(©Starsport)
(©Starsport)

Ništa od Kališa, Partizan se seli na Sajam

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.09.24. | 18:16

Turnir NIS Open igraće se u Hali 3

Vremenske prilike, ipak, nisu dozvolile novi spektakl na otvorenom. Partizan Mozzart Bet je pomerio granice pre godinu dana kada je na Tašmajdanu odigrao meč sa Fuenlabradom, a za ovaj septembar je bilo u planu da se igra na Malom Kalemegdanu.

Zakazan je turnir NIS open, međutim, kako je za naredne dane najavljena kiša, crno-beli su bili primorani da promene planove. Kako je Partizan zvanično obavestio navijače, turnir će se igrati na Sajmu, u Hali 3.

Izabrane vesti

U saopštenju crno-belih stoji:

„Najavljeni turnir NIS Open Air koji je planiran da se održi tokom nastupajućeg vikenda na otvorenim terenima KK Partizan na Kalemegdanu, seli se zbog loših vremenskih uslova u Halu 3 Beogradskog sajma. U skladu sa vremenskom prognozom, doneta je odluka da Partizan Mozzart Bet, Pariz i AEK odmere snage pod svodovima hale u kojoj su crno-beli prvi put igrali 21. januara 1967. godine u Kupu pobednika kupova protiv turske ekipe ITU (80:58 u korist crno-belih).

Do tada, domaća prvenstva su igrana na otvorenim terenima, a navedena utakmica je bila evropska „premijera“ KK Partizan u Beogradu. Crno-beli su se na Sajmu zadržali sve do prelaska u legendarnu Halu sportova, decembra 1968. godine“.

Kako je pojasnio Partizan, klub će za samo 72 sata prilagoditi sajamsku dvoranu FIBA standardima i izgraditi tribine kapaciteta od 5.000 mesta. Konfiguracija tribina ostaje ista u odnosu na predviđenu na Kalemegdanu, tako da kupljene ulaznice važe.

Tokom turnira Partizan Mozzart Bet će predstaviti nove dresove za predstojeću sezonu.

Prvog dana turnira 13. septembra igraće Partizan Mozzart Bet – AEK (19.00). Sutradan će se sastati pariz i AEK (19.00), dok će u nedelju snage odmeriti Partizan Mozzart Bet i Pariz od 21 čas.

 


tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara