Komentari na vest

Tuga od derbija i fudbala, ovo je dokaz da su Juventusu i Milanu potrebni totalni reseti

M

Marcoman

pre 12 dana

A nekad je ovo bilo finale LŠ!
S

Stranac

pre 12 dana

Italijani se vratili na ono staro. Milan i Juventus 0 ocajni, Forma Katastrofa. Samo Inter ostali niko i nista. Navijam za Bolonju i Spageti Bolonjez. Idemo u Ligu Sampiona. Aston Vila,Girona,Stutgard,Bolonja i jaoooo
V

Veljko9

pre 12 dana

Koliko je Kostic propao ovo je nerealno ljudi moji.. Treba probati Terzica iz Salzburga pred Euro.
P

PzKM

pre 12 dana

Videli smo ga u Budimpesti, pojma nije imao.
L

Lopta je okrugla

pre 12 dana

Ako neko misli da je za ova dva kluba dovoljno da promene trenere i da su tako resili sve probleme,vara se.Lose,jako lose.Da se uzme sve sto vredi iz ove dve ekipe (ako bilo sta vredi) tesko da bi mogla da se napravi ekipa koja bi bila konkurent za skudeto.Sad je lose...a siguran sam da idu i mnogo gori dani.
G

Gost007

pre 12 dana

Pa da si gledao celu zezonu znao bi da oni itekako imaju potencijal. Ali da treneri ne znaju kako da ukloüe igrace. Jednostavno su predugo na klupi.
L

Lopta je okrugla

pre 12 dana

@Gost007...Da si ti meni ziv i zdrav ja sam neko ko prati A.C.Milan vec nekoliko decenija.I sto vise prolazi vreme A.C.Milan izgleda sve losije.O kom potencijalu ti pricas?Mozda Leao koji odigra jedan dobar mec a onda ga na tri meca nema?Kalabrija (kapiten-najgori u istoriji A.C.Milan-a)?On treba da bude vodja i na terenu i van njega.A kako se on ponasa?Uzas.Tomori toplo-hladno.Teo?Defanzivno lose-ofanzivno ok.Ekipa nema konstantnost...Vlasnik stipsa-nema pojma sta je fudbal.Uprava losa.Da cujem o kom potencijalu ti pricas?...
G

Gost007

pre 11 dana

Vidimo se za godinu dana. Isto ste pricali pre 2-3 god za lea pa gledaj ga sad.
R

Rosoner džon

pre 12 dana

Ma saće to kardinale i furlani provući kroz njihovu data analajzing aplikaciju i rešiti sve probleme 😂😂 još jednom ameri pokazuju koliko pojma o fudbalu nemaju ,gledam ibru kako se slatko smeška sa furlanijem na tribinama,baš si se prodao brzo i jeftino,razočarao me opasno
T

Top Gun

pre 12 dana

Što te razočarao? Nikada Ibrahimović nije bio "karakter".
F

Fikk

pre 12 dana

Svaka čast ameri ,od maldinijeve mašinerije su uspeli da naprave ćorak od tima u rekordnom roku
N

Najgora moguca

pre 12 dana

Liga,ja ne razumem ko ovo moze da gleda.Njima neko daje 5 predstavnika u ls pa oni ne zasluzuju 2.Italijani nisu osvojili trofej u eveopi decenijama a daju im 5 predstavnika.Uefa ovako nije pukla i radila bez ikakvog rezona nikada.Ovaj derbi je samo dobar za ljude koji traze argumente protiv ove igre ..
J

Juve 1982

pre 12 dana

Bez obzira na dvije tri šanse u drugom poluvremenu, Juventus nije zaslužio pobjedu. Milan danas čak i uspod prosjeka. Nova Uprava Juventusa ima dobar kurs, samo trenera novog dovesti. De Zerbi najbolje rješenje.
@

@@@@

pre 12 dana

Nisam navijač Juventusa ali mislim da je Alegri najbolje rešenje. Fali vezni red. Ovaj je katastrofa. De Zerbi? Mačka u džaku.
J

Jjj

pre 12 dana

Antonio Conte

Pjanić sa tri žutaa

pre 12 dana

O ova dva tima ne treba trositi reci. Ipak, posle izlaska sifre DV9, juventus se razmrdao, Milik pokazao kako igra napadac, juventus blize pobedi. Milan celu utakmicu bez suta u okvir gola. Sad nevezano za temu...secate li se hajpa oko Jan Karla Simica? Milančići ga poredili sa Maldinijem. E taj decko danas igra za omladince Milana. P. S. Komentator na Areni kaze da su identicne dominacije poslednje tri godine. Milan, Napoli i Inter. 😂 Nadjite uljeza...
m

moralni patuljak

pre 12 dana

Hahahaha Milik pokazao kako igra napadac? Decko 2 velike sanse promasio pri kraju, kakav bre napadac lik je vecita klupa bio i ostao. Bolje tu sifru DV9 da su ostavili do kraja.

Pjanić sa tri žutaa

pre 12 dana

Milik je bar ulazio u sanse za razliku od šifre sa pogresnom lozinkom.
K

KIMI 85

pre 12 dana

Ne treba trositi reci koliki si ti kompleksas. Da komentarises iz ugla neutralnog gledaoca pa da iskazes neke cinjenice i to bi bilo ok, nego iskazujes frustracije i komplekse prema ova dva tima, a zaboravljas da ti je tvoj bio u istom kanalu pa ti je ovaj podsmeh ravan klincu koji pojma nema o fudbalu. Milij i Vlahovic dva razlicita tipa napadaca i tu si ispao kompleksas, Vlahovic i tehnicki i fizicki stabilniji i pokretljiviji. Sto se malog Simica tice, niko ga nije uzdisao u nebesa a pogotovo ga poredio sa Maldinijem. Povucena je paralela jer je mlad debitovao za prvi tim skoro kao Maldini. Nemas pravican rezon kad komentarises rivale tvog Intera, previse si ostrascen.
Л

Лазар

pre 12 dana

Јадни, искомплексирани навијачи Шинтера.

Pjanić sa tri žutaa

pre 11 dana

@Kimi 85 Kimi druze, idi na gugl i vidi sta znaci rec kompleks. A kad pronadjes, reci mi od koga ja to imam kompleks, pogotovo kakav kompleks imam kad uporedjujem Milika i Vlahovica. Mislim, tacnije siguran sam da koristis pogresnu rec. Jos mi milanista kaze da imam kompleks posle svega vidjenog. Usrali smo vam se u zivot, pa vas ja ne nazivam kompleksasima.
M

Mister M

pre 12 dana

To je ta Seria A. To je taj mocni Calcio. Nijedna sansa za 95. minuta. Nula.
G

Gost007

pre 12 dana

Pa sta ocekujes kad su treneri oba tima nezvanicno dobili otkaz a plasman u LS vec ostvaren. Znaci nema nikakvog znacaja utakmica tako su je i odigrali.
Л

Лазар

pre 12 dana

Уопште није била толика "туга од фудбала", прво полувријеме прилично интензивно, друго је било мало слабије до 80ог минута, а онда се у задњих десет мин догодио приличан број шанси
D

Da si nekad

pre 12 dana

Pogledao mec njukastl luton video bi zasto je placeniji cempionsih od ove odvratne lige.
l

lele3

pre 12 dana

Italijani vise cene Vlahovica nego mi Srbi. Tuzno, jako tuzno. Nije sve do njega u Juventusu, gde su ostale "klase" da daju golove ako je ovaj nas "panj"? I kako je moguce da "panj" vec 3 godine boravi i Juventusu i kako je moguce da planiraju da "panju" ponude novi ugovor? Evo kako? Odgovorite mi na sva pitanja nemojte zaobilaziti.
@

@@@@

pre 12 dana

Vlahovića ne vole ovi sa Mitića jer je iz Partizana . I dalje uz Mitrovića najbolje što imamo u napadu .

Pjanić sa tri žutaa

pre 12 dana

Kakve crne tri godine? I ne nude mu nov ugovor zato sto je dobar, vec hoce da razvuku postojeci zbog finansija.
@

@@@@

pre 12 dana

Alegri kada je imao sa kim da radi bio je u 2 finala LŠ. Vezni red potpuno novi. Nije baš da je Alegri jedini krivac.
Л

Лазар

pre 12 dana

Тада је дошао на готов тим који је формирао Конте, ту екипу је красио огроман тимски дух, а везни ред су биле мајсторчине Пирло, Тевез, Видал, Маркизио. Са таквом већ формираном екипом би и Лалат играо бар полуфинале ЛШ
M

Mateushinho

pre 12 dana

Da nema Intera koji odskace svojim kvalitetom, Seria A ne bi bila trenutno Top 5 liga u Evropi. Klubovi sve prosek do proseka, kao i igraci i treneri. Nekada najjaca liga, a sada na sta su spali
P

Pobeda je resenje

pre 12 dana

Falio je Luka Jovic da je on igrao Milan bi sigurno pobedio.
M

Muskuri

pre 12 dana

Samo Vlahovic da ode iz Juventusa, pa makar i pogresio. Nije ni on cvecka, onako sav nadobudan, al brate ubi ga Alegri. Kod njega se ne bi ni Zuba Ronaldo naigrao. Mozda preterujem jer je nas, al mislim da bi Vlahovic bio bomba Arsenalu. Tacno ono sto im treba, ne bi uzimao loptu Saki i Edegardu, a koristio bi sve ono sto Zezus, Trosar i Haverc ne mogu.
J

JUVE xxy

pre 12 dana

Strava i užas od fudbala !Kakvi su današnji fudbaleri,pa to je očaj,pojma nemaju.Alegri da se čoveku ogadi više kada ga vidiš na klupi plus krš od tima Juventusa!
J

Junker

pre 12 dana

Smak sveta od fudbala. Bukvalno jedino Inter igra fudbal u Italiji i jos su ispali baksuzi i odigrali lose samo protiv Atletika onih drugih 90 minuta. Zanimljiviji su bili nasa 4 ovosezonska derbija nego svaki u Italiji (vodecih 5-6 timova).
Y

Yes sir

pre 12 dana

Lepa atmosfera, stadion, verni navijači, sve za desetku, a predstava na terenu za salve zvižduka. Sticajem okolnosti Talijani bi mogli ugurati 6 timova u LŠ. Meni je to sklop neverovatno srećnih okolnosti na granici paradoksa.
J

Juventino10

pre 12 dana

Nama samo trener treba i jedan veznjak, to je to
G

Gost0007

pre 12 dana

Bas los derbi, ruku na srce Milan bez pola tima ali to ne moze biti alibi za ovako slabu utakmicu. U Milanu su se istakli Sportielo i fenomenalni Tsau, bukvalno je sam vukao odbranu a pritom i Vlahovica u dzep stavio. S druge strane Juventus, onako, tuzno. Milanu sladji bod, cisto da se obezbedi to drugo mesto. Leao u katastrofalnoj formi, nit zele da se razmrda, nije neko ko je zasluzio tu kapitensku traku (bar u ovom mecu).
S

Sf

pre 12 dana

Vlahović opet briljirao. Zamenjen. Čim nije Frozinone, Kaljari ili Leće nema gola, nevidljiv. Mali napaljenko i naduvenko.
l

lele3

pre 12 dana

A zato su ovi ostali dominirali pogotovo kada je on izasao nema sta evo pobedili 3-0 bez njega na kraju, ili ipak?...
Z

Zdenko

pre 12 dana

A onda da gol Laciju, Romi, Interu i tako tim "malim" timovima. Kako to kako to?
V

Veljko9

pre 12 dana

Najmanje njegova krivica.. I kad je izasao jel neko dao gol? Kijeza, Yildiz, Leao, Ziru.. svi lose tekme.
L

LNS

pre 12 dana

Milan je citav mec zavrsio bez suta na gol, toliko o tome, danas su bili bolji barem za gol ako ne i dva, ali, dosta su puta pobedjivali i kad nisu bili (toliko) bolji, ovo je pravda.