Komentari na vest

KRAJ: Spartak - Crvena zvezda 1:4

D

Delija penzioner

pre 9 meseci

Dobijamo derbi sigurno , nego mnogo me brine povreda Šerifa .....
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

U izuzetno slaboj i sporoj utakmici Zvezda je bila bolja! Spartak je igrom dokazao da mu nije mesto u SLS. Primili su sva četiri gola udarcima iz šesnaesterca, od toga tri gola glavom posle prekida. Odbrana Spartaka je na nivou zonske ekipe! Ovo je surova realnost! Zvezdini Afrikanci će rasterati i ovo malo navijača na Marakani! Za vreme 94 minuta igre, Zvezdin srednji red niti jednom nije odigrao dupli pas. Sve se svodi na telefonske centaršuteve, tzv. bunarenje! Ako ovako bude igrala u sredu, nisam siguran da može išta pozitivno učiniti protiv Partizana! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!
D

Don Vito Corleone@Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Don Vito Corleone - Opet mali kradljivac moga Nika se javlja i omalovažava Afrikance, a ja tvrdim da su ovi sadašnji Afrikanci prava pošast Zvezde! Oni će rasterati i ovo malo navijača na Marakani! Zvezda je nedisciplinovan tim, bez identiteta, volje i žara. Utakmica u Subotici je probudila u meni surovu realnost!
N

Nepostojeci vezni

pre 9 meseci

Lucic ,Mijatovic i Nedeljkovic svi dobri Lucic drzao celu levu stranu trcao vracao se lose Kanga sporo plus nabacio stomacic kako ko krene prodje ga jos nasao da mase rukama igracima koji duplo vise pretce i netrce tako da pogledom prate igraca koji prolazi pored kao sto rade Kanga ,Ivanic i Kraso cela ova sredina je za prodaju dovesti igrace koji znaju da se oslobade lopte uz to treba biti borben do zadnjeg atoma Golman Glazer je velika sramota nula nezna da izadje na loptu.
V

Vučičeva kampanja

pre 9 meseci

cim se pojavio talenat koji je eksplodirao Mijatovic C.Zvezda mora da ga proda da bi namirili kampanju precednika Srbije Mučiča sramota taman smo poronasli korejca Hvanga umesto da se jos neko pridoda na veznoj poziciji da se prodaju igraci poput Kange,Ivanica,Rodica Krasoa a da sansa mladim igracima svi mladi igraci pokazali su kvalitet.
P

Papss

pre 9 meseci

Ajmo Kragujevcu sada, jako i hrabro protiv raspale institucije
J

Japp

pre 9 meseci

Kangva 2mil,Olainka 2,Lucic2 ,Mitrovic1,Bukari 6,Kraso1,Dragovic1,Stamenic2 Ovo su realne cjene i 18 mil.Uloziti 8 u Sremcevica u stopera i ljevog beka i ostaviti ovu djecu da igraju.
i

izvini Ranko

pre 9 meseci

ti si Ranko Stojic ili dete od 5 godina?
P

Papss

pre 9 meseci

Jovan Mijatović ....Bravo....
P

Papss

pre 9 meseci

Ajmooooo cigaaaaniiii....Titulaaaa još samo mali partizan i to je too
S

Sunce ti j...

pre 9 meseci

Sta radi ovaj Lucic majko bozija pa ovo je kriminal. Ovo je vredjanje intelekta.
0

058

pre 9 meseci

Mogu samo pred derbi da poželim što više crnaca u Zvezdi od početka utakmice svakim crncem na trenu procenat pobede Partizana raste.
G

GABI GO

pre 9 meseci

OVAJ GLAZER SVAKU UTAKMICI JE PRIMIO BAREM JEDAN GO. PRIČALO SE BESE KAKO DOBRO IGRA SA NOGOM .BORJAN POLA GOLOVA OD OVIH STO JE GLAZER PRIMIO BIO ODBRANIO .SMESAN. GOLMAN POPOVIC JE BOLJI OD NJEGA .SAMO STO JE BAHAR TU ZATO KE NA GOLI GLAZER INACE BLBI GREJO KLUPU
B

Bata Želja

pre 9 meseci

Kulibali je za Šerifa mala maca, ovaj lik je prešao igricu i ko je njega doveo je verovatno slep a u fudbal se razume kao Marica u krive noge!!! Na 14 utakmica u prvenstvu on izgleda sve smešnije a gol nije dao niti će ga dati a čak izgleda i jako žalosno kada se on raduje proslavi golova koje postigne mali Mijatović!!!
R

RSRSRS

pre 9 meseci

Covjek sutira na gol ,Dragovic ispred njega ,umjesto da ide ispred njega on mu okrece ledja ??? Njegov 100% gol!!!
D

Derbi

pre 9 meseci

povredi se Nedaje za derbi,neće igrati..steta velika moj BB je na aparatima... Kajla ga spašava
R

Rodriguz

pre 9 meseci

Ajao naslova, Mijatovic nastavio rafal u Subotici, hahahaha. Igras seosku ligu i jos se time hvalis, a cim zakoracite metar van Srbije, sprdaju se sa vama.
z

zaks

pre 9 meseci

Pa ko nam to priča o sprdanju ? Nas niko nije nadigrao u LŠ, gdje igra elita Evrope , a vi u nekoj Ligi konferencije primate 6 komada od ekipe kojoj 99 % stanovnika ne zna izgovoriti ime.
G

Goša iz kraja

pre 9 meseci

Vidite kako Mijatović iz polušansi daje golove Spartaku a iz kakvih mrtvih šansi nije znao dati gol Bojsima i Sitiju pa se posle nemojte pitati zašto ide za samo "3-4 miliona"? Vrlo jednostavno jer da zna davati golove na Top nivou vredio bi 30-40 miliona, ovako 3-4 miliona da bi igrao u nekom De Grafšapu i skitao se po timovima za opstanak je njegov maksimum. Živi bili pa vidili.
G

G0RAN

pre 9 meseci

Svaka cast za komentar.Kazu,mlad..ok,a vec barataju sa milionima.Kako god onakve sanse protiv Jang Bojsa i plastike CENTARFOR ne sme da promasi
D

Dokle?

pre 9 meseci

Dokle će više Lučić i Endiaj da se guraju? Dokle više oči da mi krvare od ovog antifudbala?
F

FILIJALA RAD

pre 9 meseci

TITULE SE OSVAJAJU PROTIV FILIJALA.
M

Misliš

pre 9 meseci

Novi Pazar.
Č

Čičak traka

pre 9 meseci

Ali vrhunac cirkusa zvanog srpski fudbal su ovi klovnovi sa Arene kad reklamom prekriju pola ekrana dok gledamo ponovljeni snimak gola. Pa da li oni stvarno misle da će neko da gleda poruku ''sponzora gola'' dok ide snimak gola?? Neverovatno... samo izazivaju gnev gledalaca na ovaj način kad najbitniju stvar ne vidiš i prave sponzoru samo kontra-reklamu! Pustite poruku sponzora ili pre ili malo posle gola, pa valjda za toliko imate zdravog razuma i vi i sponzor, aman? Ma to samo u Srbiji možeš da vidiš i nigde više, takve mozgove na takvim radnim mestima i taj level amaterizma.
V

Vladimirc

pre 9 meseci

Mukice pokušavaju da pokriju kratere nastale otkupom premijer lige
P

Papss

pre 9 meseci

Terziću....da li si slep, neuk, da ne kažem šta drugo....Nađi pare, ostavi dete da igra i da ga gledamo. Možda bude i publike onda na našoj Mari....Biser a ti hoćeš odmah da ga unovčiš i to za male pare...Ne ide to tako
z

zaks

pre 9 meseci

A šta ste navalili na Terzića sa prodajom Mijatovića? Jeste li igdje čuli da je on , lično , to rekao ili samo slušate i čitate naslove iz medija ? Svašta.
I

I šta kažeš

pre 9 meseci

Sram te bilo lalatoviću mislio sam da si čovek. Nemožeš im izbrisati 32/32. Sram vas bilo sve
.

.....

pre 9 meseci

Mi smo 32/32 u konkurenciji najjačih. Gde ste vi u moćnoj cipiripi konferenciji? 125/130.
e

e

pre 9 meseci

Nije to bila liga sa 32 kluba,neznalice.Zvezda je bila cetvrta u svojoj grupi i to ti je to.Kad bude liga,nece sigurno biti poslednja,nismo mi Partizan.
B

BRUKA I SRAMOTA...

pre 9 meseci

KAKVO SKLANJANJE ODBRAMBENIH IGRAČA SPARTAKA....DOKLE ĆE VIŠE DA TRAJE OVAJ TEROR U SRPSKOM FUDBALU...SVE UTAKMICE U EVROPU POKAŽU I DOKAŽU!!!
u

upravu si

pre 9 meseci

evropa je pokazala da zvezda sa svima moze da se nosi, da je ekipa bila uigranija 🤯🤯🤯 dogodine sou pravimo
b

bedne filijale

pre 9 meseci

ovo mora da prestane, dosta je...ne znam kako ti igrači i Lalat mogu da spavaju, SRAM IH BILO!!!
P

Papss

pre 9 meseci

Plači i teši se...
r

realni navijač

pre 9 meseci

katastrofa...ni ne gleda mi se fudbal kad vidim šta se dogadja.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Videli smo u Danskoj.
D

Danska

pre 9 meseci

Pet ambalaža.
G

Gost Rider

pre 9 meseci

Samo hejtujte,Hvang,Mijatovic...Top!Kako god mi iz minus sest do prvog mesta pred derbi,tri gola prvaku Evrope,manjak srece,nismo se brukali itd,lopatari tisinaaa
R

RSRSRD

pre 9 meseci

Covjek sutira na gol ,Dragovic ispred njega ,umjesto da ide ispred njega on mu okrece ledja ??? Njegov 100% gol!!!
J

Japp

pre 9 meseci

Ziva istina.Svaka mu cast za sve ali je kriv za vecinu golova.Nikada ne izlazi u blok samo se okrene i ljudi ga sa najmanjim trzajem izbacuju iz igre
N

Nenad1246

pre 9 meseci

A da probate da neprimite gol,
I

I posle

pre 9 meseci

Kataija,Katai .....
s

sale brat

pre 9 meseci

Bez obzira na gol |MIjata nasa igra je blagi uzas ko je zapucao u suboticu da ovo gleda tesko da ce otici na sledecu
t

ti golovi se

pre 9 meseci

placaju, da bi se prodao..tako je golgeter iz Begeca otisao u Emirate i vise i ne igra...zaheb jbg..ali pametni znaju nasu ligu i " magiju"
T

Ti

pre 9 meseci

Nećeš sigurno,ako si uopšte i bio na jednoj.Drži se ti komentara.
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Tako je bilo i kod Miloša i Vladana Milojevića pa vidim da bi ih mnogi ponovo rado videli na mestu trenera!
@

@ti golovi se

pre 9 meseci

Plaćaju? Koliko su novca dobili Alison i Van Dajk pošto su se sigurno sklonili Pavkovu? Ne lupajte bez potrebe.
R

Realni Arth

pre 9 meseci

Zalosno je sve ovo, posebno Spartak, ko da nema krv, bez energije, isto i protiv Partizana. Mislim da ove godine toliko su lose druge ekipe da Zvezda komotno moze da igra sa dva ili tri bonusa bez problema. AKo veceras dobijemo, to je to, jesenji prvaci, derbi ni ne racunam jer kad je Partizan imao mnogo bolju ekipu od ove igrao remi, a posebno ove godine kad je kvalitet na strani Zvezde. Mada, derbi je derbi, bar je bio nekad, jer vise tu ne gledamo fudbal, ko daje jedan gol i odmah bunker.
G

GostRadan

pre 9 meseci

Pretpostavljam da ne vidis na koji nacin dajete golove. Sto se derbija tice, ne brini, Duljaj je vas, dobicete, osim ako sutra ne bude neki potres.
S

Sklanjalica

pre 9 meseci

Kakva sklanjalica majko moja…pitamo se zasto nema publike….muka nam je vise od ovoga
S

Suboticanin 12

pre 9 meseci

Pa spartak je filijala jos od 90 tih kad su se kalili Zigic i Vidic,zato i ne dolazimo na stadion
K

Kara đić Toša

pre 9 meseci

Gazda u Spartaku.
P

Penzioner

pre 9 meseci

Kako nema publike!? Pa ovo je najveca poseta u polusezoni u Subotici. Onomad na Rajku 50000 kao u hramu fudbala za celu sezonu. Sta ti bi, jbt? Esi mi dobar?
P

Papss

pre 9 meseci

Ne radi politiku Mozzarta, šta nije u redu ako se na ovom portalu iznese navijačka pripadnost i podrška NAJBOLJEM TIMU na ovim prostorima. Zašto nećete da objavite? Ne razumem...
L

Lepi mica1

pre 9 meseci

I ja se pitam zasto se partizan stavlja u drugi plan 😆😆😆kad ima najvise titula u Srbiji
W

WhoAmI

pre 9 meseci

I tu cemo da vas preteknemo. A nije ti cudno sto vas u regionalnoj ligi nije bilo nego bas kad se razdvojilo? Drzavni projekat
p

patka

pre 9 meseci

jedini problem kod hvanga je bio sto je dosao kasno i nije prosao pripreme sa zvezdom :bice najbolji sledece sezone
A

Acaaaaaaa

pre 9 meseci

Čim nešto valja, a nije matoro, ode brzo...eto njega u jačoj ligi od leta
d

deki maky

pre 9 meseci

Nek vam ostane Albahari.!!!!! Vojnik u pokušaju bar ima muda da forsira ove mlade mijata i kostiu... za Nedajea ,i godina da prođe taj ga neće dati...
o

oni

pre 9 meseci

tamo služe 3 godine, nije to lako
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Bonusi sasvim dobri a odreda svi stranci koje su doveli letos overavaju duplo golo i bačene pare!!!
D

DekiNbg

pre 9 meseci

Gospodin Terzic je najuspesniji bizmismen,on je izmislio ovog malog. Covek radi na svojem usavrsavanju,najbolji menadjer u fudbalu u evropi.
p

podesen

pre 9 meseci

Menadjer,e tesko tebi za pamet.
P

Peter Petrovic

pre 9 meseci

Izadji sutra I stavi tacku na ovu sramotu od kluba,saveza,lige….
a

a ti mislis

pre 9 meseci

da ce se sutra nesto promeniti ko god da dodje..da ce Sautempton zaigratili u srpskoj ligi...da nisu oni vec igrali 12 godina i doveli do ovoga...sve je isto samo Slobe nema i zako u krug..
Z

Zaim

pre 9 meseci

Ako igraju mladi onda gde Djiga,gde Olainka.Ako oni igraju ,onda gde su nasi omladinci,sto se ne uigravaju.Sta god covek da izvede na teren pola je za ,drugi protiv.Ko ce nama da ugodi ?
?

??

pre 9 meseci

To je istina
B

Bida

pre 9 meseci

Sponzor cz zdrepceva krv xaxa vec godinama ili zlstibor voda xaxa
M

Misko 81__

pre 9 meseci

Kanga i Spajic uz Kataia blagi uzas,slazem se za Serifa ali malo nema srecu covek,ne krece se lose ulazi u sanse....Mi smo takvi da ga sad pljujemo a pocne li da daje golove ili da gol u derbiju dizacemo ga u nebesa,secam se slicno je bilo i sa Vijerom
s

spajic

pre 9 meseci

sigurniji od djige 5x
K

Kljuc

pre 9 meseci

Potpuno se slazem. Gledam Kangu i ne vjerujem ocima! Kao slow motion! Njemu treba 15 sec da se okrene i proslijedi loptu ,i to ili ne tacno ili nazad! Kataji kralju ,postujem sve sto si uradio za Zvezdu ali gotovo je. Moze on po nekad jos da sijevne ali tesko da zagrmi!
P

Papss

pre 9 meseci

NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDO!!!! POBEDA U DERBIJU!
K

Kladioničar992

pre 9 meseci

Svaka utakmica Čempionšipa vam zaključana na Live.
G

GostLazar

pre 9 meseci

Prodajte Kangvu, Serifa, Krasoa i koga god, nemoj slucajno Mijatovica i Nedrljkovica. Sever ako ima mu.a neka se javi i isto trazi od uprave
n

nekilik120

pre 9 meseci

I nakon svega sto mijat uradi covek ce otici na zimu za 4-5 milki i tjt...
N

Ne veruj nista

pre 9 meseci

To sto se pojavi u medijima pomnozi sa najmanje 2
g

gde za

pre 9 meseci

samo za 4 miliona..ako ne vredi 20 miliony..rekli ste da je najvecu talenat posle Hamiltona..a decko danas nije ni rwzerva..igra samo protiv Zvezde
D

DjulaMeshter

pre 9 meseci

A da je u Dinamu to bi bilo 25mil
F

Forever Young

pre 9 meseci

Mijatović kada bude prodat, a ne bi me čudilo da to bude sada na zimu, jedna će cena biti za javnost, a jedna će biti stvarna cena. Npr, reći će da je prodat za 5 miliona evra, a ustvari biće bar 7, a 2 miliona evra lešinari će uzeti u svoje džepove.
P

Papss

pre 9 meseci

Komentar????
F

Fufte

pre 9 meseci

Sklanjamo se vama Bajerne
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Više i prečke i stative.
L

Lepi mica1

pre 9 meseci

Pustaju vas a vi nikako da ga date😆😆😆
f

filijalaaa

pre 9 meseci

vam se sklanja...
J

Junker

pre 9 meseci

Sva je prilika da cemo 20.12. gledati mozda i najgori derbi u istoriji, pored svih onih uspavanki koje smo, nazalost, gledali, mislim da ce ovaj u sredu biti najgori. Zvezda i dalje nema ni prvih 11, ni formaciju, ni sigurnog desnog beka, zadnjeg veznog, kreatora, napadaca. Partizai i smesna prica...
G

Gers

pre 9 meseci

Meni se sve vise svidja Bahar..covek se ne plasi, ubacuje od starta ove klince, igra se ofanzivno sa presingom.
p

pa lici

pre 9 meseci

sve vise licina Gvardiolu i on je protiv vas stavljao igrace koji mozda vise nece ni u kupu igrati..jel Ado igra za Spartak?
D

DjulaMeshter

pre 9 meseci

Ovaj stadion je jedna velika sramota
t

teren

pre 9 meseci

je u nisu katastrofa, a u pazaru jos veca..juce sam gledao pazar ono je tuga od terena

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Bravo za Nedeljkovica, Knezevica i Mijatovica ali zasto Ndiaj? Trenutno imamo dva stranca koja prave razliku:Hvang i Bukari(eventualno Olajinka), ostali nam nisu potrebni jer takve imamo u domacim snagama.
G

Gost rider

pre 9 meseci

Da li ova dalabu moze da sastavi istih 11 ili priblizno i da veze nekoliko meceva?Sto mu sad ne igra Djiga?Verivatno nece otkup,Kraso,Bukari i Olajinka na klupi i kad ne ide a nece ici ubacice ih kad bude kasno,ajde druze da dobijes otkaz da te ne gledamo vise
M

Maxim

pre 9 meseci

Sprdnja od sastava!
p

pik gost

pre 9 meseci

Top postava! Napred Zvezdo!
M

Maxom

pre 9 meseci

Vazno je samo da je kulibali starter.
t

tsss

pre 9 meseci

Tako i treba gurati Kneževića a ne da igraju isluzeni stranci zalutali u nas fudbal!
D

Duci10

pre 9 meseci

Ovaj BB i dalje gura svoje ludilo i izvodi napad koji nikad nije igrao zajedno?! Čovek se sprda sa klubom, navijačima, igračima. Dokle više Ndiaje?! Dokle bre
P

Pedja108

pre 9 meseci

Otkud ti znas sta uigravaju na treninzima, kako to ide? Barak je sve utakmice u LS odlicno postavio. Nikad vise sansi nije Zvezda napravila u LS, samo je falila realizacija. Gvardiola kad je dosao u Siti, nista nije uradiio prve godine, sto se tice trofeja, a evo sad gde su i sta su.
W

WhoAmI

pre 9 meseci

Znaci ako ne ide i gubimo sve utakmice idalje trebamo istu postavu da igramo? Jer, ipak mora ista postava da igra uvek ne moze drugacija, iako ne ide to nema veze. Bitno je da igra ista postava, a to sto gubimo nema veze.
S

Salamander

pre 9 meseci

Ovo je 4-4-2, dijamant, što je super.
K

Kljuc

pre 9 meseci

Slazem se ,ali hajde ti objasni ovim nasim strucnjacima to?! Bem ti internet i demokratiju. Svaka dalabu moze da se oglasava.
d

dobra postava

pre 9 meseci

napred zvezdo
G

Gostinjo

pre 9 meseci

Nadam se da Djigu više nećemo gleadti, ne zato što je loš ili nezna, već zato što je on na pozajmici, a svi znamo da Terza neće platiti 2.5 miliona da mu otkupi ugovor.
l

lol12

pre 9 meseci

Čovek nas sprda sa Ndayeom.Ja nemam drugo objašnjenje
g

gostinjo

pre 9 meseci

Koga vas?
V

Vlada01

pre 9 meseci

Čemu stalno pljuvanje kad je sasvim solidan na današnjoj utakmici...