Komentari na vest

Zvezda neokrnjena pred derbi: Katai pakovao po Ivanjici! (VIDEO)

V

Vidim

pre oko 1 godinu

mnogima tesko pada svaka Zvezdina pobeda.Hahahaha
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

Sa Pesicem Siljom na Real Madrid!
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Real Madrid B.
N

Nikolau

pre oko 1 godinu

Svaka cast Zvezdi, ali Golman Javor iako je primio dva gola ,MORA, biti u timu kola. Skinuo je sve zicere, branio kao Lud. Svaka cast Strahinja, tako se od ❤ brani. Odlican si. LJUJAJ.

бартендер

pre oko 1 godinu

Расни голгетер Пешић звани мартинела
k

kurbla

pre oko 1 godinu

Da li znate zasto ovaj sto necu da mu prezime spomenem nosi broj 72 na ledjima??? Toliko mu treba stopostotnih sansi da postigne jedan gol!!!
N

News

pre oko 1 godinu

Taj je dao gol a ni on ne zna kako.
G

GostDusanRsrs

pre oko 1 godinu

Očekuje li se na derbiju neki transparent na "Severu" tipa , Vidiću nikad nisi bio naš, ili nesto Degen nije genije, bas sam radoznao ?
r

retro

pre oko 1 godinu

Da ono kao dalje ruke od zvezde.. idi u englesku pa tamo budi predsednik. Sram te bilo itd dzaja je buducnost
3

33 titula

pre oko 1 godinu

Sigurno neće biti transparent na kome će pisati tole vrati se.
B

Bolje

pre oko 1 godinu

obrati pažnju sta ce pisati na semaforu.
M

Mare Pop Drvar

pre oko 1 godinu

Za sve neznalice i laike, Peša jeste postio sve moguce postove ali to je Miloja zamisao te mu je tempirao formu pred derbi. Ovim golom je to dokazao. Kliknuo je! Kad se setim u Koreji koliko je bio osporavan a onda bio prvi strelac lige. Da tempiraju formu mogu samo rodjeni golgeteri i skolovani treneri aka Miloje.
s

sans

pre oko 1 godinu

hahahahahahahahahahah burazeru, šta pišeš ti? Jesi li realan i je l' stvarno veruješ u svoje reči? Šta je taj dečko uradio danas, osim što ga je pogodila lopta kod gola?
S

Sove

pre oko 1 godinu

Žalosna Srbijo kada predstavnika u elitnom takmičenju imaju Surdulica, Ivanjica, Lučani, Lazarevac... A nemaju gradovi poput Zrenjanina, Pančeva, Kikinde, Sombora, Požarevca, Smedereva, Užica, Čačka, Kraljeva, Leskovca, Vranja, Zaječara, Šapca, Sremske Mitrovice...
G

Gde

pre oko 1 godinu

Si Kikindu tu izbunario, po čemu ona zaslužuje prvoligaša.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

A šta fali Lazarevcu, Ivanjici...? Daleko fensi navijačima da odu? Ljudi rade SA SVOJIM PARAMA, ne uzimaju ni od mene, ni od tebe. Nemaju državu, Gasprom, Srbiju gas, MTS i ostale državne sponzore iza sebe pa da se kite kako su ultra uspešni. Svaka čast tim ljudima dole, ne duguju nikom ni dinara. Je l ti misliš da Javor ne bi mogao da ima lepo igralište, a da duguje 20 miliona evra za porez kao Zvezda i Partizan? Uzgred, teren Javora nije mnogo lošiji od Partizanovog. Još jednom, svaka čast Javoru.
N

Nisi korektan

pre oko 1 godinu

Zasto nisi spomenuo Despotovac,Lazarevac,Valjevo,Ćupriju,Paraćin i Belu Palanku sa okolinom. Zar je vazno kakvi su im tereni? A nisu obavezni ni stadioni.
P

Pajo Patak

pre oko 1 godinu

Kliknuće Pešić kad tad ako ne onda će mali Rakonjac. Tako je rek'o Mrkela.

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Pešić ni kriv ni duzan igra celu utakmicu, covek najgori na terenu mesecima unazad ali je i dalje nezamenljiv u prvih 11, neverovatno. Daj sansu nekom slepče slepački, dokle mislis da cekas ovog sakatog Pesica da ubode vola?! Danas ni kriv ni duzan zakaci loptu kod gola, Kulibali imao bolji prosek od njega, Pesic 4 meseca nije dao gol, prvi napadac evropske Zvezde !!!
p

polakote

pre oko 1 godinu

terzic je dobar na pesicu 40% njegove platw a dao mu je 750000eura platu. e zato mora igrati celu utakmicu. pesic moze dati gola samo ko sanas slucajnno. a sto se tic3 kolika je vrednos tima pokazalo se zimus kada zvezda niti jednog fudbalera nije mogla prodati e to pokazuje vrednost tima i kluba a ne vestacki naduvane plate matorim babama sa bi se terzic naplatio. terzicu i selhak na stocnu pijacu stavi cenu za konja 5000eura a na kraju ga proda ako neko da 200eura za matoru ragu tako i terzic sa igracima zvezde matorim ragama.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Samo da se ne lazemo. Kao rezervni spic odlican je Pesić kao , ako ego moze da podnese. Ili ako se juri rezutat da bude iza nekog jakog spica. On je lazan spic, i nije za stratera u ligi šampiona sigurno ne!
G

Gostssss

pre oko 1 godinu

ljudi????? ubacio covjek Erakovica kome prijete kartoni?????
n

neshha

pre oko 1 godinu

Ne znam samo cemu toliki minusi kad si u pravu?Nadam se da nije uigravao formaciju za derbi sa 3 stopera.
Z

Zoran 91

pre oko 1 godinu

Kad govorimo o našim terenima, zar nije bilo svrsihodnije promeniti podlogu na svim prvoligaškim i drugoligaskim terenima a ne praviti tamo negde po selima nove stadione za po 20-30 miliona eura. Pa na te tribine ionako niko neće dolaziti i zvrjace prazni. Bar ovako se nebi mogli vaditi na loše terene naši igrači i treneri.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Već urađeno ali treba to i održavati.
S

Svesve

pre oko 1 godinu

ALI sela... ?! Čemu to?! Inače slažem se sa ostatkom komentara.
P

Promasaj pesic

pre oko 1 godinu

OVAJ PESIC GOLA MOZE DATI SAMO AKO GA NEKO NAPUCA LOPTOM,NIKAKO DRUGACIJE...
g

gostic

pre oko 1 godinu

Sramota da sudija Stojanovic nece da pokaze zuti karton Milunovicu koji bi bio parni i ne bi igrao derbi. Znacu da je sudija imso cedulju. Sramota.
l

looodčoek

pre oko 1 godinu

ti stvarno mislis da bi on igrao derbi pre erakovica, ali bitno da nadjete nesto samo da kukate
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Ajde Milunoviću, ali zašto Kopitoviću nije pokazao karton? To te ne brine? Samo ti je bitno da Zvezdin igrač dobije karton, je l' da?
J

Jsl komedija

pre oko 1 godinu

Utakmica rekonvalescenata. Igrač meča dobija produženi vikend u banji Vrujci i kupon u iznosu od 10.000 u Matijeviću.
J

JfW275

pre oko 1 godinu

Dovoljno je i 2:1 u Derbiju ! Titula sve bliža. LŠ sve bliža !
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Jfw 275 Tacno tako dobijemo Veciti Derbi i to je jos jedan korak ka odbrani Titule Prvaka Drzave a onda polako spremanje za Grupnu Fazu Lige Sampiona.
Z

Zvezda pre svega

pre oko 1 godinu

Pesic u svom stilu postigao pogotak 🤣🤣🤣
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Zvezda pre svega Kao nekad Filipo Pipo Inzagi koliko je samo on golova dao na taj nacin.
П

ПАПРЕНО

pre oko 1 godinu

нИСАМ ОПТИМИСТА ДА ЋЕМО НАПРАВИТИ ПОМАКА У ЕВРОПУ.И СМИЈЕШНЕ ПРИЈАТЕЉСКЕ УТАКМИЦЕ ИГРАМО.ПРОТИВ ДРУГОЛИГАША СЛОВЕНИЈЕ И АУСТРИЈЕ И ЧИМ ДОБИЈЕМО МАЛО ЈАЧЕГ ПРОТИВИКА ОДЕРЕ НАС,ЗАШТО Е УГОВОРИТИ ЈАЧУ ПРОВЈЕРУ СА ИТАЛИЈАНСКИМ ИЛИ ШПАНСКИМ КЛУБОМ.АКО НЕ ДОВЕДЕМО ОДМАХ НА ЉЕТО 4ПРАВА ПОЈАЧАЊА ОДУЧИЋЕ НАС ОД ФУДБАЛА,НЕ ДА НАС МРКЕЛА И ТЕРЗА ЗАВИТЛАВАЈУ ДА ЈЕ ПРЕЛАЗНИ РОК ЖИВА СТВАР

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Druze tako je 10 godina unazad, vise se i ne nerviram
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

Vrati se u prvi razred osnovne škole!
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Проблеме са теренима и стањем у српском фудбалу могу решити само млади лавови неукаљаног образа, Џаја и Бјека, стратешки потпомугнути искусним, успешним и надасве образованим бизмисменом, Недомивећем!!!
N

Nikola021

pre oko 1 godinu

Ali Pesic..Kakav gol ubica.Odavno nismo imali jaceg golgetera.Mozda Kulibali,Tomane,Dioni,ali nisu imali bas minutazu kao ovaj..
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Silja samo ovako ume da da gol,slucajno ako ga lopta pogodi,jer kad mu naprave sanse on ne zna ni na prazan gol da gurne loptu. Ja nzm gde je nestao onaj covek iz prvog mandata u Zvezdi kad je bio najbolji strelac,izgleda da ostao u Turskoj.
З

ЗИКИ

pre oko 1 godinu

ЧИТАМ ДА НЕКИ ПРИЖЕЉКУЈУ ДОЛАЗАК ЛАЗОВИЧА И МАКСИМОВИЋА.ОВАЈ ДРУГИ НИ У ЦРНИМ СНОВИМА КАО НИ МИЛИВОЈЕВИЋ.ТРЕБАЈУ НАМ МЛАЂИ БОЉИ ИГРАЧИ И НЕ ВИДИМ НИКОГ ОД ДОМАЋИХ,СПОМИЊАЛИ ЧАК И ВЕЉОВИЧА.ТРАЖИТИ ОД УПРАВЕ ДА ДОВЕДЕ ОЗБИЉНА ПОЈАЧАЊА ИЛИ ДА ПОДНЕСУ ОСТАВКЕ.

jimbelushi28@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ma sta se deres budalo
T

Teren 0

pre oko 1 godinu

Bukvalno izbaciti iz lige svaku ekipu koja nema dobar teren. Dzabe se igraju ove utakmice iskreno. Ceka se povreda i to je to. Koji mlad igrac moze da se pokaze u tim ekipama kada odigra 20tak utakmica na takvim terenima..Ulozis u terene, eto ti gde ce da se dokazuju mladi igraci i raste ti zarada...prosto
R

Rajko car

pre oko 1 godinu

Tako je.Zabraniti ucesce ili im postaviti vestacku travu i imate ravan i lep teren.
G

Gostionko

pre oko 1 godinu

Ja tek sada video reklamu Dule Savic, Batistuta i Janos iz parova 🤣.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Zvezda je prerasla nasu ligu ali je slaba za ligu sampiona jer nam je liga slaba. Neko se kao smeje Zvezdi kada primi 5-6 komada od Bajerna,PSG-a h slicnih a mnogo jace ekipe primaju toliko a i vise golova. Najsveziji primeri su Liverpul-Real 2:5, Ajaks-Napoli 1:6, imate Barselona-Bajern 2:8, Roma-Bajern 1:7, Barselona-PSG 6:1 i da ne nabrajam dalje. Primiti petardu u LS je normalna pojava
i

istina

pre oko 1 godinu

da, jednom u 10 godina, a ne na 4 od 6 utakmica
n

no name_

pre oko 1 godinu

Hahah 4/6 utakmica u sezoni...Umro sam! Haha Polako krece strah od lige sampiona hhaha. Ali sve zavisi od žreba ne mora da bude grupa smrti. To ce biti najgledani zreb za nas fudbal. Septembar 2023. Hahah Grupa smrti bogami 4/6 hahah
G

Gostionko

pre oko 1 godinu

A koliko bi Partizan primao kada mu ovaj raspali Serif daje tri gola kod kuce i mogao jos dva? Fejenord mu dao pet kod kuce mogao jos tri...Sta bi ste vi radili protiv Bajerna,Man.Siti-a,Liverpula,PSG-a,Barselone itd.? Ah da,vi imate Svetu Markovica ,Sanicanina i Vojvodu Vujacica xaxaxaxxaa.Lako je vikati iz lige konferencije,mada videsmo da i tamo primate 3-5 golova...
n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Gostionko A haha Terzine ode... Haha sve to stoji... Ali Partizan ima samo prvih 11. A C.zveda koja nema poraz u prvenstvu, će da dovede minimum jos 6 igrača. Para za ligu šampion mora da bude. Pa cekaj sto ekipi koja nema poraz???, a da Monako 1:4 , Kulibali i lopov svetske klase. Sta će ekipi bez poraza 6 novih igraca? Ta ekipa bez poraza nadogradjena bre ide u polufinale lige sampiona, Terzine ode E veci ste od Toleta haha
n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Gostionko A haha Terzine ode... Haha sve to stoji... Ali Partizan ima samo prvih 11. A C.zveda koja nema poraz u prvenstvu, će da dovede minimum jos 6 igrača. Para za ligu šampion mora da bude. Pa cekaj sto ekipi koja nema poraz???, a da Monako 1:4 , Kulibali i lopov svetske klase. Sta će ekipi bez poraza 6 novih igraca? Ta ekipa bez poraza nadogradjena bre ide u polufinale lige sampiona, Terzine ode E veci ste od Toleta haha

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Dobra utakmica Javor se veoma trudio lepo je ovako nesto gledati....Presing i sve kad bi imali ovakve sve utakmice u ligi mozda bi bili i bolji rezultati u Evropi na kraju.Utakmica je dokazala da Mitrovic ima veliki potencijal i osim prve sanse kad je pokusao kao mesi da prodje odlicno odigrao.Vigo koji prvih 3 minuta gleda i pita se hocemo mi stvarno ovde igrati mi je pobedio....Na kraju je prestao i da se cima sigurno se i sad pita gde sam ja ovo dosao...Pesic hajd da nebudemo preteski moze da bude tu mozda kao drugi spic.Posle derbija mislim da bi i Pruscevu trebalo davati sansu da se uigra kao i lekovicu i mladjima.Na kraju krajeva ako i izgubimo posle od TSC nebi bas zalio makar da se grobari bore za to drugo mesto.Siguran sam da mi derbi necemo izgubiti sad najbolje sto partizan moze je neki x.I za kraj morali bi bolje da se spremamo za presing igru tako da se nadam da ce jos ekipa ovako igrati.
K

Kažeš

pre oko 1 godinu

Vigo se čudi, a u Argentini su svemirski brodovi. Pa pogledajte onaj snimak sa bombonjere gde se tribine razdvajaju, samo se čeka da se sruši i pogine brdo ljudi. Sad ste se raskokodakali o stadionu Javora, a takav je oduvek, samo tražite neki razlog za pljuvanje,to kod vas već prerasta u ozbiljnu bolest.
I

Inače

pre oko 1 godinu

U Argentini su stadioni kao u bajci, sad ste se svi rasprilali o stadionu Javora, a takav je već godinama, što se onda bunite kad država pravi stadione, vama ni bog otac ne može udovoljiti, uvek nađete razlog za pljuvačinu.
M

Mop

pre oko 1 godinu

@Inače u Loznici, Leskovcu i Zaječaru. Ma bravo. Superligu će videti kad im se teren raspadne a možda ni tad. Ajde bre u bus kad dodje vreme i cepaj.
@

@mop

pre oko 1 godinu

A šta ti imaš protiv, Loznice, Leskovca i Zaječara, to za tebe nije Srbija. Paranoiku jedan.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ovo nema veze sa paranojom. 100% sam siguran da se taj novac uložio u Niš, Kragujevac i Novi Sad daleko bi bolja stvar bila.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Tvojim ortacima ne može da se odgovori admine. Lepo napisao da je logičnije bilo da se uloži u veće gradove koji već imaju infrastrukturu koliko toliko a ne u trećeligaše gde je veliko pitanje ko će to održavati za dve godine. A treba se održavati
N

Nebitan10

pre oko 1 godinu

pesic stvarno opravdava br na dresu koliko mu sansi treba

Bojank91

pre oko 1 godinu

Kakav car je ovaj Pešić
Т

ТИЦИЈАН

pre oko 1 godinu

МИЛУНОВИЋ И ПЕШИЋ ЗАИСТА НЕ МОГУ ОЗБИЉАН ФУДБАЛ ИГРАТИ ЗА ЕВРОПУ.ДОВЕСТИ НА МИЛУНОВИЋЕВОЈ ПОЗИЦИЈИ ОНОГ ОДБРАНБЕНОГ ИГРАЧА ДУЛАНТА КОЈИ ЈЕ ИГРАО ЗА ШЕРИФ,А У НАПАДУ ТРАОРЕА ИЛИ ДИОПА,ШТО ЈЕ ЗАБИО ГРОБАРИМАТАКОЂЕ АКО МОЖЕМО ДОВЕСТИ НА ИВАНИЧЕВОЈ ПОЗИЦИЈИ БОЉЕГ ИГРАЧА ТРЕБА ОДМАХ УГОВОРИТИ
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Ево трче, купују цео шериф теби за вољу!
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Igra nula klasicna.Kao i cele sezone uostalom. Igramo na silu.Mucno mi je vise da gledam.
p

pa ko

pre oko 1 godinu

Te tera da gledas?
f

fkcz991

pre oko 1 godinu

Ovo ne može da se gleda. Njiva teren, kuća na sred terena, montažne tribine, ruglo da nema veće. Nemoguće gledati ovo duže od 10 minuta. Sta li stranci misle kad dođu u Lučane, Surdulicu, Ivanjicu...
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Šta kažu? Pa videli smo da većina izgubi volju za životom kad dođu ovde iz zapadnih liga, a ne za fudbalom. Pa gledajh brže bolje da pobegnu. Ovo može samo afrikanac da prihvati kao normalno da se igra u elitnom rangu bilo koje zemlje.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Pa ne može da pogodi na pejntbolu i fudbalu! Mislim, svašta! Teren, nazovi stadion za 3. rang! Besmisleno!
B

Bida

pre oko 1 godinu

Rutinski odradili jos jednu filijalu sto tako nepisete
S

Sledeca filijala

pre oko 1 godinu

Ste vi!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Uzimajući u obzir na kakvom terenu je igrana utakmica, igrači i Zvezde i Javora su prikazali sasvim pristojnu igru za standarde naše lige. Potpuno zaslužena pobeda Zvezde, koja je igrala sa nešto malo više od pola snage.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Pesic dao gol kao Kostolomac u filmu Vise od igre.Nasao se na pravom mestu,kakva majstorija,kakav golgeterski njuh.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Zvezda ima 40 puta veci budzet nego svaki klub pojedinacno u ligi normalno je da pobedjuje.Nista licno gospodo Zvezdasi samo ISTINA nista vise.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Pa normalno. Šta je problem da jedan svetski i evropski šampion ima veći budžet od ostalih? Šta treba da nam država plaća licencu ha evropu ko nekima?
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Da li to znači da Mladost ima veći budžet od Partizana?
L

Lazar Ivanjica

pre oko 1 godinu

Bravo za igrace! Bravo za navijace! Ivanjica i okolina su jos jednom pokazali koliko vole nasu Zvezdu. Osim nekoliko dokonih penzionera, ceo stadion navija za Zvezdu! Deca su zelela da se fotografišu sa svojim idolima!

Звездаш

pre oko 1 godinu

Овај мучени Пешић не може да направи разлику ни против Јавора, а нас чека Лига шампиона за шест месеци.
r

realni Zvezdas

pre oko 1 godinu

Ogavni teren, ogavna utakmica, piše se samo pobeda
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

Nije to nista, Partizan je igrao na zaledjenom terenu u Krusevcu u prvom kolu prolecnog dela.
G

Gost457

pre oko 1 godinu

Kao sto se i pricalo... Strpljenje... Strpljenje... Miloje pokazuje da je odlican trener i strasan takticar. A tek ce da pokaze u derbiju. Zivi bili pa videli.
r

ranGo

pre oko 1 godinu

Au brate kako je tebi lepo....
1

1315

pre oko 1 godinu

Pokazao je on koliko ne zna u Ligi Evrope
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Sramota je da ovo mesto ima prvoligaša, a mnogi veći gradovi u Srbiji tavore po drugim ligama.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

A zasto je sramota? U Nemackoj gradovi poput Dizeldorfa,Hanovera,Bilefelda,Hamburga,Drezdena i ostalih nemaju prvoligasa a ima ga selendra Hofenhajm.
R

Rico89

pre oko 1 godinu

Mora da si sam sebi nalupao pluseve? Veličina mesta treba da određuje rang takmičenja?
@

@gostanko

pre oko 1 godinu

pogresno si razumeo, mislio je na poljanu gde se igra koja je ravna terenu na kojem ja igram u beton ligi, zato je sramota
a

ajmooo

pre oko 1 godinu

Gazi zvezdoooo
P

PFC

pre oko 1 godinu

Još samo malo i pada rekord Reala iz doba režima generala Franka.
G

Gost77ty

pre oko 1 godinu

placi nesreco iskompleksirana
n

navijac zvezde

pre oko 1 godinu

Botovi koji pljuju pesica neka ucute jesenas kada niko nije davao golove on je davao
G

GostKg

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar. Koliko je samo pobeda doneo u prvom delu sezone svojim golovima. Ipak je ovo Srbija, gde se uspesi ne prastaju.
n

navijac zvezde

pre oko 1 godinu

Botovi koji pljuju pesica neka ucute jesenas kada niko nije davao golove on je davao.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Al se nadavao.
p

poapa

pre oko 1 godinu

zvezda losijeg napadaca u zivotu nije imala….. Pesic KATASTROFALAN