NaPolitano

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.01.20. | 18:39

Izgleda da je sada sve završeno, medicinski pregledi zakazani za ponedeljak

Napoli je zakazao medicinske preglede za Matea Politana za ponedeljak! Dakle, sve je gotovo. Napolitanci su se dogovorili sa Interom. U pitanju je pozajmica teška 2.500.000 evra sa obaveznim otkupom za 19.000.000 evra. Inter je napravio važan zimski posao, Napoli dobio pojačanje kakvo mu je trebalo.

Kako javlja Skaj Sport Italija, danas su rešeni poslednji detalji dogovora, a Politano će neophodne preglede odraditi u ponedeljak kada bi trebalo da stavi paraf na ugovor sa Napolijem.

Izabrane vesti

On je već imao medicinske preglede sa Romom prošle sedmice, ali naravno, trampa sa Leonardom Spinacolom na kraju nije obavljena.

Napoli će platiti 2.500.000 evra za 18-mesečnu pozajmicu. U julu 2021. godine Napoli će morati da doplati 19.000.000 evra, a potencijalna su i 2.000.000 u vidu bonusa.

Politano se ne uklapa u formaciju Antonija Kontea 3-5-2, ali će biti važno pojačanje u ekipi Đenara Gatuza koja se sada prebacila na igru u formaciji 4-3-3.

Interesovanje za Politana pokazali su i Milan, Sevilja i Fjorentina, ali je na kraju želja Politana presudila i završio je u Napoliju.

U isto vreme, ovo ne znači samo da je Napoli dobio pojačanje, nego znači i da je Inter napravio mesta u svom timu i sada može da krene iz sve snage na Žirua. Konte je pre nekoliko meseci naredio dovođenje Olivijea Žirua kojem za šest meseci i ističe ugovor sa Čelsijem. 

S obzirom da su Mozes i Jang stigli, da je Eriksen na dobrom putu da dođe, sa Žiruom Inter bi potpuno kompletirao sve želje svog trenera za ovu zimu. Sada posle izvesnog odlaska Politana Inter može da napadne svom snagom Žirua.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara