"Slavoljub Muslin"
"Slavoljub Muslin"

Muslin pred promocijom, a hoće li i Kokeza umesto Toleta?

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.16. | 09:19

Odbor za hitna pitanja FSS treba danas da ozvaniči saradnju sa iskusnim stručnjakom, ali i da potvrdi kandidature za predsednika

Slavoljub Muslin

Jako zanimljiva sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije očekuje nas danas u Staroj Pazovi. Nekoliko zanimljivih odluka se sprema, a jedna od najvažnijih je ona o imenovanju novog selektora A reprezentacije. 

Izabrane vesti

Iskusni stručnjak Slavoljub Muslin se proteklih meseci najčešće spominjao kao naslednik Radovana Ćurčića, koji je prošle nedelje sporazumno raskinuo ugovor, pa se očekuje da članovi Odbora danas i zvanično izaberu nekadašnjeg trenera Crvene zvezde i promovišu ga u novog kormilara Orlova.

Očekuje se da ceo postupak imenovanja bude završen do kraja nedelje, posebno jer A reprezentaciju krajem maja očekuju prijateljske utakmice. Ukoliko sve bude prema planu, Muslin će na klupi Srbije debitovati 25. maja na prijateljskoj utakmici sa Kiprom u Užicu.

Osim izbora selektora, jako će zanimljiva debata uslediti i na temu izbora u FSS. Prema navodima Politike, upravo danas je poslednji rok za podnošenje kandidature za predsednika Saveza, a kako taj list saznaje, u toku jučerašnjeg dana u sedište FSS-a stigle su dve kandidature. 

Jednu je, piše ovaj list, podneo Slaviša Kokeza, aktuelni potpredsednik i prvi čovek FS Beograda, dok za drugu za sada nije poznato čija je, mada se nagađa da iza nje stoji Tomislav Karadžić koji je najavljivao da će se opet kandidovati.

Izborni obračun za predsednika FSS-a zakazan je za 20. maj, a prema mnogim navodima ko god od ove dvojice da triujmfuje nastaviće svojevrsnu kohabitaciju sa rivalom, tako da se očekuje da tandem Kokeza - Karadžić i dalje nastavi da vodi srpski fudbal.

(FOTO: MN press)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Tomislav KaradžićSrbijaSlavoljub MuslinSlaviša Kokezafudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara