TRANSFERI (25. januar)

Vreme čitanja: 17min | sub. 25.01.20. | 23:55

Pratite sa nama sva dešavanja sa zimske fudbalske pijace...

  NAJVAŽNIJE VESTI DANA  

- ZVANIČNO: Dani Olmo potpisao za Lajpcig! Opširnije OVDE.
- Arsenal dovodi Falmengovog štopera Pabla Marija. Opširnije OVDE.
- Žan Kevin Ogusten odlazi iz Monaka u Lids. Opširnije OVDE.
- Šta nas očekuje u poslednjih sedam dana prelaznog roka? Opširnije OVDE.
- Juventus i PSŽ razmenjuju bekove. Opširnije OVDE.
- Napoli zakazao preglede za Politana u ponedeljak! Opširnije OVDE.
- Ever Banega u Al Šababu iz Rijada! Opširnije OVDE.
- Miloš Degenek želi da ostane u Crvenoj zvezdi! Opširnije OVDE.
- Barselona ne odustaje od Lautara Martineza! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


- Odjavljujemo se za večeras. Već sutra vas čekam na novom druženju. Laku noć.

23.53 - Milanovi direktori Maldini i Masara obaviće u nedelju razgovor s agentom Kšištofa Pjonteka kako bi videli koje su opcije za Poljaka i da li je realan odlazak već ove zime. Milan traži bar 35.000.000 evra, što je za tri miliona manje od onoga što je plaćeno Đenovi pre samo godinu dana.

23.50 - Roma je zakazala lekarske preglede za novog štopera Rodžera Ibanjeza za ponedeljak u čuvenoj Vili Stjuart. Brazilac stiže iz Atalante na pozajmicu od godinu i po dana, uz obavezu otkupa na 9.000.000 evra, plus dva miliona u bonusima.

23.45 - Još jedno novo ime na listi kandidata Dejvida Mojesa da popune vezni red je Pape Čeik. Radi se o vezisti Selte na pozajmici iz Liona. Tim iz Viga ima opciju kupovine na 9.000.000 evra, plus 5.000.000 u raznim bonusima. Lion od Vest Hema traži deset miliona unapred, plus četiri u bonusima. Navodno, ako Čekićari ispoštuju uslove Lion će zahtevati da se pozajmica u Vigu raskine odmah.

23.34 - Fajenord je na pragu dovođenja 20-godišnjeg napadača Žiline Roberta Bozenika. Slovak ima po četiri gola i asistencije ove sezone na 18 utakmica za Žilinu. Transfer će biti vredan nešto više od 3.000.000 evra.

23.28 - Čelsi traži zamenu za Olivijea Žirua, odnosno još jednog napadača pored Edinsona Kavanija koji bi popunio rotaciju. U skladu sa sistemom koji je postavio Frenk Lampard, fokus će biti na dovođenju mladog ofanzivca, a prva meta je Oli Votkins iz Brentforda. Votkins (24) je postigao 18 golova na 28 utakmica u Čempionšipu, a Lampard ceni njegove kvalitete.

22.43 - Dok je Atalanta pregazila Torino kao plitak potok (7:0) uz pravu magiju Josipa Iličića, na tribinama stadiona u Torinu našli su se skauti Liona i Lajpciga koji su gledali jednog čoveka – Robina Gosensa. Levi bek je bio strelac prelepog gola iz voleja levom nogom, a spekulacije kruže da ga Atalanta neće pustiti za sumu manju od 30.000.000 evra.

22.30 Paulo Dibala je u razgovoru za britanski Gardijan bio prilično enigmatičan po pitanju ostanka u Juventusu.
”Bio sam blizu odlaska letos, ali na kraju je klub doneo odluku da me zadrži. Bio sam na čekanju do poslednjeg minuta. Što se tiče narednog leta – videćemo kakvi su planovi Juventusa. Da li me žele ili ne. To je odluka koju klub mora da donese”, priznao je Hoja.

21.46 - CRVENA ZVEZDA: Vest koja će posebno obradovati navijače srpskog šampiona - Miloš Degenek poručio novom treneru Dejanu Stankoviću da želi da ostane u klubu bar do kraja sezone! Opširnije OVDE.

21.43 - Javio nam se agent Saše Jovanovića, koji nam je otkrio da njegov klijent nije slobodan igrač, već da ostaje u Al Fatehu. Opširnije OVDE.

21.37 - Vest koju je plasirao italijanski transfer guru Đanluka di Marcio – Bajern je želeo da ukrade Danija Olma Lajpcigu! Informacija kaže da je Bajern ponudio čak 10.000.000 evra više, ali je Olmo insistirao da pređe u Lajpcig i nije želeo da pogazi reč. Kakva priča...

21.33 BOMBA: Novinar Radio Katalunja Luis Kanut najavljuje transfer bombu do kraja prelaznog roka i to je Lautaro Martinez! Pisali smo već o ovoj mogućnosti jer su kolege iz Argentine još prošle sedmice najavile ovakav rasplet i to za 110.000.000 evra, a sada se dodaje da će u ceo posao ući Arturo Vidal. Opširnije OVDE.

21.29 - Još vesti iz Sevilje! Milan i Sevilja ubrzanim tempom rade na transferu Susa do kraja sedmice. Postoji volja obe strane da se transfer zatvori, samo ostaje da se vidi pod kojim uslovima.

21.25 - ZVANIČNO: Evo ga! Ever Banega u Al Šababu, sada i zvanično! Opširnije OVDE.

20.39 Brendan Rodžers je izjavio da će poslati mladog Filipa Benkovića na pozajmicu u Derbi ili Bristol Siti, ali samo kada Lester bude prvo završio pojačanje na štoperskoj poziciji.

20.09 - Početkom zime ime Mirka Antonučija dovodilo se u vezu sa Crvenom zvezdom, ali od tog posla na kraju nije bilo ništa. Antonuči karijeru nastavlja u Vitoriji Setubal, gde je potpisao ugovor o pozajmici do kraja sezone.

19.49 - Iako se pominju Bajern i Dortmund, andaluzijski mediji na sva usta šire vest da Karlesu Perezu prva opcija – Sevilja! 

19.37 - Trener Svonsija Stiv Kuper izjavio je da prvo mora da se ratosilja igrača koji su višak pre nego što bi doveo nekog u završnih pet-šest dana prelaznog roka. Svonsiju su pojačanja preko potrebna kako bi se zadržala realna šansa za plasman u plej-of Premijer lige.

19.22 - Mladi štoper Pari Sen Žermena Musa Sisako (19) jako je blizu da pojača Standard Lijež. Zasad je usmeni dogovor na pozajmici do leta, uz opciju kupovine, ali u Standardu se nadaju da će uspeti da ubede kolege da ga odmah prodaju. Sisako je letos bio na meti Brajtona, ali tada PSŽ nije hteo da ga pusti.

19.16 - BLIZU: Ever Banega je dogovorio sve uslove transfera u arapski Al Šabab, otkrio je prvi čovek kluba Kalid Al Baltan. Sada ostaje samo još da se dva kluba dogovore oko obeštećenja, pošto je Argentinac odbio da produži saradnju sa Seviljom. 

19.06 - Novi fudbaler Njukasla Valentin Lazaro rekao je da u ovom trenutku nije siguran da li će se vraćati u Inter na leto.
“Inter je dao Njukaslu opciju kupovine, ali ja nisam hteo da ona bude u ugovoru. Najbolje je da sam odlučim na leto šta će biti sa mnom i mojom karijerom. Konte se nada da ću se vratiti u Milano jači za veliko iskustvo, ali možda na kraju odlučim da ostanem u Njukaslu. Sviđa mi se Premijer liga i voleo bih tu da igram duže“, rekao je Lazaro.

19.01 - Sećate li se Saida Berahina? Čoveka bez kojeg nijedan prelazni rok nije mogao da prođe pre nekoliko godina, napadač kojeg su tražili svi najveći klubovi Engleske, ali je doživeo potpuni krah karijere. I sada, evo, za britanske medije kaže da najviše žali za tim što je odbio nekoliko ponuda Totenhema jer, da je prihvatio, kaže da bi mu karijera bila potpuno drugačija. Šta bi bilo, kad bi bilo...

18.55GOTOVO: Džonatan Kafu se definitivno seli u Al Hazem iz Saudijske Arabije! Baš u najavljenom okviru od 48 sati Bordo je završio pregovore s Arapima i Brazilca šalje na pozajmicu od 18 meseci uz opciju kupovine od 3.500.000 evra. U novom klubu Kafu će zaraditi gotovo milion i po evra neto!

18.26 GOTOVO: Napoli je zakazao medicinske preglede za Matea Politana za ponedeljak! NaPolitano! Opširnije OVDE.

18.20 - Juventus ponovo radi na jačanju igračkog kadra za budućnost. Prema informacijama iz Švajcarske Stara dama je blizu da dogovori transfer talentovanog Sionovog veziste Enca Barenečee (19).

17.36 - Bolonja je poslala nigerijskog napadača Orđija Okvonkvoa na pozajmicu u Montreal Impakt do kraja 2020.

17.32 Matijas Pogba, jedan od braće najpoznatijeg Pola, izvesno će sporazumno raskinuti ugovor s Mančengom kako bi potpisao sa španskim trećeligašem Lorkom. Čekaju se samo završni detalji...

17.25 - ZVANIČNO: Gacijantep je doveo iskusnog vezistu Belensesa Andrea Souzu za 700.000 evra. Ugovor je na godinu i po dana.  

17.16 - Kad smo već kod Sportinga, sportski direktor Ugo Vijana pokušao je da vrati Pari Sen Žermenu Hesea posle loših izdanja u portugalskom prvenstvu, ali je francuski šampion odbio tu varijantu.

17.12 - Priča o transferu Bruna Fernandesa u Mančester junajted je utihnula, ali daleko od toga da je sve propalo. Jedan od problema je u tome što Sporting ima obavezu da plati 5.000.000 evra na ime provizije Brunovom agentu Migelu Pinju. Klub iz Lisabona želi da Junajted pokrije i taj trošak kroz obeštećenje ili direktnu uplatu agentu.

17.05 - Real Sosijedad je odredio cenu za Adnana Januzaja, koga žele Roma, Milan i Parma. To je 18.000.000 evra. Mančester junajtedu će ići 30 odsto od transfera, koliko god obeštećenje bilo.

16.55 - Prema informacijama londonskih medija, Vest Hem je zvanično ponudio 25.000.000 evra Slaviji iz Praga za 24-godišnjeg defanzivnim vezistom Tomašom Součekom. Češki internacionalac je među najboljima u Slaviji ove sezone i trenutno ima 12 golova i tri asistencije, uprkos tome što igra na zadnjem veznom!

16.41 - ZVANIČNO: Gonsalo Pasijensija produžio je ugovor s Ajntrahtom iz Frankfurta na još tri i po godine.

16.26 - Oglasio se Tomas Tuhel povodom spekulacija o trampi Kurzava – De Šiljo između Juventusa i PSŽ. On je apsolutno saglasan sa ovom idejom. Opširnije OVDE.

16.19 ZVANIČNO: PSV je doveo talentovanog štopera Koritibe Luisa Felipea (18). Ugovor je potpisan na tri godine, a obeštećemnnje iznosi 300.000 evra.

FOTO: PSV

16.15 - Nastavljaju se pregovori Milana i Benfike za mladog vezistu Florentina. Milan insistira na pozajmici od godinu i po dana uz opciju kupovine, dok Benfika traži ozbiljno obeštećenje čak i za tu pozajmicu. Florentino je ove sezone odigrao samo devet mečeva i nije u prvom planu kod Bruna Lažea. Otkupna klauzula mu je na 120.000.000 evra, a ugovor mu je do juna 2024.

- Aleksandar Gligorić se odjavljuje za danas, s vama će do kraja dana biti Nikola Stojković.

16.03 - Srpski štoper Strahinja Tanasijević je raskinuo ugovor o pozajmici u francuskom drugoligašu Parizu i vratio se u Kjevo sa kojima ima ugovor. 

15.55 - Totenhem ima alternative i ako ne uspe da angažuje Vilijana Žozea. Spursi su naciljali četiri mete u Bundesligi. Opširnije OVDE

15.43 - Juventus i Barselona su razmenili dvojicu mladih fudbalera. U Juventus je stigao napadač Alehandro Markes za 8.200.000 evra. Barselona je dobila ofanzivnog vezistu Mateusa Pereiru na pozajmicu do kraja sezone, uz obavezu otkupa na 8.000.000 evra.... 

15.32 - Kristijan Eriksen nije u timu Totenhema za današnji meč sa Sautemptonom što znači da je transfer u Inter ugovoren i da se Danac polako pakuje put Apenina... 

15.21 - Ruski šampionat Zenit je zainteresovan za francuskog vezistu Morgana Sansona iz Marselja. nema nikakvih detalja o početku pregovora ili visini eventualne ponude. 

15.13 - Rumunski golman Andrej Radu je ljut na Đenovu i ne želi više da ostane u klubu koji ga je letos pozajmio od Intera. On je razočaran što je Đenova dovela Matiju Perina i dala mu poziciju startnog golmana. Radu i njegov agent su počeli pregovore sa Nicom koja je zainetersovana da dovede Rumuna na pozajmicu od 18 meseci. 

15.04 - Sjajni skauting Atalante radi punom parom. Klub iz Bergama je ponudio 4.000.000 evra Sošou za 19-godišnjeg štopera Maksensa Lakrou. Nismo čuli za njega, ali čim ga je Atalanta namirisala, mora da vredi... 

14.55 - ZVANIČNO: Srpski vezista Saša Jovanović je napustio Deportivo iz La Korunje! Opširnije OVDE

14.48 - Mančester Junajted je u ozbiljnoj opasnosti da izgubi dvojicu talentovanih prvotimaca iz svoje škole kojima na kraju sezone ističu ugovori i odbili su sve ponude za produžetak. Vezista Tait Čong je već ušao u pregovore sa italijanskim klubovima, a Junajted je danas ponudio trostruko veći ugovor od aktuelnog mladom napadaču Anhelu Gomešu.  

14.39 - Novo lice u banjalučkom Borcu. Na pripreme u Tursku sa Banjalučanima je krenuo gambijski napadač Mamadu Jalov (23) koji je do sada igrao u trećoj ligi Rumunije i pokušaće da se kroz probu izbori za ugovor. 

14.35 - Tomas Tuhel je pre nekoliko minuta potvrdio da se Edinson Kavani u potpunosti oporavio od povrede, da je fit, ali da neće konkurisati za tim prpotiv Lila. Nije želeo da obrazlaže takvu odluku osim da je situacija oko Kavanija nejasna i da se takve stvari dešavaju tokom prelaznih rokova. 

14.27 - ZVANIČNO: Seltin štoper David Kostas je prešao u Almeriju na pozajmicu do kraja sezone. Možda i najveći favorit za plasman u Primeru je imao velikih problema sa štoperima u poslednje vreme, morao je i Raća Petrović da igra na toj poziciji, pa je Kostas dočekan kao veliko pojačanje.

14.20 - Andrea Pinamonti će verovatno napustiti Đenovu, a za napadača mlade reprezentacije Italije se najviše interesuju SPAL, Parma i Kaljari. 

14.11 - Mladi argentinski napadač Lukas Konig (18) je prešao iz Veleza u Đenovu. Došao je kao slobodan igrač pošto je odbio da potpiše novi ugovor sa Velezom. I nastavio je niz odbeglih talenata iz Veleza. Matijas Sule je na sličan način otišao u Juventus, a Benjamin Gare u Mančester Siti. 

14.09 - Ren je počeo pregovore sa Hadersfildom oko kupovine napadača Stiva Munijea. Njega je ranije želeo i Nim, ali je odustao kada je čuo Hadersfildovu cenu od 10.000.000 evra. Za Ren to nije previše, a stidljivo interesovanje pokazuje i Rems. 

14.02 - GOTOVO! Španski štoper Pablo Mari je sleteo na londonski aerodrom Hitrou i uskoro slede lekarski pregledi i realizacija transfera u Arsenal. O detaljima prelaska Flamenogovog komandanta odbrane u Arsenal ste mogli da čitate OVDE

13.58 - BLIZU! Srpski bezista Ljubomir Fejsa se nalazi nadomak odlaska iz Benfike u Alaves na pozajmicu do kraja sezone, dok za Andriju Živkovića još nema rešenja. Opširnije OVDE

13.50 - Još jedan španski klub bi mogao da krene u poteru za napadačem. Real Sosijedad se sprema za prodaju Vilijana Žozea u Totenhem, a kao zamena se pominju Marijano Dijas iz Real Madrida i Fernando Ljorente iz Napolija. Ovaj prvi je realnija varijanta... 

13.43 - ZVANIČNO: Glazgov Rendžersi su potvrdili sjajnu vest! Veteran Džermejn Defo (37) ostaje i sledeće sezone. On je trenutno fudbaler Rendžersa na pozajmici iz Bornmuta, ali je škotski velikan danas potvrdio da već ima potpisan predugovor sa iskusnim golgeterom za sledeće leto. Čim mu na kraju szeone istekne ugovor sa Bornmutom, aktivira se dodatna godina iz predugovora i Defo će biti vezan za Rendžerse do leta 2021. godine. 

13.35 - Viljareal je još jedan u nizu španskih klubova koji traže napadača. Žuta podmornica želi zamenu za Toko Ekambija koji je prešao u Lion, a ne meti su joj dvojica Alavesovih golgetera. Prvi je Lukas Perez koji košta 20.000.000 evra, a drugi je Hoselu čija je cena 10.000.000 evropskih novčanica. 

13.29 - BLIZU! Lids je na pragu velikog pojačanja! Francuski napadač Žan Kevin Ogusten je rešio da okonča pozajmicu iz Lajpciga u Monaku i da se preseli kod Marsela Bijelse. Opširnije OVDE

13.20 - Španski mediji javljaju da su posle Rome, i nemački velikani Bajern Minhen i Borusija Dortmund iskazali želju da dovedu Barsinog ofnazivca Karlesa Pereza kojeg je precrtao Kike Setjen

13.13 - BLIZU! Žonatan Kafu, jedan od najtežih i najskupllih promašaja u istoriji Crvene zvezde, trebalo bi u narednih 48 sati da napusti Bordo koji jedva čeka da ga se reši. Opširnije OVDE. 

13.05 - Vlada optimizam u Estudijantesu da će se u klub vratiti Markos Roho. Argentinski velikan pregovara sa Mančester Junajtedom o povratku svog nekadašnjeg deteta na šestomesečnu pozajmicu. Igrač je voljan da se vrati i da se odrekne dobrog dela plate. Čeka se zeleno svetlo Crvenih đavola. 

12.59 - BLIZU! Toliko pominjani brazilski vezista Bruno Gimaraes će ipak preći u Lion ove zime, javljaju francuski mediji. Brazilac ne želi da čeka Atletiko Madrid za sledeće leto i Špancima je uzalud što imaju pravo preče kupovine u slučaju iste ponude. Oni ne mogu ove zime da izjednače Lionovu ponudu od 25.000.000 evra i 20 odsto od narednog transfera, tako da će Gimaraes u narednim danima postati član Liona. Igrač je trenutno u Kolumbiji sa mladom selekcijom Brazila na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i posle njega će potpisati za Lion. 

12.50 - Afrički vezista Seko Fofana iz Udinezea se već nekoliko nedelja pominje kao želja Torina, ali problem za Bikove je što je za Fofanu odnedavno zainteresovan i Vest Hem koji može bolje da plati. 

12.43 - A kada je prelazni rok u pitanju, uvek je zanimljivo videti šta ima da kaže Mino Rajola, jedan od najmoćnijih agenata u svetu fudbala. Ne daje često izjave, ali kada daje, onda je to zanimljivo. Danas je pričao o Ibrahimoviću, Pogbi, Donarumi, Milanu... opširnije OVDE

12.35 - Leganes je nedavno inkasirao lepih 20.000.0000 evra za napadača Jusufa En Nesirija koji je prešao u Sevilju i sada traži pojačanje u napadu. Nekoliko imena je na radaru madridskog kluba: Gerero (Olimpijakos), Hese Rodrigez (Sporting, pozajmica iz PSŽ), Stuani (Đirona), Negredo (Al Nasr), Vajsman (Vofzberger) i Sobrino (Valensija)

12.28 - Iako je Barselona imala plan da ga ponudi Valensiji kao deo transfera za Rodriga, mladi senegalski defanzivac Musa Vage nejverovatnije karijeru nastavlja u Nici. On će se u Nicu preseliti na pozajmicu. Još se ne zna da li će pozajmica biti bez prava otkupa ili sa otkupom. Ako bude ovo drugo, Barsa će ubaciti povratnu klauzulu da ima pravo preče kupovine za povratak Vagea na Kamp Nou. 

12.20 - Neće biti ništa od povratka Aleksandra Prijovića u PAOK. Srpski napadač je bivšem klubu tražio da preuzme njegovu celu platu iz Al Itihada ako želi da ga vrati na pozajmicu. A ta plata bez bonusa iznosi 6.000.000 evra godišnje, što je preskupo i za mnogo bogatije klubove od grčkog šampiona. PAOK traži napadača na drugoj adresi... 

12.13 - Francuski mediji javljaju da će Stiven Nzonzi preći u Ren ili Vest Hem do kraja sezone. On je trenutno pozajmljen igrač Rome u Galatasaraju, ali su ga Turci precrtali iz prvog tima. Romi nije potreban i traži se klub koji će na sebe preuzeti njegovu veliku platu od 3.100.000 evra godišnje. 

12.05 - ZVANIČNO: Dani Olmo je novi igrač RB Lajpciga! Opširnije o transferu, OVDE

11.59 - ZVANIČNO: Otkriće sezone u Turskoj je dovelo drugo pojačanje! Senzacionalni lider turskog šampionata Sivas je potvrdio da je na godinu i po dana potpisao ugovor sa brazilskim vezistom Klaudemirom. On je došao iz Brage, a finansijski detalji nisu poznati. Pre Brage je igrao za Al Ahli, Briž, Kopenhagen, Vitese... Ima 31 godinu i igra na poziciji zadnjeg veznog. Pre njega je Sivas kao slobodonog igrača doveo levo krilo Jasina Oztekina iz Gectepea. 

11.52 - Pisali smo juče da Njukasl, Votford i Bornmut žele Danija Rouza iz Totenhema. Problem je što ga svi oni hoće na pozajmicu s pravom otkupa, a Spursi žele da se trajno reše Rouza. Ili da ga odmah prodaju ili da ga pozajme s obaveznim otkupom ugovora. 

11.47 - Parma želi još jedno zvučno pojačanje. Paralelno sa pregovorima oko Matrija, vodi i pregovore oko dovođenja Adnana Januzaja iz Real Sosijedada koji se prethodnih dana pominjao i kao moguće pojačanje Rome i Milana. 

11.40 - GOTOVO! Arsenalov novi štoper biće Flamengov komandant odbrane Pablo Mari! Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija je već krenuo put Engleske u društvu Arsenalovog direktora Eda, a transfer iznosi 9.000.000 evra. Opširnije o detaljima i Marijevoj zameni u Flamengu, OVDE.  

11.32 - Fiorentina je nedeljama radila na transferu brazilskog štopera Žuana Žezusa iz Rome, ali polako gubi strpljenje i mogla bi da odustane. Alternativa je Žezusov zemljak Igor iz SPAL-a. 

11.26 - BLIZU! Parma je blizu dovođenja veterana Alesandra Matrija koji nije u prvom planu u Breši. Potreban im je napadač posle povrede startnog centarfora Roberta Inglezea, a Matri će verovatno doći na pozajmicu. 

11.20 - Vest Hem je i definitivno odustao od Kšištofa Pjointeka i sve snage će do kraja prelaznog roka preusmeriti na kupovinu Serua Girasija iz Amijena. Žele ga na pozajmicu s pravom otkupa. 

11.15 - ZVANIČNO: Iskusni engleski golman Dejvid Stokdejl je prešao iz Birmingema u redove trećeligaša Vajkomba na pozajmicu do kraja sezone. 

11.10 - ZVANIČNO: Turski Kajzeri koji trenira Robert Prosinečki je doveo iskusnog rumunskog beka Kristijana Sapunarua (35) iz Denizlija. Nekadašnji igrač Porta je potpisao na godinu i po dana. 

11.07 - BLIZU! Izgleda da je Arsenal rešio potragu za štoperom! Uskoro opširnije... 

11.00 - Italijanski mediji javljaju da je Sampdorijin napadač Đanluka Kaprari na korak od pozajmice u Sasuolo. Želeli su ga još Fiorentina i Parma. 

10.55 - Tri kluba su zainteresovana za Torinovog ofanzivca Jaga Falkea. U pitanju su Sevilja, SPAL i Đenova. Videćemo gde će završiti... 

10.49 - Frka u Real Sosijedadu! Brazilski napadač Vilijan Žoze je odbio da trenira. On je nervozan što španski klub nije prihvatio ponudu Totenhema od 12.000.000 evra. Kopa nogama i rukama da se preseli u tabor Sparsa, ali Sosijedad ne odstupa ispod cene od 25.000.000 evra. Razlog je i taj što im ide samo 70 odsto od obeštećenja. 

10.42 - ODBIJENO! Francuski mediji javljaju da je Mančester Junajted poslao sjajnu ponudu Kavaniju, ali da je Urugvajac odbio jer želi samo u Ateletiko. Navodno su Crveni đavoli bili spremni da Kavaniju daju istu platu koju ima u Parizu (12.000.000 evra godišnje) plus sjajne bonuse, ali se on zahvalio na interesovanju. 

10.38 - Dris Mertens je podbio ponudu Napolija za produžetak ugovora koji mu ističe na kraju sezone. Ni Hose Kaljehon neće produžiti ugovor, ali tu ne postoji ni želja  sa Napolijeve strane. Tandem ofanzivaca odlazi na leto kao slobodni igrači... 

10.33 - Inter završava Eriksnea, blizu je i Olivije Žiru, ali to ne znači da je kraj trgovine u milanskom velikanu ove zime. Ako klub napusti Matijas Vesino, Inter će tražiti zamenu, a opet je najveća želja Arturo Vidal iz Barselone. Međutim, kao i ranije, to je teško odstvariva želja, pa će Nerazuri veće nade polagati u dovođenje Franka Kesija iz tabora gradskog rivala. 

10.30 - PARTIZAN: Vitas počinje da trenira sa Partizanom, od Rajkovića nema ništa, Docić će biti zamena ako ode Šćekić. Opširnije OVDE

10.26 - Arsenal je počeo pregovore sa Atletikom i Tomom Lemarom, ali u ovom trenutku Tobdžije nisu ni blizu transfera. Nemaju dogovor ni sa klubom, ni sa igračem. Teško će ovo da prođe u poslednjih sedam dana prelaznog roka... 

10.22 - E ovo je zanimljivo! Iskusni nigerijski napadač Odion Igalo se poslednjih sati sve glasnije pominje kao moguće pojačanje Mančester Junajteda. Crvenim đavolima je potrebno prelazno rešenje u napadu posle povrede Markusa Rašforda, a u prvi plan je iskočio Igalo koji ima još godinu dana ugovora sa kineskim Šangaj Šenhuom. Videćemo koliko ima istine u ovim glasinama... Ali, neće biti iznenađenje ako Junajted dovede nekog napadača sličnog kalibra. 

10.18 - Pisali smo malopre da je Barsa spremna da ponudi Karlesa Pereza Valensiji kao deo transfera za Rodriga, ali igrač je u ovom trenutku ipak bliži Romi. Vučica ga želi na pozajmicu s pravom otkupa za 20.000.000 evra. U ovom trenutku, Barsa nema bolju ponudu, a trener Setjen ne računa na mladog ofanzivca. 

10.14 - Detalji dele Kristijana Eriksena od prelaska u Inter. Transfer iznosi 20.000.000 evra sa bonusima, a dva kluba ugovaraju poslednje finese. Danac bi sutra mogao da doputuje u Milano i prisustvuje meču sa Kaljarijem, a u ponedeljak da obavi lekarske preglede i da potpiše ugovor kao najveće pojačanje Nerazura ove zime. 

10.09 - Barselona danas nastavlja sa Valensijom pregovore oko kupovine napadača Rodriga kao zamene za povređenog Suareza. Dva kluba se danas od 16.00 sastaju na Mestalji u meču Primere, a pre i posle meča će čelnici dva kluba probati da postignu dogovor. Valensija traži 60.000.000 za Brazilca sa španskim pasošem, Barsa ne može da izdvoji toliko. Spremna je da u transfer uključi malde igrače poput Muse Vagea i Karlesa Pereza, ali ne i Nelsona Semeda kojeg Valensija želi kao rešenje na desnom boku. 

10.05 - Atletiko će čekati Edinsona Kavanija do 31. januara i 23.59 časova. Dakle, do poslednjeg minuta. Tolika je želja Madriđana da dovedu Urugvajca sa kojim su se dogovorili. Ali, PSŽ i dalje ne popušta i ne želi da se rastane sa Matadorom koji će na leto biti slobodan igrač. 

10.02 - CRVENA ZVEZDA: Miloš Degenek se nalazi na izlaznim vratima Marakane, a Slobodan Rajković je sve bliže dolasku na njegovo mesto. Opširnije OVDE

10.00 - Pre nego što krenemo, pogledajte koji nas to veliki transferi očekuju u poslednjih sedam prelaznog roka. Opširnije OVDE

Dobro jutro poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i dobro došli u još jedan dnevni blog posvećen zimskom prelaznom roku. Ušsli smo u poslednjih sedam dana fudbalske pijace. S vama u prvoj smeni je Aleksandar Gligorić a pre nego što krenemo sa vestima, OVDE se podsetite jučerašnjih dešavanja sa fudbalske pijace. O najvažnijim vestima, možete da se informištete i klikom na poseban tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK".


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara