Miloš Veljković u deulu sa Filom Fodenom (©Reuters)
Miloš Veljković u deulu sa Filom Fodenom (©Reuters)

Veljković: Previše smo respektovali rivala na početku, zaslužili smo bod

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 00:52

„Loše smo počeli utakmicu, loši smo bili s loptom. Nismo bili agresivni na početku“, rekao je štoper Orlova

Orlovi su poraženi na premijeri Evropskog prvenstva. Loš početak, rano primljeni gol pokvario je utisak koji je, čini se, bolji od očekivanja. Naši defanzivci, Nikola Milenkovića, Strahinja Pavlović i Miloš Veljković hrabro su se suprostavili Hariju Kejnu i drugovima.

Utisak za igru trojice štopera je zadovoljavajući. Miloš Veljković je posle utakmice sumirao utiske.

Izabrane vesti

Loše smo počeli utakmicu, loši smo bili s loptom. Nismo bili agresivni. Previše smo respektovali rivala, posebno u prvih 15-20 minuta. Posle smo bili bolji, držali smo dobro loptu, imali neke šanse. Žao mi je što smo izgubili, mislim da smo zaslužili bod. Moramo da budemo bolji u narednoj utakmici“, rekao je Veljković.

Protiv Brazila na otvaravanju Svetskog prvenstva u Kataru bili smo nadigrani, sada nismo protiv još jedne supersile, prvog favorita za titulu u Nemačkoj.

Mislim da smo sada bili bolji nego u Kataru protiv Brazila. Bili smo bar na istom nivou kao i Enlgleska. Možemo da budemo zadovoljni igrom, ali naravno ne rezultatom“.

Kod gola nije bilo rešenje za Džuda Belingema, asa Reala.

Morao bih da pogledam još jednom tu situaciju. Lako je prošao Saka, imao je vremena da centrira. Kejn je bio tu, ostali smo Živković i ja „dva na tri“. Mislim da se lopta i odbila od noge Pavlovića. Morali smo to da sprečimo, ali... Imali smo još dve-tri greške“.

Četvrtak, 15.00: (4,80) Slovenija (3,60) Srbija (1,85)

Hari Kejn je zaustavljen, protiv Slovenije Veljkovića i drugove u poslednjoj liniji odbrane čeka još jedan napadač iz Bundeslige, Šeško.

Znaju svi kako oni igraju. Možda Šeška znaju manje od Kejna. Jeste to prednost, igrao sam protiv njega“.

Slovenija i Danska su odigrali 1:1 u prvom meču Grupe C na Evropskom prvenstvu.

Nisam gledao meč. Bio sam skoncentrisan na našu utakmicu. Imamo vremena da analiziramo Slovence“, istako je štoper Orlova.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeMiloš VeljkovićEURO 2024reprezentacija Engleske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara