Komentari na vest

Topić svrstan među Top 6 pikova, Đurišiću se predviđa kraj prve ili početak druge runde

D

Duljaje odlazi

pre 14 dana

Sve je ovo nebitno. Da je Trinkijeri bio na klupi umesto Žoca Rumenoglua, u EL bi završili kao drugi, odmah iza Reala, a u Aba ligi bi lagano razmontirali Sferopulosov FMP. Ovako sa Želimirom smo izduvali čak i za plej-in EL, a Aba ligu da uzmemo imamo realno nekih 15-20% šanse, i to da nam se sve poklopi.
P

Podrska za Nebojsu

pre 14 dana

Kaparisati Plavsica i Djurisica odmah nakon zavrsetka polufinala ABE,potpisati sa njima dvojicom 3 godisnje ugovore sto pre,da ne dozvolimo da nam se opet ponovi slucaj Petrusev od pre 3 godine kad je bilo sve dogovoreno da iz Mege predje odmah u Zvezdu a on otisao u Efes jer su ponudili duplo vise novca,zato Plavsica i Djurisica odmah potpisati i osigurati za sl.sezonu!
P

Petinjo836

pre 14 dana

Paradoks vremena u kojem živimo, ej klinac koji je celu karijeru u zvezdi i kada se očekuje da igra finale Aba preklapa se sa nekim probama i on mrtav hladan može da ode bez ikakvih sankcija ako menadžer to traži od njega!!! Ej bre pa gđe je tu klub, gle je ugovor, koncentracija, svrha podredjenosti timu.. ničega nema, samo pare pare pare, ovo vam govori i ko odlučuje za Jokica oko reprezentacije i ko ga savetuje.. Daj boze da mu i mi zakupimo vrata kao partizan!
J

Joksa1986

pre 14 dana

Djurisic je sinoc dobio 3 aplauza prepune dvorane Pionir prvi put kad je izlazio na zagrijavanje zajedno sa Plavsicem koji nije igrao, drugi put kad je zakucao u drugom poluvremenu i treci put na kraju utakmice posle Slobodnih bacanja kad je zavrsio utakmicu, cak je i sam aplaudirao publici na kraju, i rukom desno stisnuo saku u boks potez od grudi zahvalio se publici. Ja mislim da su on i Plavsic novi igraci Zvezde od ljeta...
z

zaks

pre 14 dana

Obojica dobri igrači.Kako bi se snašli u Evropi to je već pitanje ?
Z

Zvezdale

pre 14 dana

Najbolje bi bilo sa 5. pozicije da ga uzmu Sparsi.
V

Veljko9

pre 14 dana

Još dve Nikole u NBA.
M

MNM

pre 14 dana

U Zvezdu obojica!:))
Z

Zufer

pre 14 dana

Prvi pik,top tri,top pet,top sest…a mozda se decko ne lozi na top 8 ili top 16…
i

ispali iz EL

pre 14 dana

@zufer Najbitnije je da ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 13 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i da ste izgubili i 7mu titulu za redom u fk i 4tu duplu krunu takodje za redom,to je najvaznije!
U

Uprava da reaguje

pre 14 dana

ZVEZDA DA POTPISE DJURISICA I PLAVSICA ODMAH,DA NE CEKA KRAJ SEZONE DA IH NE OTMU KLUBOVI IZ EL!
1

1212

pre 14 dana

Sa Djurisicem je zavrseno sve,bice drafrovan pa ce provesti sledecu godinu u Zvezdi,sinoc je sve dogovoreno,mada nezvanicno.
D

Dusmanin

pre 14 dana

Brown, Topic, Teodosic, Vildoza, Nedovic, Djurisic, Hanga, Lazic, Lazarevic, Kalinic, Jovic, Thompkins, Bolomboy, Mitrovic, Davies, Plavsic.
Z

Zufer

pre 14 dana

Top 17 garantovn
E

Efes pivo

pre 14 dana

@zufer Kad vasa fuzionisana igokea igra u top 12 u EL,ima li gde prenosa?🤣