Apeks prodaje ceo CS2 tim

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.24. | 15:46

I igrači i trener mogu da idu

Norveška organizacija je izdala zvanično saopštenje da je otvorena za ponude za svoju CS2 ekipu.

U zvaničnom saopštenju se navodi da je organizacija došla do zaključka da njihov aktuelni CS2 tim nema budućnost i nema potencijal da ostvari veće rezultate. Trenutno 22. tim sveta, Apeks je nakon PGL Copenhagen Majora nanizao seriju neuspeha, što je uzdrmalo atmosferu u timu o čemu su posvedočili i sami igrači.

Izabrane vesti

Martin "STYKO" Styk, jedini igrač tima koji se već oprostio od organizacije i postao slobodan igrač, je prokomentarisao da je pravo olakšanje što se izvukao iz atmosfere u timu, kao i da organizacija nije radila na rešavanju dugoročnih problema, već su samo "krpili rupe" kako bi ih rešili na kratko vreme.

Apeks se probio kada su na BLAST Paris Majoru napravili ogroman uspeh i stigli do polufinala poslednjeg CS:GO Majora, a na PGL Copenhagen Majoru su ispali već u prvoj fazi gde su doživeli tri poraza od brazilskih timova, kada su ih redom pobedili paiN, Imperial i Legacy, uz utešnu pobedu protiv ekipe AMKAL.

Prema rečima predstavnika Apeksa, oni će ostati investirani u CS2 esport i u budućnosti, a o detaljima svojih planova će naknadno obavestiti navijače.

Apeks CS2 tim koji je sada na prodaju:

Jaokim "jkaem" Myrbostad

Tim "nawwk" Jonasson

Adne "sense" Fredriksen

Aleksandr "CacaNito" Kjulukoski

Torbjorn "mithR" Nyborg - trener



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara