Komentari na vest

KRAJ 11. DANA U PARIZU: Kolaps odbojkašica kakav nije viđen punu deceniju

G

Gde nije kriv trener

pre oko 1 mesec

Gvidetiju šut kartu u roku od odmah.
p

pojeo vuk magarca

pre oko 1 mesec

Gledam Maju Ognjenovic, koja jeste legenda odbojke zenske, ali koja se i te kako mesala u izbor igracica i direktno je "zasluzna" za naknadno ubacivanje Sivije Popovic na libera i usred olimpijade Mine Popovic umesto ove godine naseg (statisticki) naboljeg blokera Hene Kurtagc. Nju su izbacili i iz ekipe i iz olimpijskog sela, jer se Gvoideti, navodno, setio da ona nije iskusna. A to kao nije znao do druge utakmice na OI? Od tada postenog bloka nismo imali. Busa potpuno van forme kao i klubu, a Lazovic dobila sansu samo protiv Francuskinja. Brankicu Mihajlovic nisu uzeli jer nije htle da igra LN kao sto je nisu igrale ni druge standardne igracice. A videli ste na sta lici igra Sare Lozo. O Gvidetijevom vidjenju tima i utakmice nema potrebe da se prica. Da je Tijana mogla da zabija po 40 (30 vise nije dovoljno) mozda bi bilo bolje? Ma masu idiotizama su uradili, Maja Ognjenovic analizora utakmicu kao da prica o Bugarskoj, a ne Srbiji. Ona je vec valjda u glavi funkcioner u OSS . Ne oseca odgovornost nikakvu, a trebalo bi. I? Znate sta ce biti. Nista, Gvideti ide, OSS ce da "analizira" stanje do nove godine, onda ce postaviti novog coveka. Jos samo da ubede Boskovicku da jos 4 godine bude mazga i rilja za udobne guze u Savezu. Ako je opametna, posvetice se klubu i svojoj karijeri, ona je za reprezentaciju Srbije dala bas mnogo. Neka se sada drugi dokazuju.
b

balsao2ue

pre oko 1 mesec

ma bice to sigurno dobro. nema da se sto zamjeri basketiasima i odbojkasicama. Srbija je od njih dobila medalje na svim velikim takmicenjima. doci ce i zlato na oi. Da se ja pitam sve bi olimpijce iz kolektovnih sportova izveo ispred zgrade Skupstine. Kao da je lako biti u top 10 na sviejtu u bilo kojem kolektivnom sportu
k

kraj gvidetijade

pre oko 1 mesec

Bjanka Busa celi mec , a najgora. Uveo Lazovic na samom kraju, Muna Popovic i Slivija Popovic? Ognjnovicka sе nije smirila dok nije ubacile obe u tim. Izbacili Henu naseg najboljeg blokera. Od tada nismo sastavili fva pristojna bloka. Mina Popoviuc danas prvi poen sredinom treceg seta?! Obraza bre nemate! SIlvija Popovic? Cime je pokazala da zasluzuje da je na silu uguraju? Hocete da nas Tijana vadi iz go.ana i donosi medalje stalno i prikriva nepotizam i idiote tipa Gvidetija, Ekscentrik koji ce mirno da se vrati u svoj Valkig J.be se njemu! Da sam na Tijaninom mestu odmah bi rekla - ne racuinajte na mene dogodine na evropskom. Neka isprobavaju nove varijante Nikolicka i ekipa preko drugih ledja. Dve godine covek ubija sistem igre tima. A oni se bave sporednim stvarima. I niko nista d a napise ili pita zabara. NIKO.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Posle dva uzastopna finala na OI naše devojke ne prolaze 2/4 finale i to protiv Italije... Devojkama svaka čast, igramo bez srednjaka, drugog korektora itd.. Gvidetija i onog ko ga je doveo - oterati uz koju popravnu!!!
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Mogli bi umesto ovoga Indijanca guidettija, postaviti drugog Indijanca, Slovenca, selektora rukometašica. Rezultat bi bi isti. Gde iskopaju tolike neznalice?
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Prvi put od SP 2014. se vracamo sa nekog takmicenja bez osvojene medalje.Adio Gvideti.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Banalna politizacija OSS i fijasko obe reprezentacije na OI zapravo pokazuju stari nauk da treba znati otići i skloniti se na vreme !!!Ognjenovic je realno potpuno prevazidjena a svaksko i Bošković koju je nakon decenije ceo odbojkaški svet procitao i stavio ad acta!!!I tu povratka nema!!!Promene iz temelja !!!Sta tek reci za ovog Žabara s tablom koji bukvalno ne zna gde bije a i onog Mng pikola koji je s muškom ekipom krahirao ponovo !!!Ne vredi!!Suludi lider i sveznajuci vodja je šizoidnim potezima uništio i sport kao i državu uzduž i popreko!!!To je belodano i vidno jasno!!!Ende
a

auuuh

pre oko 1 mesec

Niko nije procitao Boskovic, nego Boskovic NEMA S KIM DA IGRA. Busa je prevaizdjena, Ognjenovic, Stevanovic, obe Popovicke. Sram te bilo . Boskovic ima 27 godina i najzasluznija je za dva sevetska zllata i silne medalje, A njoj bi bilo najpametnije da se povuce iz reprezentacije bas zbog takvih tipova poput tebe.
k

kat

pre oko 1 mesec

Kakav je retard ovaj trener italijan nas... Boze Boze posle Zvalje ovde stvarno nizta nece ostati
P

Paulo

pre oko 1 mesec

Vratite Terzu ovo terajte nema pojma italijan
V

Vava

pre oko 1 mesec

Nije u redu nekoga nazivati retardom
N

Nicker

pre oko 1 mesec

Izgubiti 3 od 4 utakmice sa ovakvom ekipom moze samo teska neznalica... Santareli je sa Turskom dokazao da ih je ovaj godinama samo kocio...
O

Obi

pre oko 1 mesec

Ruku na srce ima Vargas na korekciji al Gvideti je baš očaj
D

DP

pre oko 1 mesec

Ovo je na nivou amaterske ekipe. Strašno je slaba reč. Kao da je neko ovo namerno uradio, koliko početničkih grešaka. Na kraju ćemo u ekipnim sportovima osvojiti medalju samo u muškoj košarci, ako i to bude. Ovo večeras- horor. Dođeš po zlato, a ne pobediš nikoga osim zalutale Francuske. B R U K A. Gvideti mora dobiti otkaz već u svlačionici

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Počinjem da msm da i naše devojke bojkotuju Kvazimoda, pa svi znate koliko bi nam na OI dobrodošla Brankica Mihajlović, pa ne može sve Tijana, sve lopte idu na nju. Buša i Mina više nisu za reprezentaciju!!!
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Adio Gvideti.Neces nam nedostajati.Sledeci selektor mora da bude nas covek koji je glavom vezan za Srbiju i reprezentaciju.Najbolje bi bilo da to bude Terzic,.ali Terzic ne moze.
G

Gost 22

pre oko 1 mesec

Dolazao Gvideti da je diletant

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Sada dva dobra servisa da priđemo na minus 2!!! Ne vredi, Gvideti nam j.be sve živo i mrtvo!!!
x

xd

pre oko 1 mesec

pa ne moze brate tako to da se radi, da sklonis devojku po necijem nalogu da se nadas necemu .
u

užas

pre oko 1 mesec

Odavno ne pamtim našu goru igru. Mi posle ovog indijanca, nećemo da se oporavimo dugo
M

MBL

pre oko 1 mesec

Svi igraju VNL, naše odmaraju, zato su sad kao muve bez glave. Treneru zabraniti ulaz u Srbiju.
U

Uvek

pre oko 1 mesec

me nervirao ovo zlo od trenera, ...... ko ga dovede ...... Jos nocas teraj ovo .....
O

OI2024P

pre oko 1 mesec

Treneru otkaz momentalno. Maji zabraniti vraćanje, sad kad ode. Srbija večeras bez srednjaka i primača, dobro se i drži. Žalosno za gledati. Italiji lagani trening pred meč sa Turskom.
E

E stvarno

pre oko 1 mesec

Kad je ovaj komentator na RTSU skontao da nas zabar busi izmenama i celendzima onda je sve jasno

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Gvidetija je dovela i na njegovom dolazku insistirala,predsednica OSS,koju je on trenirao jos u Turskoj.Red bi bio da oboje preuzmu odgovornost,on za los rezultat,ona za njegovo angazovanje,i daju ostavke.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Njoj je glavni kriterijum za selektora bio taj sto joj je bio trener u Vakifbanku?!Da se covek prekrsti.Za nju je mozda bio dobar ali zar se nije zapitala kakav ce da bude za odbojkasice?Lako je njoj jer ona vise ne igra.
k

keita

pre oko 1 mesec

potpredsednica, ispravka
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jel nas to Tijana prodala....
G

Grobar 62

pre oko 1 mesec

Ne lupaj
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Uzelac pravi seriju u prvom setu pred kraj, ubija kako igra devojka on je vadi i ne vraća je više!?!?!? O onom čelendžu ne treba ni trošiti reči.
E

Eskobar

pre oko 1 mesec

Sta se ljutite na trenera kad je njihov italijan
B

Brundo

pre oko 1 mesec

U Tokio 2021. smo otisli u slabijem sastavu i na tom turniru izgubili samo od SAD i Brazila u grupi.SAD i Brazil su kasnije igrali za zlato.Sve ostale smo pobedili sa 3-0, ukljucujuci i Italiju u cetvrtfinalu.Ako imate Gvidetija za selektora nema sansi da bude medju konkurentima za zlato.I ne pricam samo o Oi.To se zlato najteze osvaja.Pricam i o EP i SP.
;

;)))

pre oko 1 mesec

Gvido majstore! Nikolicko daj novi ugovor "najboljem evropskom treneru".
c

cirkus

pre oko 1 mesec

Izbušio nas batica na maksimum. Sredio žabarkama prolaz lađare. On je večiti luzer. Turska je bila gubitnička ekipa dok je vodio, sada smo mi
p

panaaaa

pre oko 1 mesec

Gvideti mars iz Srbije,momentalni otkaz mu dati za ovo sto je uradio,i naravno okom ko ga je doveo,covek im pokloni prvi set,upropastio nas sa izmenma
G

Gvido ITALIA

pre oko 1 mesec

Uzelac najbolja on je ostavio na klupi Ovaj to ne radi slučajno Tijanu izveo protiv USA da nije igrali bi sa Poljskom danas i dobili lagano.Unistio sto se gradilo godinama

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Da li neko zna koliko mi ukupno imamo servis grešaka kod Gvidetija u ovom II setu samo?! Pa kod Terzića je to maksimalno bilo po 2-3 servis greške i to kada se juri rezultat, ja mislim da imamo oko 10ak servis grešaka... Ode i II set u tpm... Gvidetija oterati u tpm!!!
I

IdemoDoMedalje

pre oko 1 mesec

Vrati UZELAC dunsteru!! Da dobijemo ovo!!

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Unazadio nas Gvideti,samo tako.
n

nazalost istina

pre oko 1 mesec

prvi put nakon 10 godina bez medalje, da im je neko to ponudio 2014-te ne bismo verovali...Tako da se ovim curama nema sta zameriti.. Jedna pobeda u 4 meca na OI je ipak mrsavo , trener je tu najodgovorniji..
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Svaka cast gvidetiju. 14:17 za nas lopta ide nama na kontru lik trazi celendz gubimo poen. Na 22:23 vadi uzelac i ova mala pravi dve greske...vice lik vai vai vai...baj baj sine...nadam se da ces ti zavrsiti svoju misiju kod nas. Usro si nas druze sa izmenama necemo se oporaviti jos dva takmicenja.
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

izgubljene dve godine jedne vanserijske selekcije zbog nesposobnog slepca Gvidetija. Podrazumeva se da on mora da leti još večeras ali moraju i ovi što su ga doveli. Nesposobnjakovići i štetočine u savezu su glavni krivci.
u

uzas

pre oko 1 mesec

komentator izgubljen kao i gvideti na rts

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Najuriti ovog Gvidetija što pre i vratiti Terzića, a sa njim i Brankicu, Stefanu, - ubi nas u II setu Uzelac sa njenim autima. Prokockali smo I set, koji smi imali u rukama da nije Kvazimoda!!!
X

X

pre oko 1 mesec

Iz OSS na kolenima da mole Terzića da se vrati
I

Ivica28

pre oko 1 mesec

Pa kada nas zabar trazi celendz iz samo njemu znanih razloga u situaciji kada imamo lepo vodjstvo i kontru.
P

Pa da

pre oko 1 mesec

Vrati SVOJE u život
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Daj Boze da ovo bude zadnja utakmica Gvidetija kao selektora Srbije.Ako ostane tesko si ga nama.Kostao nas je 1.5 godinu a vreme kosta mnogo jer ne moze da se vrati.Od vrhunske reprezentacije i svetskog sampiona napravio je prosecnu reprezentaciju.Maja i Silvija iako se trude su prespore za ovaj nivo takmicenja.Nemaju vise onu ostrinu, sto je sasvim u redu jer godine ih stizu.Vreme je za penzije i otkaze na svim nivoima - savez, strucni stab i igracki kadar.
l

lili45

pre oko 1 mesec

Ko je doveo ovog nedrecnog trenera svaka mu cast, covek nas unisti
n

nvz

pre oko 1 mesec

jbg.Steta.Bas lose igraji veceras.A i ceo turnir vala.Imali smo Italijanke u saci prvi set i jbg.Nadajmo se do kraja.
k

katkad

pre oko 1 mesec

Momentalno posle OI smeniti ovog talijana trenera odbojkasica, ceo turnir forsira nestonstonne funkcionise, sad u 1/4 finalu direktan krivac za gubitak dobijenog prvog seta
p

pa dobro šta

pre oko 1 mesec

Bošković za klasu ispod Egonu i Vargas
d

dvostruki svetski prvak

pre oko 1 mesec

Tica...toliko
G

Galeb1

pre oko 1 mesec

Ne pratim vise odbojku žensku, dok se ovaj žabar ne smijeni. U ključnim momentima mijenja najbolje igračice, pa ovo nigdje nema, i njega i onoga ko ga je doveo na sud treba da nam ostetu plate.
k

kojotski

pre oko 1 mesec

Gvido, da se ne ljubimo.
X

X

pre oko 1 mesec

Ovaj otkaz odmah sada u toku utakmice. Šta nam uradi čovek
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Poklanjamo im poene iz serve što je baš amaterski,10 poena pokloniti tako što iz ruke serviraš u mrežu ili aut.Tako se ne pobedjuje niti ijedna ozbilja ekipa...
g

gost odbojka

pre oko 1 mesec

Mi dok ne promenimo ove kvazi primačice, koje ne umeju da smečuju, a ni da prime servis nikada nećemo ništa uraditi. Niti zna direktan poen da uzme niti šta, ili od bloka ili ako pukom srećom nekako plasiraju. Ovo je tragedija!! Kad ne ide njima forsiraj Bošković i to je igra cela!
M

Mareska99

pre oko 1 mesec

Bukvalno! Buša, Uzelac, Lozo i Milenković. To su igračice da mašu peškirima na klupi i navijaju, a ne da igraju prvu postavu. Plus što je trener pogubljen kad su u pitanju izmene i tako to...
g

gost odbojka

pre oko 1 mesec

Kada neko bude razumeo ovaj problem i uradio nešto po tom pitanju, onda ćemo imati šanse. A o selektoru neću da trošim reči, da li je pošao ili došao ni sam ne zna. ispustimo najbolje godine Bošković da uzmwmo to je*eno zlato na konto ovih šarlatanki. Meni Buša, Lozo, itd... ne bi bile ni opticaju..
M

Mozzarteeee

pre oko 1 mesec

Molim urednistvo mozzarta da sastavi jedan tekst o nasem treneru zabaru jer nas covek namerno sabotira vec 3 utakmice zaredom
A

Acap456

pre oko 1 mesec

Ali žabar traži čelendž na kontri i 2 razlike za nas i lagano okreće set! Koji smo mi mamlazi, ko bre postavi ovog mandrila za selektora? Sutra pun avion naših na putu kući, čarter...
a

auuuuuu

pre oko 1 mesec

UNisti nas opet trener, izvodi Uzelac uvodi Milenkovic nepotrebno.Ona odmah servis u mrezu. I onda Lozp nicim u mesto Uzelac vraca. Ova se zavbija u mrezu. OVaj tip kao da namerno minira tim! Plus sto uzima poen ekipi trauzi usred poena celindz. i ode poen. Ko ga je doveo neka se nosi ...
D

Da li ima

pre oko 1 mesec

Neko Maja ili iz saveza pomocni da mu kazu da ne MENJA nista kad vodimo.On igra za Italiju ovo je nemoguce da mi vidimo a on ne sve ovo.Nije slučajno ovo 100 posto.
I

Ivke88

pre oko 1 mesec

Mrtva trka na Olimpijadi, da li su nam gori vaterpolo golmani ili ovaj bogalj Gvideti.. Sta radi covek, za rubriku verovati ili ne.. Lopta u nasem posedu, on prekida i trazi celendz i gubimo poen.. Izmene koje on pravi.. Au sunce ti poljubim..
s

sale555

pre oko 1 mesec

Italijanu odmah dati otkaz posle utakmice, namerna opstrukcija da bi njegova maticna reprezentacija prosla dallje.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Ovo je besmislica i sasvim sigurno nije tačno. Čovek je , jednostavno, nemač pojma i to opasan. Teraj to odmah.
N

Nikola 85

pre oko 1 mesec

Hoće li neko reći ovom moronu Gvidetiju da ne pravi izmene kad ekipa vodi? Dokle više? Ceo turnir nas čovek kanali da to nije normalno.
G

Gost 28282

pre oko 1 mesec

Uzme čelendz izgubi poen Menja Busu i Uzelac koja je najbolja promeni ritam Majko mila igraju kao sat ude Milenkovic pogresi servu.Šta ovaj radi jbt poludeo sam
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Gvideti je poznat po tome.Ja ne znam sta vise treba da se desi da on ne bude selektor?On je pogresan covek na pogresnom mestu.Kad bi Turska osvojila Ligu Nacija i EP sa njim?Nikad.Progledase kako on nije selektor.
M

MBL

pre oko 1 mesec

Ovo je horor. Treneru otkaz i pre kraja OI. Sve je upropastio. Tačno mi žao devojaka. Zbog nestručnog komentatora RTS-a zvuk na mute.
Б

Белграно

pre oko 1 mesec

Гвидети или ради против нас намерно или је он аматер који је овде залутао. Смењујте га вечерас још, упропастио је ову репрезентацију, са овим тимом би сваки просечан тренер извукао више од овог кловна.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Cesto kad komentarisem nasu reprezentaciju kazem da odbojkasice za protivnike nemaju samo druge ekipe vec i Gvidetija.On i njegove izmene.
2

222333

pre oko 1 mesec

Mislio sam da ovaj Gvideti samo ne zna,ali sam pogrešio,ipak je retardiran.One izmene na kraju seta, strašno,kao da nas sabotira, pritisak mi je skočio na 220
w

widzew

pre oko 1 mesec

Ovaj Gvideti nas sabotira. Uzelac bila u seriji, on je izvadio napolje. Kakav car. To je isto uradio i protiv kineskinja.
N

Nanas

pre oko 1 mesec

Nogirajte ovog grbavog zabara i onog ko ga posadi na klupu...bruka i sramota, neznalica ,amater,pokloni im set covek, ovo je za zabranu ulaska u zemlju
m

mile34

pre oko 1 mesec

Ovo je bruka i sramota sta radi trener
D

Džukela klasična

pre oko 1 mesec

Žabar igra za Italiju. Izbacio Uzelac najbolju igračicu na meču
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Prijem katastrofalan, dizanje nedostojno igranja odbojke, reakcije nakon bloka amaterske. O vodjenju tima ne bi nista napisao, vidi se sve.
j

jel realno

pre oko 1 mesec

kakav debil ovaj gvideti, oterati ga sto pre
N

NN3

pre oko 1 mesec

Šta ispustiše likuše u prvom setu. Ne mogu ja ovo, odo odmaram mozak na SAD - Brazil
B

Brundo

pre oko 1 mesec

I naravno desava se ista prica po 264.put.Imamo vodjstvo u prvom setu i Gvideti izvodi Uzelac koja je odigrala sasvim korekran prvi set.Umesto nje ulazi Milenkovic i mi gubimo prvi set.Hvala ti Gvideti, trojanski konju.
K

Kumko

pre oko 1 mesec

Ala nas ukopa ovaj žabar sa izmjenama, mala Uzelac kida i on je izvede i onda zabavne preokrenuse.
m

miki34

pre oko 1 mesec

Nameeno to uradio...jzelac bila najbolja, sramota sta radi...boskovic katastrofalna
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Pricaj mi o tome.Sve sam o tome pisaso jos u decembru 2022. kad je ne znam ni sam koja glava i koja pamet iz OSS dovela Gvidetija za selektora.Covek je majstor da sve uprska.Evo, ponovo smo zbog njegovih izmena izgubili set a vodili smo 22-20.
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Prestani bolidu zabarski da menjas ekipu kada vodi
B

Bozeeeeee

pre oko 1 mesec

Sta radi ovaj italijan? Imamo kontru i on trazi celendz? Poklonio covek poen Italiji
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Zvog čega onaj žabar što nas vodi traži čelindž bez ikakvog razloga a poen još traje i imamo kontru? Ne znam ni zašto mu je dozvoljeno da vodi reprezentaciju protiv Italije
S

SnoopDogg

pre oko 1 mesec

Napišite nešto o Kubancu Lopezu koji je osvojio petu zlatnu medalju zaredom na Olimpijskim igrama.
Б

Белграно

pre oko 1 mesec

Оно ко може да гледа дуже од два минута свака му част.
T

Tormund

pre oko 1 mesec

Trka na 1500 metara, 3 Amerikanca obaraju svoje lične rekorde, pobednik za čak 3 sekunde bolje od svog rekorda i osvaja zlato. Kao da su aktivirali nitro u zadnjih 70-80 metara. I sve čisto, redovno su rađene doping kontrole, oh wait...
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Bjanka ja te volim...
e

eskobar

pre oko 1 mesec

Neka vide kako se igra u evropi kosarka a ne u NBA. Pustaju te da das kos ovde nema lakih poena ko u NBA
K

Kakvo

pre oko 1 mesec

Domacinsko sramotno sudjenje ovo je preterivanje
N

Nandodekololololo

pre oko 1 mesec

Opet nije presudno bilo, razbili ih francuzi, kanadjani nista posebno, stara dobro tresla se gora rodio se mis, moraju jos da papaju oni da postignu znacajan rezultat..
N

NBG-28

pre oko 1 mesec

Sta je sa Marejem na ovim igrama???Covek igra kao da je pijan ceo turnir🤔
s

seceranac65

pre oko 1 mesec

Bravo momci! Bojim se da ćete još samo vi uzeti medalju. Kako bi voleo da grešim,videćemo ovih dana jesam li u pravu. Nešto mi ove godine na ovoj Olimpijadi nije kao pre. Pravi sam sportski tip i politika me apsolutno ne zanima. Osim kod Novaka,nisam video neku veliku emociju.Nema tu neke nervoze kad se pogreši ili nekog velikog radovanja kod dobrih stvari. Nema izgaranja za svaku loptu,svaki gol,koš ili poen. Ono sa veslačima,da li je to normalno? Onaj dzudista je više komentarisao nego bio na strunjači. No to nam je što nam je je!
H

Hhhh

pre oko 1 mesec

Kako nisi video emociju kod Zorane kad je osvojila? Vise emocija nego kod Novaka
A

Aca LJotic 89

pre oko 1 mesec

Danas su prosli kosarkasi sutra da prodju kosarkasice i da se polako krece put ka osvajanju medalja!!!!
B

Brundo

pre oko 1 mesec

RTS prenosi skokove u vodu umesto da prenosi cetvrtfinale zenske odbojke SAD-Poljska.Amerikanke vode sa 1-0.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Odbojka je stalno na tv skokovi nisu i još nisu naše. Pa koga briga onda. Pogledajte nekad nešto drugo,a ne stalo jedno te isto. Tolko zanimljivih sportova vi zapeli za odbojku koja se stalno prenosi i čak nije ni finale.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Malo sta je ostalo od sporta jer OI ulaze u zavrsetak.
s

sukur

pre oko 1 mesec

Na. +3 ZA NJIH IMALI SU DVA NAPADA DA POOVECAJU I TO BI BILO KRAJ ZA NAS SVA. SRECA PA NISU POGODILI ZA TRI I TO OTVORENI SUTEVI ZA TRI

Meduza Stil

pre oko 1 mesec

Ivana se prošetala Parizom, kajakašici nije pomogao srećni kajak. Košarkaši pokidali živce, čekamo odbojkašice. Rezime.
Z

Zvezdaš Kv

pre oko 1 mesec

Hvala svima,ali sam mišljenja da je Aleksa okrenuo....kakav hrabar momak
b

bojago

pre oko 1 mesec

Nasi bekovi Avramovic, Guduric, Marinkovic na celom prvenstvu sut za tri 5/29. Gde bi nam kraj bio kad bi ova trojica pogodila nesto…
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Čitam sad komentare, pa ovo bre nije normalno!? Pa za koga bre igraju ovi momci??? Za koga je Boriša dao bubreg??? Pa ovi bre samo pljuju u komentarima, čas jednog igrača, čas drugog!!! Ne, ne, ljudi, ne da mi ne volimo sport, da volimo samo pobede, nismo mi za k'ac! Ili smo tamo otišli. Pa da li je realno, čitam sad komentare iz prvog poluvremena... Pa u šta veruješ, Srbine? Gde su ti m'da i kad je teško, da bar oćutiš, pa s'eš na kraju, ako baš moraš? Koje smo mi gnjide! "Bogdan prevara, Jokić čuva nogice, Petrušev kao baba, Gudurić zaboravio da igra napad , Dobrić slučajno ubo nekoliko trojki pa se primio, Micić pogubljen...". Je-zi-vo!!!
M

Mozzart jako

pre oko 1 mesec

Gde onaj brat sto se zahvalio za kvotu 3,80 na Australiju🤣🤣🤣 pozz
j

joca4747747474

pre oko 1 mesec

AJDEE SADA IH PLJUVAJTE KAO NA POLUVREMENU,SRAM VAS BIKO.BRAVO MOMCI🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Ne zaslužujemo ove momke. Odvratni smo. Gola g'na. 🤬
L

Lalalla

pre oko 1 mesec

Pljuvajte?! Hahhahahaha
L

Logitech

pre oko 1 mesec

@Kotunjo Zasto govoris o sebi u prvom licu mnozine? Mogao si reci u prvom licu jednine, jer bih se onda slozio sa tobom.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Razlika izmedju naših košarkaša i fudbalera košarkaši od -24 grizu i jedu da se vrate fudbaleri kad bi gubili 2-0 raspali bi se izgubili sa 6 na kraj idemo bre da rešimo i taj Drim tim.
O

Objektivac

pre oko 1 mesec

Objektivno gledano, sram vas bilo narode srpski. Samo kudite, nista drugo ne znate...
T

Ture92

pre oko 1 mesec

Bravo tako je
g

godtxxx

pre oko 1 mesec

Ovaj Pešić veze nema. 2 kardinalne greške,prvo traži dupli tajaut,a na prvom ništa ne objašnjava,i ostaje bez tajmauta na 1.3 sec pre kraja.Druga greška ne pravi faul na 9 sec i da ima zadnji napad.Sva sreca pa se nisu odlučili za 3 poena i kući.
d

da su se

pre oko 1 mesec

odlucili za trojku isli bi oni 5 minuta ranije kuci..A i dvojka koja je usla ne ulazi svaki dan..Svaka im cast za borbenost ali Srbija ide u 1/2 finale
B

Blek Stena

pre oko 1 mesec

Ma bitno je da ti sve znaš iz fotelje. Čovek je 40 godina u košarci.
B

Bice teska

pre oko 1 mesec

Borba za bronzu...drvena medalja vrlo moguca.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

I sta? Jel sramota znaci biti cetvrti na svetu u kosarci? Sta je vama bre?
b

bratic

pre oko 1 mesec

ko pise ove clanke, brate ... gotovo je, cao australijooooo ... wtf
S

Srbijaaa majkaaa

pre oko 1 mesec

Mozete svi redom sada da ga ducnete i konjusaru tati ove igre , i Bogdanu pistoleru, i Guduri turcinu, i Vasi pajseru i Milutinovu drveti i izlapelom Kariju. BRAVOOO MOMCI BRAVOOO SINOVI SRBIJEEE!!!
m

mrs bree

pre oko 1 mesec

Sramota bre !!!
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

TOOOOOOOOOOOOOOOO, LJUDINEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! ✊✊✊✊✊
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Bez Jokica Australija bi nas dobila 40 razlike a USA 60

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Jedno je pripremna utakmica a sasvim drugo takmičarska mi u prvo poluvreme smo igrali slabu odbranu 15 minuta ali Australija je imala šut iz igre preko 70% mi oko 40% pa nije bilo realno da svih 40 minuta sve pogode a da mi ceo meč igramo loše i znalo se da ćemo 2 poluvreme stegnuti u odbranu.
S

Srbijabree

pre oko 1 mesec

Igraj sam Jokaraaaaaaa, MVP
P

Psy

pre oko 1 mesec

Ako se ovo izgubi, bice Pesicev poraz... Klupiras Avramovica koji ti je vratio momentum timu zbog jedne greske i drzis uporno stetocinu Micica.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Miciću se ide kući. Koga se seća kad je sebe loptom u noge pogađajo prilokom prevoda ni pakao mu teško pasti neće.
M

M**a nigde

pre oko 1 mesec

Utakmica se lomi, a Bogdan i Jokić se kriju. Nikada obojica neće biti velikani u našem dresu. Zamislite Bodirogu, Divca, Danilovića, Đorđevića da beže kad se lomi. Pa ne možemo.
h

hahahahah

pre oko 1 mesec

evo ti ga jokic nakazo
B

Bozeeee

pre oko 1 mesec

Evo resio Jokic dve blokade, ukrao loptu i postigao 4 poena kad se utakmica lomila.Jel se osecas malo glupo sad?
A

A sto velis to

pre oko 1 mesec

Ne okle, a ko ti je dobio ovo ako ne Jokic? Ne zasluzujete tako nezadovoljni ovakvog igraca da vam se ikad odaziva. Da nema njega, tesko i grupu da bi prosli na ovim olimpijskim, i ako kojim slucajem se dodje do bronze, to ce biti ako on ponese ovaj realno ogranicen tim.
M

Mesina

pre oko 1 mesec

Koliko ti ništa ne znaš o ovom sportu,gledaj zadrugu nisi za bolje.
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Kakve igrace imamo dokaz je da Jokic kao centar pokriva njihovog pleja?!?!?! Nama je covek koji ponekad udje sa klupe samo kao suter od 36 leta napunio kos
e

eskobar

pre oko 1 mesec

Dokaz kolko glup pesic glup trazi taj maut bez potrebe
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Taj maut a
L

Ludilo.

pre oko 1 mesec

Jokić najbolji košarkaš ajde bežite u 3 PM sa njim vise.
1

14

pre oko 1 mesec

Ma ne,ti si najbolji igrac
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Eto koliko kosta jedno promaseno slobodno bacanje.A promasujemo ih bas dosta.Protiv Juznog Sudana smo ih promasili barem 10.Da je Micic pogodio oba slobodna sad bi pobedili.
j

jbg

pre oko 1 mesec

borili su se momci, ja im ne zameram ni da su izgubili..Odbrana je bila dobra, i u produzetku smo pokupili neke njihove lopte. Vaznost meca, pritisak.. Pesic nas je vratio na Olimpijske igre, na mapu... kapa dole...Osim USA niko nije siguran da prodje 1/4 finale...
D

Deminaur

pre oko 1 mesec

Zašto Dobrić igra zavrsnicu kada ništa nije pokazao u ovom meču, Guduric bolji i u odbrani i u napadu.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Sta ti gledas? Dobric napravio preokret.
D

Djuradj

pre oko 1 mesec

Guduric u napadu je fenomenalan. 1/6 za tri veceras. 0/6 u tri prethodne utakmice. Mislim da bi Milutinov bolje sutirao za tri, koji nije trojkas. O nekoliko izgubljenih lopti da ne govorimo. Defanzivno je dobar, ali od njega se ocekuje da igra u oba pravca. Dobric sasvim korektno igra.
i

ijaoooo

pre oko 1 mesec

Druze idi gledaj nesto drugo, pojma nemas.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Dajte loptu Bogdanoviću još samo polaganje nije usto. Oh vejt....
f

fontana9

pre oko 1 mesec

Nemoj Vaso ko Boga te molim.
E

E moj Bogi

pre oko 1 mesec

Bogdanovića nema nigde kad se lomi pred kraj.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 mesec

Bogdane, izađi iz rupe.
V

VON

pre oko 1 mesec

Ovaj Milutinov preslikani Kaminski nista uhvatijo nije pod kosom.
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Tanki smo u skoku !
S

South Park

pre oko 1 mesec

Ljudi, budite ozbiljni. Idemo dalje...
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Igramo trecerazrednu kosarku, metar drva i Jokic
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Pa sad nije da Jokić nešto dominira.Bodiroga,Danilović i Đorđević su u najbitnijim utakmicama bili najbolji.Nisu bili nevidljivi kao Jokić.
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Povlačim reči.Na kraju je Jokić ipak pokazao klasu.
G

Gostina

pre oko 1 mesec

Koji je djavo avramovicu ? Sto mu je to trebalo? Ja evo ne mogu biti pametan!
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Milutinov malo zaboravio da igra ovaj sport.
J

Jokicc

pre oko 1 mesec

mora da igra stalno, Milutinov nije prisutan, ne samo na ovoj utakmici, vec na celom takmicenju!!
P

Perinco

pre oko 1 mesec

Valjda vam je sad jasno sto su Avramovica najurili iz Partizana!Covek nema gram mozga!
7

765956856856

pre oko 1 mesec

Milutinov, Marinkovic, Guduric, Davidovac, Dobric... da se ne ljubimo...
o

oluk

pre oko 1 mesec

Ne znam kako te nije sramota da pricas tako sa Ognjena Dobrica..
D

Dejček

pre oko 1 mesec

Mislim da smo se blokirali zbog odlaska na Amere ako prodjemo. Mislim da se momcima ne igra opet protiv njih, sto ih i razumem.
R

RKG

pre oko 1 mesec

Aleksa je najbitniji igrac ove reprezentacije kao i prosle. Koliko srcem igra i gine, uporedite samo sa Micicem...
Р

Република Српска

pre oko 1 mesec

Знао сам, погледај те доле моју поруку, не нервирам се јер ово добијамо 🦅💦🦘
P

Princip

pre oko 1 mesec

Jedno je jasno. Milutinov marinković i micić nisu došli u pariz
k

kras

pre oko 1 mesec

Milutinov, Micic, Guduric, bolje da su dosli Radanov, Ristic i Jaramaz

psiho1994

pre oko 1 mesec

Nista ni Marinkovic ne odskace!

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Ja mislim da je sad svima jasno zašto Milutinov nikad nije otišao u NBA ovakvi centri što su statični sa sporu kretnju i čekaju samo da zakucaju to još prolazi samo u evropskoj košarci.
P

Pesicu

pre oko 1 mesec

AMAN PESICU PRESTANI VISE DA UVODIS MILUTINOVA, covek zeznuo Gudurica po korisnosti
f

fontana9

pre oko 1 mesec

Sarenac je pod teskim opijatima,a ako nije onda je isao u skolu za komentatora kod Jovane Jeremic,on se dernja ,,ajmooo deranee,,jeli moguce.
T

Tomas ue

pre oko 1 mesec

Avramovic i Dobric..bravo momcine..Milutinov i Micic..bitange jedne..ssram vas bilo
G

Grobari jel

pre oko 1 mesec

ste i dalje uz ogavnog egzuma ??????
B

Bok

pre oko 1 mesec

Nismo. Što pitaš? Šta smo trebali da mu zviždimo pre dve godine, zato što će danas igrati protiv nas.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Micić je loš u napadu ali zato odbranu ne igra.
B

Bozeeeeee

pre oko 1 mesec

Kako je odvratan ovaj strokavi Egzum ovo je strasno
f

fontana9

pre oko 1 mesec

israce nas ovaj Micic,slusaj ovog drogiranog Sarenca,,ajmo derane,,
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ljudi ovo vracanje je bolje od sexa...sad neka bog odluci oce li nas nagraditi za ovu borbu.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Strokavi Egzum... hahahah
M

Mesina

pre oko 1 mesec

Igra Srbija,glupa jagodice.
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

Jokic kao da nije prisutan.
i

ime gosta

pre oko 1 mesec

Vazno da si ti prisutan na komentarisanju...
g

gostic

pre oko 1 mesec

sram te bilo

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Imaće tripl dabl šta hoćeš više na kraj 3/4 ima 17-8-8
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ne dajte im da disu sad. Sad pa makar 86 razlike izgubili od amera....sad bre. Qjde momciiiiiiii
D

DDz

pre oko 1 mesec

Napred Australija, posto se dobro snalaze igraci zvezde i Srbije.Kako kaze gospodin Sarenac.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Molim te boze, samo danas. Samo danas boze nas pogledaj.
g

ggggggg

pre oko 1 mesec

koliko bolje igramo sa avramovicem nego sa micicem..
p

peca ps

pre oko 1 mesec

Samo Avramovic moze da preokrene ovo….
j

joca474747

pre oko 1 mesec

NEMOJ SAMO POSLE PLJUVANJA,DA IH HVALITE,AKO POBEDE!!!!
M

Mikio

pre oko 1 mesec

Ajdeeee idemo, okrecemoooo
A

Ajde breee

pre oko 1 mesec

Bogdan, Jokic, Avramovic, Dobric i Petrusev ne menjati makar popadali na terenu
n

nogdan

pre oko 1 mesec

Bogdanovic ne zna nista…
K

Kuvelja

pre oko 1 mesec

Spuštaj to ispod 10 majku mu poljubiiiiim!
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Dal se nije Dzordan premaskirao u Milsa (covek je polupenzioner koji jedva sa klupe udje u igru nekada)?
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Deda, vidi dobro da odmoris Jokica pa ga ubaci 5 minuta pred kraj da stiknemo trijes razlike, a Milutinov ce zakucati mozda jednom i u drugom poluvremenu (jedino tako i moze da ubaci drvo)
a

ajmo pljuvaci

pre oko 1 mesec

krenite,Zvezda je kriva za sve,3 ,2,1.....
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Звезда је могла бити крива до 2011...
c

crno na belo

pre oko 1 mesec

a Laktasi su od 2008
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Јокић нема са ким да игра,каквог играча трошимо.Требао је у првој четвртини поделити 4-5 шамара нашима,а ни сад није касно.
Д

Дуско90

pre oko 1 mesec

Шут за три катастрофа!!! Богдане није ти ово Судан!
S

Srbija Majka

pre oko 1 mesec

Ako je neko ocekivao da cemo ih olako dobiti, bio je u velikoj zabludi. Austalijanci su uvjek i u svakom sportu poznati kao igraci koji su veoma agresivni i borbeni, a pritom u kosarci imaju i veoma dobre znalce. Tako da Pesicu ostaje samo da ih isamara na poluvremenu, i pokusa da ih probudi...jer evidentno da ako se ne pobiju u nastavku mi ovo necemo dobiti. Uz sve to procenti suta su nam katstrofalni...ja ne mogu vjerovati da mi nemamo sutera u ekipi osim Bogdanovica. Sta radi Vanja Marinkovic i koja je njegova uloga u ovoj ekipi??? Guduric se ipak probudio u nastavku, ali mora jos neko da se pridoda ovoj trojci...Jokic, Bogdanovic i Petrusev, inace se necemo izvuci na ovoj utakmici...a ste tek onda traziti protiv Amera i ako prodjemo ove kengure!!!
j

joca47474747

pre oko 1 mesec

Samo znate da sedite u kauču,i pišete negativne komentare,stvarno smo najgori,jedva cekamo da pljujemo nase igrače.....
b

bakicar

pre oko 1 mesec

Srbadijo još si u play off modu misle igra se 7 utakmica!
M

Milisko 1930

pre oko 1 mesec

Komentatori na ovom forumu za koga vi navijate? Kakva salva uvreda. Ajde da gledamo i da navijamo do kraja. Nije još izgubljeno!
Д

Дадо Нк

pre oko 1 mesec

Пешићу,сад стави опет Јокића да одмара једно 5мин на клупи као у другој четвртини,па га врати кад ови опет оду на 25!!!!!!!!!!
Б

БЛНВ

pre oko 1 mesec

Сад идемо јако,уз Јокића иде Богдан класика плус још неко...Гудурић се мало искупио ал од Мићића не очекујем ништа кад се ломи...идемо у полуфинале
X

X

pre oko 1 mesec

Fali Jović mnogo
r

realno85

pre oko 1 mesec

ovog marinkovica tuge majko mila, ajd sto ne moze pogoditi ni jedan jedini sut, nego decko igra i odbranu kriminalno.
A

AaaaaaAaa

pre oko 1 mesec

Đe nam je kapiten ? Zašto nije došao na utakmicu ?
p

poluzainteresovani

pre oko 1 mesec

Primis 15 koseva zaredom i ne napravis jedan jedini faul?! Nisi u stanju da das Jokicu loptu ruke. Odbranu igras kao puz....NIje meni sto su Ausralijanci bolji i vode, vec sto igraju sa 200 odsto ljudi. GInu, Biju. Giljaju. Trce. A na drugoj strani ponasanje u stilu : "Ako moze - moze, ako ne moze - ne moze". Zasto takva igra? Zato sto NEMA TIMA. ZAsto sto se kapiten dere na selektra javno u visecnavrata protiv J. Sudana. To se u srpskoj kosarci NE RADI. Ako vec ne mozes da pogodis nista sa distance onda se bar BORI. Posalji ih na slobodna bacanja 20 puta. Ne primaj trojke u serijama. POLUZAINTERSOVANI MOMCI koji su dozvolili da izgube utakmicu u prvis 15 minuta. Jos jedna potvrda da ekipu ne cine najbolji, vec oni koji najvise dopinose timu. Ovaj tim nije zasluzio da vidi polufinale, a "kenguri" bogami jesu.
C

Cane

pre oko 1 mesec

Tipican primjer neznalice.Mene mi bilo sramota da dam ovakav komentar.Ubjedljivo najlosiji igrac do sada je Marinkovic(3 otvorena suta,od toga 2 trojke),1 prodana lopta i odbrana ravna nuli.Uz to nevjerovatan,bezobziran"govor tijela" potpuna nezainteresovanost.
b

blinkeri

pre oko 1 mesec

Mi se nesto lozimo na evropsku kosarku,a recimo Milutinov kao realno jedan od najboljih centara u Evropi, na olimpijadi izgleda kao potpuno "nedorastao" za taj nivo.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Krs od ekipe.

Delija

pre oko 1 mesec

Nisam neko ko prati kosarku, ali ovo je SRAMOTA!
H

Hugooooo

pre oko 1 mesec

Auuu sta bi . Pa rekoste Srbija pobeđuje . Ako porđu Australiju sa ovom igrom protiv Amera , ko znaa mozda ce da igraju bolje🤷‍♂️
v

vidimo da su..

pre oko 1 mesec

Ova grobarska go..vna unistila i ovaj sport..Vec vidjieno i nista cudno...Do nekih srecnijih vremena
P

Princip

pre oko 1 mesec

Konačno neko normalan i iskren. Pa pogledajte samo militinova bogdanovića marinkovića.. samo fali paša danilović nezamenljivi
R

Rodjo73

pre oko 1 mesec

Jeli ti gledas utakmicu ili provociras. Guduric najveca prevara za njimbVanja a sta reci za senilnog trenera drzi dobrica na klupi
g

gstz

pre oko 1 mesec

Pesic iskusno nece sve da pokaze, videcete u repesazu
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

Znao sam da lagano ispadamo od kengura.
L

Ljepse

pre oko 1 mesec

da ispanete kao ljudi nego +30 od amera .

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Znaci bolje da ne igramo za bronzu...bravo
G

Gost "

pre oko 1 mesec

Ovi takozvani " Srbi " koji toliko kritikuju Bogdana , Jokića , i ostale ljudi vi mislite da je nama draze da pobede od njih samih!?
d

da znaci nam vise

pre oko 1 mesec

draze nam je. oni ce ispasti i idu kuci u milione, a nama ovo znaci sve.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Gde je bila ova energija od poslednjih 5 minuta druge cetvrtine do sad? Igrali su kao tetke do sad....ALO BRE...GINI ZA SRBIJI
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Smanjili smo na 12 sa 24...mozemo. sad se bogdanovicu pokazi...sad zgazi. Boli me uvo ko ce da pokrene, grobar ili cigan. Samo da nas pokrene. Ajde vre ljudi nije gotovo. Ajmo momci...ajde obradujte nas u ove tmurne dane.
P

PettikaMilf

pre oko 1 mesec

Matori petika lagano nas guzi, Jokari svaka čast al nema sa kime da igra... Plačemo za Kalinom, Teodosićem i čak Marjanovićem... Ne treba se nadati ničemu uvek kad se nacija napali oni ga izuvaju...
B

Bibop

pre oko 1 mesec

Jokić lenj u odbrani,pokupiše njemu i Milutinovu par lopti lagano
B

Brundo

pre oko 1 mesec

"Ocekujemo najvecu zetvu medalja do sada."
.

..

pre oko 1 mesec

Bogdane preuzmi jednom odgvornost kad je tesko
N

NoName2

pre oko 1 mesec

pa preuzeo je. Eno ceo obruč je malopre promašio.
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Nemoj molim te da on preuzima, pogledaj prosek poena koje je postizao u drugom poluvremenu na svetskom pa ces razumeti
Р

Република Српска

pre oko 1 mesec

Уопште се не нервирам, добијамо ово 🦅 ❤️💙🤍 !!!
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Bogdan nije dosao na mec.
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Bože dragi🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️... Još pamtim Indianapolis.... Kad sam se pomirio sa porazom... Kad onoo... Iz vedra neba... Taj istorijski preokret.... AJMOOOOO REPRIZZUU🍀🐞🍀
G

GossNK

pre oko 1 mesec

Verujem u ove momke, okrenuce oni ovo. Bogdan mora da se sabere na ovoj utakmici kao sto je to trenutno Guduric uradio. Ajmoooo breee
d

da li ima

pre oko 1 mesec

Repasaža u borbu za bronzu ako Kenguri dobiju Amere?
L

Logitech

pre oko 1 mesec

Izgubicemo, Australija je mnogo bolja. Pritom sa Petrusevim, Dobricem i Jokicem ne mozes ocekivati nista spektakularno.
T

The end my friend

pre oko 1 mesec

Sport nam više ne postoji,to je prvi vesnik smrti jedne države koja će i sama prestati da postoji,uskoro. Prosek godina u Srbiji +40 .Realno teško onom kome su neki sporski uspesi sreća i uteha u životu. Ali i sport nešto govori i njegov nestanak
L

Luja

pre oko 1 mesec

Zašto ne igra Bogdan? Zna li se što?

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Postao je najbolji strelac u istoriji, to je bio cilj...sad vise ne mora da igra
e

eskobar

pre oko 1 mesec

Bogdanović najgori igrac u istoriji srbije
j

joca474747

pre oko 1 mesec

ne budi smešan
N

NoName2

pre oko 1 mesec

Nije najgori. Najizvikaniji jeste, i to ubedljivo. Toliki hajp oko suvog proseka nije viđen. Čovek NI JEDNU JEDINU bitnu utakmicu nije odigrao na nivou. U odbrani ceo život kasni korak ili dva,

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Ja još uvek verujrm da možemo da dobijemo kengure ako se mnogo ozbiljnije igra u odbrani i napadu, skok u odbrani nam je takođe veliki problem... Pomozi Bože!!!
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Gudurić dečko odluke!
I

Igorgost

pre oko 1 mesec

Najjači deo je kad ostrašćeni zvezdaši prozivaju Bogdanovića kao najprecenjenijeg domaćeg košarakaša, koji skoro nikad nije tu da povuče kad zatreba, a ostrašćeni grobari Gudurića kao "zločin koji traje". I što je najgore, i jedni i drugi su u pravu.
N

NoName2

pre oko 1 mesec

S tom razlikom što mi od Gudurića ne pravimo boga. Gudura je takav kakav je. A Grobari, uključujući i Šarenca npr, od Bogdanovića prave najboljeg evropskog igrača svih vremena. A realno on ni od Partizanovih igrača nije ni u top 5. Ljudi, pa on Daniloviću NE MOŽE VODU DA NOSI.
M

Musaa

pre oko 1 mesec

Sto ovo Jokić neće da skače na loptu? Pazi se da ne povrijedi nogicu da ne moze na konja popeti se.
B

Bombon

pre oko 1 mesec

Sad nam trebaju zocove sudije , on jedino ovo okrece ovakve tekme.
d

dadada

pre oko 1 mesec

izgleda da su ozbiljno shvatili ono “menjali bi novakovo zlato za sve druge medalje”
P

Popsi

pre oko 1 mesec

Žali Bože, užas.
d

dadada

pre oko 1 mesec

Svaka cast Jokicu i Djokovicu kakvi sportisti nema kod njih mnogo price samo rade i razbijaju, ostale nase sportiste na ovim igrama da je sve sramota.
J

Janko zubar

pre oko 1 mesec

Skok Jokića,pitam za SKOK a ne hvatanje lopte...3x za redom mu bekovi hvataju loptu i ide trojka posle toga!
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Ma kakvi 🦘🦘🦘, idemo po preokret 🇷🇸🦅
G

GorostasRokstedi

pre oko 1 mesec

Vanjica je najgori on cuva Peti Milsa, prvo ga je cuvao Bogi ali poceo je da ga unistava pa se Bogi sakrio.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ako ovo okrenemo, ja ne znam. Dobicemo i amere....ajde pocnite da igrate molim vas
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Mrš stoko kući!

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Sada doći na - 9 fo kraja poluvremena, bilo bi fenomenalno!!!
z

znamo dobro

pre oko 1 mesec

Ovima je krivo sto mi imamo "najveci BDP" pa resili da sipaju kao u nerotkinju...
S

Smile

pre oko 1 mesec

Gdje ti je Teodosic Kari demencijo stara.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Dajte Bogdanu nema veze što smo sa njim u minusu večito. Nate dao je Sudanu tries poena samo se zaboravlja da je potrošio lopti za 70.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Jokic i Bogdan bruka i sramota!!!Mrtva puvala na terenu!Kad Pesic u 75 god ima više energije i volje od svih igrača skupa nema tu šta da se ocekuje!!Kuci gubitnici
p

pfc

pre oko 1 mesec

pa vi ste se mentoli u vasem tekstu sprdali sa tim milsom. amateri,vi ste neki sportski portal.sramota
K

Košarkaška nostalgija

pre oko 1 mesec

Nedostaje Jugoslavija Jugoslavija Jugoslavija 💙🤍❤️

Ognjen_Strahinjić

pre oko 1 mesec

Možda ovo okrenemo i prođemo dalje, možda i ispadnemo. Možda i osvojimo Zlato, ali skromnog sam mišljenja da se bez plejmejkera ne ide na Olimpijske igre. Micić to nikada nije ni bio, Aleksa još manje.
S

Sssss

pre oko 1 mesec

Pijani Teodosic sa jednom nogom je bolji od obojice, kako bi sjele Jokari njegove asistencije
n

no sikiriki

pre oko 1 mesec

Prestao sam da gledam posle1\4.
D

Dex911

pre oko 1 mesec

Kosarkasi kao slag na tortu u epskom raspadu naseg sporta na ovoj olimpijadi
Z

Zvezdaš 92

pre oko 1 mesec

Gudurić-Marinkovic na koju foru oni igraju za nacionalni tim, pritom zaradiše dobru lovu u svojim klubovima!!!
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

I to je to...jos pre kraja prve cetvrtine, okrenuo program na 2, bolje da gledam snimak PRAVIH konja, nego da se nerviram sa ovim nasim. Rekoh jos jutros da Pesic igra praistorijsku kosarku, i to se sada i potvrdjuje. Pa nije ovo Indijanapolis, niti su ovo ti igraci, Pesicu. Jokic se uopste ne koristi na adekvatan nacin. Stoji kao direk u napadu, i samo dodaje loptu ovima sto ni nebo ne mogu da pogode. To bih mogao i ja.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Avramovic, jokic i petrusev moraju do kraja da ne izlaze da bi se vratili. Jedini koji nesto vrede...ostali sramni.
М

Микула

pre oko 1 mesec

3 копља изнад свих је Јокић ! Не могу да га испрате саиграчи ништа.. једина светла тачка ! Нажалост
9

985

pre oko 1 mesec

Tako je,veze ovi nemaju. Onaj konj Milutinov se sudara sa saigracima. Izgledamo smesno...
B

Blade123

pre oko 1 mesec

Svi oni bez Jokica su bili 2. na SP, a sa sve Jokicem nismo prošli grupu na prošlom EP a evo i na OI raspad sistema... Pa ti idi šta kaže matematika...
I

Ivan675

pre oko 1 mesec

Smarali ste Jokica da igra, i sad mora ove cigle od Gudurica da gleda
k

kojotski

pre oko 1 mesec

Šta kaže Zlatousti? Primorao Jokaru da igra, a ovaj čisto vam forme i izgleda kao zadrigli burekdžija. Bogdan se istresa na Karija kao da je s njim šorao u pesak. Videli smo šta znači tim na SP i šta znači skup pojedinaca na OI. Pametnom dosta.
M

Mrksi

pre oko 1 mesec

Okrecemo ovo lagano. Oni su sutali preko 85% iz igre prvih 13. minuta.
m

mmjgf

pre oko 1 mesec

pesic krije karte za drugo poluvreme
R

Rade SRB

pre oko 1 mesec

Treba proveriti sa čijim avionom su i oni odleteli u grad svetlosti!

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Svi sportisti koji su snimali reklame za OI su se raspali, totalno nebitno ali se tako potrefilo 😉 Basket 3na3, kajak, dzudo, kosarka, skok u dalj, nazalost i skok u vis zbog povrede.
V

Vani

pre oko 1 mesec

Odlično si primetila... a svi kad ih slusas vec osvojili medalju... KAAARMA
n

niszvezda

pre oko 1 mesec

Košarkaška reprezentacija Srbije je postala gora od one u fudbalu... Primarni cilj je bio da Bogdanović postane najbolji strelac u istoriji...sad mogu opušteno kući...
n

ne

pre oko 1 mesec

Primarni cilj je bio da gudurić postigne više od 6 poena
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Ne treba Jokicu dati loptu nije on "nesto" jedino je problem sto niko kos ne moze da pogodi niti napravi akciju, igramo napamet kao da nam je izlapeli starac na klupi, dodajte Milojevicu ahhahahahah
M

Mrtva trka

pre oko 1 mesec

guduric,marinkovic-golmani u vaterpolu ko je gori ......
m

marios

pre oko 1 mesec

IZBACI TOG GUDURIĆA IZ IGRE
I

Iu

pre oko 1 mesec

Idemo li u repesaž ako Australija uđe u finale
V

Vani

pre oko 1 mesec

Hoće održati predsednik a ujedno i ministar sporta i najveci košarkaški trener ove zemlje neku vanrednu konferenciju zna li se šta????
m

ma opusteno

pre oko 1 mesec

Sada ce Sareni i drugovi napredni da ovo pretvore u "veliku pobedu" ..Znamo ih sve odlicno..
N

Niz poraza

pre oko 1 mesec

Ovo je samo odlika rada svih saveza. Sve je uništeno sa naprednim razmisljanjem, glavljenjem, poltronstvom, podanici onog gore. Sve je unisteno, nema jedan posten i cestit savez, ako nisi napredan nema te nigde. Vaznije podrzavati vodju, neko biti strucan. Uzivajte u rezultatitma rada.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Pešiću vadi Gudurića i vraćaj Petruševa i Dobrića!!!
M

Mile g

pre oko 1 mesec

Dok je tkz. Zvezde koja vedri i oblači srpskim sportom ovo ćemo gledati. Najgori u Evropi u fudbalu, debakl u košarci i vaterpolu. Tražili ste gledajte.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Cekaj...cekaj...posle svega vidjenog, grobar prica o rasulu u kosarci i fudbalu, jel si realan?
T

Trew

pre oko 1 mesec

Apsolutno tačno. Šta očekuješ kad hoćeš da svuda uguras Zvezdu titulu.Gušiš druge i to je to. Pucaš posle po evropi i svetu. Ono sluzis kao sprdnja,reprezentativna .Svi ti lupaju kvrge. Uskoro će i Moldavci,Finci,...
G

Gost "

pre oko 1 mesec

Sreća pa je presednik saveza Danilović poznat kao veliki Zvezdaš!
S

Sone3281

pre oko 1 mesec

Bitno da je "bogi' dao 30+ poena fucking juznom Sudanu
T

Torbicis

pre oko 1 mesec

Da nije dao ne bi ni igrali danas,a dace i danas i opet cemo se setiti da je radio sa velikim Duletom i Zeljkom..!!!a ti cekaj da Gudura cigla povede tim ka pobedi!!!
S

Sone3281

pre oko 1 mesec

@Torbicis paa evo koliko vidim taj Gudura 9P, "bogi" 6, a mozda bi i taj Gudura dao 30+ poena Juznom Sudanu da mu daju da se ispucava kao tvoj "bogisa"
M

Mile g

pre oko 1 mesec

Dok je tkz. Zvezde koja vedri i oblači srpskim sportom ovo ćemo gledati. Najgori u Evropi u fudbalu, debakl u košarci i vaterpolu. Tražili ste gledajte.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Sto se nervirate sve je ovo normalno, okrećemo i dobijamo samo opušteno ❤️💙🤍
A

Auslenda

pre oko 1 mesec

129 -92 je nas najveci poraz u Istoriji pod imenom Srbija. Mislim da ce Australija jos vise da napuni KOS
h

hteli ste-dobili ste

pre oko 1 mesec

Grobarska repka u kosarci i fudbalu pa sada uzivajte..Sa sve "zocom"
B

Banana Republika

pre oko 1 mesec

Mils koji je penzioner ne izlazi iz igre (ne moze niko da ga cuva kao da je Dzordan) a Jokic je na klupi, imamo Dzo Bajdena na klupi koji drva kao Milojevica i Gudurica uporno drzi u igri mada ni Bogranovic i Micic nisu daleko
1

1970 x

pre oko 1 mesec

Landau, Exum Gazi cigane
S

Srdjanvgd

pre oko 1 mesec

Mogao bi onaj sto se duri da malo igra odbranu. Dzaba mu kapitenska traka i trojke kad je kao duh u odbrani.
G

Gani

pre oko 1 mesec

Nadam se da nikad vise sa ovim selektorom i sastavom nećete otići na neki turnir, fuj.
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

MILUTINOV !!!! Kako je on profesionalni kosarkas??? Na koju foru???!!!
A

Aspinall

pre oko 1 mesec

Dame i gospodo, utakmicu sa Australijom smo izgubili. Prva četvrtina odlučila. Pešićeva najveća greška karijere. Guranje Marinkovića i Gudurića, prerano vađenje Alekse, Bogdana i Jokića...Ubacivanje Davidovca koji je do sada odigrao 3 minuta. Ubio nam ritam, energiju sve....Petorka pet i po minuta u prvoj četvrtini Milutinov, Davidovac, Marinkovic, Guduric, Micic...Pustio Australijance da se razigraju. Zadnje sto je smeo...
L

LuloLulo

pre oko 1 mesec

Micic katastrofa. Moze Micic biti Mvp cega god. Aleksa je prvi plej
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Najgora godina u istoriji srpskog sporta...
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

To se desi kada vodiš drva poput Davidovca, Plavšica, Gudurica koji ničemu ne služe osim što su 6 protivnikov igrač na terenu.
D

Dadada123

pre oko 1 mesec

Pa Guduric bar igra odbranu a ako ces biti realan onda reci kako jeste a to je da je Vanja Marinkovic najgori igrac u reprezentaciji posto Plavsic i ne igra...
R

Robo

pre oko 1 mesec

Nemaju oni ljudi vremena za trivijalne stvari kao što su OI.Oni su ljudi u biznisu
A

AloPozega

pre oko 1 mesec

22 razlike za manje od 15 minuta igre na OI, pa stvarno nedopustivo.. Jel ne zele na USA, ne zele da se cimaju jer ne mogu u finale?!
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Какав распад од игре, страхота!?! Гудурић и кошарка, ко Дилинџер и поштење!
n

nesto cudno?

pre oko 1 mesec

Pa ovo je skroz i bilo ocekivano..Ne znam sta se ljudi sada cude nesto..Prsecna reprezentacija sa jednim extra igracem Jokicem..Ostali su sirovine
E

Eskobar

pre oko 1 mesec

STA SE OCEKUJE KAD TRENER IMA 100 GODINA
R

RKG

pre oko 1 mesec

Gudura legenda, na koju foru on igra kosarku uopste???

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Odbrana, odbrana, odbrana!!!
I

Ipswich

pre oko 1 mesec

Zar se utakmica ne igra 40 minuta? Ni 20 nije prošlo, a ovo već završeno... Kakva prevara....
K

Kop

pre oko 1 mesec

E moji novinari a vi nas preselili u polufinale, bas te amateri!!! Jokicu ne treba vise da igraš sa ovim neznalicama nikad više!
Г

Гига

pre oko 1 mesec

Данас се прича завршава што се тиче кошарке,полако пакујемо кофере и кући лагано.
V

Viola

pre oko 1 mesec

Sram vas bilo.
M

Mit

pre oko 1 mesec

Ne treba da se lozimo. Imamo jednog superstara, Bogdana koji je nesto iznad proseka tamo i gomilu igraca koji su prosecni i na nekom EL nivou.
P

Princip

pre oko 1 mesec

Temperatura a?? Bigdan superstar
@

@princip nauci da citas decko

pre oko 1 mesec

.
x

x1222

pre oko 1 mesec

Pozdrav za prvorodjenog, tigar smo
1

1994

pre oko 1 mesec

Guduric, Marinkovic kosarkasi? Suteri? Teska prica
E

Eskobar

pre oko 1 mesec

Serija 20 nula
m

ma nema veze

pre oko 1 mesec

Ma jbs ovo bitno je da je " zeljko sklopio novi tim " ..
S

Stanko Stanko

pre oko 1 mesec

Šta nam ovi uradiše sa sportom. Ovo je ogledalo danaŠnje Srbije.
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Gubimo sigurno mirisalo je na to opasno. Ja ne vidim izlaz iz ovog nazalost...

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Izlaz je odbrani i ne promašivati zicere!!!
d

da vidimo mi

pre oko 1 mesec

Jel " igraju " popularni " bogdan i aleksa " ?
S

Sone3281

pre oko 1 mesec

Jokic koji u NBA odigra i po 40 minuta, samo u reprezentaciji "odmara" po 20 minuta
K

Koji sam ja konj

pre oko 1 mesec

Izadjem sa posla da ih gledam oni gube 20 razlike u 12 minutu...predsednice nemoj da ispracas vise nikog. Baksuze!
w

widzew

pre oko 1 mesec

Sto biste vi iz mozzarta rekli ode jos jedna medalja.
K

Kad porastem bicu kengur

pre oko 1 mesec

Sipaaaaaajjjjjj nek boliii još jačee !!!! Karma rodjaciiii

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Alo bre Pešiću pusti Jokića i Bogdanovića i ne menjaj ih dok se ne završi utakmica
G

Gostimirko

pre oko 1 mesec

Sjane OI za Srbiju se nastavljaju 🤣🤣🤣🤣
D

DROGOMIR

pre oko 1 mesec

Bas mi je drago, S N S ekipa u svim sportovima
O

Ološ

pre oko 1 mesec

Ol oš neviđeni, kuci nikad se više ne plasirali da Bog da sa ovim sastavom i selektorom.
M

Mmmmiks

pre oko 1 mesec

Guduric je najgori igrac u istoriji reprezentacije! Razumem i losu formu i sve, ali da covek izgleda kao totalni amater na terenu, to mi je zaista neverovatno.
9

985

pre oko 1 mesec

Guduric? Jel ti gledas kosarku? Milutinov pajser,balvan nevidjeni. Loptu ne zna da uhvati,pravi faul u napadu,gubi lopte,o cemu ti pricas covece?
1

123123123

pre oko 1 mesec

А смејали сте се кад сам рекао да ће Кенгури да изују Вучићленд у кошарци... Само се ви смејте.
a

arroyo

pre oko 1 mesec

samo maloumnici nisu znali da su kenguri opaka ekipa
J

Jeki

pre oko 1 mesec

Šta očekivati od ekipe u kojoj je Bogdanović kapiten? I sa Marinkovićem, Gudurićem, Micićem, Davidovcem!
p

pfff

pre oko 1 mesec

hteli su tebe za kapitena, ali kazu nisi mogao da stignes.
I

Ivan OL 91

pre oko 1 mesec

Ma nema veze bitno je da je Marinković pogodio 5 trojki za Baskoniju protiv Zvezde i Gudurić za Fener protiv Partizana. To je njima bitnije nego ovo.
9

985

pre oko 1 mesec

Nas svako ubija u pojam. Sa Sudancima jedva. A ovi nasi bednici ne mogu kos da daji...Balvan Micic,Milutinov itd... Ma sta se mi lozimo. Treba da nas napune i kuci u 3 lepe...
M

Miljan87

pre oko 1 mesec

Guduric zlocin koji traje!!
D

Dadada123

pre oko 1 mesec

Ova petorka Guduric Micic Marinkovic Davidovac Milutinov nebi dobila kadetsku reprezentaciju Australije a ne ovu.Izgubi nam trener utakmicu za cetvrtinu ipo...
M

Milos stiks

pre oko 1 mesec

Ovo je sada BLAMANTNO. Bili smo nekada zemlja kosarke. Sada smo ekonomski tigar.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Mi još nismo dali koš od našeg 17. poena, hvala Bogu, Micić, odbrana mora mnogo bolje, zašto ovakva igra, nije mi jasno Pešiću!!!
C

Comi1985

pre oko 1 mesec

Vecu minutazu ima Davidovac ne go Jokic..Pa sta ga i zoves bre vise bolje da ide na hipodrom nego na klupu!!!

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Mislim da ce ovo biti najtezi poraz u istoriji srpske kosarke...zasluzeno
F

FM

pre oko 1 mesec

Jokic dosao na Olimpijadu da mase peskirom sa klupe, kao na EP protiv Italije kad je presedeo dok se lomilo. Onda se posle cudimo sto se ne odaziva pozivu. Mislim da je ovo bio poslednji Jokicev nastup za Srbiju.
1

1234567...

pre oko 1 mesec

Kada vam prosečan nba igrač da 16 poena za 12 ninuta onda znate gde ste
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Opusteno, krijemo karte za amere...aj svi kuci istim avionom. Sram vas bilo 18:0 serija...
j

jbt

pre oko 1 mesec

Celu cetvrtinu sa igracem manje.Marinkovic ispada ko iz voza.
L

Lookki

pre oko 1 mesec

Ljudi moji, da li je moguce da ovaj izlapeli Pesic uopste uvodi Gudurica u igru posle svega?! Da li je moguce da ga je uopste poveo posle partija u pripremnom periodu?! Da li je moguce da samo ja vidim da je decko izgubljen u vremenu i prostoru?!
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Ma jok.Covek je mekusac.Svilenjak.Stalno to pisem i opet cu.Nije igrac za velike stvari.
S

STEVA KARADzA

pre oko 1 mesec

Nemojte da padate, nemojte da padate, hoće 100ka da nas nabije trijes razlike!!!

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Vadi Davidovca i Gudurića dok nismo primili 50 komada u prve II četvrtine, sada očaj i u odbrani i u napadu... Yek sada vidim koliko nam Jović fali i koliko su nas kenguri pročitali i zatvorili, ništa Jokić, ništa Petrušev, samo kada bi odbrana proradila a i kengure kenja šut i za 2 i za 3 poena... Neverovatno, nmg da verujem!!!
P

Pešić 1

pre oko 1 mesec

Pešić je blago senilan ili retardiran covek
D

Dejan Nikolanović

pre oko 1 mesec

Uspeli su sve da unište. Fudbal, vaterpolo, kosarku, odbojku. Sve. Lazni ekonomski tigar u punom sjaju. Dok mi sedimo i sve gledamo.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Fudbal ?

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Bravo ma komentaru, a meni botovi lupaju minuse na komentare o FKCZ, nema više nade za nas na olimpijadi, osim za žene u košarci i odbojci... Ubijaju nas i ništa Pešić ne menja, 24 razlike za kengure u 7 minuta do kraja II četvrtine... Kada bi bar spustili dobrom odbranom ovo do poluvremena na -10, bilo bi odlično...
K

Kuvelja

pre oko 1 mesec

+20 🦘.... Miljenkooooo BRUKA
n

nemanja1512

pre oko 1 mesec

zasto sarenac ne vice vise ohohohoho kad damo kos
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Peti Mils za neki dan puni 36 godina.Toliko.I u onoj pripremnoj utakmici je bio odlican.Dribla ih covek od 36 leta kako hoce.
T

Ture92

pre oko 1 mesec

Ajmoooo momci ajmooo srbijaaa
M

Marko Pozega

pre oko 1 mesec

Australija pravi razliku njemu sede Jokic i Bogdanovic na klupi. Strasno.
E

Eskobar

pre oko 1 mesec

Kvota na australiju 3.8 hvala vam
N

Ne leze nam

pre oko 1 mesec

Ne leze nam Kenguri nikako. Steta sto smo na njih nabasali...
g

goooost

pre oko 1 mesec

Sto ne igra jokic
N

Nemanja999999990

pre oko 1 mesec

To bi bilo to. Hvala im na svemu,biće bolje..samo mora da se radi..
V

Viola

pre oko 1 mesec

Ovo već gotovo u 12 minuti. Nije ni počelo pošteno.
G

Gudurogluuu

pre oko 1 mesec

Guduroglu zlocin koji traje
m

mirko33

pre oko 1 mesec

kad cete da prestanete da se lozite da smo neka sila i da nas se svi plase mozda smo bili pre 30godina ovo sad je smesno?? svaka cast djokovicu da nema njega niko ne bi znao za srbiju
d

dkkdkdkd

pre oko 1 mesec

guduricu zabrani pristup opremi reprezentacije ako ga pandur zatekne u gradi sa majicom srbije da ima pravo da ga išiba.
i

istina ziva

pre oko 1 mesec

ne znam stvarno, sto im nabijate pritisak, mi nemamo ekipu za medalju. Sem Jokica, i Bogdana, tu niko ne igra neku kosarku. Realnost je takva.
B

Bok

pre oko 1 mesec

Ovi nas lagano, kao sa pola snage. Kada znam kako je ova Australija bila smiješna protiv Kanade, onda vidim gdje je naše mjesto u ovom društvo. Nigdje. Kući lagano.
m

marios

pre oko 1 mesec

ako treba da i ispadnemo, samo da ne gledam antitalenta gudurića više u reprezentaciji
P

Princip

pre oko 1 mesec

Samo da nema grobosa druga bi priča bila. Ti ćorav ili ne vidiš marinkovića… haha tipično grobarska posla. Fuj
g

gontana9

pre oko 1 mesec

Odmah da se uspostavi tel. linija sa trenerom iz Cipuljica da on da taktiku,kako i kada gubimo pobedjujemo i kada smo u minusu da smo u plusu.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Poštedi nas bar ovde od dnevne politike i politikanstva.
S

Skeptik

pre oko 1 mesec

Marinkovic i Guduric sigurno imaju neke eksciplitne snimke selektora Pesica,jedino tako mogu da razumem njihovu minutazu na mecu...Dva nevidjena panja koja ni olimpijski bazen ne bi pogodili...Pogotovo Marinkovic,taj ne igra ni odbranu ni napad,samo stoji u cosku i ceka da promasi...
À

Àaaaaaaaaaaa

pre oko 1 mesec

Losa strategija pesica,treba da se ide na jokica pod kos i na pik nrol sa njim pa kad skupe na njega ondabda se sutira a ne da crtas akcije za nase sutercine sto ne mogu deset otvorenih suteva da pogode,umori se jokic od pravljenja blokova
p

plac majke bozje

pre oko 1 mesec

nakantase nas kenguri
e

eskobar

pre oko 1 mesec

Sta se ocekuje od matorog pesica
9

985

pre oko 1 mesec

Kuci.... Ovakva igra samo u aba ligi mogu da igraju.

Bojank91

pre oko 1 mesec

Stižemo mi ovo lagano
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Ovo je jedna od najgorih cetvrtina koju sam video u svom zivotu. 5-6 otvorenih trojki koje su promasene, 3-4 bacene lopte u napadu, odbrana ne postoji, ne da smo upali u njihov ritam nego da su mogli da biraju sparing partnera ne bi ni taj igrao vise po njihovoj volji od ovog sto mi radimo. Sacuvaj boze, ovo je bilo mnogo ali bas mnogo bolno za gledati.
D

Dobar dan

pre oko 1 mesec

Jokic su za koji dan trke konja, zato neće da podigne ruke u odbrani, ajmo moci kuci!
A

Auslenda

pre oko 1 mesec

Ovi nasi Sportisti kao da su dobili naredjenje da ne pobeduju, da budu losi... Haos Vucko 200.000 a niko ne zeli da se takmici. Ja nikad goru utakmicu Kosarkaske Reprezetacije Srbije nisam video. Odbrana nema, ne postoji oni uopste covece ne skacu,sut letargican, sutnu iz avijona se vidi da ne ulazi u kos. MVP NBA Lige uopste ga ne koriste. Sta je bre ovo tokom prvenstva imamo 3 igraca. Bogdana i Jokica i iznenadjenjr Petruseva svi ostali su blagi haos!!!!!
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Hahahahha, Marinković i Gudurić su inače šuteri. Šutaju tikve prema košu.
n

njanjanja

pre oko 1 mesec

Jbga šuteri, nisu pogađači
A

Azevedo

pre oko 1 mesec

Udarajte minuse bas me briga ali ovo je sramotna igra u prvoj cetvrtini. Ako se u sledecoj ne vratimo u mec odvalice nas kenguri isto kao u vaterpolo. Ja ne znam sta je sa ovim nasim sportistima kao da su dosli na piknik, bez zelje da se potrude za svoju zemlju.
D

DekOsniJe

pre oko 1 mesec

Za koju zemlju? Ovu naprednu karikaturu od Srbije. Pogledaj ko nas vodi, i sve ti je jasno.
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Davidovac pravi dzoker, decko udje od neresenog odma - 13. Gudura i Marinkovic teska borba ko ce biti gori, a micic jednostavno zalutao na ovo prvenstvo.
i

invalidi

pre oko 1 mesec

Guduric i Marinkovic dva invalida. Vodi ih kuci Pesicu. Rasturice vas bede nezainteresovane!

Kalčopolista®

pre oko 1 mesec

Gaduric napolje i da se vise ne vraca! Da smo deblo ubacili umesto njega bilo bi vise vajde!
J

Jakojaki

pre oko 1 mesec

Kari idi čuvaj koke, a ovo naši nadam se da nece vise ići na olimpijske igre
j

joca474747

pre oko 1 mesec

kazem ja dovoljno mi je Đokovićevo zlato🥇
J

Jel

pre oko 1 mesec

ima repesaz u kosarci ......
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

To je ta samozvana košarkaška zemlja.
D

Djorkaef

pre oko 1 mesec

Tata Pati Mils izmislio losarku za sve nase

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Gudurić i Marinković dva horora takmiče se ko će biti gori a i odbrana ko San Marino u fudbal
m

marios

pre oko 1 mesec

MARKO GUDURIĆ---ZLOČIN KOJI TRAJE
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Mi sa Jokicem ne znamo da igramo jer nemamo timsku igru i ide se sve na njega i to je tako.
R

Realnost

pre oko 1 mesec

ovo ce biti prve olimpijske igre gde necemo uzeti medalju niti u jednom sportu.
R

Rodjo73

pre oko 1 mesec

Ljudi jeli vidite koja je Guduric prevara od igraca
d

djubre

pre oko 1 mesec

Gudura da okaci sliku Miska iznad kreveta umesto ikone, kakvoj je neznalici napravio solidnu karijeru
K

Kumko

pre oko 1 mesec

Kuciiiiiiiiiiii, Mils šiba kao lud, a dva panja Gudurić i Marinković ne bi bazen pogodili

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Upropastice nas kenguri sa ovakvom odbranom i ovakvim sutem za 3, katastrofa smo u tom segmentu celu olimpijadu. Nemamo neke sanse, javi su, mnogo. Steta...
G

Gde su šuteri?

pre oko 1 mesec

Ne može tim koji nema šutere za 3 poena da očekuje nešto u modernoj košarci.
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Mrtva trka ko je gori, marinkovic ili guduric.
M

Milos876

pre oko 1 mesec

Krenuo je Guduric sa Ciglama, kako momak ne moze da skapira da nema pojma da sutira!!
H

Hola

pre oko 1 mesec

Ajdeeeeeee 🦅🇷🇸 - 🇦🇺🦘
P

Pley

pre oko 1 mesec

Razbija Australija ovo je kolaps Srbije
Č

Čuš

pre oko 1 mesec

Neka trojka, ništa ovi Evroligaši.
P

Patos

pre oko 1 mesec

Vanja Marinković...gde ga vratismo u Partizan kukala nam majka!!! Da li je Marko Gudurić dao neku trojku od kada igra za reprenzetaciju,zna li neko?
K

Kad porastem bicu kengur

pre oko 1 mesec

KENGURIII KENGURIII KENGURIIIIII... puni sns reprezentaciju i ovog sta ga faraon lično zamolio da igra...
I

I bolest je od Boga

pre oko 1 mesec

Ali verujemo da ces se izleciti.
H

Hahahahahahah hahahahah

pre oko 1 mesec

Marinković i Gudurić ko li je gori od ova dva drveta
N

NoName2

pre oko 1 mesec

Bogdanović
n

ngfngfngn

pre oko 1 mesec

dobric i davidovac
b

bogdanović

pre oko 1 mesec

Bogdanovića nikada ne spominjati u lošem kontekstu. Više je dao za reprezentaciju od 90% naših reprezentativaca u ekipnim sportovima. Ja ne znam otkud toliko potenciranje Gudurića, ne sećam se kad je ono toliko dobro igrao da je pravio razliku na terenu. Možda 2-3 utakmice. Katastrofalan igrač. Nikad nema dobru partiju. Vanja ili proradi ili ne proradi. Kod njega nema neka konstantnost. Teodosić mnogo fali, svi se pozivaju na njegove godine a svaka reprezentacijja ima po jednog od 35+ godina. Mils nas ubija npr.
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

Ko je gori??? MILUTINOV BALVAN
G

Gost007

pre oko 1 mesec

Dali ima Rep na ovim OI da losije sutira za 3 pojena,,,

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

poJena? Au druze...
P

Princip

pre oko 1 mesec

Grobari nas kanale zestoko. Marinkovic limitiran svakako a bigdanovic svaka deseta je ok. Ne miriše na dobro
P

Pudlica

pre oko 1 mesec

kad napise ovako nesto🤣🤣🤣🤣bitno da gudura,davidovac i vasa kidaju🤣🤣🤣🤣hahahahahah jel ovaj Guduric kosarkas???
q

qwddqw2

pre oko 1 mesec

e to je najbitnije da se vi komsije uvek prozivate , je l ste toliko bolesni i optereceni vasim zvezdama i partizanima
p

pa da

pre oko 1 mesec

Zato romi dominiraju kao i uvek. Da nema Bogdana, Srbija ne bi prošla grupu
1

1100

pre oko 1 mesec

Ali zato Guduric i ekipa iz Zeleznika igraju Olimpijadu zivota...sram te bilo..da nije tog Bogdanovica ne bi ni ovo gledao.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Ajde bre dosta sa grobarima i delijama...REPREZENTACIJA IGRA
D

Djuradj

pre oko 1 mesec

Zato Plavsic, Guduric, Davidovac, i izlapeli Pesic kidaju tako dobro, da ce prvim avionom nazad u zagrljaj predsedniku.
Z

Zbezda9889

pre oko 1 mesec

Ja kao Zvezdaš kazem da tu dodaš Gudurića koji na vjecito u repki kanali
k

kk metla

pre oko 1 mesec

Željo kesiraj ovog Marinkovica i daj jos kojeg crnca😄✌️
f

fmp 2

pre oko 1 mesec

Daj guduru dok ga ne uzme Cikago🤣🤣🤣
S

Sedmica7

pre oko 1 mesec

Ala smo slabi
S

Samo

pre oko 1 mesec

REPESAZ
M

Mali Radojica

pre oko 1 mesec

Dosadni ste više sa tim negativnim komentarima. Pojedinci kao da jedva čekaju loše vesti kako bi imali razlog da se oglase putem društvenih mreža ili po portalima ostavili komentar. Samo da mrače. Poruka svima, kada vam već smeta Oskar, pa smenite ga. Ne sedite sa telefonom u ruke ili ispred kompjutera. U akciju i menjajte režim koji vam ne valja.
V

Vani

pre oko 1 mesec

Druze u pravu si ti, ali ako proučiš malo istoriju shvatices da nijedan diktator nije smenjen na demokratskim izborima...
Г

Гост Зрењанин

pre oko 1 mesec

Кад сам пре Олимпијаде написао да је још Дивац рекао 2012 као председник ОК у Србији да ће следеће ОИ ићи само они који могу бар до финала,добио сам минуса и минуса. А све то плаћа народ. А господин Микец ако јр завршио такмичење нека у својој режији остане у Паризу туристички још две недеље А не на грбачи народа.Свака част и за злато и за сребро прошле ОИ али завршио си такмичење и то је то.Нмж народ да ти плаћа летовање у Паризу,народ од којих већина ни нема за своје летовање.
V

Vani

pre oko 1 mesec

Tako je Zrenjaninac, svaka reč mestu, na žalost vecina njih nema mozga da to shvati
e

e

pre oko 1 mesec

Treba da mu placaju letovanje dozivotno,uradio je za Srbiju vise nego svih ostalih sest miliona stanovnika i ti sad lupetas nesto.
3

3547

pre oko 1 mesec

Ne lupeta čovek, nije to protiv Mikeca, to je protiv sistema,šta ćeš tu ako je gotovo.. Sistem je katastrofalan.Drugo Tipsarević pali tamo baklje ,konfete, onaj Kešelj...e zato nas uskoro neće biti ni na mapi sporta. Sistem ne postoji.
G

Gahahahaha

pre oko 1 mesec

Kolko puta cuh rijec repesaz u ovih nekoliko dana nije mi dobro..
C

Cajo

pre oko 1 mesec

Ode mast u propast. A onakav ispraćaj kod predsednika. Umjesto da ih kao Vukanovića nazove i kaže im, Sine daj gol.
C

Cest gost

pre oko 1 mesec

Jos kenguri da nas istamburaju i gasi svetlo.
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek

pre oko 1 mesec

Smešno , haha . Srpski sportisti ko paćenici .
V

Vani

pre oko 1 mesec

S obzirom da u savezima sede podobni ljudi koje imperator postavlja a ne stručni ljudi i da od sveg ulaganja o kom se priča bar pola ide u dzepove tih podobnih i ovo medalja sto su osvojili je puna kapa.... Do god imperator bude i selektor i trener i ministar sporta i predsednik i glavni finansijer (sa tudjim parama naravno) bice nam ovako... jer KARMA JE MAMA...
I

Igorgost

pre oko 1 mesec

Dzudo i rvanje su toliko besmisleni kao takmičarski sportovi da je to smejurija. Ukupno borba traje 3-6 minuta, i za to kratko vreme sudije oduzimaju ljudima poene za "neaktivnost" pri čemu se oba borca najčešće podjednako drže međusobno pa je to sudijska slobodna procena ko je neaktivan.
N

Nikakav sok

pre oko 1 mesec

ocekivano skroz.
p

poruka za naše olimpijce...

pre oko 1 mesec

Gooooooood niiiight...
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Najsmesniji od svega su mi ovi Azeri, Ceceni, Kazahstanci, Rusi itd. koji nastupaju za Srbiju i ne mogu nikog, ali nikog da pobede u nijednoj kategoriji. Nema sta, isplati se biti dom za te nezbrinute, Srbija im nudi novi zivot, priliku da se takmice (koju u svojim drzavama ne bi imali iz razlicitih razloga), placa im sve, a zauzvrat oni odu turisticki na OI i ispadnu posle 5 minuta takmicenja. Ali zato ce da osvoje uvek neugodni turnir u Turkmenistanu...
D

Damster

pre oko 1 mesec

A Datunašvili je valjao?
N

NN3

pre oko 1 mesec

Datunašvili jedan na 20 njih. Ima ih 10 na ovim OI i ukupno su zabeležili jednu pobedu - Šadrina u boksu.
@

@Damster

pre oko 1 mesec

Poenta je da imas 2-3 strana takmicara poput Datunasvilija i Sadrine koja je brutalni pokradena za medalju,a ne bataljon beskorisnih stranaca koji nemaju nista sa Srbijom i pride ne mogu nista da osvoje...
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Grci sami sebi pucali u noge. Qli realno nemacka ima brutalnu ekipu. Mi i oni bas odskacemo od svih evropskih reprezentacija. To je sigurno!
S

Sone3281

pre oko 1 mesec

Koja propast, nikad gore OI po nas.
a

acabre

pre oko 1 mesec

Ne razumem unajmili ovi stranci za boks,rvanje oni svi ispadaju odmah???
M

Mikuli

pre oko 1 mesec

Kako nas je lik prokleo, na sva zvona trubio da uzimamo vise medalja nego u tokiju, unistio nam sport
S

Sone3281

pre oko 1 mesec

Da, sigurno zbog toga. Ne lupaj
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Najžalosnije od svega je što nikad više para nije uloženo u sport ali je konkurencija dalekoveča jer svi imaju pristup modernim metodama. Više bukvalno na igrama nema umetnika ko nekad što su dolazili. Sad je znatno manje takmičara jer su norme daleko teže.
V

Vani

pre oko 1 mesec

@Nenad1246 Hahahah sine o kakvom ti ulaganju pričas kad u svakom savezu imas po jednog Dzajića i Nedimovića koji... u ssvezima sede podobni ljudi a ne stručni, jer samo podobni dobijaju lovu od imperatora.... ovih 200 hiljada za nagrade tek nije ulaganje u sport nego čista smejurija da se kupi ćutanje sportista o Rio Tintu... aliii KARMA JE MAMA RODJACI, ko sedi u savezu i na celu drzave i ovo je mnogo sto smo osvojili... kad to shvatite i oterate zlo mozda cemo imati i tih 10 medalja....
.

........

pre oko 1 mesec

Čekamo mi da se ove igre zavrse, jer uzeli smo dva zlata, i to nam je sto nam je. Očajne forme kad najviše treba, a i poleteli su dobrano.
a

a šta ćeš...

pre oko 1 mesec

takva tura, uz tebe smo Ivana u LA 2028, uzeces tamo zlato na oprostaju. Do tada ces se udati, roditi, dobices novu motivaciju. Svako dobro.
I

Igorgost

pre oko 1 mesec

Španovićka je imala istorijsku šansu u Riju i eventualno Tokiju da uzme zlato i to je to. Ovde je bilo jasno da ona nije u dve takmičarke iz Srbije koje mogu do medalje na Olimpijadi. Ne treba da zaboraviti ni da je njena bronza jedina medalja u Atletici koju je Srbija ikada osvojila, da Jugoslavija ima samo ukupno dva medalje, dva srebra i to neki Hrvati 1948 i 1956. i nijedno zlato. Tako da je i njena bronza ogroman iskorak. Da se Angelina nije povredila verovatno bi uzela srebro ili bronzu.
A

Auuux

pre oko 1 mesec

Ako gledamo noviji period hrvatska ima nekoliko zlata i medalja u atletici kad već govoris o jugoslovenskim. Ali ne treba biti nezadovoljan, u ovom trenutku po broju medalja iza nas su šanjolci, mađari, poljaci, itd, svw zemlje koje u sport ulažu 10-20 puta više.
J

Jahahaahaa

pre oko 1 mesec

e cus kako ne bi ...
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Hrvatima ni Blanka Vlašić nikada nije uzela olimpijsko zlato a dominirala je krajem prve decenije 2000ih. Imala je priliku u Pekingu 2008 ali Belgijanka je tad uzela zlato, u Londonu 2012 nije ni učestvovala a kao vec veteranka u Riu 2016 je uzela bronzu.
s

sale brat

pre oko 1 mesec

Gardasevic nikad nije skakala u kvalifikacijama ni blizu rekorda svog, a stos e spanovicke tice totalno van forme ako je povreda uticala onda nije trebala ni da ide na Oi
s

sashki85

pre oko 1 mesec

ljudi moji ona je među najstarijim takmičarima tu. hormoni rade čudo. nije isto kada imas 34 godine i kada imas 24 godine. ivana ja donela mnogo radosti nama i nasoj zemlji. brzo zaboravljamo uspehe iz prošlosti. jbga takav smo narod. koliko god mi nju pljuvali, niko od nas nije želeo da uspe vise od nje same.
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Fascinantno je kako su svi na najvece planetarno sportsko takmicenje van ikakve forme.
G

Gostimirko

pre oko 1 mesec

Koja blamaža na OI. Samo da se završe više.
C

Comi1985

pre oko 1 mesec

Ali Ivana Španović skakač u dalj...ha,ha,ha,ha...pa ona ima 20kg viška.Idi bre zeno radjaj decu mani se ti ovoga nije to za tebe.
O

Obe

pre oko 1 mesec

ispadose .....
B

Bok

pre oko 1 mesec

Gledati atletiku je horor. Nekoliko disciplina odjednom, režiser prenosa ne zna kud goni, prelazi sa jedne discipline na drugu i nemaš pojma niočemu. Ne možeš da vidiš nijedan skok svjetske prvakinje, ali zato prikazuju one luzere u repasažu sve sa usporenim snimcima finiša iz nekoliko uglova. Užas.
f

fontana9

pre oko 1 mesec

milica i ivana kraj.Ivana se ugojila to se vidi i izgubila na brzini,ali sta je tu je.
J

Jdjdj

pre oko 1 mesec

Kakav okov na nogama skakacicama u dalj. Okov od 200k evra.
J

Jxjdj

pre oko 1 mesec

Lepo sam rekao da je nagrada od 200 000e opteretila sportiste . Treba ih pustiti da uzivaju na olimpijadi pa da rastreceno ucestvuju i urade sve sto mogu. Ovako im je zelja za parama preskocila zelju za pobedom.
1

1100

pre oko 1 mesec

Tako je to kad si ekonomski tigar i zivis u blagostanju...onda dozvolis da ti 200 hiljada pomute pamet i disciplinu...to je nas mentalitet..koji je nastao od stalnog prezivljavanja i dovijanja..i sad svi hoce da rese zivotno pitanje jel vise ne mogu da se muce i zlopate u ovakvim uslovima.
w

wqewqe

pre oko 1 mesec

koji šok bre? bruka ,sram vas bilo ,jadni skokovi
t

totalni debakl

pre oko 1 mesec

Olimpijske igre blamaga najveća ikada. Jedino po čemu ćemo pamtiti je odlazak Noleta u večnost, sve ostalo za brzi zaborav
K

Kumlo

pre oko 1 mesec

Nisam upućen sta je sa Slukasom?

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Nisu ga zvali
M

MikiKG

pre oko 1 mesec

Pa valjda povrijedjen, sta drugi moze biti?
K

Kumlo

pre oko 1 mesec

Ne kontam najboljeg pleja nisu zvali? Svasta

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

MikiKG Nije povređen sam je otkazao kao Kalinić i Lučić kod nas
M

Melisaaaa Vargaaaaaasss

pre oko 1 mesec

Turska uzima zlato ako prođe polufinale
T

Tako je

pre oko 1 mesec

Ako prođe polufinale i pobedi u finalu uzima. Kao i bilo ko drugi ko to uradi
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jel ono sudija uze čist poen Kineskinjama...
Z

ZQ

pre oko 1 mesec

Gvidetiju se zahvaliti večeras. Santareliju čestitke na prvom plasmanu Turske u četvrtfinale
Z

ZQ

pre oko 1 mesec

*polufinale
p

pa dobro šta

pre oko 1 mesec

Kineskinje nemaju pojma. Rešila ih premoćna Turska, a ove naše više sreće za 4 godine
G

Gennaro

pre oko 1 mesec

5 setova, 15 12 u petom setu, ti kazes nemaju pojma. Ovaj dole pise da smo bolje od Italijanki. Prvi put gledate odbojku i dajete sebi za pravo da komentarisete.
p

pa dobro šta

pre oko 1 mesec

Gledam odbojku 20 godina, još od vremena Čitaković. Nemaju pojma Kineskinje
b

balsa cg828

pre oko 1 mesec

Niko da spomene da smo osteceni u basketu protiv Litvanije za jedan poen pred pocetak meca...
K

KomentRTS

pre oko 1 mesec

Brate mili, da l je mogao gori komentator za kosarku da bude Grcka-Njemacka? Morao sam bukvalno posle 30 sekundi da mutiram i sad gledam nemi film…
V

Vojme oca

pre oko 1 mesec

Jel istina da i Viktor Troicki dobija 200hiljada€ kao selektor Novaka Djokovica?

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Troicki je selektor reprezentacije šta je sporno
M

Misa pecaros sa Tamisha

pre oko 1 mesec

Da.200 000 eurona + nacionalna penzija od 40 te godine zivota.Laganezze.Lagan zivot mladjanoga Viktora.
n

nupucen

pre oko 1 mesec

Kako to kajak muskarci zavrse kao prvi i odu u polufinale, a kod devojaka kao peto mesto odu isto u polufinale, a prva 3 mesta finale? Jesu razlicite faze takmicenja ili?
Ž

Žu

pre oko 1 mesec

Pa računaju se vremena u drugoj grupi kvalifikacija. Očigledno tamo bili slabiji od naših
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Različiti broj posada. Kod žena su išli direktno u finale i repesaž poraženi samo ga zovu polufinale. Kod muškaraca direktno u polufinale i repezaš poraženj samo ga zovu četvrtfinale.
X

X

pre oko 1 mesec

Turkinje bez Vargas velika 0
S

Sekula 09

pre oko 1 mesec

A ko to ceka? Nemamo mi svog zivota no cekamo sta napisete.
1

123456789V

pre oko 1 mesec

Santareli, za razliku od ovoga za koga smo ga "trampili", tačno zna kada koju izmenu da napravi i na najbolji način pomogne svojoj ekipi. Ako i dođemo do duela sa njima, a sa Gvidetijem je to verovatno nemoguća misija, videćemo surovu razliku u vođenju ekipe u korist bivšeg selektora naše reprezentacije.
p

pa da se ubijemo

pre oko 1 mesec

ne mozes nikada platiti koliko mogu turci..to je svima jasno..pitanje je samo da li se trebao neko drugi dovesti a ne Gvideti, ali njih dvojica su najveca trenerska imena..Da sacekamo mi ipak kraj
w

wwdwdq

pre oko 1 mesec

kad je polufinale kajaka
g

gosto

pre oko 1 mesec

четвртак 8.8. у 11:50
g

gosto

pre oko 1 mesec

Колико видим ми смо чак оборили олимпијски рекорд, али су га Немци оборили у другој трци одмах.
6

6.75

pre oko 1 mesec

Dobro je sto ovi s kanu se boru za medalju ne ko ovi mini kosarkasi 4x4
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Ne bi voleo ali nesto mislim da ce Turkinje pocistiti Kinu.
j

ja bih

pre oko 1 mesec

voleo ali nece, jer nam je lakse eventualno sa Turskom posle ili bilo kojom neazija drzavom.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Teska prica baki. Turkinje mogu do medalje na ep ili ako se sp ili oi organizuje kod njih...samo tako.
e

evo okrenuli

pre oko 1 mesec

su mec na 2:1 u setovima, mozda smo ih svi prelako otpisali..
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Kazem ja, tesko bas da od zavrsnice WNL mogu bas toliko lose da igraju. Mada kineskinje same sebe pobedile, imale su 6-7 kontri u 5tom setu ni jednu nisu prosle. Libero turske vratila ekipu u mec 3x minimum, a mi najboljeg libera ostavimo kuci da bi Silvija mozda uzela medalju.