Komentari na vest

Hajde da manje pričamo kako smo dobri, a pokažemo šta stvarno možemo

m

molim?

pre 6 dana

Opšti utisak možemo da iznesemo nakon utakmice sa Danskom. 1. Protiv Engleza rezultatski gledano u tom trenutku, nije bilo loše, izgubili smo 'samo 1:0'. Što se utiska igre tiče, takođe nije bilo toliko loše, nisu nam stvorili šanse, stisli smo ih i imali priliku preko Jovića koji nije primio loptu kako valja. Šut Vlahovića nije prilika. Dakle, u tom trenutku smo mogli da žalimo možda za tim bodom ali suštinski nije bilo loše. Prvo poluvreme je bilo ispod nivoa, drugo dobro. Međutim, nakon utakmice Danske i Engleske, utisak je da može bolje protiv Engleza. Danci su bili bolji. To je prvi pokazatelj koliko možemo, manje od Danaca. 2. Utakmica protiv Slovenije je rezultatski neuspeh, to smo morali da dobijemo, a nismo. Kako su se odvijale stvari na terenu, naročito u prvom poluvremenu, i taj bod je uspeh. Jeste Mitrović promašio dva zicera, zaslužili smo taj gol, ali ostao je taj utisak da je to slabo, jer jeste bilo slabo. Danci su recimo do 60og minuta gazili Sloveniju, promašili zicer za 2:0,povukli se i primili nesrećno autogol, pa je Slovenija popravila utisak, ali su Danci bili bolji. Danci su ostavili bolji utisak do sada, kvalitetniju su od nas, ali je jedna utakmica pa može da ode i u našu korist, čemu se nadam.
B

Bl rs bih

pre 6 dana

Kakav savez i drzava takav i fudbal
P

Pobednicki stav

pre 6 dana

Napred Srbija!
v

vulex

pre 6 dana

SAMO PUSTI SAMARDZICA OD POCETKA SA SMSOM A NE DA GLEDAM ONOG NAJSPREMNIJEG I NAJBOLJEG KAKO SE VUCARA PO TERENU I NE MOZE JEDAN SPRINT DA ISTRCI, ISTO I ONAJ SA LOKNAMA KOJI GLEDA U ZEMLJU I BOLI GA PACE DA IZVRSI JEDAN PRESING VEC SE SAMO GLEDA U KAMERU DA VIDI SVOJ MINIVAL, CAO!
N

Not sure

pre 6 dana

SMS NE SME NIKAD VIŠE IGRATI ZA SRBIJU! BRUKA CELU NACIJU!
P

Pixy

pre 6 dana

Eto, narod je glup i slep pa ne vidi kakvi su nam reprezentacija, FSS, fudbalski radnici, manekeni na terenu.
r

rrrr

pre 6 dana

Sta mozete,uglavnom ste pokazali a to je jedno veliko nista.
A

ABCDR

pre 6 dana

Ne mozete nista i prestanite da lozite ovaj jadan narod!!! Nista ne mozete,najgora ste reprezentacija na EP po svim parametrima.
0

09

pre 6 dana

Ko prica da smo dobri?
h

hjll

pre 6 dana

i ja sam zbunjen. niko nikad to nije rekao.
G

Granica postoji

pre 6 dana

Šta stvarno možemo?Najbolje bi bilo da sutra uveče poslije meča krenu kući jer će biti daleko bezbolnije od eventualnog duela sa domaćinom Njemačkom.Ovaj tim sa selektorom je napravio veliki uspjeh samim plasmanom i možemo se bodriti,hrabriti koliko god hoćemo ali za sve postoji granica.
g

gost 127

pre 6 dana

Nazalost, novinarstvo nam je doslo do tog nivo da skoro pa retko procitam neke tekstove u celini jer se sve vrti po istoj formuli i vec unapred znas sta stoji unutra i kako se zavrsava. Iskreno uopste mi nije jasno sta ovaj pesnik hteo da napise, u stvari jasno mi je sta nije hteo da napise ili nije smeo, kako god!!!Nigde pitanja, nigde odgovora, nigde sustine itd, a svi znamo da nam je fudbal bolestan vec godinama unazad,, do Katar je tinjala mala nada ali od tada se sve vratilo na staro tako da ni od sutrasnje utakmice ocekujem isto kao i dosad, jad tuga i cemer,
N

Nicht

pre 6 dana

Hahahaha ha, koji naslov, za debile
P

Petruš

pre 6 dana

Pa to vi,novinari pricate kako smo dobri,koliko koji fudbaler vredi,koja kola vozi i kako mu je lepa zena.Mi,obocni navijaci vec odavno znamo koliko su loši.
Т

Тузор

pre 6 dana

Хајде да мање причамо како смо крш, ужас, најгора екипа на првенству, то би више помогло. Гарантујем да смо једна од ретких репрезентација у којој играчи могу да играју на више позиција, са подједнаким квалитетом. То треба користити, поготово сада када је догорело до ноката. Дакле, по потреби, у току утакмице Жиле да оде на лево крило (уз обезбеђивање десне стране Тадићем и Вељковићем), СМС (ако буде играо) да одигра "лажну" деветку, па онда замени место са Илићем и одигра на месту задњег везног, па оде на место офанзивног везног (уз враћање Тадића позади), и тако то, сличне цаке и марифетлуци ради збуњивања Данаца. Укрштање, привремена замена места, пријем лопте тако да се буде окренут лицем према противничком голу, проигравање "на другу лопту", убацивање "неочекиваног" Павловића у простор између данских штопера и задњих везних, сијасет је ту могућности. Глупо и самоубилачки би било од почетка уводити двојицу нових играча, али једног свакако, Самарџић би заиста могао да допринесе. И не треба се олако одрицати Немање Максимовића, он је најчешће до овог првенства био жртва тактике, па је сирома' морао да игра и задњег везног и офанзивног везног, да трчи све време и покрива рупе које настају остајањем наших крила на противничкој половини... Нека сам ја оптимиста без покрића, али ево: Очекујем резултат од 3:1 за нас, уз један искоришћени пенал направљен над Живковићем.
N

Nisam dr mogu pogledati

pre 6 dana

Danci neće stići ni da se zbune,od smijeha.Možda bi ih trebali golicati,oni će se smijati i zaboraviti na igru.Za više savjeta zapratite me na društvenim mrežama.
r

rrrr

pre 6 dana

Kada bi zivkovic stao na gol.tada bi ih bas zbunili,ili pavlovica zbog brzine i lucidnosti na krilo.
P

Popsi

pre 6 dana

Ko je dobar?
G

Gostiona

pre 6 dana

Tesko mnogo! Krece lozenje navijaca! A fudbaleri nasi treba da se naloze,daju max,koji je realno bas mali u ovom fudbalu na vrh nivou!Jednostavno nema ih osim njih par u top ligama! Aj nek ponede ako budu imali puuuuunooooo sreeeceeee!!! Napred Srbija!!!!

Banatski Rendžer

pre 6 dana

Potrebno je da Piksi složi tim do detalja kao Lego kockice jedino tako može da se nadamo nečemu.Ali kako su Danci izmislili Lego kockice razbiće nas na te kockice.
G

Gostiona

pre 6 dana

Ali koga da slaze!Moze cepanice kuci! Tesko bas tesko ali ajde videcemo nek pobede pa kako bude dalje!!!
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek...

pre 6 dana

au brate aj prestanite vise ubiste nas
Л

Лик

pre 6 dana

Можете спаковати кофере и прекосутра првим авионом кући

Chiske

pre 6 dana

Srbi nisu navijaca rezultata, mi navijamo za zdravu reprezentaciju i zdravu domacu ligu u svim sportovima! Ovo sve je posledica mesetarenja, sav ovaj gnev. Pa alo bre Piksi je uzeo 16M eura kao trener repke. Prosto neverovatno! I da poludimo kada u kosarci ispadnemo od raspale Italije samo zato jer je italija bila borbenija e to je za svaku osudu... Imamo najbolje kosarkase na planeti i ocekuje se dobar rezultat a ne glupiranje po terenu!
d

d.g.

pre 6 dana

To vi mislite da možemo. Videli ste gde su Mađari koji su nas dva puta tukli. Sa Englezima slavimo poraz a oni prvih pola sata kao mačka s mišom. Naše zvezde su daleko od evropskog krema po Turskoj i Arabiji.
L

Legor

pre 6 dana

Št trener može da promijeni dan pred utakmicu?! Može samo igračima da održi neki motivacioni govor i da im kaže: izaðite i igrajte se fudbala.
п

пре ће

pre 6 dana

Оскар да назове Вукановића из канцеларије лажног цара Шћепана малог....
E

ET-1

pre 6 dana

Nažalost ništa ne možemo. Veliki je uspjeh igrati na EURU, dalje od toga ne možemo.
D

Dule pacov

pre 6 dana

Ako mogu da primetim vi tako govorite nekim knjizevnim jezikom a ujedno i narodnim i tako ulazite u sustinu.
T

TURE92

pre 6 dana

Hahahahahhahahahaha vrazalićuuuuu
P

Piksi prevarant

pre 6 dana

Čovek ne zna gde bije! Najgori selektor u istoriji fudbala na ovim prostorima, uz akademika Krstajića verovatno.
S

SEKII

pre 6 dana

Nacionalni stadion - ima li svrhe? Dzajicu odlazi i sa sobom povedi i Stojkovica!
Н

Недимовић агро

pre 6 dana

браво за коментар друже...
a

ae

pre 6 dana

Pocelo je lozenje.
U

Uzas

pre 6 dana

Hajde malo manje tekstova o njima, smorili ste.
L

Legor

pre 6 dana

Pobjedili su Portugal, zašto ne bi i Dansku. Igračima je potrebno da odigraju nekoliko dobrih utakmica i uz samopuzdanje i vjeru u sebe i saigrače, uspjesi će doći.
M

Makks

pre 6 dana

Izgubili su od Madjarske, Austrije, Rusije itd. Zasto ne bi i od Danske?
H

Heey

pre 6 dana

Ko to prica da smo dobri? To neka corava budala
C

Cuj

pre 6 dana

Hajde da manje pricamo. Pa vi bespotrebno hajpate portal vec nedeljama i ulazite u neke duboke analize! Igra nam je 0 ali bolje od ovog nemamo. Mnogo menadzerstva i lopovluka se uvuklo u svaku sferu reprezentacije. Kakva drzava - takav savez. Kakvi smo i ova tri uzastopna takmicenja su rezultat
B

BRAVO MOMCI

pre 6 dana

Igrače treba motivisati da izginu na terenu, tj. pokazati im dokument koji nisu ni znali da su potpisali, dokument koji ih ugovorno obavezuje na lizanje i mirisanje muških pazuha nepranih 48h ukoliko ne pobede Dansku.
B

Bandalowski

pre 6 dana

Ako Kiksi bude pokazao malo autoriteta velikim zvezdama i stavi malog Samardzica i Birmancevica od starta imamo kakvu takvu sansu
N

Nema

pre 6 dana

nama spasa. Ubiće nas i Danci.
Z

Zgemba 82

pre 6 dana

Hajde da prestanemo da se zanosimo , sa ovim selektorom i ovim igracima ne mozemo i ne cemo nista uraditi i tacka . ZIVI BILI PA VIDELI
A

Andjus je moralno dno

pre 6 dana

Mi cemo standardno protiv Danske prva 3 pasa povezati u negde u 20 minutu. Do tada ce biti standardno vracanje golmanu i ispucavanje. Tek kada ih prodje strah onda ce poceti da igraju.
A

Aleksandar FR

pre 6 dana

У бој!
G

Gostivoje8

pre 6 dana

Napred Srbija! Dole Makedonski nemoralni analiticari.
I

IdemoNis

pre 6 dana

A neka vest o nasem selektoru kako na pitanje navijaca u hotelu kaze pa nisam ja igrao pitajte igrace zasto nisu dali gol... Kakav ego manijak bitno da on nije kriv nista
A

Au- ole

pre 6 dana

Mi smo dobri u kosarci, tenisu, vaterpolo, basket 3*3, atletika, odbojka...... Dok nam je "glavni igrac" SMS... do k......
D

Djurkopiano

pre 6 dana

Svi se mogu pobediti samo treba da se trči napred i nazad ,nema tu mnogo filozofije.
M

MI IGRU NEMAMO,AKCIJE NIKAKVE

pre 6 dana

STOJKOVICEVA LOSA TAKTIKA ! SVI KRIVI SAMO ON NIJE. ,KOJE NAVIJACKO RAZMISLJANJE .
d

dottore 73

pre 6 dana

Nema od njih ništa, niti znaju, niti hoće. Kraj priče !

Pule

pre 6 dana

Daj napokon sansu od starta Samardzicu,Birmancevicu,ilic
M

Marko235

pre 6 dana

Da nisi ti mozda Nebojsa?
r

rea

pre 6 dana

Dokle više da pokazuju momci šta stvarno mogu? Ne možemo mi nesrećno i slučajno ispadati sa svakog velikog takmičenja u grupi, a da su nam pritom grupe svaki put itekako prolazne (iz drugog šešira najjači protivnik kog smo dobili Danska i Švajcarska).
g

gagy plus

pre 6 dana

Treba da dodje Muslin danas i da zameni Piksija,sve da stavi u 16 rac i Mitrovica napred.
Z

Za početak

pre 6 dana

Ne mogu da igraju zajedno Mitrović i Vlahović jer jedan drugog guše u napadu a u odbrani su neupotrebljivi i samim tim trpi vezni red, pa Slovenci izgledaju protiv nas na sredini terena kao Brazil
R

Realno s Nišavu

pre 6 dana

Pa pokazuju oni sve vreme koliko vrede... Nego neki ne mogu da se pomire sa tim. Njihova vrednost je NULA.