Džejlin Smit (©Star Sport)
Džejlin Smit (©Star Sport)

Smit donosi lepe vesti navijačima: Pregovaramo! Voleo bih da završimo posao

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 17:43

“Partizan želi da me vrati“, potvrđuje plejmejker iz Teksasa za Mozzart Sport

Sezona tek što se završila, a u Partizan Mozzart Betu se uveliko vrši priprema terena za vruće, radno leto.

U Humskoj se čeka potvrda transfera prvog pojačanja Arijana Lakića, Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović rekao je da će Bruno Kaboklo “platiti kaznu i ostati“, spekuliše se da bi Zek Ledej mogao da se vrati u Milano, dok je sedmorici prvotimaca istekao ugovor, s tim da Mateuš Ponitka ima opciju za još jednu sezonu.

Izabrane vesti

Među onima koji su na papiru slobodni u izboru sredine je i Džejlin Smit. Reprezentativac Hrvatske iskoristio je nekoliko dodatnih dana odmora koje je dobio od selektora Josipa Sesara da uzme predah i napuni baterije pred kvalifikacije za Olimpijske igre, koje će Kockasti igrati u Grčkoj.

Iako se u javnosti spekuliše da je već parafirao novi ugovor sa Parnim valjkom, Smit za Mozzart Sport potvrđuje da to nije slučaj, ali...

“Video sam da se spekuliše kako sam potpisao, ali mogu da kažem da još nisam ništa“, kaže Smit u javljanju za Mozzart Sport.

A, kakvi su dalji koraci u tvom odnosu sa Partizan Mozzart Betom?

“Trenutno pregovaramo. Sviđa mi se u timu, rekao bih da su i oni zadovoljni načinom na koji sam završio sezonu. Zasad je sve samo na razgovorima, ali rekao bih da će slika biti jasnija tokom sledećih nekoliko sedmica. Videćemo šta će biti, ali znam da bi voleli da me vrate“.

Da li bi ti voleo da se vratiš?

“Definitivno sam zainteresovan, zato i pregovaramo. Voleo bih da završimo posao, kako bih mogao da se vratim u Srbiju, u Beograd. Posle toga bih mogao da se fokusiram samo na olimpijske kvalifikacije“.

Smit je bez ikakve dileme bio najkonstantniji košarkaš Parnog valjka u završnici sezone. Prebrodio je težak period po potpisu i prelasku iz bolonjskog Virtusa i sedmice kada nije dobijao šansu, a kada je zaigrao, brzo je zavredneo veliko poverenje Željka Obradovića i tokom finala Jadranske lige neretko nosio tim na svojim leđima svojim zalaganjem u odbrani i potezima u napadu. Tako je bilo i u prvom meču za titulu prvaka Srbije.

Nesumnjivo bi druga priča bila za njega ako bi produžio saradnju i prošao kompletne pripreme sa Parnim valjkom...



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetDžejlin SmitEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara