Železničar doveo najboljeg rezervnog golmana Srbije

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.24. | 13:20

Dugogodišnji prvotimac Zvezde se preselio u Pančevo

U Železničar je stiglo pojačanje sa Marakane!

Dugogodišnji rezervni golman crveno-belih Zoran Popović je novi član superligaša iz Pančeva. Popović je u grad na Tamišu došao kao slobodan fudbaler pošto mu je ovog leta istekao ugovor sa Crvenom zvezdom u koju je došao pre šest godina iz norveškog Bodea.

Izabrane vesti

Sa izuzetkom šestomesečne pozajmice u Čukaričkom prošle sezone, Popović je pet i po godina imao status rezervnog čuvara mreže na Marakani. I po mnogima bio najbolji rezervni golman u Mozzart Bet Superligi Srbije. Godinama je bio alternativa Milanu Borjanu, a u prošloj sezoni i Omriju Glazeru. Uprkos statusu rezerve, za crveno-bele je upisao 38 nastupa i uvek odrađivao posao na visokom nivou. Učestvovao je u osvajanju pet titula prvaka Srbije i tri nacionalna kupa.

Karijeru je počeo u Čukaričkom, kalio se na pozajmicama u Bratstvu, Vršcu, Paliću, bio član Beograda,  branio je u čak četiri mandata za Voždovac, a nosio je i dresove Vojvodine i Napretka. Sada će predstavljati veliko pojačanje za Železničar koji je u prošloj sezoni jedva obezbedio opstanak kroz baraž.

Pančevci su prošlu szeonu počeli sa iskusnim Mladenom Živkovićem na golu, potom je kratko branio mladi Ognjen Lukić, da bi zimus iz banjalučkog Borca stigao crnogorski reprezentativac Milan Mijatović i ustalio se na golu.



tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara