Komentari na vest

Surdulica precrtana sa superligaške mape: IMT i Javor poslali Radnik zvanično u Prvu ligu

D

Dejan m

pre 12 dana

Sto mi je milo što ispada ovaj Radnik i daće Bog da odu do zone tu im je i mesto s obzirom na kakav način sz došli do super lige tako i treba da se vrate u zonu
s

selamoja

pre 12 dana

jos Javor pa da se ne sramotimo bas toliko sa takozvanim stadionima koji su vise njive nego fudbalski tereni.
G

Gost Rajder

pre 12 dana

Како занимљиво звучи чињеница да су голове постигли играчи Стразбура и Салернитане.
D

Dzigi011

pre 12 dana

Mafijasi iz saveza pokusavaju na sve nacine da spasu ispadanja isti takav klub IMT,zalosno je gledati sta su uradili od fudbala u Srbiji.
A

A golman nije kriv

pre 12 dana

Novinari Mocarta očigledno ne gledaju utakmice čim daju ovakve ocene. Ispao Radnik,nadamo se i Javor da će ispasti jer dosta je više da se ide u te vukojebine,dosta je više stadiona koji nemaju uslove ni za zonsku ligu!
n

nemanja1512

pre 12 dana

brate, ivanjica je prelep grad, samo greota zbog stadiona
m

meraklija33

pre 12 dana

Mozes samo da se nadas, ostaje Javor jer Bog voli postene, za razliku od nekih drugih. Pogledace ih sreca kad im najvise bude trebalo.
N

Nikkoos

pre 12 dana

Sram vas bre vise bilo, Sta radite ovo sa sudijama, sramota kako sudjenje, pa ovo nije videlo fudbala, kakva kradja, pokusaj otimanja bodova Javora, sram bre sve da vas bude, imate li decu vi u vasim kucama, pomislite li nekad cime se bavite i kakve ljage na sebe bacate! strasno, daleko bilo. ostace Javor u ligi, ali ovako sudjenje, i yo traje, nema dalje, zlocin! Ljujaj Javore! 🧡
k

kendisport

pre 12 dana

Naslov ove utakmice ne treba da bude Surdulica, nego sramni, sramotni i jadni dejan trifkovic.
l

lolcina

pre 12 dana

Sve im je krenulo nizbrdo od utakmice gde ih je isti sudija koji je danas pravio cirkus u Ivanjici Dejan Trifkovic pokrao na JNA. Da su dobili tu utakmicu ne bi ispali iz lige potpisujem, a trebalo je da je dobiju.
z

zmagole

pre 12 dana

Kakav spin, stavljate u naslov nebitnu informaciju ionako svi znamo da je Surdulica ispala, a preskacete informaciju kako je danas sramni i tuzni Dejan Trifkovic sudio u Ivanjici? Sve samo da bi Javor ispao. E pa dace Bog da ta Surdulica lepo pusti Javor da kao posten klub ostanu u ligi, jer ovo za sta je Manojlovic golman Javora dobio crveni danas je za dozivotnu suspenziju sudije Dejana Trifkovica.
F

Filippppppp

pre 12 dana

A dosta ih je i bilo više....
B

Burek

pre 12 dana

Braćo, stigla je naplata - ispao je Rad danas u četvrtu ligu !!!
v

v1ad

pre 12 dana

To postoji? Sta je to? Okruzna/opstinska liga?
@

@vlad

pre 12 dana

Rekao bih da jeste, svakako - u ambisu su. Dosta su se izvlačili u Superligi