Komentari na vest

Vladan Milojević: Kakva euforija? Nismo se snašli na početku

M

Mr 007@Vizitor

pre 3 meseca

@Vizitor – alaj si se ti nalupetao! Znam da su leti nesnosne vrućine i da čovek mora da se rashladi, pa onda otvara prozore! A, prozor kao prozor, samo lupa, a ti si se dobro uklopio u tu lupnjavu i zato se, na prvi pogled, ne zna ko više lupa, da li otvoreni prozor, ili ti! Tvrditi za Milojevića, čoveka poznatog po “petardama” i “šestardama”, kao i po nedavno dobijenih (5) pet otkaza “da bi bio nas najbolji selektor u istoriji”, je transfer blama!
m

molim?

pre 3 meseca

Razumem njegovu izjavu, jesu bili bolji u prvom poluvremenu, i da su vodili sa više golova razlike, ne bi bilo nezasluženo. Sa druge strane, u drugom smo mi bili mnogo bolji. Njima je ovo bila poslednja pripremna, već kreću sa sezonom, mi imamo još jednu pripremnu i sezona kreće za 15 dana. Zvezda nije kompletna, igrači, nosioci iz prethodne sezone su se ili tek vratili, ili se još nisu vratili a pojačanja koja su stigla se tek uigravaju. Glazer, Mijailović, Spajić, Olajinka, Seol bez minuta, Ivanić, Hvang, Rodrigez i Stojić zabeležili prve minute, Dalsio i Ilić su jedini koji su prošli pripreme od samog starta i to se vidi na terenu.
T

Tandaramandara

pre 3 meseca

I dalje nemamo boljeg od Kange na sredini terena. Uz sve njegove mane mi bez njega ne možemo da prenesemo loptu. Kanga naš brat!
P

Pozdravodstrine

pre 3 meseca

Opet nepovezane rečenice,verovatno konfuznih misli....da li si uopste bio na utakmici...prvo poluvreme 5-0 za ruse....o čemu ti pricas???
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kako 5 0 poluvreke kad je utakmica završena 2 1 za Zvezdu? Objasni.
V

VojaPesic

pre 3 meseca

Hvang ko muva bez glave. Mali Lane,tesko da ce moci,velimi je zalogaj Zvezda za njega. Ilic odlican,Puma sebican do bola. Kataji majstor,steta sto ne trci
m

mrva zemunac

pre 3 meseca

reci mi da nisi gledao utakmicu a da mi ne kažeš da nisi gledao utakmicu:
D

Džaz

pre 3 meseca

Ne odričimo se olako od Kataija, Ivanića, Kange i Mićka.
D

Don Vito Corleone@Srbija majka

pre 3 meseca

@Srbija Majka – jeste, Milojević je pravi trenerski mag! Mi smo u epicentru napretka, ne možemo da mrdnemo od fudbalskog blagostanja! Zarobljeni smo progresom, sveopštim rastom kvaliteta igre! Odmah se setim Zvezdinih igara iz 2019.g., u LŠ, kada smo redom primali “petarde” i “ šestarde”, ali trenerski mag je u međuvremenu evoluirao i otisnuo se trbuhom za kruhom u inostranstvo, gde je na najbolji način reprezentovao svoje umeće i ušao u svetske anale, kao apsolutni lider među trenerima! Za četiri i po godine dobio je 5 (pet) uzastopnih otkaza! Prvo poluvreme protiv Zenita je pokazalo pravo umeće dotičnog, kao trenera i njegovo oslanjanje na menadžerske kombinacije (Hvang, Nedaje, Dalčo, Puma)!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Možeš Miloju da duneš u njegovu Trubu.
G

Govedarević

pre 3 meseca

Kao iz aviona se videlo da u Zvezdi nema šta da traže: Hvang, koji samo trći kao muva bez glave i njega niko neće otkupiti! Nedaje (klasika) nije fudbalder, Dalčio, kaska u svemu, u brzini, duel igri, skok igri, nema drskost da krene napred, nije u stanju da reši situaciju "1 na 1"! U prvih pola sata smo bili sabijeni kao u rupu, Zenit je bio mnogo bolji! Tek, ulaskom ILića se situacija promenila! Puma je zalutao u naš fudbal!
R

Rtnade

pre 3 meseca

Slazem se,Ilic je povezao konce cim je usao u igru.
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Ok u prvih pola sata mogao je zenit lagano da sabije tri komada,ali miloje pokazao kako se postupa sa nabedjenim talentima...lane pokupi brazilca beka,koji je ekstra igrač, ovaj ni a da kaže...Ali ga sledeći put nabode laktom,mali ne zna gde je,onda mu gurne kroz noge....žuti karton...posle ludovanje...nikom ne da loptu....ajde sad izađi napolje....pedagoški... Mimovic odličan, spreman,može da trči... Knezevic ima nešto, trebalo bi ga istrpiti,igra lagano,ne srlja...reši situaciju... Serif klasika....jbg on nije fudbaler, ne može ništa da prepozna...a bilo je dobrih lopti.... Katai doktor,možda ga probati na špicu, jer da trči on ne može ali ako mu dodas loptu u šesnaest rešava s obe noge...sve oseti,prostor,protivnika...
j

jovanczv

pre 3 meseca

Buduci selektor reprezentacije.
V

Vizitor

pre 3 meseca

I tvrdim da bi bio nas najbolji selektor u istoriji.Mislim da cak ni Grobari ne bi imali nista protiv njega.Dobar takticar,jos bolji psiholog a i prati ga fortuna.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Dobra igra, sve u svemu. Iznenadio me visok ritam Zvezde u drugom poluvremenu. Ne treba zaboraviti ni da je Zvezda ostecena za penal. Lopta je isla Serifu, a njihov igrac, koji je imao vec zuti, sprecio rukom loptu da prodje ka samom Serifu. Jovanovic se pokazao kao solidan, ali mnogo sebican. Svaki put je pokusavao da sutne, umesto da uposli nekog igraca. Gutesa odlican na golu, a Mimovic pokazao da je pravo resenje za desnog beka.
K

Kolakovicns

pre 3 meseca

Jovanovic ispod proseka,ne zna gde se nalazi. Definitivno nije za ovakve utakmice.
D

Dmtr

pre 3 meseca

Bravo Miloje. Od A do Š.
к

куста

pre 3 meseca

Звезди фали играч средине профила својевремено Мореирре из најбоихх дана,који може шутевима из даљине погодити гол противника.Показало се да једна репрезентација Португала која игразаиста љеп фудбал има проблем с реализацијом.Надам се да је Милоја видјео гдје фали играч колико ко може од постојећих снага.Стојић ни у сну не може заијенити Драговић а иако је млађи.Далсио добро појачање .Надамо се сви навијачи у престојећим данима да ће се Звезда појачати
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Neko pobedi Zenit 3 puta u nizu, od toga 2 puta u Rusiji, a neko laganica gubi od Cska . Neko igra ligu šampiona i ne obruka se, a neko primi 6 komada od omladinaca Norsjelanda. A o brukama u našoj ligi neću ni da pričam. "Ja nemam škole niti drage svoje ali za Zvezdom kuca srce moje, ovo je pesma propaloga djaka koji bodri EVROPSKOG PRVAKA"
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Evo ga pedantni stručnjak iz Arandjelovca zvani otkaz 5x. U ekipi imamo 15 Afrikanaca galaktikosa sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi. Sa takvim kapitalcima iz Afrike zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. I nismo se naučili pameti, nego svaki prelazni rok nova tura po 5-6 Afričkih kapitalca. A tu je i Doktor virtuelne ekonomije zvani Dojče Bank, sa njegovim čuvenim bajkama.
k

kikoman

pre 3 meseca

Dal ti neka bliza zenska rodbina ima neke preferencije prema afrikancima ili te je zena ostavila zbog jednog BBC-ja, ocigledno da si nesto kivan na njih...
m

mrva zemunac

pre 3 meseca

i ti si meni dovoljno reko čim si pre svega rekao otkaz 5x kad je sam otišao iz apoela, a tek dovoljno kad si pokazao neznanje formata lš, koji se menja ove godine i više nema 32 tima nego 36.
m

mrva zemunac

pre 3 meseca

uf, kako još da zaboravim "afrikance galaktikose" kako si ih nazvao, ne samo da je broj netačan nego je broj još neprecizniji kad skontam da si ti i pumu uračunao u taj broj... povremena kategorizacija po boji kože i stepen rasizma... bravo!
S

Srbija Majka

pre 3 meseca

Gospodin covjek...prava osoba na pravom mjestu. Zvezda je najvise njegovom zaslugom ovdje gdje je sada. Oni sto ga ismijavaju i nipodastavaju...samo govore o sebi, jer se ovaj covjek prema svakom ophodio sa postovanjem i uvazavanjem. Cak ni onima koji su bili zlonamjerni, nije zelio da daje medijski prostor i da se valja u njihovom blatu...zato jos jednom ponavljam...primjer i uzor svima, a prije svega mladim ljudima...na kraju price i bere plodove svoga rada i svojih zasluga.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 3 meseca

Od idealizovanja nema napretka. Milojevic je napravio neke rezultate isa Zvezdom i to mu niko ne moze osporiti! Ali isto tako je dokazao da ne ume na visi nivo uostalom pre Zvezde dobio je 5 otkaza! Ne moze u Evropi da napravi iskorak ili igru koja ce dovesti publiku. Doveden je da slusa Terzu koji isisava nenormalan movac iz kluba, nazalost. Shvatite to!
Z

Zorkel@

pre 3 meseca

Kada bi se svi radnici ovako pripremali za svoj posao kao ovi fudbaleri 😂😂 Guraju loptu , plaćeni više nego kontrolori letenj a kad čujem, nisu osetili ekipu, tvrda im lopta, blatnjav teren, teške im noge... Bože, bože ..
A

Aco CZ

pre 3 meseca

Znaci da nisi sutnuo "mace sa praga!" A kamoli igrao fudbal ozbiljnije.
т

тик токерић

pre 3 meseca

ХванРодић,Стојић Јовановић баш лоше .Далсио убједљиво најбољи на терену у Звезди и биће добро појачање.Јовановић и Иванић премекани у дуелима ,Пума осим залагања и брзине ништа нарочито.Надам се сада да ће довести 3 појачања .Нападач,крило ,одбранбени и један у средини .Зар неко мисли да ћемо с Мимовићем,Јовановићем ,Шљивићем и Кнежевићем у Лш.Тосу прави момци ,и год су пред њима ,али нажалост за нешто више потребно је искуство
D

Dejanii

pre 3 meseca

Ni jedan igrač do sada nije igrao u nekom klubu dobro direkt nakon dolaska..
D

Dekidorcol

pre 3 meseca

Luka Ilic je svojim ulaskom pokazao da moze,hoce da bude lider ove ekipe
S

Samo krcun

pre 3 meseca

Ma kaki? Pa jel Nije Klark Kent svemoguci I najveci trener danasnice.

Brate za stali

pre 3 meseca

Nije najbolji. Stanoje je za njega paša, plus Šamrok, plus trener koji spremi ekipu da gol ne primi, još jedan plus što zna da kukumavči za medalju. Vratio vam Šćeku, bitku sablju vosokoga skoka, gura klince... On je Pepa za Miloja našeg.

Bibras Natho

pre 3 meseca

Pedantni stručnjak iz Arandjelovca
P

Pero Situacija

pre 3 meseca

A da ga malo podržžiš. Ipak je početak sezone.
U

Ugasio te PERO

pre 3 meseca

Bibrase hahaahha