Trifunović (©Starsport)
Trifunović (©Starsport)

Partizan poslao petoricu na kaljenje u Teleoptik

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.24. | 19:16

Alilović, Jovanović, Trifunović, Roganović i Petrović na dvojnoj registraciji

Uprava Teleoptika je ovog leta imala mnogo problema oko sastavljanja tima. Finansijska situacija nije bila dobra, stiglo je malo novajlija, ali se situacija popravila poslednjeg dana prelaznog roka.

Dres Teleoptika u Srpskoj ligi Beograd će nositi pet mladih igrača Partizana. U pitanju su Dušan Jovanović, Nemanja Trifunović, Zoran Alilović, Mihajlo Petrović i Milan Roganović.

Izabrane vesti

Jovanović i Trifunović već imaju iskustvo igranja sa seniorskim timom Partizana, dok će ostalima ovo biti debitantska sezona u profesionalnom fudbalu. Petrović i Roganović su još ranije bili blizu Teleoptika, ali su administrativne stvari otežavale njihov dolazak. Zoran Alilović je uz Dušana Jovanovića prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača omladinaca crno-belih. Reč je o momku koji igra u veznom redu, a u minulom šampionatu je na 27 utakmica postigao deset golova.

Mihajlo Petrović igra na poziciji ofanzivnog veznog, više puta je išao na pripreme Partizana, ali nikad nije dobio priliku da debituje za prvi tim. Isto važi i za desnog beka Milana Roganovića.

Svi ovi momci trenutno nisu u zamislima Aleksandra Stanojevića pa je procenjeno da je za njih najbolje da se kale u Teleoptiku. Među Optičarima je od skora još jedan igrač iz Partizanovih mlađih kategorija – zadnji vezni Vanja Dragojević.

PIŠE: Nemanja Rakanović


tagovi

FK PartizanTeleoptikNemanja TrifunovićDušan JovanovićMilan RoganovićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara