Kange...Hocemo da kraja sad da gledamo nase mlade i kraso a sa njima,da vidimo jesu li biseri ili prosek..
D

Dragoo

pre 14 dana

Ok da pojasnim. Cemu pritisci na trenera i igrace? Jel daje sansu mladima? Jel igrao Kraso i kako je odigrao? Lose, totalno lose. Pustite trenera nek radi svoj posao. Samo znate pljuvati. Ako vem se ne svidja navijaj za Man city, eto kod njih je sve idealno. Cuj priliku mladim? Ko ima kvalitet dobice priliku a ne zato stoje mlad.
т

тифо

pre 14 dana

па сине није Милоје учествовао у стварању тима летос…зар се не сећаш када је стигао? Полако људи сачекајте мало, мора да се доведе неко, мора неко да се прода. Можда неки играчи не одговарају његовој филозофији, можда неки играчи желе да иду. Боље га и продати него незадовољан да ти игра.. А између одталог ко зна шта Терза муља па морају дугови да се врате ипак је позајмио од сина..
d

d.g.

pre 14 dana

To u vezi matoraca i plate pitaj Terzu, a ne Miiloja.
E

Eseks

pre 14 dana

Drago.Ne vrsim nikakav pritisak,podrzavam miloja 100 posto!!! Kraso je igrao odlicno u pocetku a onda je sklonjen pa je pao psihicki..Imamo Maksimovica koji je jedan od najvecih talenata evrope,redovno sam ga gledao ko klinca mada je i dalje dete i mogu ti reci da kida...Ja pisem za dobrobit Zvezde jer prvenstvo je reseno,ovi iz prve postave su se vise smorili i neka odu ranije na zasluzen odmor..Mituljikica sam isto gledao i ko klinca i posle i Graficaru i veliki je talenat i mora da dobije sansu u kontinuitetu u preostalim utakmicama..Knezevic je bio super kad god je dobio sansu,Mimovic takodje,Radojevica isto moramo probati jer roda je istrosen..Moramo misliti na buducnost jer ponavljam,titula je resena!!!
E

Eseks

pre 14 dana

Zaboravio sam napisati i da je Sremcevic placen 2 miliona i onda mora dobiti sansu u kontinuitetu jer kad ce ako ne sad kad je titula resena..Ne sudite momku na osnovu poslednje utakmice,spic mora da igra 3,4 tekme redovno da bi pokazao zasto je toliko placen i ja verujem u njega.
a

abc

pre 14 dana

FK Partizan, bio je član "velike trojke jugoslovenskog fudbala" zajedno sa Hajdukom i Dinamom, u tu grupicu neko je ugirao i Zvezdu i sve to nazvao "velikom četvorkom" iako je Zvezda imala titula kao svi ovi iz "trojke" zajedno. FK Partizan nije mogao da osvoji Kup trideset godina, do proleća u Evropi nije mogao preko dvadeset godina, sve legende Moca, Bjeka, Varga, Uške, Radanović, Ćava, Vokri...nisu mogli do proleća u Evropi! I takav klub je neko isforsirao u "uskom prostoru" kad se raspala Jugoslavija, sve je tada postajalo manje samo se FK Partizan širio, moralo se sve spustiti u kanal da bi oni izgurali ideju i stigli Zvezdu po titulama. Zamislite to FK Partizan šestostruki uzastopni šampion, to je bila najsmešnija pojaca u svetu fudbala ikad, posle toga ništa više nije bilo dovoljno smešno, najsnešniji su bili i ostali njihovi navijači koji su pomislili da su ravni sa Zvezdim i da su konačno postali "pravi fudbalski klub", to njihovo bunilo i dalje traje.
D

Dragooo

pre 14 dana

Ajde polako. Bitno se plasirati u ligu šampiona. O tome smo mogli nekad samo da sanjamo. Koliko god da se uradi tamo bice dobro. Ljudi moji treba biti realan svega. Navijaci se napale, gdedaju premijer ligu pa misle da i nasi timovi mogu tako. E pa ne moze. Treba biti realan. Koliko para toliko muzike. Ne vrsiti pritisak na trenera i igrace. Taj isti trener je omogucio sa skromnim timom 2 lige šampiona, dolazili Liverpul, Totenhem, Bayern, PSG, Napoli, Olimpijakos., Arsenal,.. sta hocete vise.
h

halo

pre 14 dana

Navijači razmaženi, ali zar ovo nije evropski i svetski prvak, najveći istočnoevropski klub, institucija, u odabranom društvu, itd itd, pa zar takvom klubu priliči da se zadovoljava šljam ligom Srbije koju bi kadeti osvojili i petardiranjima po Evropi? :)))
C

Cekamo vest

pre 14 dana

Koga čeka Zvezda u kvalifikacijama za plej of LS?
S

Savatije

pre 14 dana

Još je rano kalkukisati o tome, jer nisu ni prvenstva završena, a potrebno je da se odigraju i 3 kola kvalifikacija da bi se saznalo ko su protivnici.
M

Mile stručnjak 2

pre 14 dana

Koliko organizovanih komentara, prosto neverovatno. Slažem se da smo razmaženi kada su očekivanja u pitanju, da povremeno preterano, itd. Ali da 20-ak ljudi to napiše u isto vreme upotrebljavajući iste primere i termine... Jasno je šta se radi i da u ovom društvu nema promene ili ćeš igrati po "pravilima" ili ćeš da se skloniš.
N

Nenad1246

pre 14 dana

Najgore što nije 20 nego jedan isti samo menja nikove.
M

Madjija

pre 14 dana

Najjaci su ovde botovi koje Terzinjo angazuje da objasne kako borjana treba vratiti, drama.Zato mu je na mecu za osvajanje titule (matematicki) bilo 2000 ljudi.A nekad u mnogo gora vremena je bilo 20000 i to protiv timova kao sto je Donji Srem.
j

jel da?

pre 14 dana

znaci tebi nedostaju ta vremena gorana Vesica i lazi? tad ste bili srecni?
P

Podrska za Terzu

pre 14 dana

@Madjija Terzic za 9 godina u klubu osvojio cak 8 titula, 4 duple krune, 7 kupova, TRI LS, PET LE..itd itd tako da pssst🤫

Kalčopolista®

pre 14 dana

Bila bi njemu lepa vremena i u Grckoj i u Arabiji da Micotakis navija za AEK i da vrhovni seik simpatise Al Ahli…posto nije tako, izgubio je hibridne ratove i motkom i to onom je oteran ekspresno!
d

d.g.

pre 14 dana

Jel se Natho odljutio? Vidim jurite odačene igrače iz Zvezde. Što lepo ne pitate za poozajmice. Možda bi nekog iz Grafičara povukli.
Ч

Чокот

pre 14 dana

То што не можете до титуле није последица владареве зловоље. Напротив. Хоће он, али ви не умете. И никако да схватите да вам је, реално, место у плеј ауту, а то што нисте тамо захвалите знате ви добро коме. И не глуматајте опозицију са државним парама.
b

bbrdo

pre 14 dana

Kako sta dalje? Ajde da prestanemo igrati fudbal?!? Ides dalje po novu titulu i ligu sampiona pa tamo najdalje moguce!!! Dovesti jos 3 Hvanga na najgorim pozicijama i napad na 1/8 finala lige sampiona.
e

eto vam

pre 14 dana

"Trebalo je da budem smenjen, znam da su naši novinari to dali grčkim da bi napravili haos. Jedno pitanje samo da postavim: Da li ste svesni šta smo uradili? Igramo sa Bajernom i primimo dva gola, a šta da radi Totenhem danas? Šta da radi Poketino sa milijardama? Ja sam došao da pomognem Crvenoj zvezdi, mogu sutra da odem. Ružno je, celo popodne mi zvrji telefon da mi je ovo poslednja utakmica. Ko god da je: treba da vas je sramota. Zna on ko je. Vladan Milojević je srećan u Crvenoj zvezdi. Otići ću jednog dana, kao i svi. A posle derbija se ponela priča da ne znamo ništa. Ako treba da odemo, ja ću prvi da odem. Ljudi, mi igramo Ligu šampiona, toliko cinizma, zlobe i ljubomore. Ljudi, gde će vam duša? To je iskreno od mene i ovim ću završiti konferenciju", zaključio je Milojević ovo je bilo posle Olimpijakosa, ista situacija je i danas, ceka se prva frka da se napravi da nas sruse i uspeva im, navijaci razmazeni nesvesni situacije i zemlje u kojoj zivimo rade isto kao pre

gemathegreat

pre 14 dana

Iskreno da te pitam, ko firca ove internet treskače što histerišu oko svega ??? Ko njima daje legitimitet ???

Bojank91

pre 14 dana

Kako šta dalje? Dva pojačanja u rangu Hvanga i napad na dve pobede u LŠ
T

Trancer

pre 14 dana

Da dobijemo Galatasaraj u playoffu i da ispadnemo, Milojevic ce biti prvi pljuvan ,toliko o navijacima zvezde ...
D

Dare_cz

pre 14 dana

Idemo u nove pobede Miloje bilo to Ls ili Le ja znam da ce Zvezda opet igrati sa srcem kao pre i da ce se ta emocija osetiti i na stadionu.Napred Zvezdo
L

Lalegale

pre 14 dana

Sve najbolje Vladane
G

Gogsi

pre 14 dana

Sad na miru sesti i praviti planove za Evropu.Miloje je trener koji je svakako doneo najvise radosti svakom Zvezdasu poslednjih 7 godina.Dobar text i komparacija sa kakvim smo tada igracima usli u Evropu i kakav je Milojevic napravio fantastican rezultat u to vreme.Bez namere da potcenim nijednog igraca Zvezde iz tog vremena jer su nam doneli toliko radosti ,imali smo Milica,Srnica, Causica i druge igrace skromnijeg kvaliteta koji su se borili protiv dosta boljih igraca i jacih ekipa ali su uspeli na kraju i napravili rezultat za sta je najvise zasluzan Miloje .
m

mandrak

pre 14 dana

the Serbs,pleme ophrvano teorijama zavere,mitologijom,nerealnim ocekivanjima...pocevsi od reprezenracije,stvari treba posmatrati iz ugla jedne Slovenije,Danske,Norveske,treba uzivati sto smo uopste na bilo kom prevenstvu..isto tako i Zvezda,gde smo bili pre 7/8 godina? le je bila mislena imenica..opustite se ljudi i uzivajte,sta god uradilu sve je to ok,bice uspona i padova i sve je to deo spoeta...
M

Marcoman

pre 14 dana

Sta dalje? Pafos trazi trenera!

Šipu Vimi

pre 14 dana

I Pafos i Balkani iz Suve reke. Duljaj poslao CV(na ona jezika).
S

Samo objektiva

pre 14 dana

Za pocetak treba da uradi dopunu ekipe. Da dovede bekove na primer. I da se resi jedno 10 igrača koji nicemu ne služe , a primaju platu.
K

Kojaa

pre 14 dana

Neralne ambicije razmazenih navijaca ce unistiti klub, Jer ni jedan trener njima nije dobar..
S

Sky888

pre 14 dana

Pitanje za novinara koji je pisao tekst,pitanje za tebe i tebi slicne:Kako moze Kopenhagen a zasto Zvezde ne moze da igra fudbal tog inteziteta? Toliko o vama i vasoj strucnosti.
@

@Sky

pre 14 dana

Mentalitet bato, mentalitet.. ista da Danska nas je zgromila 3:0 relativno skoro i zgromice nas.. apsolutno je decko realan. nerealna ocekivanja razmazenih navijaca.. Grupna faza LS je uspeh nevidjenih razmera za nas
S

Sta prica lik

pre 14 dana

Ovde covek spominje kopenhagen koji je isto tako par godina pre UZ NEVIDJENU SUDIJSKU KRADJU ipak ispao protiv Zvezde?
G

Glupo je uporediti

pre 14 dana

@sky888 Kopenhagen i Zvezdu. Prvo Kopenhagen što zaradi od ulaznica za mesec dana to Zvezda nemože ni za godinu dana. Drugo od TV prava imaju skoro 15 puta više prihoda jer danska liga ima gledanost u gotovo čitavoj Evropi dok našu ligu gledaju samo Srbi da li iz Srbije ili RS i nešto malo u CG i to samo Zvezdu i Partizan. Kao treće plate igrača Kopenhagena su više nego duplo manje od igrača Zvezde (bar je tako bilo pre par godina kada su igrala ova dva tima po pisanjima naših medija sumnjam da se nešto promenilo bar ne drastično) . Kao četvrto oni posluju u plusu tj troše racionalno onoliko koliko zarade jer je tamo nemoguće da se neplaća porez i da kasne plate. Valjda ti je sad malo jasnije.
G

GeOs

pre 14 dana

@Skay888 Evo, objsanicu ti. U LS da bi napravio "iskorak" o kome pricate je potrebno 100-150m ulaganja. I to da se nadas da budes 3. i da se nadas da se poklope rzultati za mozda, ali samo mozda 2. mesto. Sam proceni koliko ie to realno. Pare ne igraju ulogu za jednu utakmicu, tu moze da bljesne slabiji tim. Pare ti omogucavaju kontinuitet, i jedan slab dan se lakse "brise". I jedan Siti, Real imaju slab dan, ali kontinuitetom obrisu kiks. E sada, objsanjenje za Kopenhagen. To se u fudbalu zove IZUZETAK. Cim postoji izuzetak, postoji i pravilo. A pravilo je ovo sto sam ti iznad pisao. Na kraju novac odluci ko ce imati kontinuitet. Cak i klub sa mnogo para ako se ne ulazu sistemski nema kontinuitet (United, Celzi). To sto je uradio kopenhagen, uradio je i Apolon pre 10tak godina. Nadji jos neki primer gde je neki takav klub prosao, i koliko se cesto desava. E sada , pohledaj koji timovi ispadaju iz grupa ili ne ostvare ciljeve, pa pogledaj njihova ulaganja. Eto taj Kopenhagen je zavrsio ispred Uniteda koji je 10x skuplji. Eto ta Zvezda je dobila Liverpul u trenutku kada su bili 15x skuplji. Ali, sve je to IZUZETAK. Zvezda, taj ocekivani "iskorak" moze da napravi samo u sezoni da bude izuzetak. Nikako drugacije. Jer sada i da se ulozi 50m vi bi pisali kako ie to najvece ulaganje ikada i kako je najmanje sto moze da se ocekuje 1/4 finala. Naravno, to je vasa zabluda . Zato vas mediji i naloze, pa izgubite zdravu logiku razmisljanja... jer eto, neki medij pustio buvu kako jebZvezda ulozila "cak" 15 miliona, i na konto toga treba da prodje grupu. Da, a ovi sto ulazu od 50-150miliona oni ne treba da prodju grupu i ulazu bas zato, da je ne prodju ??? Takodje, vasa jos vece zabluda da ovde moze da se dovede "kalibar" igrac za 15-20 miliona. To je nemohuce, jer i da imas da mu das, nece doci jer je liga nedorecena i losa. Ovde moze da se dovode (sada da kazem kao onaj bot) Afrikanci zeljni dokazivanja i koji vide to kao potencijalnu odskocnu dasku, azijati, povratnici, i po neki zapadnjak koji je celu larijeru igrao 2. ligu ili neki tim iz donjeg dela tabele (La Para, Kanjas).... mada i to je tesko jer dolaze iz zapadnog sveta i ne znam koliko bi i prijalo ovo...bilo je i takvih (Donald, Le Talek). Nije vam ovo FM pa hakujes Zvezdu, ubacis joj miljardu, i ponudis Ronaldu a on dodje (mislim da bi i u igri odbio).... Kada shvatite koji su nasi resursi, mogucnosti i sve osyalo, tada ce da gledate malo drugacije, ali to vreme nikad nece doci jer ovde narod voli da zivi u iluzijama. Ajde sto voli da zivi u iluzijama, obde ljidi vole da zive izvan svojih mogucnosti. Zato sto ovde kad covek dodje do nesto "malo para" ne ulozi u stan/kucu nego prvo kupi nekog polovnjaka od 5-6k evra. Da se vidi... u kuci se ne vidi nista. Sve u svemu, ovo je bio odgovor , svima koji misle kao ti, a ima vas puno, i samo dokazuje moje tvrdnje.
6

687

pre 14 dana

Geos sve objasnio! Ali sve
P

Pixy

pre 14 dana

Grujić, Jović, Joveljić, Ristić, Nedeljković, Mijatović...La Para, Kulibali, Kafu, Žander, Tomane, Ruiz. Eto, da ne dužimo, a ima toga toliko još. I zadovoljni smo učešćem u LE.
W

Webb

pre 14 dana

Ne zasluzuju navijaci zvezde Milojevica, razmazeni i sebicni
&

&

pre 14 dana

Nije dzaba tebe Grof isterao
E

E moj Miloje

pre 14 dana

Zvezdi nema pomoci sa ovakvim razmazenim navijacima , oni ce unistiti klub totalno sa svojim pritiscima i nerealnim ovekivanjima, zao mi je Milojevica, postace najgori poput Stankovica...To sto vole i hvale Bahara vise od Stankovica govori koliko su bez mozga i da veruju u sve sto im neki botovi napisu
U

Uu

pre 14 dana

Ne znam sta je problem reci da nam se ne svidja kako radi Miloje.Evo meni npr se tu nista ne svidja,niti lepote u igri,niti neki novi klinci,niti nekog leppo poteza akcije a svi ce da nas nakanataju jer oni kao prvo nemaju nikakvu skauting sluzbu a kao drugo fudbal ala dab deker koji Miloje forsira ili ti samo za njega zna nema prolaz u Evropi.To sto je dosao nazad kod Terze vam govori da j on zna da samo ovde moze uzeti te pare i jos na sve to glumiti neko ludilo.
U

Uu

pre 14 dana

Ne znam sta je problem reci da nam se ne svidja kako radi Miloje.Evo meni npr se tu nista ne svidja,niti lepote u igri,niti neki novi klinci,niti nekog leppo poteza akcije a svi ce da nas nakanataju jer oni kao prvo nemaju nikakvu skauting sluzbu a kao drugo fudbal ala dab deker koji Miloje forsira ili ti samo za njega zna nema prolaz u Evropi.To sto je dosao nazad kod Terze vam govori da j on zna da samo ovde moze uzeti te pare i jos na sve to glumiti neko ludilo.
G

GeOs

pre 14 dana

@Uu Pa problem je sto pre svega ne kapiras fudbal, a drugo bot si koji nema veze sa navijanjem za Zvezdu. Svaki normalan navijac je vise nego zadovoljan. To sto ti se ne svidja kako igra Zvezda... gledaj druge, to sto "nema dece"... gledaj omladinsku ligu, sto nema driblinga... gledaj zonglere Ostalo prepusti pravim gledaocima. Smisao fudbala je na kraju krajeva rezultat. Eno, verujem da se navijaci Reala "gade" kako su prosli Siti. Ej, Real....
J

Jöle 39

pre 14 dana

Najteža su kada ode preko, a tamo nema celu državnu i sudijsku mašineriju iza sebe kao ovde već sve mora da ide na pošten a njima nepoznat način i onda se dešavaju veleži i slični porazi od evropskih fudbalskih sila.
D

Dragoo

pre 14 dana

Znaci i TSC i Vojvodina imaju drzavu iza sebe i sudije pa vas pobjedjjju hahah blago nama sa vama takvim navijacima malog kliba. Svi drugi vam krivi. Bicete iduce godine 5 upamti
N

Niksss

pre 14 dana

Navijaci zvezde su ovce, tako da su oni vise uzivali u periodu raspada od 2009 do 2016, vise nego u dobrim igrama od 2016 .. Tako da i da udje nekim cudom u LS, to ce biti nesto normalno, i zaboravice se posle nedelju dana, pa ce da pljuju jer im ne igra neki Kraso/Ohi, Kao i Stankovica i eto... oterace ga kao da nikad nije nista postigao
G

Gostgost

pre 14 dana

Sta jos moze da uradi? Sve to ponovo, i ponovo, i ponovo...
N

Nk040

pre 14 dana

Kako sta dalje? Isto to samo jače i bolje.
G

Goxyy

pre 14 dana

Pogledas mrznju prema Borjanu , i onda tacno znas sta ga ocekuje kada prvi put bude neuspeh, Zvezdina publika je najvece zlo po zvezdu, nezahvalni, razmazeni ,sebicni...
N

Nenad1246

pre 14 dana

Borjan sam treba da zna kad je dosta,a ne da prima skupe golove iz kornera i sa parkinga.
В

Втб

pre 14 dana

Која мржња брате?! Борјан има скоро 40 година и пивски стомак као ја, свака њему част на свему али дошло је време за промену, а и Глазер је свакако квалитетнији голман.
C

Cinjenica

pre 14 dana

nije to nekad razmazene publike to je najrazmazenija publika posle reala... nezasiti, uvek hoce vise , nesvesni situacije u kojoj zive
Р

РадикалнаВеверица

pre 14 dana

Милојевићу пуно подршка шта год урадио у квалификацијама за ЛШ. Код Станковића су ме киксеви у Плејофу квалификација баш нервирали, Милојевић вала има право и на кикс.
B

BOKII

pre 14 dana

ne zasluzuju navijaci zvezde nista, Milojevic ce da zavrsi kao Stankovic ili Borjan, to je tako ocigledno ,covek je otisao zbog negativne atmosfere , Protiv Olimpijakosa su zvizdali i onda je Milojevic rekao ono cuveno "Alo ljudi mi igramo ligu sampiona" nema smisla objašnjavati frustriranoj gomili koja leci komplekse na stadionu
v

voker

pre 14 dana

najlepsi fudbal smo igrali i sa Stankovicem, navijaci ispranih mozgovs of strane grobarskih botova su oterali i Stankovica, na isti nacin ce da ode i Milojevic... nema pomoci zvezdi sa ovakvim navijacima
c

czvbgd

pre 14 dana

Kad dodju jake ekipe, mi pricamo o milijardama koje imaju za budžet... A kad nam dodju slabiji protivnici imamo fraze danas svi igraju fudbal, nije bitno sto nemaju dobre budžete... Tako jedan i drugi klub, kao i reprezentacija... Podrška za Miloja, samo gas kao i do sad.
M

Matoriii

pre 14 dana

Konacno dobar tekst, razmazeni i nerealni navijaci zvezde ce potpuno unistiti klub svojim bolesnim ambicijama , zanimljivo kako ti isti "navijaci" postavljaju ciljeve zvezdi neverovatne a u zivotu rade za 40000 mesecno....bez ikakvih ambicija
1

100%

pre 14 dana

jedno je sigurno zamrzece ga ovce od navijaca zvezde posle prvog poraza kao i Borjana ili Stankovica, Pesica, itd, nema osobe u sdcz koji nije napljuvan od isfustrirane gomile, covek je otisao 2019 kada su ga pljuvali i nazivali bunkerasem, naravno navijaci zvezde samo kopiraju one koje navijaci jsd mrze, to je postalo smesno i zalosno ali takva je sudbina
M

Marko1983

pre 14 dana

Nažalost, tako je
Х

Х Х

pre 14 dana

Милојевићева је и титула из сезоне 19-20, кажете да је оставио 11 бодова предности, на крају је била разлика 14. Милојевић је водио тим у 20 кола, а Деки у 10. Значи титула је Милојевићева, 1/1.
Х

Х Х

pre 14 dana

Ајде ови што лупају минусе, нек ми кажу како није титула Милојевићева, када је требало победити 6 утакмица да би се математички освојила титула?
!

!!!

pre 14 dana

Navijaci zvezde moraju da obrate paznju botovske komentare protiv Milojevica od strane grobarskih botova, ovo vise nije slucajno niti je delo jednog psiha to je delo organizovane grupe botova, samo pogledajte bilo koju izjavu Milojevica i sve ce vam biti jasno, uvek isti komentari te "afrikanci" te "bunkeras" te "mladi igraci" Kradja imena navijaca zvezde, mislim i slepom je jasno, Treba jasno upozoriti navijace zvezde svaki put da ovo nisu dobronamerni navijaci zvezde vec botovi a cilj im je da okrenu javnost protiv Milojevica
L

Ljanmi88

pre 14 dana

Da forsira decu kluba i stvara igrace, to je ono sto ce vratiti publiku.
T

TLN

pre 14 dana

Joj, vid' mu glave
a

ajmo sad

pre 14 dana

krecu hejteri grobari,tri,dva,jedan.....cia,bia,vatikan i ostale teorije......
M

Ma da bre to

pre 14 dana

Jedan stoper, jedan desni bek, zadrzati hvanga, glazera, dati sansu krasou ako se proceni da moze i eto ti dobre ekipe. Najbolje da sad promenimo kompletnu ekipu i da igrace koji donose titulu samo stavimo na klupu, a da ne mozemo da izvucemo neke pare od toga. Kod nas bi se samo menjalo.....
Z

Zvezdas onaj stari

pre 14 dana

Ovaj da igra drugacije ne ume! Nazalost ali je tako. Trenirao je posle Zvede uglavnom iapodprosecne klubove i dobio 5 otkaza, zasto je to tesko pomenuti?
p

podrškasvimnašim!!!

pre 14 dana

Evo vi mediji ste gori od publike. hoćete da postavite čoveku neki cilj u LŠ na primer prolaz grupe!? u LE da prođe grupu i sledeću fazu!? ljudi vratite se realnosti aman više. pogledajte Srbiju kao državu, i pogledajte na primer švajcarsku jang bojs onaj koji je podcenjen od strane svih nas. pa švajcarci imaju jaču i bolju reprezentaciju pre svega dokazali su to baš protiv nas na velikim takmičenjima itd. drzava nasa i njihova da ne pričamo. teško da se može naći klub da bude uspešan u evropi da gura do četvrtfinala lige šampiona a da je drzava kao drzava mala slaba nije jedna od vodećih ebropskih, pa i da joj je reprezntacija jaka...pustite sve naše timove i reprezetacije da igraku sklonite im nabijanja na nos moramo da prođemo grupu dokle možemo na EP, u lš u le u lk...nek igraju fudbal nek uloze pare ne garantuju ni pare uspeh al nek ne navlače ni oni sami plubliku . milojević je sa zvezdom upravo uspeo jer toga nije bilo sve je iznenadio pa i sebe uspesima, i tako je najbolje nisi favorit a protivnik i nije neki bauk igraj i guraj rasterećeno!!
N

Nenad1246

pre 14 dana

Srbi i realnost. Nema toga u nas since 1389.