Komentari na vest

Sferopulos udara pečat u Staroj Pazovi: Zadovoljan sam pojačanjima, napravili smo dobar tim

M

Mosquito

pre 27 dana

Navratio sam na vase vesti, samo da vidim koliko vas grobari posecuju, i iznenadio sam se.. Sumnjam u dva tri komentara da su grobarski, ali nisam siguran.. A vi cigani stanujete na nasim vestima.. Pa dobro samo nastavite tako, bice od vas dobrih grobara.
r

rajaram

pre 29 dana

kao i svake sezone, prvih 15 vijesti od partizanu i nema problema, duboko negdje dolje imate sta da pročitate o Zvezdi, no neka, navikli smo, Čovicu hvala za ovih vec 13, sezona, veliki broj trofej(zadnje tri sezone 8 od 9, i taj jeddan smo izgubili na 3 ;2).. nek drugi pricaju, vi momci radite idemo ps. simfonije i slično, aonda krive sudije xaxaxxa, sad je pritisak na Obradovicu, mora uzeti bar taj Kup!
M

Metla 8-0

pre oko 1 mesec

Covicu, ako vec Olimpijakos nece da pusti Petruseva,dovedi Kabokla u Zvezdu,jer eno njegov menadzer izjavio za Brazilske medije da ce Kaboklo do kraja meseca biti Slobodan igrac posto je pristao da sam plati obestecenje samo da izadje iz ugovora da bi pronasao novi klub! Tako da nasa uprava treba odmah da reaguju cim postane Slobodan igrac, i da ga dovedu u Zvezdu umesto Petruseva da ga uparimo sa Jagom koji mu je najbolji prijatelj iz reprezentacije! To je najbolje resenje za Zvezdu ako ne uspemo da vratimo Petruseva!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Jedna stvar se mora priznati, ovo sto Covic radi sa nasim efempeom je magija. Na stranu i drzava i cela logistika i sve ali je uzdigao efempe na najvise moguce grane. Da nisu ugasili zvezdu iskreno danas ne znam da li bih navijao za nju ili ovaj FMP. Alal vera!

Srpski samuraj

pre oko 1 mesec

Kada su ti, sada već bivši predsednik KSS-a i sadašnji predsednik RS ugasili klub, krenuo si da navijaš za državni projekat Igokeu B tim. Kada se i taj projekat ugasio, prešao si da navijaš za KK Pobegulja/Metla iz Prislonice! Odličan navijački staž, nema šta!
"

"samuraj

pre oko 1 mesec

Moras da budes inteligentan i da imas nesto od skole da bi razlikovao gasenje jednog kluba i spajanje sa drugim, i sa druge strane poslovno tehnicku saradnju DVE RAZLICITE ZEMLJE: Ali obrazovanje i delije to ne ide u istu recenicu odvajkada :) ajde sad samuraju VelikosrBski samuraju idi vezbaj katanu hahahahahhahahaahahahahaahah
@

@"samuraj

pre oko 1 mesec

...kao neko ko se poziva na inteligenciju i skolu morao bi da razlikujes pts i fuziju. fuzija je recimo kada pomesas vodu i vino, probaj da ih razdvojis ponovo. pts imaju zvezda i graficar ali graficar nije u imenu zvezde. a kada nesto stavis na pauzu, kada udaris - play to samo nastavi dalje. tehnicki, oba kluba su sada funkcionisu kao da se to nije desilo ali svakako nisi u poziciji kao navijac kluba koji je prosao kroz fuziju da bi se resio dugovanja da prozivas nekoga. pitaj navijace olimpije, oni su to verovatno bolje shvatili.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Samuraju ne tupi i ne izmisljaj toplu vodu i to sto ti pise Vujicin da botujes, znas i ti dobro da ne postojmo.
p

psyhhodelija

pre oko 1 mesec

Samo pogledaj adresu, sedište, matični broj, PIB, Sportsko društvo CZV, muzej, trofeji, Mali Kalemegdan, istoriju... Ništa ti ne ide u korist...Vaša fuzija je trajala 2 godine sa Laktašima,spojeno ime..Zvezdin UPPR je trajao 4 godine..(2011-2015) od tada je sve isto kao i 1945 god...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Sviđa mi se ovakav početak. Bez pompe, bez drame i cirkusa u stilu rijaliti televizije. Klub na društvenim mrežama okačio par fotografija, da je počelo da se radi i to je to. Bez velikih reči i obećanja. Samo rad i na kraju žetva trofeja.
@

@smorer

pre oko 1 mesec

Eeee dobro je kad si ti zadovoljan, evo treperili smo do malopre da li se tebi svidja. Ako ti se svidja to je to.
P

Polako, polako

pre oko 1 mesec

Vec od decembra krece saopstenja i 4 skakaonice i pljuvanje i histerisanje po jednom drugom klubu.
+

+

pre oko 1 mesec

Dozivesmo jedan clanak o Zvezdi da vidimo
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Zvezda ne postoji od 2011 o cemu ti trabunjas...
+

+

pre oko 1 mesec

Vidi se da si drvo, informisi se malo, Zvezda postoji. Ali vi, otkad je lopta presla Drinu, pitanje je koji ste...
Х

Хорст Булау

pre oko 1 mesec

Није ми јасно, тренирају у Старој Пазови, а играју у Б.Арени? Зашто не тренирају тамо где ће играти и шта на то кажу одговорни у Телекому Србије?
N

NISU GLUPI

pre oko 1 mesec

Tamo dobili bolje uslove i trening gratis. To se lovi .
O

Odlazi Covicu vreme je

pre oko 1 mesec

Ovo je jako tanko i za ABA ligu da ne pricamo i ne lozimo se za EL, uzalud....
Š

Šiljokuran

pre oko 1 mesec

Ja se samo bojim da nas danas neke vremenske neprilike ne zbrisu sa lica zemlje, Mozzart objavio jednu vest iz kosarke o Zvezdi ! :)))))
I

Istina živa

pre oko 1 mesec

Uf da se ne lazemo ovo je jako tanko i za ABA ligu a kamo li za EL....
K

Kadu

pre oko 1 mesec

Ovaj isti tim (bez Gilespija,Tobija,Smarta koji su imali minornu ulogu,gotovo nikakvu i Hange koji nije ni igrao finale) koji je sad mnogo ojacan Kalinicem,Dobricem,Daumom,Mekintajerom,Kinanom,Plavsicem je pometlao Partizan i legano uzeo Aba ligu a sad je tanak,kakve se ovde gluposti pisu,neverovatno
D

Dabome

pre oko 1 mesec

@Istina Za ABA ligu se ne slazem, za EL se u potpunosti slazem opet jako tanko...
K

Kadu

pre oko 1 mesec

I ja mislim da je bas tanko,nista bez Karija,Durenta,Dejvisa a mogao bi i Tejtum npr.
Z

ZV

pre oko 1 mesec

Kakvi ste seljani,sram da vas bude! Skupili se,odradili medicinske preglede i na pripreme. Pa gde to ima? Kamo lavovi, pleh muzika, bradate žene, zaklinjanje u zvezdaštvo, splet narodnih igara....ucite od Ostojaha, nije sramota,pitajte impresarijuma iz Prislonice ako ne znate kako. I gde je poruka Sfera na tabli? Šta, na srpskom bi morala da bude? nema pomoći, stvarno ste primitivci...
E

Ebiga

pre oko 1 mesec

Ne postoji Zvezda od 2011,pa nema ni ceremonije, ko im kriv sto se prodali doktoru,.
@

@ebiga

pre oko 1 mesec

Kosarkaska lopta je presla Drinu... Ostatak znas...
B

Banja Badanja

pre oko 1 mesec

Zasto pisete prvo vesti o Zvezdi I Garubi kad vam je iznenadjenje simfonije u Realu. Objavite odmah, nemojte se stideti.
J

Jedinstvo SP

pre oko 1 mesec

Jel' to nakon prelaska u FMP iz Železnika, sada mutant prešao i u Staru Pazovu?!
K

KOD ORBANA

pre oko 1 mesec

ide putem Subotice
K

Kup

pre oko 1 mesec

Šta je sa Lazarevićem, žrtvovali ga prošle godine godine...slikali ga nasminkanog iz profila i sada noga ... To govori o vama i vašoj legendi Nebojši, ali ne Iliću...
к

кикоман

pre oko 1 mesec

Тако је, снимак је направио AI, Нанели је играо јер је све уствари измишљено, а Партизан је добио Лејкерсе у мечу одиграном у тајној бази НАСЕ на Јупитеровом месецу Титан и постао шампион Универзума. Кажу да је преноса било у три сунчева система и да су се изванземаљци сложили да је Партизан најбољи тим икад и да је брука што им раде ово кад је јасно да су најбољи.
d

del1ja

pre oko 1 mesec

Ovaj leti iz Zvezde do decembra 100% ... Kakav tim ?? Dom penzionera ! Kalina , Teodosić , Lazić , Mitrović , Nedović , Gidraitis , Cannan svi 30+ 🤦 .. Sa ovim igračima ne možeš i EL i ABA ! CMM 30 , Bolomboj 30 .. Ej previše matora ekipa .. Koga mi zavaravamo . U januaru biće da se ne palimo na Top 10 😐 Kažu imamo Srpske igrače a niko od njih ne igra više za reprezentaciju i kakve veze dal su Srbi ili Bugari 😐 kakva korist od toga što su Srbi .. Mi tražimo iskorak u EL da dođemo do playofa a sa ovom ekipom bićemo ponovo na dnu tabele 15/16/17 ..
к

кикоман

pre oko 1 mesec

Реал је освајао Евролигу с подмлатком знате...Извесни тинејџери Ћаћо, Љуљ и Руди...
G

Gorannnnw

pre oko 1 mesec

Pa nije ovo Crveni krst da se pomaže mladim igračima. Evroliga to ne trpi,ako hoćeš rezultate,samo iskustvo i kvalitet...
O

Objektivno534

pre oko 1 mesec

25% igrača reprezentacije koja se sa bronzom vratila iz Pariza je iz ovog tima Zvezde. Inače bitno je da igraju srpski igrači, zato što je Zvezda srpski klub, a Srbija je zemlja košarke. Za srpsku košarku je bitno da ima bar jedan Evroligaški klub koji se oslanja na domaće igrače, bino je mladim domaćim košarkašima da znaju da postoji domaći klub u kom mogu zaigrati EL. Za razliku od drugog kluba koji je registrovan u Beogradu koji se bazira na razvijanje košarke subsaharske Afrike (Ugande- Davis, Ruande- Nitilkina, Južnog Sudana- Džons, Nigerije- Lundberg, Dr Kongo- Bonga).
@

@del1ja

pre oko 1 mesec

...da ti nisi slucajno dezrn1krivac? i da se nisi malo uplasio? roster jeste stariji ali zato ima po 3 igraca na svakoj poziciji i nece se oslanjati na 7-8 igraca sa po 25-30 minuta po utakmici, kao sto si ti navikao.
D

Driver 8

pre oko 1 mesec

Dragi reformatoru, molim te da hitno izbaciš Jokića, Micića, Bogdanovića, Aleksu, Milutinova iz reprezentacije jer su 30+. Kakve sve gluposti neće čovek da pročita ovde....
d

del1ja

pre oko 1 mesec

Da ali Real , a Real nije Zvezda .. Real je svake godine na F4 a Zvezda nije nikad ! I batalite sa tom pričom da imamo jak tim ! Kalina je istrošen i ima 33 a ne 30 godina , Teo takođe , Nedovića ćemo opet da pljujemo i vređamo kao i Dobrića koji je zbog uvreda otišao u Virtus ! Davidovac , Mitrović , Lazić , Lazarević nisu igrači za EL ! Cannan ima 33 godine , doveli smo Kodija na osnovu jedne dobre utakmice i jednog tripldabla .. Pa zar vi mislite da ga Barsa , Oly , Real , Panata i Makabi ne bi uzeli da veruju u njegov kvalitet ???? Ovaj do decembra leti iz Zvezde živi bili pa videli ! 🤷😐 Tim nam ie KATASTROFA ! Srbi a svi po 35+ godina , i svi vraćeni u Zvezdu za ogromne pare 🤷 Da ste zadržali Topića , doveli Đurišića , Petruševa pa da čovek kaže to je too .. a ti vratiš Kalinu za 5 mil. , vratiš Dobrića , dovedeš Kenana , produžiš Gidru kojeg smo terali do pred kraj lige .. A zadržiš Lazarevića , Lazića , Ilića ... Pa 🤦
d

del1ja

pre oko 1 mesec

@Objektivno A koje domaće igrače ?! Ove penzionere ??? Koji mogu eventualno još jednu godinu da igraju ozbiljnu košarku ?? Da vidim koliko će minuta da ima Kostić pored ovih penzionera .. Mi baziramo tim na domaće igrače hahaha a domaći igrači dobili nogu u dupe neko zbog forme neki zbog kvaliteta a neki zbog godina .. Svi podmlađuju samo mi dovodimo starkelje !
M

Makelele

pre oko 1 mesec

Veze ti to nema moj Sveropulose 😂😂
S

Sky888

pre oko 1 mesec

Meni je srce puno kad vidim ovoliko domacih igraca a da je srece da se daje jos vise prostora mladoj talentovanoj deci.Samo emocija i ljubav nas pokrecu,ne pominjemo druge dok igramo EL,Aba itd samo nas klub,samo nase pesme! Imamo trenera koji je pravi gospodin,sportista i primer kako se ponasa u pobedi ali i u porazu(za razliku od nekih).Ne moze se ugusiti zvezdastvo,ne moze se iskoreniti ljubav stvarana decenijama,ne moze se obrisati sve uradjeno! Mi smo ZVEZDA,mi smo EMOCIJA!!!!! Zgazi ih sve!!!!!
k

kakava-laz

pre oko 1 mesec

ti druze ne znas ni kako ti se klub zove...budi bog s nama
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Da postoje ta talentovana deca sigurno bi dobili šansu. U mlađim kategorijama su većinom tatini i mamini ljubimci i ljubimce, em se pogrešno radi. Ponekad se pojavi neko kao Topić i pravac NBA iako je odigrao samo pola seniorke sezone. Zašto je to tako meni nije najjasnije ali je tako.
S

Sima0

pre oko 1 mesec

A Plavšić? Valjda je i on dobio odmor, a ne samo Dobrić i Davidovac!
J

JSO

pre oko 1 mesec

Uvauuu...ves o Zvezdi u kosarci na mozzart sportu?! Neverovatno. Navikli smo da nema tekstova i cenzura maksimalna u komentarima.
o

oj dosado

pre oko 1 mesec

Pa ti onda sjaši sa ovog portala i prebaci se na zvezdanine info kanale.
п

пфк

pre oko 1 mesec

иди на страницу свог спонзора, логично размишљај мало
J

JSO

pre oko 1 mesec

Oj dosado@ Pa vidi ovako,ja mogu da sjasem samo sa osobe zenskog pola. I to iskljucivo ako se ona zali da joj je dosadno. Tako da matori...paljba.
N

No.1

pre oko 1 mesec

I ja se slažem, nigde vesti ni o Bsk i sd Soko!! Nigde rubrike o našoj prošlosti i ugašenim klubovima pa stvarno nema smisla!

Dorcolac

pre oko 1 mesec

#No1 Soko i BSK nisu ugaseni sada se zovu Bask i OFK Beograd. Imas vesti o OFKu koliko oces a BASK igra trecu ligu i nema poente pricati o njemu