Komentari na vest

Stojkovićeva poruka iz Beča: Niko ne ide u Nemačku zbog turizma

b

bingosale76@gmail.com

pre 4 meseca

Mislim da je narod figao ruke od naseg fudbala,pogotovo reprezentativnog. Uvek sve ispocetka i uvek neka paljenja,a na kraju bude veliko razocarenje. Volim ja Piksija,bio mi je idol,volim ja i nase igrace,sve,ali braco realno,nema od nas nista. Dobro je sto smo tamo i nekako drugacije je kadantvoja zemlja igra,to iscekivanje itd,ali vracamo se brzo kuci i onda mozete na odmore,letovanja...zelim vam svu srecu,ali nesto vama ne dostaje...zivi bili
V

Vlada79

pre 4 meseca

...osim nas!
D

Dzi

pre 4 meseca

Tako je,ma vise je to jedna exkurzija...po sobama alkohol, i juris neku snajku...a mi ludaci, nase odeljenje, razredni voli i on da popije, mislim meni drago momci uglavnom nisu završili srednju..nek malo osete atmosferu...
S

SUŠTINA

pre 4 meseca

Vidić za predsednika FSS, Paunović za selektora.
G

Gost rajder

pre 4 meseca

Sustina sustine je da se sve pita jedan covek, i na autobuskoj u klozetu i oko stadiona i gde je Pera lozac i gde je Marica, tako da mozemo samo da mastamo ko da nam bude selektor i direktor i td.
U

U metu

pre 4 meseca

Vidici i Paunovic!Za to je 99,9%ljubitelja fudbala!Ali 0,1%ljubitelja svega i svacega,osim fudbala,odlucuje!
7

7877788

pre 4 meseca

Ti si tal već uzeo, tako da ti nije bitno, odglumećeš selektora u još jednom brodolomu reprezentacije, a onda ćeš hteti da odeš, pa ti kao neće dati, scenario ste spremili, uloge podelili, a mi ćemo da vam verujemo kao da se kopčamo na leđima...
k

konj

pre 4 meseca

tako je mister, neki idemo da da sljakamo😆😆 a sto se tice ovih tvojih momaka iskreno se nadam da ne zavrse poslednji u grupi
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

"Niko u Nemačku ne ide zbog turizma" ... Čitamo komentare na Mozzartu? Ok, još samo jedan detalj! Ugovor! Ne moraju sve klauzule, samo ukupna vrednost! Ako se znaju plate svih selektora koji idu na EU, red je da se zna i plata selektora Srbije!
1

1912

pre 4 meseca

Sutra možda može da pusti Gaćinovića i Birmančevića po bokovima, da uigrava štopersku trojku koja će mu igrati na turniru. Rezultati su u suštini nebitni na prijateljskim utakmicama ali psihološki ne bi valjalo da bez ijedne pobede odemo u Nemačku.
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

Oni i psiha su dva sveta…malodusni, neborbeni, narcisoidni…nema od njih na ep nista!A i ovaj Piksi na konferencijama glumi smekera, a na klupi mislis slog ce da ga strefi kao protiv Kameruna…zamlacuju narod,brze ce otud nego odavde.
N

NekoIzMase11

pre 4 meseca

Sutra cemo da izgubimo, a onda ce selektor da izjavi da ce to dobro izgledati do prvog meca na prvenstvu. Pred mec ce da se lozi, da oni nas treba da se paze. Onda kad nas Englezi napune, tad ce izjaviti da smo znali da su odlucujuce utakmice sa Danskom i Slovenijom. Nakon tih meceva i ispadanja, reci ce da nismo imali srece i da smo imali dosta problema o kojima ne bi bas da prica.
B

Bgd 011

pre 4 meseca

Haha al si ubo komentar, svaka cast! Sve poznato deluje. Nadam se da gresimo ali .. prethidne situacije govore drugacije. Srecno im svakako, voleo bih da pobede.
1

12354

pre 4 meseca

Jel ide i Grand parada sa njima ?
n

nema vise

pre 4 meseca

ne lete i te fore?
Z

Zvezda Iranda

pre 4 meseca

Koju li garnituru "estradnih zvezda" vodi tamo?
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Veljko Birmancevic covek odluke protiv Austrije.
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Niste išli ni u Katar turistički...NOOOOT 😄
L

Laker

pre 4 meseca

Vanja Pavlovic Veljkovic Milenkovic Birmancevic Ilic Samardzic Zivkovic Tadic Sergej Vlahovic. Tim sacinjen od igraca u najboljim formama.
S

Smešnoč

pre 4 meseca

Za tebe ne postoji pozicija zadnjeg veznog. Sve sama krila i ofanzivni vezni.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Koja je kvota da Srdjan Mijailović daje dva gola protiv Engleske?
G

Gott

pre 4 meseca

Niti imamo brze igrače niti neku jasnu taktiku,niti znamo presing igrati niti odbranu.Tri igrača imamo koji igraju solidno ovo ostalo sve izgubljeno u vremenu i prostoru.Tako smo izgledali u Kataru i posle njega. I šta sad čovek da očekuje?Ako mogu da odigraju uvek kao protiv Portugala,OK. Samo mi se ne predstavljanje vise kao protiv Kameruna Švice,Bugara izd.To je bilo dno dna

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Ma, vazi!
v

vroom

pre 4 meseca

Nakon 4.5 sata traljavo i osljarski odradjenog posla, gazda Hans ce nam uz jedno ljubazno raus pokazati put kuci....
M

MilosBg

pre 4 meseca

Ne idu kao turisti, Idu da otaljaju 3 utakmice a onda pravac maldivi, tajland, majami, samo ce nekoliko mucenika da se vrati u Beograd. A ja jedva cekam konferenciju nakon Ep kad bude dosao ko pop.san, onda sledi otkaz, milionska uplata za dusevnu bol i prvi let za Japan.
n

ne ide

pre 4 meseca

sve tacno osim da ide u Japan. Nema on tamo sta da trazi.
V

Vesela druzina

pre 4 meseca

Da,ide zbog privremenog rada...tri utakmice po 90 minuta.
M

MegaBot

pre 4 meseca

Od kada je Piksi postao selektor turizam je u procvatu
S

Stranac1

pre 4 meseca

Bato ovaj cita komemtari svega mi
k

ko ce nam dati gol megvajergol

pre 4 meseca

niko osim nas
M

MegaBot

pre 4 meseca

U Kataru se ide turistički, u Nemačkoj povedite samo porodice i prijatelje tamo ima dosta naših estradnih umetnika
S

Solo pozitiva

pre 4 meseca

Tako je selektore. Kakav turizam, idu da se tuku međusobno i jedni drugima žene da... Tek kad bude sigurno da su ispali nakon prvog poluvremena druge utakmice, puleni idu u šoping
M

Mihalj8

pre 4 meseca

Austrijanci su Turke u prijateljskoj razvalili 6 : 1 -- završićemo na p*no stranicama...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 meseca

Skroz razumna odluka da se odmore igrači koji su igrali do skoro. Definitivno nema potrebe rizikovati i zapinjati sutra jer uskoro sledi ono pravo. Od Mitra znamo šta da očekujemo i šta može da isporuči. Nema tu nekih velikih taktičkih nepoznanica kada je on u pitanju. U prijateljskim utakmicama bi trebalo probati igrače koji nisu predviđeni da budu starteri na prvenstvu. Niko od vas ne očekuje da osvojite prvenstvo. Znamo ko smo, šta smo i koji su nam realni dometi. Narod samo traži od vas da nas dostojno predstavite, date sve od sebe.
o

oaaaaaa

pre 4 meseca

Imas na sofascoru verovatnu postavu. Mitar i Vlahovic od pocetka i iza Sergej. Gudelj na stoperu. Tadic na klupi. Koliko je pametno skoro sve najbolje sada trositi ne znam ali ajde da vidimo.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Ljudi opustite se ja garantujem za gospodina Dragana Stojkovića Piksija.😉😉😉
G

Grobar32

pre 4 meseca

Daj nas ne sramoti sa ovakvim izjavama, svi znamo da idemo tamo kao turisti.
L

Laker

pre 4 meseca

Uvek mora da kenja nesto... Nikad nece biti normalan i samo lepo odgovoriti kako je tako je..