Komentari na vest

Stouns u karantinu, štoperski tandem bez iskustva na velikim takmičenjima

V

Vlado Banja Luka

pre 3 meseca

Veliki pozdrav i podrska za reprezentaciju Srbije iz Republike Srpske! Prolazimo grupu sigurno, a za dalje cemo vidjeti... P.S. Englezi ce naravno imati sudije na svojoj strani koji ce nas pokusati isjeckati i unervoziti
S

Sotir

pre 3 meseca

Posle one tragedije 2006. godine (i svih prethodnih), mislio sam da ne mogu više naši da me prevare da mogu nešto da učine na velikim takmičenjima. I prevarili su me 2010. kada su posle poraza od Gane pobedili Nemačku na Mundijalu, ali su me vratili u realnost porazom od Australije. Posle toga, sve je očekvano. Fijasko za fijasko, bilo da su kvalifikacije ili mundijali. U prevodu nema više loženja, previše lošeg iskustva imam. Naravno, voleo bih da me razuvere, ali ova naša reprezentacija nije napravila jedan korak napred, već nekoliko koraka nazad u odnosu na prošli mundijal.
A

Auslenda

pre 3 meseca

Meguire nije pozvan (Kakav je takav je cak im je bio Kapiten neko vreme) Shawn Levi Bek povredjen znak pitanja je dal ce igrati protiv nas ja cisto sumnjam ako sad Stones (po meni naj bolji Stoper Engleske) zafali onda mozda cak imamo i neke sanse da ih iznenadimo. Konsa ima svega 4 nastupa za Englesku, Guehi svega 11, Dunk 5 a Gomes 15. Znaci iskustvo sto se tice Reprezetacije i nemaju neko..Ja njihovu slabu tacku vidim u odbrani. Cisto sumnjam da ce oni stici vise od Polufinala !
V

Vuksic

pre 3 meseca

A nasa ekipa puna iskustva sa velikih takmicenje
S

Statler

pre 3 meseca

Koga god da stavi u zadnju liniju nama je svejedno jer njihov vezni red će pojesti naš, nećemo ni doći u priliku da ih ugrozimo.
Z

ZV

pre 3 meseca

Odbrana im jeste tanka,ali...treba neko da doda loptu Mitru ili Vlahovicu a taj deo ce biti problematican. Plus, ni njih dvojica sve i da dobiju dovoljno lopti ne mogu da daju onoliko golova koliko nasa tuzna i nesnadjena odbrana moze da primi. Foden, Saka, Belingem, Palmer, Kejn.....a nama pozadi ko god da igra...recima Madjije: "Sudar moci i nemoci".
s

stingray

pre 3 meseca

Dobio koronu pa se plaše da ne zarazi ostatak ekipe. Čekaj da se završi neki rat pa kad se opet sete korona virusa svi ćemo u karantin...
M

Marko6789

pre 3 meseca

Ma sad su gotovi Englezi, na sroperima im ostali samo neki pocetnici koji vrede oko 30 mil iz Liverpula, Aston Vile i Kristal Palasa.
2

2010

pre 3 meseca

Joj da nam je sad ona ekipa Žigić, Pantela, Lane, Krasa, Deki, Vidić, Stojković... Sa neponovljivim mister Antićem na klupi, tukli bi engleze garant
P

Peki30

pre 3 meseca

Kakav stons, kakvi bakrači..brantvajt ako bude igrao biće problem. Stons stara kiksara
Z

ZV

pre 3 meseca

Obzirom da ga nije poveo moguce da ce da igra na Mikonosu u nekoj diskoteci.
P

Peki Baletan

pre 3 meseca

@Peki Predji na balet jer fudbal nije za tebe.
g

gargamel89

pre 3 meseca

Necemo mi videti njihove stopere pored Rajsa,Belingema i Sake.
M

Marinjo1

pre 3 meseca

Dogovorili smo se da je bolje sto nema euforije ali da ljudi komentarisu da smo cirkus, ne ide, ne prilici. Srpski je nadati se
h

hahaha32

pre 3 meseca

Iskrivice nas anglicizmi hdhehehehhehe
k

kojotski

pre 3 meseca

Engezi nam se nameštaju samo tako, e sad ako nismo pametni...
p

plavacc

pre 3 meseca

a nismo...
N

Napad Srbije

pre 3 meseca

Napad Srbije če ih uništiti.
B

Boroludi

pre 3 meseca

Hahahaha
L

Lineker

pre 3 meseca

Kako mi tražimo i tračak nade nekom bodu sa ovakvim informacijama. A realnost je da bi nas ovi nakantali i sa postavom iz championshipa.