Embape (©Reuters)
Embape (©Reuters)

Zašto Embape još nije objavio da će igrati za Real?

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 18:40

Žerom Roten nudi logično objašnjenje

Ceo fudbalski svet „zna“ da će Kilijan Embape od leta biti fudbaler Real Madrida. Čak se ni Pari Sen Žermen više ne bori, klub je objavio da će ga najbolji igrač napustiti u junu, a trener Luis Enrike je nekoliko puta rekao da je vreme da se svi navikavaju na tim bez brzonogog napadača.

S druge strane, Embape ćuti. Ćuti i Real Madrid, ali ta tišina koja vlada na „Santjago Bernabeu“ stadionu je logična, očigledno da Španci poštuju volju francuskog fudbalera da još ne otkriva gde će mu biti kuća od juna.

Izabrane vesti

Sam Embape na pitanje novinara zašto ne govori gde će igrati naredne sezone uzvraća:

„Ništa ne saopštavam zato što nemam šta da saopštim. Kada ste gledali moju poslednju utakmicu, da li ste možda videli da sam uznemiren“.

Bivši francuski fudbaler Žerom Roten, koji je sada stručni saradnik uglednom RMC Sporta (Radio Monte Karlo), daje logično objašnjenje zašto Embape ne želi još ništa da saopšti.

„Objaviće odluku pre Evropskog prvenstva, jer želi da se mirne glave posveti tom takmičenju i reprezentaciji. A, objaviće onda kada ili Pari Sen Žermen ili Real Madrid ispadne iz Lige šampiona. Dok god postoji mogućnost da se PSŽ – Real sastanu u Ligi šampiona, on se neće oglašavati po tom pitanju“, tvrdi Roten.

I priča ima smisla. Jer, sutra kad bi u dresu PSŽ-a promašio šansu za pobedu nad Realom, ne bi ga oprali ni Dunav ni Sava, a ni Sena. Prema tome, na kraj sage Embape vredi još malo sačekati.


tagovi

Kilijan EmbapePari Sen ŽermenReal Madrid

Obaveštavaj me

PSŽ
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara