Tuhel dao zeleno svetlo za trampu Kurzava - De Šiljo

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.01.20. | 16:59

Samo se čekaju klubovi

Pari Sen Žermen i Juventus će u najkraćem mogućem roku razmeniti bekove čime će oba kluba biti zadovoljna. Put Torina krenuće Lejvan Kurzava, dok će u Pariz stići Matija de Šiljo. 

Takav rasplet najavio je Tomas Tuhel, pošto je sam priznao da je dao zeleno svetlo da se ova trampa završi što pre.
“Već sam dao dozvolu da Kurzava ode i da se završi trampa. Ali, ništa još nije dogovoreno između klubova. Situacija je i dalje otvorena, ali Kurzava svakako ne igra protiv Lila“, rekao je Tuhel.

Izabrane vesti

Dok je Tuhel potpuno otvoreno pričao o ovoj temi, Mauricio Sari je bio dosta zatvoren za priču.
“Ne znam ništa o ovome, to je na direktoru Paratićiju. On mi je rekao da je to samo misao i da ništa nije konačno“.

Podsetimo, Kurzavi ugovor s PSŽ ističe na kraju sezone i nije planirano da dobije produžetak. On je dosad insistirao da karijeru nastavi u Premijer ligi, zbog čega je glatko odbio Interov poziv, ali mu se u međuvremenu transfer u Arsenal izjalovio. Mikel Arteta je insistirao na dovođenju Francuza već u januaru za sumu između pet i sedam miliona evra, ali je Tuhel spustio rampu na ovaj transfer pošto trenutno nema adekvatnu prirodnu zamenu za povređeno Huana Bernata na levom boku.

Međutim, Juventus se javio i ponudio mogućnost da uzme De Šilja koji se trenutno oporavlja od povrede aduktora, ali je PSŽ spreman da ga sačeka, s obzirom da kao i Kurzava igra na oba defanzivna boka.

Problem u ovom trenutku je to što Juventus traži i novac uz Kurzavu kako bi predao ugovor svog igrača. Navodno, ne bi trebalo da bude nikakvih problema da se ovaj transfer završi.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara