Komentari na vest

Stanković puca od optimizma: Za dva pedlja smo veći od Makabija, mesto nam je u Ligi šampiona

Д

Домаћин

pre oko 2 godine

Ајхахаххахахаххахахаххахах којим си то педљем мерио мистеру?Хахаххахахаххахахахахахаххаха!!!
@

@ssss

pre oko 2 godine

Zapamtite ove komentare pa ih se setite ako Zvezda ispadne.Od najperspektivnijeg trenera će biti najgori trener.Isto važi i za fudbalere.Pogan smo mi narod!
9

95

pre oko 2 godine

Najperspektivniji trener u Evropi! Sever je uz tebe!

Pavle_ovde

pre oko 2 godine

Sta prica ovaj ludak od trenera?
S

Samo kazemm

pre oko 2 godine

Smesan trener smesan tim, stankendza odlazi
1

11211

pre oko 2 godine

Deki imaš podršku sa Severa! I LE je uspeh! Vole te Delije!
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Moj Deki ako sutra izgubis, ima da te magija smeni, pa se ti smej do mile volje ,znas i sam sta te ceka.... Nego pobeda, pa da se zaboravi onaj haos od vođenja ekipe u dr.poluvremenu tamo. Trener moze itekako da utice na tok meca svojim odlukama...
S

Steva Karadžić

pre oko 2 godine

Ako se uđe u LŠ, kolegi mister Stankela Dekiju mogu samo da poručim moje reči - Nemojte da padate, hoće ligošampionska 100ka da nas nabije 30 razlike. Pamet u glavu momci, nekada ne želite da vam se sve želje ispune u životu.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Nepotrebno stavljanje Dragovica protiv Pjunika je dovelo do zutoh kartona i da bude rezervisan protiv Makabija, jer se cuvao zutog kartona. Sada moze normalno da igra, jer je nebitno ako dobije zuti.. Protiv Pjunika su mogli da igraju stopere Erakovic i Milunovic, Gobeljic na desnog beka ili cak i Stankovic i nista ne bi falilo. Pricalo se da desni bek nije problem, tu je Gobeljic, a onda svaku utakmica se pokriva Erakovicem na tom mestu.
t

trda

pre oko 2 godine

Dragović ne izlazi na igrača ni u ping-pong ligi. Nije to zbog kartona nego je spor a to se izrazito videlo protiv Makabija. U prvenstvu vuče igrača sa obe ruke i unosi se sudiji u lice. Svaki evropski sudija bi mu dao žuti.
I

Ivanič je bio problem

pre oko 2 godine

Sve je dobro ono što treba jeste da dobro zatvorimo prilaz i prvi postignemo taj gol to je važno jer nedaj bože da primimo nesretan gol moramo da damo 3.kako bi prošli tako da je pomeni izuzetno važno da počnemo dobro i sa sigurnom odbranom kao i boljom sredinom Ivaniča nije bilo u Haifi izgubio je sve lopte nije dobio ni jedan duel slab je bio i uglavnom su nas probijali preko ivaniča on treba podršku katai levo jer je katai fizički jači.
U

Uciteljsko naselje

pre oko 2 godine

Utakmicu (90 minuta) dobijamo...ako ode u produzetke...uh, bice cupavo jer onda ce veci pritisak opet biti na nama. Nesto slicno kao drugo poluvreme u Haifi. Dace Bog da zavrsimo posao na vreme. Forza Stella Rossa!!!
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Svi vjerujemo da sutra je nas dan. Idemo na Maru da podrzimo nasu Zvezdu. Sanogo Stankovic....dobri losi nikakvi za mene nije bitno. Ja samo navijam za Zvezdu od malih nogu.
H

Hanterkanter

pre oko 2 godine

I ako ne uspemo u LŠ Deki ima uvek podršku Cigana. Ti si jedan od nas!!
T

Trpke

pre oko 2 godine

Netacno,Ako ne prodje opet,nek se pakuje polako
H

Hanterkanter

pre oko 2 godine

Deki uvek ima podršku severa i pravih Cigana. Botovi sa Mocarta su najnebitniji likovi u navijačkom svetu
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ocekujem da sutra dragovic preuzme onog crnju i da ga stavi u dzep kao rikarda...kapiram da je odlepio jer je morao da se cuva za revans i da je zbog losih komentara naostren max...ovo ce biti njegova utakmica u odbrani!!!
C

Cupi

pre oko 2 godine

Crveni pravi sutra. Nezna da igra sa brzim igračima.
A

AP11

pre oko 2 godine

Svesno se Zvezda cuvala kartona, da bi u ovoj utakmici kod kuce uz pomoc navijaca mogla da dobije na agresivnoscu i borbenoscu...verujem da ce ih igraci "pojesti" u nicijim loptama i duelima.
D

Dragojlo

pre oko 2 godine

Uopste ne vidim argumente za toliki optimizam! Makabi vrlo potkovana ekipa,Zvezdino drugo poluvreme u Haifi uzasno!

Stoska92

pre oko 2 godine

Stankovicu ne s..i, nego pobedi. Da ne budu promasaju kao u proslom mecu sa izmenama, razmisli sve prvo dobro pa tad podvlaci crtu sta kako i gde, pamet u glavu majstore, da nam ne bude ovo treca u nizu, omonija,serif, haifa druze 🔴⚪️🔴
ф

фрапантни

pre oko 2 godine

Шта ће бити ,ако Сеного буде играо сутра од прве мин ,а опет извучемо неповољан резултат?Идеално би било сутра у првих 15 мин повестии онда се као затворити и на око играти безидејно и онда покушати у задњих 15 мин дат и и тај други гол.Не смије се Макабију дозвољавати слободан простор на нашој половици терена.Момци требају играти чврсто по цијен жутог картона ,а не бјежати од дуела
L

Luja

pre oko 2 godine

Za Sanoga je kasno. Čovek je potpuno skrajnut ove sezone. Zato je i van forme. Ulaziš u plejof LŠ bez zadnjeg veznog. O bekovima da i ne govorim. Ovaj trener je veliki nemač pojma i zamlata.
B

Blaaa

pre oko 2 godine

Sta prica ovaj?Bravo misterrr...
d

djapetooo

pre oko 2 godine

Ruzan naslov i ako je to izjavio primitivno je. Stankela je bio dobar igrač ali je loš trener. Igru slabo cita i zato ispada od slabijih ili pribliznih timova. U Izraelu nije procitao protivnika, koji ima tempo i brz u tranziciji, igrao bez zadnjeg veznog, duvalo na sve strane i primio 3 komada. O izvrsenim izmenama da ne pricam. Nadam se da ce me demantovati sutra, mada teško.
7

7777

pre oko 2 godine

pogledaj celu konferenciju, ovo je izvučeno iz konteksta
G

Gost123

pre oko 2 godine

Iskreno verujem da ce makabi pojesti marakana,ovako po kvalitetu ste na slicnom nivou,ovo govorim kao navijac partizana,sve najbolje cigani
N

NoslijaB.

pre oko 2 godine

Veći jesmo, ali da li si ti veći od njihovog trenera, kao igrač da, milion godina si ispred..Ajde ostavi sujetu po strani, pa dokaži I da si veći trener. Veći smo, doduše, I od Kremonezea, al oni uzeše Desersa...
D

Dejani

pre oko 2 godine

Vjerujem da će prvih 20 minuta da im se odsijeku noge od treme i utisaka. Prvo ideš kroz jezivi tunel, kako se približavao izlazu sve se više trese i sve je glasnije. Onda te lagano zaljepljuje svjetlo prema kojim ideš,, buka… Dodjes do izlaza, a sve se trese. Izadjes, sve crveno bijelo. 50 000 ljudi pjevaju kao jedan. Počne utakmica, a ono buka gdje god da se nalazis, ne možeš pobjeci, moraš ostati. Vjerujem da će to dovesti do pada koncentracije. Zavisi koliko će ih držati.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Prošla su ta vremena možda kad bi približili tribine terenu ovako nema ništa više od toga.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Jesu tribine možda daleko, ali nece samo sjever da pjeva.
G

Gostioničarr

pre oko 2 godine

Klecale im noge sinoć, inače bi vam dali još par komada. E moj ti, ako je jedini argument tunel, onda stvarno vetar u tvojoj glavi.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Jedna LŠ je obezbeđena sutra se borimo za drugu! Atmosfera u gradu raste iz sata u sat, kolone vozila iz svh krajeva gde žive Srbi idu ka Marakani! Svi jedva čekaju da vide koreografiju i čuju huk sa tribina. To je dan kada se dopunjuje bogata istorija Crvene Zvezde. Spreman sam i za radost i za tugu a Zvezdu ću voleti isto koliko je volim dugi niz godina. Ispunio mi se san svakog navijača na svetu!!! Gledao sam u Bariju moju Crrvenu Zvezdu kako visoko podiže pehar prvaka Evrope!!!
D

Dejani

pre oko 2 godine

Ja se nisam rodio kada je bila titula u Bariju, ali zato i sada uživam poslednjih par godina. Čak mi ne bi smetalo da budemo u EL. Znam da ćemo onda biti prvi u grupi i vjerujem da ćemo doći minimum do četvrtfinala, ako Bog da i do finala.
B

BasnaCreator

pre oko 2 godine

Hahahahaha
L

Likoblik

pre oko 2 godine

Kocka se Deki sa ovim izjavama ali to je sasvim ok,nista nije rekao sto nije istina.Mozda je i bolje ovako nego neke diplomatske izjave i unaprijed trazenje alibija za eventualno ispadanje.Svjestan je i on da u ovakvim mecevima paihicka stabilnost presudna,on je bio takav kao igrac a nadam se da tu osobinu zna prenijeti na igrace kao trener.Vjerujem u prolaz,nije bitan nacin,krv i znoj na terenu i nasa grla na tribinama pa sta bude!!
B

Boogy

pre oko 2 godine

Bojim se da nas Makabi ne nalupa kao Olimijakos. Mnogo su jaki u kontrama. Za 5 sekundi odigraju kontru.
K

Koan

pre oko 2 godine

Olimoijakos uopšte nije merilo .Igrali su pre 3-4 sedmice a prvenstvo u Grčkoj je počelo juče.Olimpijakos je svaku utakmicu ,pa i juče ,odigrao katastrofa.Više mi govori kako je Apolon odigrao ,kod kuće ,sa Makabijem.
@

@Kaon

pre oko 2 godine

I kako je Apolon odigrao sa Makabijem? makabiju ponisteno 5 golova..
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Moglo je 20 da im se poništi jer nisu bili regularni.
D

DrimTim91

pre oko 2 godine

Ovo nece biti 3. nego 4. ucesce Zvezde u grupnoj fazi najelitnijeg klupskog takmicenja. Ignorise se cinjenica da je Zvezda prvi nas tim ikada koji je igrao grupnu fazu nekog Uefinog takmicenja i to grupnu fazu kupa sampiona 91/92. Ta grupna faza je bila probna sezona za LŠ jer je u sezoni 92/93 igrano po apsolutno identicnim sistemu kao 91/92, promenjeno je samo ime.
D

Daki...

pre oko 2 godine

dobro be brate malo li je sto vam priznase titulu iz '35 godine, daj malo oladite, jeste vi ste sve naj,pa vama ni real ne moze da parira po velicini i ko je sta prvi uradio...mislim,preteraste ga
č

činjenice

pre oko 2 godine

@Daki... Pa dobro čoveče, zašto ti smeta kad neko iznese tačne podatke. Činjenica je da je Zvezda igrala po grupama godinu dana posle Barija, činjenica je da smo bili na jednu pobedu od drugog finala. Da smo dobili Sampdoriju u Sofiji, igrali bi drugo uzastopno finale, protiv Barselone.
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti.
p

prejadno

pre oko 2 godine

Izjava je izvučena iz konteksta, Izraelci su postavili pitanje da kao zvezda koji je već klub od Makabija i da bi bilo katastrofa da ne igraju LS , Da igraju na kartu pritiska, otud i ovakav odgovor, uopšte nije bilo u smislu omalovazavanja drugog tima , i ako naši. mediji to pokušavaju da predstave na drugi način da bi motivisali Makabi.
P

Pivo5

pre oko 2 godine

Prvo skoci pa reci hop
P

Prolaznik1

pre oko 2 godine

Ok, mora optimizam da bi se napunio stadion, ali pošto smo već takav gigant, hoće li Lister podneti ostavku ako i ove godine ispadne od nekoga za koga je džin?
K

Koan

pre oko 2 godine

Prvo ,ti ne pripadaš nama ,ti si onaj kome je Pantić idol.Drugo,zašto bi podnosio ostavku kad pravi fantastične rezultate i gledamo nikad lepši fudbal.
P

Prolaznik1

pre oko 2 godine

@Koan Miloje je sa deset puta manje love napravio više, a uspeha što se tiče reći ću samo Omonia, Šerif i Makabi sutra verovatno. Zašto ostavka, pa red je da ako redovno ispadaš od "pacera", snosiš i odgovornost.
B

Bracafaca

pre oko 2 godine

Miloje sa aekom ispao od zrinskog, i sta sad.
K

Koan

pre oko 2 godine

I Anćeloti je dao ostavku zbog Šerifa ? Niko od ovih timova nije pacer ,što govori da se baš malo razumeš u fudbal.Ononija je te godina izbacila Legiju koja je bila u vrhu ,za Šerif da ne pričam ,a ni Makabi nije nikakav pacer..
@

@je... ti nik

pre oko 2 godine

je... ti mater .!.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Otvorice ih Gobeljic golom sa preko cetrdeset metara.
S

Stoko jedna

pre oko 2 godine

kakve jadne komentare moderacija pusta... bednici jedni dozvoljavate vredjanje Stankovica...
U

Utnapištim

pre oko 2 godine

Svaka čast Dekiju i hvala na svemu. Samo iskren da budem,nisu mi jasne ovakve izjave. Zar na tome treba da se insistira,pa i vrapci znaju ko je Zvezda ..mislim da je ova izjava samo duvanje u ledja protivniku. Svakako su naši u Beogradu ,bezobzira na ove izjave koje ne priliče veličini naše jedine !
G

Gost7777

pre oko 2 godine

Zato što je izvuceno iz konteksta Izraelci su rekli da Zvezda veći klub i da bi bilo katastrofa da ako ne prodje , a zato je Stankovic ovo rekao, nije bilo uopste u smislu da neko omalovazava drugi klub, mislim to su i hteli novinari da izvuku sto provokativniju izjavu iz konteksta ... jer se narod lepi samo za naslove
d

da znas

pre oko 2 godine

Zato što je izvuceno iz konteksta Izraelci su rekli da Zvezda veći klub i da bi bilo katastrofa da ako ne prodje , a zato je Stankovic ovo rekao, nije bilo uopste u smislu da neko omalovazava drugi klub, mislim to su i hteli novinari da izvuku sto provokativniju izjavu iz konteksta ... jer se narod lepi samo za naslove
P

Pravi jole

pre oko 2 godine

Dok god kornjaca ben i srnic imaju prednoat u odnosu na ohija i sanoga.. Nemas ti sta da trazis kao trener
J

Je... ti nik

pre oko 2 godine

Dobicete po crvenom dupetuuuu...
T

Teleca glava

pre oko 2 godine

hrabri se,a u stvari plasi se....
F

Familija

pre oko 2 godine

Sutra jako i snažno lavovi u meso u protivnika dobro smo se oznojili da bi utakmicu koja vodi u ligu šampiona igrali u našoj kući na MARAKANI ovo je put koji nas vodi u ligu šampiona zato sutra lavovi hrabro i snažno stadion je rasprodat za jedan dan jer svi putevi sutra vode na Marakanu to je evropski kultni stadion istorija kultura tradicija iz koje isijava vera i volja tu protivnika meljemo i šaljemo jasnu sliku i sebi i svetu MARAKANA ROĐACI
J

Je... ti nik

pre oko 2 godine

Drzavna miljenica svakog rezima...
G

Gostinjo

pre oko 2 godine

LŠ donosi veliki keš, ali ko je pogledao šešire u LŠ, može da se reći da je drugi šešir jači od prvog. Uzeti koficijente bi bilo mnogo, mnogo teško. Zvezda ako udje je u zadnjem šeširu. Ako ispadnemo u LE, idemo u prvi šešor, niko ni ti negarantuje pobede ali imaš veće šanse da sebi podigneš koficient, i tako iduće godine budeš trećinšešir LŠ. Jeste za to da igramo LŠ ove godine ili LE?
M

Misasbc

pre oko 2 godine

Ne treba nama koeficijent ; ovo je prilika da se obezbedi ozbiljna lova za sledecu godinu vezano sa titulom koja se ocekuje i pozicija u grupi ls na pocetku transfer marketa znaci vise nego bodovi
G

Gospon

pre oko 2 godine

Koliko para ima, umesto da sredi te usi, on "sredjuje" nos.... tuga Postovao sam ga dok je igrao, a sad je totalno na dnu u ocima svakog ko voli sport.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ko si bre ti da pricas u ime svih koji vole sport????????????
K

Koan

pre oko 2 godine

Kod tebe bi trebalo da se sređuje nešto drugo ...ne vidi se ali se primećuje.
G

Gostghhg

pre oko 2 godine

Šta radi dobra kokaniđa!
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Ne znam sto ovdje uplices Ilieva, kad je tekst o Zvezdi i Dekiju.
I

Iron man

pre oko 2 godine

Ne svidja mi se to kao veci smo, oni su nista. Sta su trebali onda neki da kazu o nama kad su nam davali po 5,6 golova, da smo nizerzredna ekipa. Deki nemoj taj stil molim te, ako kiksnemo ne opra te ni Dunav ni Sava.
@

@Milojko Arsenic

pre oko 2 godine

Kaze navijac kluba koji za sebe govore da su institucija , avangarda, gromada od kluba, odabrani soj ,stadion im je Hram fudbala....a za klub nije culo ni 0.1% ljudi u Svetu. Bolje ti je cuti
@

@Milojko Arsenic

pre oko 2 godine

Kaze navijac kluba koji za sebe govore da su institucija , avangarda, gromada od kluba, odabrani soj ,stadion im je Hram fudbala....a za klub nije culo ni 0.1% ljudi u Svetu. Bolje ti je cuti
N

Navijac zvezde...

pre oko 2 godine

Pitanje za one "zvezdas sam ali srecno partizanu protiv aeka/Hamruna, da li se osećate i malo glupo kada vidite ovoliko navijaca Makabija? Na zvezdinim vestima Ili vi i necete videti ovaj komentar jer vas zvezda ne zanima
U

Utnapištim

pre oko 2 godine

Ne lupaj
I

Idemo dalje

pre oko 2 godine

Nadam se da ce Makabi odigrati jednako ofanzivno kao u prvoj utammici,kao sto se predstavljaju,jer mi smo se namjerili na njoh sa najjacim snagama a i sutra cemo pa sta bude al ppnavljam nadam se da ce i pni muski izaci pa sta bude,znam sve u pitanju je plasman u LS al treba se muski pokazat ako se vec tako predstavljas
N

Nexu

pre oko 2 godine

Makabi ce sigurno izaci visoko i napasti od prvog minuta. Oni ne znaju i ne mogu drugacije jer im je odbrana najslabiji deo tima a golman prilicno supalj. Probace da nam poremete organizaciju igre i uzmu loptu vec u prvoj trecini. Njihova najbolja odbrana je presing i napad. E sad, kako to budemo resavali takav ce biti i ishod. Stankovic je najslabija karika ovog tima ali se nadam da ima dovoljno kapaciteta da vidi ono sto svi vidimo a to je da se ozbilnje utakmice ne mogu igrati bez klasicnog zadnjeg veznog.
j

ja psv !

pre oko 2 godine

ne trci pred rudu neznalico
C

Cccc

pre oko 2 godine

O kakvim to strašnim navijačima mi pričamo celo vreme. Od svih tih 55 hiljada njih desetak hiljada navija i urla sat pre početka utakmice i kad je najvažnije nema ih nigde. Nismo mi ni do kolena npr Rendzersovim,Dortmundovim,ili turskim navijačima,i još ako ne krene kako je planirano sve se pretviri u pozorište.

07.08.16

pre oko 2 godine

3:0
G

Gost123

pre oko 2 godine

Tako je bre!!!
M

Milan85Comi

pre oko 2 godine

Pavkov od pocetka i to je dobitna kombinacija!aVoli on ovakve utakmice!
З

ЗИРОФ

pre oko 2 godine

дОВЕО БИ ОДМАХ СУТРА БИЛО ДА СЕ ПЛАСИРАМО У ЛШ ИЛИ ЛЕ ПОРЕД АДА И КАСТАЊЕДУ ,ШТА НАМ ЈЕ ПРОБЛЕМА СТВАРАО У ДВОМЕЧУ,ДА ЧУДИ ШТО ЈЕ ОТИШАО У НЕАТРАКТИВНУ ЛИГУ.КАСТАЊЕДАА
@

@zirof

pre oko 2 godine

Niko od one sjajne generacije Šerifa nije napravio značajniji transfer...
t

talija

pre oko 2 godine

Glupo bi bilo da tim u koji je država Srbija u poslednja dva meseca uložila više nego u zdravstvo ove zemlje,ispadne od Makabija.
G

Gost442

pre oko 2 godine

Tako je.👍
J

Jel taj?

pre oko 2 godine

jel pricas o kk partizan?
N

Nista novo...

pre oko 2 godine

Mora da su pare od UEFE ustvari drzave srbije, u grobarskom mozgu je to sasvim realno... Sutra cemo da prodamo Erakovica za 10 miliona a vi cete da kazete kojeg je to zvezda prodala igraca itd sve u krig...
G

Gosthjk

pre oko 2 godine

Gledaj sa vedrije strane, taj tim u koji je drzava ulozila vise nego u zdravstvo ove zemlje nema sanse da ispadne. Nakon sto mu je drzava kupila Evroligu, izmedju svega ostalog, nema odatle ispadanja, sta god da urade u utakmicama sa Makabijem. Jedino iz prve srpske (treca liga) moze da ispadne u drugu srpsku (cetvrta liga), ali sa tolikim budzetom sumnjam da ce se to desiti.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Jedina tacna rec u tvom komentaru je 'glup'...
G

GostBM

pre oko 2 godine

Ima vremena, biće 5 meseci do 18. novembra...tek tada vam Makabi dolazi u Arenu.
M

Milojko Arsenic

pre oko 2 godine

Jedini klub na svetu koji za sebe misli da je veliki a u svetu 2% ljudi nije čulo za njih. Zbog ovakvih izjava kakve daju njihovi treneri, čelnici, igrači pokazuju po ko zna koji put kakva kultura vlada u tom klubu.. Jednostavno prljav klub sa ljudima punih dosije-a
K

Koan

pre oko 2 godine

Ahaha,2% je ipak više od 0% koliko ljudi zna za vas.Ako i nisu čuli za nas imaju priliku da pročitaju naše ime na amfori pred svako finale LŠ.Tamo nam je ime ugravirano za vek i vekove.
k

kult

pre oko 2 godine

Kad već pominješ kulturu, piše se "dosijea", a ne "dosije-a"
G

Gost55

pre oko 2 godine

Управу си. Не могу да верујем да навијачи тог клуба мисле да га дражава краде и да је лига намештена, а они не могу да победе Нови Пазар или Напредак. Уз то што себе сатрају највећим клубом у Србији. Како кажеш, за тај клуб није чуло 2% света.
Ј

Јесте

pre oko 2 godine

ушати пехар каже другачије.
G

Gostgost

pre oko 2 godine

A zamisli tek koliko je "veliki" tim komsija takvog tima kog si ti opisao, a koji nema ni deseti deo uspeha kakav taj tim ima.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Glup, gluplji, najgluplji, grobar.....
2

2%

pre oko 2 godine

Zvezda je svetski sampion i evropski sampion i sigurno za nju zna vise od 2% ljubitelja fudbala a i daleko je poznatija od Makabija i tvog kluba zajedno.
G

GostBM

pre oko 2 godine

Lepo si rekao, za klub o kome se piše na ovoj vesti možda i nije čulo 2%...ima tih zabiti gde ni tv nije stigao. Ali zato za klub za koji navijaš, jedva da je čulo i 2%.
M

Milojko Arsenic

pre oko 2 godine

Jedini klub na svetu koji za sebe misli da je veliki a u svetu 2% ljudi nije čulo za njih. Zbog ovakvih izjava kakve daju njihovi treneri, čelnici, igrači pokazuju po ko zna koji put kakva kultura vlada u tom klubu.. Jednostavno prljav klub sa ljudima punih dosije-a
G

Gost9177

pre oko 2 godine

MI znamo da smo VELIKI, a vi sami znate da ste VI MALI, u tome je razlika prijatelju.
D

DekiCZ

pre oko 2 godine

U pravu si, 2% nije culo za nas, ali 98% jeste. Za vas 100% populacije nije culo!
B

Boogy

pre oko 2 godine

Vidi se da Deki nije mnogo školovao. Nedostatak obrazovanja je tako očigledan.
L

Lokki

pre oko 2 godine

Kao i kod tebe. Vežbaj pravopis.
G

GostBM

pre oko 2 godine

Deki je školovao samo mlade partizane.
G

GROF OD MILUTOVAC

pre oko 2 godine

LJUDI IZRAEL KAO DRZAVA JE DESETAK PUTA BAR BOGATIJA,TEHNOLOSKI RAZVIJENIJA OD NAS,ALI NJIHOV TIM JE TRI PUTA JEFTINIJI ID ZVEZDE TU NESTO OCIGLEDNO NIJE U REDU... ZAMISLI ZVEZDA IGRA PROTIV NEKOG IZ RUANDE A ON IMA TRI PUTA SKUPLJO TIM HM STA RECI.. DEKI CE OVE OMLATITI KAO SERIFE I OMONIJU
M

Molim???

pre oko 2 godine

kakav si ti bolid, ko je tebi rekao da je Makabi 3x jeftiniji??? Sta buncas bre....
d

dottore 13

pre oko 2 godine

Još jedan poštovalac lika i djela lica Ž.P.
G

Gost99

pre oko 2 godine

@grof E grofe, a zamisli tek ovo, jedna mala ekipica iz npr. holandije bi bila verovatno prva u Americkoj ligi. Na tom nivou ti je komentar.

Nestasko

pre oko 2 godine

ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ...пуна подршка НАШОЈ ЗВЕЗДИ и сутра да се остави срце на терену....ОД ТЕБЕ ТРАЖИМ САМО ДА КАО ЛАВ СЕ БОРИШ .Што се тиче мене ту се завршава сва прича.Да играмо ту ЛШ и са НАШИМ ДЕКИЈЕМ као што смо играли и пре њега а играћемо,Боже здравља,и после њега.Није ни ЛЕ лоша комбинација,а следеће године ЛШ. Значи још једном САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ А ЊИХ КО ЈЕБЕ А ЊИХ КО ЈЕБЕ Некако да преспавамо ову ноћ па сутра увече на пуном Рајку, црвено-белом,да славимо сви заједно ( и свуда по свету ) ,сви као један да певамо... ЕХ ДА БОГ ДА СРЕЋЕ ДА СЕ ВРАТЕ ДАНИ СЛАВНИ ДАНИ НАШЕ ПРОШЛОСТИ
R

Real

pre oko 2 godine

Ala će ovo k....enje da nam se obije o glavu. Sad ce da nas stigne ono što smo dobili protiv Salcburga i Kopenhagena
@

@real

pre oko 2 godine

🖕

Mr 007

pre oko 2 godine

Sto se tice postave,postoji par problema. 1) Gobelja je najbolja opcija na desnom beku. 2) Mislim da Sanogo nije odigrao nijednu celu utakmicu od starta sezone i da je nezadovoljan sto ga teraju vec na leto iz kluba,umesto da su lepo sacekali kraj ugovora u januaru. 3) Pavkov je prodat,sto znaci da je njegova motivacija upitna,a mozda i novi klub nece dati dozvolu da igra sutra. Sa druge strane,Stankela mrzi Ohija,covek nije video teren. Samim tim,jedini napadac je Pesic (smatram da je korektan napadac,idealan za rezervnog,kao ranije Boaciju),kojeg su ovi iz Makabija otresli kao slinu u prvom mecu.
M

Marko Van Basten

pre oko 2 godine

Samo da prodamo Ohija da više ne slušam kuknjavu kako treba da igra. Dajte bre ljudi da li ste vi ikada prošli pored dobrog napadača. Ohi je korektan egzekutor i ti je sve. Dobar je za male utakmice, odnosno slabije protivnike. Kukate za niim kao da je Van Basten. Kome je davao golove: Stabeku, Grenlandu,Lučanima,Surdulici... Ima osećaj za gol, ali nema brzinu,igru leđima,dribling,skok igra tanka za tu visinu...Pre bih u tim uvrstio malog Mijatovića iz Grafičara, dete koje ima 17 godina. Naše dete. I glupo je porediti Ohija i Šilju. Slične godine ali karijera neuporediva. Veliki igrači su veliki na važnim utakmicama,zahtevnim... Pogledajte Kataia. Uvek je bio dobar kad je to najpotrebnije. Zato što ima onu stvar. A sećate se Vukana Savićevića koji je isti igrač kao sada Veljo Nikolić. Trening igrači. Na treningu kriju loptu, čuda čine.Takvi su i u prijateljskim utakmicama, pa i u prvenstvenim kada vodimo Javor sa tri gola razlike, a gde su kad je tvrdo...Ovim timovima iz naše lige će i Terza sad da daje golove. Ne treba nama Ohi, nama treba jedan kao brat Boaći. Najbolji kad je najteže, pa nekad i sam da reši utakmicu. Za Darka Pančeca i dan danas pričaju da su svi igrali za njega, a ko ga je gledao zna koliko je Kobra puta rešio utakmicu solo prodorom.Individualnim prodorom. Da neće Ohi nekog da pretrči,da predribla, ma dajte više...
@

@angrychainsaw

pre oko 2 godine

Ajde bre ne lupaj.. nije zvezda skuplji tim od makabija to u transfermakt niko ne gleda osim u Srbiji niti ima najjaci tim od 92, to sto ti verujes Terzicu to je tvoj problem....
z

zvezdas vr

pre oko 2 godine

igraj napadacki,na gol vise jer se videlo da prolazi,budes li ludovao kao u izraelu ,mrka kapa brate
m

milittao

pre oko 2 godine

Stankela bato ne igraš ti prvi put ovakvu utakmicu, igrao si isto sa Šerifom i Omonijom
G

Gost70

pre oko 2 godine

Imate dobar tim i jake pojedince, tako da ovaj Makabi morate proći. Sve ostalo bi se tretiralo kao neuspeh. Sad se pokaži Stankoviću.
C

Camil

pre oko 2 godine

Sa Srnicem,Gobeljardom i Pesicem i dobijamo sigurno! Nema sta divna ekipa!
d

dexiko

pre oko 2 godine

Navijaj onda za real madrid,ja ću za zvezdu i kad u njoj igra krneta ili vidić(mada malo mi tukneš na franju).

Mr 007

pre oko 2 godine

U slucaju ispadanja od Makabija,podsetiti nadobudnog Stankelu sta je izjavio i pozdraviti se sa njim. VRATITI MILOJA POD HITNO U TOM SLUCAJU!!! Omonija,Serif,videcemo za Makabi,ako i to bude,dosta je bilo. Sa druge strane Sparta,Krasnodar,Jang Bojs,Liverpul,Napoli...
K

Koan

pre oko 2 godine

Ahaha Miloje,pa nema igrača koji je kod njega napredovao.Ivanića upropastio,Kangu oterao ,Marina nije znao da koristi.Doveo gomilu svojih "pulena",Stoiljkovića,Čaušića,Kanjasa,Žandera,,Ebisilia,sve teški promašaji.Igra da te oči bole..više sreće nego znanja.U svakom klubu posle Zvezde raspad pa ga teraju posle par meseci.
z

zappa

pre oko 2 godine

@Koan sve si rekao tačno od reči do reči.
G

Gost55

pre oko 2 godine

@Koan па пошто си ти толики стручњак, поставићемо тебе за тренера па да видимо колико имаш среће, а колико знања.

Mr 007

pre oko 2 godine

@Koan,pa ti onda gledaj Real,a ne Zvezdu,ako zelis da je gledas jedino ako igra lepo za gledanje. Miloje ima toliko sjajne rezultate sa Zvezdom,da sam siguran da nijedan njegov kriticar ne bi postigao takve uspehe na FM-u. Sto se tice gresaka pri odabiru igraca,najvecu odgovornost snosi Mrkela. Da je imao pomoc Grofa i Marina pri odabiru pojacanja,nebo bi bilo granica.😎
K

Kian

pre oko 2 godine

Ne, ja hoću da gledam Zvezdu koja je igrala i lepo i "razbijala" baš taj Real i igrala i finala evropskih takmičenja a i osvojila KŠ.Ti to nisi verovatno gledao pa ti je vrhunac ona igra koja je bila sve samo ne fudbal,a ne igra koju je Zvezda nekad igrala a igra i sad .Ne dodajte Mrkeli ono što nije njegov greh.Miloje je dovodio sve igrače sa kojima je radio ili ovde (Stoiljković,Čaušić..),ili ih je znao iz Grčke i sa Kipra(Kanjas,Ebisilio Žander..)ima ih još mnogo koje je on dovodio a bili su promašaj neviđenih razmera Jedino je Bena pogodio.
@

@bezEU4ije

pre oko 2 godine

Ovo kao da ne govori on...kakve vise kalkulacije bre...svi igraci se bore za svaku loptu 90 minuta, svi napadaju..svi se brane kad je to potrebno...mi uvek gledamo protivnika i prema njemu se upravljamo...igraj svoju igru i nametni svoj tempo...ako si jaci dobij sa 5 razlike..ako si slabiji izgubi i to je jedini recept...ZVEZDA JE TRENUTNO BOLJI TIM ZA KLASU I SAMO POBEDA I POBEDA DOLAZI U OBZIR...ZVEZDAAAAA💪🔥🚀

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Drago mi je da Stanković ovo shvata ozbiljno i da se u njegovoj izjavi konačno pojavljuje sintagma "o tome drugi treba da odluče, ja sam na raspolaganju"... Živ nam bio i ušao u grupnu fazu Lige Šampiona jer je treća - sreća, što bi naš narod rekao a i ne verujem da će sutra uveče biti kiše, u to vreme sigurno - NE, barem ne nekih pljuskova ili duge "natapače"!!! Pa i ako bude kiše kakve veze ima, neka ja pokisnem skroz, nek se kupam u vodi i sopstvenom znoju samo da Zvezda pobedi u ovoj utakmici, u regularnom delu, produžecima ili penalima (mada ovo zadnje ne bih voleo) i neće biti nikakvih problema... U ovom momentu sve zavisi od trenera i stručnog štaba, oni najbolje znaju koji igrači mogu da pruže maksimum, u kojoj formaciji igrati, kakvu strategiju postaviti, koga sa kim markirati, koji tim izvesti, jer je ovo najbitnija utakmica u Stankovićevom mandatu... Jer primera radi: "ako Katai nije spoaoban da pruži svoj maksimum trenutno 60-70 minuta, onda ga ne treba stavljati u prvu postavu, već uvesti kasnije kada povedemo, ako se kod Sanoga vidi nezadovoljstvo zbog raskida ugovora, zna se ko treba sa njom da razgovara, šta raditi ako Makabi povede, šta raditi ako mi povedemo i sl... Ali, da napomenem, ukoliko odigramo nerešeno ili nas Makabi pobedi u sred pune Marakane, msm da Stanković treba da ode iz kluba, ili da zameni nesposobnog Mrkelu na mesto sportskog direktora (jer ima veze svuda u svetu, kum je sa Mihom i sl., i sigurno ne bi dopustio da se Gajić, Stojković prodaju a Evropa igra sa Gobeljićem kao jefinim rešenjem uz desnu aut liniju) ili nešto slično u stručnom štabu, a da se napokon dovede trener većih mogućnosti i kvaliteta, jer je Zvezda itekako porasla za ovih 5-6 godina i po meni trenutno imamo najbolji tim od 92. Jeste imamo ogroman manjak uz desnu aut liniju (desnog beka), u liniji ispred odbrane (zadnjeg veznog), ali ako se plasiramo u LŠ, biće tu jako brzo i desni bek (tipa Murillo, Tete, Teze, Tavernier, Gilberto, Mbabu i sl.), biće tu i zadnji vezni (Addo, i verovatno produžen ugovor do leta Sanogu), tu su i levi bekovi (Rodić, Azarovi, Prucev), a Boga mi biće tu i napadač tipa: Piermonta, Desersa, Kasijere, Kastanjede, Traore-a ili sl... Avanti, Avanti, Avanti Stella Rosa!!! 🔴 ⚪ 🔴 ⚪ 🔴 ⚪ 🔴 ⚪ 🔴 ⚪
t

terca

pre oko 2 godine

Jesi siguran da on zna da postavi igru i igrače? Mnogo njemu veruje i uprava i Terza, a zašto to o i znaju. Uzdaju se da ne žure i polako do 3:3 a ne znaju da će Makabi da napada kao i kod kuće što su. Njih možeš pobediti samo napadom a pošto sredinu imamo a nemamo igru na sredini i oduzimanje lopti i držanje iste, što naš trenerko ne vidi, biće pedala i slanje u LE.
K

Komedija....

pre oko 2 godine

Najzalosnije je sto ti verujes Terzicu da imamo najbolji tim od 92'
K

Koan

pre oko 2 godine

@ Terca Da ,Stanković je za svaku veliku utakmicu postavio odličnu taktiku.Što se ne setiš Milana ,Brage ,Kluža,Ludogoreca,Mitjelenda,Hofenhajma ,Genta a pogotovo Rendžersa od koga smo izgubili samo zbog nesrećnih milimetarskih ofsajda.

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Ne nisam, niti mu verujem, ni njemu, ni Mrkeli, ni Terzi. Nedopustivo je prodati Gajića pred kvalifikacije za Ligu Šampiona, a pritom nemati adekvatnu zamenu, nedopustivo je Sanoga staviti u peti plan kao da Kanga i Kangwa moraju zajedno da krenu od starta, kao i Ivanić i Katai, a videlo se odlično prošle godine da bolje igraju jedan hez drugoga u Evropi (kada je jedan imao Covid ili šta vec a drugi imao suzpenziju ili tako nešto), jer su gušili po levoj strani u umrtvljavali igru... Jedino čemu se radujem, jer naivno verujem da Stanković ima obraz i da će podneti ostavku ukoliko se po treći put zaredom ne kvalifikuje u grupnu fazu Lige Šampiona!!! Ne zadovoljavam se Ligom Evrope, kada znam da su Murillo, Addo i neki štoper na ulaznim vratima FKCZ, kao i jak napadač za LŠ, a već su tu Kangwa, Bukari, Azarovi i Prucev... Što se Ohija tiče on je morao da do sada ima bar dve utakmice u nogama kako bi večeras igrao, te ga ne očekujem u prvoj postavi iako je uz ovakva krila i sredinu najbolja opcija!!!

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Ne nisam, niti mu verujem, ni njemu, ni Mrkeli, ni Terzi. Nedopustivo je prodati Gajića pred kvalifikacije za Ligu Šampiona, a pritom nemati adekvatnu zamenu, nedopustivo je Sanoga staviti u peti plan kao da Kanga i Kangwa moraju zajedno da krenu od starta, kao i Ivanić i Katai, a videlo se odlično prošle godine da bolje igraju jedan hez drugoga u Evropi (kada je jedan imao Covid ili šta vec a drugi imao suzpenziju ili tako nešto), jer su gušili po levoj strani u umrtvljavali igru... Jedino čemu se radujem, jer naivno verujem da Stanković ima obraz i da će podneti ostavku ukoliko se po treći put zaredom ne kvalifikuje u grupnu fazu Lige Šampiona!!! Ne zadovoljavam se Ligom Evrope, kada znam da su Murillo, Addo i neki štoper na ulaznim vratima FKCZ, kao i jak napadač za LŠ, a već su tu Kangwa, Bukari, Azarovi i Prucev... Što se Ohija tiče on je morao da do sada ima bar dve utakmice u nogama kako bi večeras igrao, te ga ne očekujem u prvoj postavi iako je uz ovakva krila i sredinu najbolja opcija!!!
K

Koan

pre oko 2 godine

A Angry...Pratiš li ti konstantno fudbal ili samo ...?Gajić nije prodat,istekao mu je ugovor i otišao je kao slobodan igrač.
t

terca

pre oko 2 godine

Da, sve što izgubimo je milimetarski. Sreću Miliji ne pripisujemo nego kao znanje. Šta da pričamo o misteru koji igra x pa kada gubi 1:0 on onda napada i srećno igra na 1:1 slabo vi pratite njegove nebuloze i izmene.

07.08.16

pre oko 2 godine

Po meni,ili romb ili 4-2-3-1.U rombu,Borjan-Gobeljic,Dragovic,Erakovic,Rodic-Sanogo-Kanga,Kangva-Ivanic-Katai(Pesic),Bukari.Sa Sanogom dobijamo ono sto nismo imali tamo,imamo sa Bukarijem brzinu,a sa Kataijem,Ivanicem,Kangom i Kangvom igrace jake na lopti.Druga varijanta,4-2-3-1.Borjan-Gobeljic,Dragovic,Erakovic,Rodic-Sanogo,Kanga-Bukari,Ivanic,Katai-Pesic.Standardno pozadi,dokazana veza.U ovoj drugoj varijanti,Kangva sa klupe ceka.U obe varijante kljucni igraci Sanogo,Ivanic i Bukari.Problem je minutaza Sanoga.Vreme je da se Katai.probudi.Nikakve varijante sa 3 pozadi,sa Erakom na beku,bez Sanoga.Opet,ovo je moje misljenje, verujem u Dekija i da je izvukao pouke.Vreme je za LS,novo.ispadanje bi vec bilo puno.Ne.bih se iznenadio ni da Deki ponovi startnih Xi,mada je jasno da bez Sanoga protiv ovakvih ili jacih,ne ide.Sanogo,Ivanic i Bukari kljuc.
D

Drag

pre oko 2 godine

Ako opet ubacis Srnica i Gobeljica voleo bih da izgubimo i da ispadnemo..Ne pustas Ohija da igra zbog licnog sukoba, Sanogoa zbog Terzinog sukopa..Velika je mafija u fk..
t

tuktuk

pre oko 2 godine

Gobeljić je trebao da igra i prvu utakmicu. Šta god pričali on u odbrani je bolji bek i od Erakovića i od Rodića.
X

XD

pre oko 2 godine

Voleo bih da srwtnem uživo takve kao što si ti.
G

Gost 1

pre oko 2 godine

Nazalost, sutra ulazimo u Ligu Evrope i zvanicno... Jednostavno nam "ne leze", bice nereseno...
В

Вук са Велебита

pre oko 2 godine

Надам се да пролазимо,и не сумњам да ћемо на Маракани бити добри,како играчи,тако и навијачи...Ако не дај боже кикснемо,и не прођемо,биће то због прве утакмице,коју смо требали добити или бар одиграти нерјешено.Како год,свако добро и срећу мојим Звездашима сутра.
I

I šta sad

pre oko 2 godine

Ko je kriv?
Г

ГостЦЗ

pre oko 2 godine

Дејане, на твом месту не бих потценио Макаби. Врати се мало у прошлост па се сети двомеча са Жерминал Екереном, посебно меча на Маракани. У Белгији смо изгубили 3:2, па се на Маракани одлучивало о томе ко иде даље. Иако смо били ослабљени не играњем четири играча, повели смо у старту а онда пали у другом полувремену. То не сме да се дешава. Искрено се надам да ћемо ми славити, јер су момци свесни шта значи играти у елитном друштву.
G

Gosto

pre oko 2 godine

Svejedno hoce li Zvezda proci Makabi ili ne, u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope je ocekuje punjenje u svih sest utakmica. Uzivanje za svakog postenog ljubitelja fudbala u Srbiji!
G

Gostgoooool

pre oko 2 godine

Pa ako si ljubitelj fudbala, ne mozes da navijas za Partizan nikako. Znaci ili nisi ljubitelj fudbala ili si ozalosceni grobar pun mrznje i zavisti. Jos vi nekom pricate o punjazi u LS a Fejenord vam sa laganom setnjom po terenu dao 10 komada... Sta mislis, koliko biste primali da kojim slucajem udjete u LS, i zasto 10 za poluvreme na svakoj utakmici?
t

trubadur

pre oko 2 godine

Ti taktiku nemaš, a ni zamene da praviš kada treba i kako treba. Jedino ako ti neko drugi ne postavi istu za revanš utakmicu i da se striktno pridržavaju toga ali posto si sujetan, nadobudan i ohol nećeš se spustiti a samim tim ostaje LE a potom i šut karta.
K

Koan

pre oko 2 godine

Koliko ti nemaš pojma,Stanković je samo taktikom protiv Ludogoreca prošle godine ,kada je spustio Sanoga na centralnog beka ,pokazao koliko je veliki trener.Prošle godine je sve velike utakmice maestralno postavio.Pa i protiv Rendžersa gde nije bilo sreće sa poništeni golovima.Pa protiv Milana,Mitjelenda,Brage...
O

Ohi i Pavkov

pre oko 2 godine

AKO TI PESIC I BEN BUDU IGRALI U SPICU UMESTO OHIJA I PAVKOVA GOLA DATI NECEMO PREKO NAPADACA NIKAD!
R

Ros

pre oko 2 godine

Više o Rendžersu i poništenim golovima: Zvezda je izgibila od Rendžersa 3:0 i tu se svaka priča završava. Golovi nisu poništeni nego su bili iz ofsajda, znači nisu ni postojali. To je isto kao kada bi napravili faul pa posle toga šutnuli i dali gol, znači nije gol, nego je faul. Samo kod nas se golovi iz ofsajda zovu "poništenim", kao da vam ih je neko oteo! Kako ste vi igrali protiv njih to je jedno, rezultat je ono što se piše. Isto kao što vi volite da kažete da je Partizan pobedio Real 0:0. E tako ste vi pobedili Rendžers 0:3.
G

Gost986

pre oko 2 godine

covek sam sebe .ebe, vidite naslov, a to je trebao da izjavi posle meca ako pobedi. vodis tim koji je 10x veci od protivnika i ispadnes. pa sta dalje reci???
N

Nejbi

pre oko 2 godine

Mozda jeste boljo al ce vam Makabi razvaliti bulju sutra na vece. Zivi bili pa vidjeli
G

Gott

pre oko 2 godine

Borite se za Konfekcijsku ligu i imate obraza nesto reći. Đonaši
p

pecka

pre oko 2 godine

Sam će Mitrović da igra i Pešić isto ili Bukari. Da uzmu loptu od svog 16 i pređu sve igrače i daju gol. Bolje bi ti bilo Stankoviću da pogledaš igru Kataija i Ivanića u poslednje 3 utakmicea ne priču ko kritikuje Kataija zamera se tebi. Oni ni u ping-pong ligi ne prave akcije i prednost. Kaže Ivanić imao 9 asistencija, da ali u ping-pong. A u Evropi i on ni Katai nikad ništa. Jedinu asistenciju Katai na Bukarija protiv Pjunika i to na žilet, da Bukari nije bez i ona bi bila u bunar.
Z

Zaim

pre oko 2 godine

U igri je 60 miliona eura a mi ulozimo 3-4 i busamo se u prsa.U stvari sistem je ako prodje prodje,dobro je a,ako ne prodje tu je le opet dobro.Mora to mnogo ozbiljnije i bolje,sa boljim kadrovima i ljudima koji ce zacementirati Zvezdu u samom vrhu evropskog fudbala,iduca godina je presudna.
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Alo mandovi,šta ste se prepali,jači ste od njih pet puta,najmanje tri razlike.Kad su Izraelci bili dobri u fudbalu? Aj pa srećno.
!

!?!?

pre oko 2 godine

Dejane, nemoj kao grobari "zaslužujemo EL i slične gluposti", EL može da se kupi a LŠ ne može. Već bi bili na pragu LS da si bar na poluvremenu menjao. Spremi tim, video si gde si pogrešio i bez jurnjave.
G

Gost123456

pre oko 2 godine

Nemoj da se lozimo ovako kad je bilo lozenje nije bilo nista... isp**ili... :facepalm:
В

ВИЦКАН

pre oko 2 godine

дЕКИ НИЈЕ ЈЕДИНИ КРИВАЦ АКО НЕ УЂЕМО ЈЕР УПРАВА НИЈЕ ДОВЕЛА 2,3 ПРАВА ПОЈАЧАЊА НА ПОЗИЦИЈАМА КОЈЕ ЈЕ РАЛНО ТРЕБАЛА,БИЛО ЈЕ КАЛКУЛИСАЊА,АЛИ НЕЋЕ ТО ПРИЗНАТИ НИ ТЕРЗА НИ МРКЕЛА
T

Trener

pre oko 2 godine

Dovedeni su vrhunski igrači. E sad što ne zna trener da ih uklopi nego mulja jedan isti tim na kontra pozicijama i prekomandama to je samo neznanje trenera i kraj priče.
N

Nikola021

pre oko 2 godine

Da je Miloje trener stavio bih ruku u vatru da ulazimo,ali ovaj prosto ne zna..Sa ovim necemo u ligu sampiona nikad.
B

Bracafaca

pre oko 2 godine

Miloje je posle zvezde vodio klub iz s.arabije bez nekog uspeha a posle njega aek iz grcki i ispao od nekog tima iz bosne, toliko o tome.
P

Pa1

pre oko 2 godine

Kako god da bude mi ćemo voleti Zvezdu i dalje. Samo gazi!!
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Sve sami eksperti sa kompa i fudbal menadzera. Idite ganjajte neke ribe mikani.

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Čim pominješ i porediš ovu utakmicu sa dečijim video igrama, to samo govori da si ti klinac, za mene sigurno jesi... Jer dok sam ja išao ka Sv. Nikoli u trajektu 91. mislim da nisi bio ni u "planu". Izvinjavam se ako grešim, ali nema mesta ovde donošenjem zaključaka na osnovu sopstvenih iskustava i takve vrste komparacije... Najbitnija utakmica za Dejana Stankovića u njegovoj trenerskoj karijeri, najjači tim Zvezde još od 92., 6/7 uzastopnih godina u grupnim fazama najboljih evropskih takmičenja!!! Samo pobediti Makabi sutra!!! To je jedino bitno i da svi sutra navijamo kao jedan!!!
G

Gostinjo

pre oko 2 godine

Ganjacemo kada ispadnemo
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Nista nisi skapirao, na zalost.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

To da li nam je mesto u LS pokazacete sutra uvece.

Miki

pre oko 2 godine

Verujem da će CZ pobediti i proći u LŠ premda neće biti nimalo lako. Protivnik nije na nivou prve grupe evropskih timova ali je dovoljno jak da pretstavlja veliku prepreku. Sada ne vredi govoriti o izostalim pojčanjima, što ide na dušu Uprave, već sve snage treba usmeriti ka uspehu. Motivacija i psiha su, duboko sam ubeđen, u srpskim klubovima najveći problem. Stoga, ako se psihološki dovoljno uzdignemo i čitave utakmice održimo potrebni potencijal, verujem biće sve u redu! Daj Bože!
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Tačno je da smo veći al da to sutra i pokažemo,da se trči 90 minuta sa njima se mora tako.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Zgazi ih sve!
G

Gost1992

pre oko 2 godine

Idemo Makabi do pobede !
д

д.г.

pre oko 2 godine

Само ти убаци Срнића на везног и Бена на шпица и нема бриге. Ми јесмо неупоредиво већи клуб од њих и тренутно квалитетнији од њих. Значи, на теби је...
L

Loznica

pre oko 2 godine

Ako ti budu igrali Srnić Ben sigurno dobijamo,al malo sutra,sutra mora Sanogo da počne bez kangve,videlo se da smo budni na sredini,Katai ako i sutra bude igrao kao do sad onda je za klupu bolje i Mitrović da počne sutra!
E

E saddd

pre oko 2 godine

Ko da pocne, znas li ili malo sutra znas???
M

MP

pre oko 2 godine

Mali se ukakio u Izraelu, nije mogao nista da uradi. Bezveze je razmatrati da Magika zamenis sa Mitrovicem....
p

pecka

pre oko 2 godine

Sam će Mitrović da igra i Pešić isto. Da uzmu loptu od svog 16 i pređu sve igrače i daju gol. Bolje bi vam bilo da pogledate igru Kataija i Ivanića u poslednje 3 utakmice. Oni ni u ping-pong ligi ne prave akcije i prednost. Kaže Ivanić imao 9 asistencija, da ali u ping-pong. A u Evropi i on ni Katai nikad ništa. Jedinu asistenciju Katai na Bukarija protiv Pjunika i to na žilet, da Bukari nije bez i ona bi bila u bunar.
G

GostX

pre oko 2 godine

Ko visoko leti....
G

GostPAJAKAC

pre oko 2 godine

stankovicu legendo ovo ako izgubis znas sta ti je ciniti.....

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Upravo to sam malopre sročio iz svu podršku Stankoviću... Ali što je mnogo - mnogo je... Zvezda nema ispred sebe favorita, poput Krasnodara, nego je realno mnogo bolja ekipa od Makabi Haife, ima bolje individualce, skuplji je tim i ima mnogo više iskustva i uspeha na evro-sceni!!! Moramo ovog pura u LŠ, jer LE nije ništa "slabije takmičenje ako vidimo samo koje ekipe su otišle a koje ce kroz žreb (PSV/GLASGOW, TRABZON/KOPENHAGEN, BODO/DINAMO, MAKABI, DINAMO KIJEV). Može Liga Evrope ali u 1/8 finala kroz LŠ kao treći u grupi!!!
D

Dragan 1985

pre oko 2 godine

I Olimpijakos je napadao u Grcoj, posed lopte 65% u korist Olimpijakosa pa je dobio 4 komada, jel ih je Makabi unistio brzim kontrama. Zvezda ima sporu defanzivu. Makabi ima slabu odbranu samo kada je u napadu, ali kada im se napad povuce u odbranu, onda je tesko probiti.

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Olimpiakos je totalno podbacio u oba meča podcenivši protivnika. Kod kuće su očajno igrali, gledao sam ceo meč a ko nije gledao meč u Pireju neka pogleda statistiku. Pa Olimpijakos nije mogao ni Apolon da pobedi prošlo kolo, toliko o tom "jakom" Olimpijakosu...
D

Dexiiim

pre oko 2 godine

Naravno, izvlači se izjava van konteksta a ne odgovor na pitanje pre toga da bi se dobila kompletna slika...ovako stankovic izgleda da je bahat i da omalovazava Makabi ..
b

babxjxjkfksvs

pre oko 2 godine

Pa njegova postavka u Izraelu je pokazala da je bahat i da ne postuje Makabi... Samo je njehova greska sto ekipa nije imala balans, to je mogao svako da vidi posle 10 minuta utakmice...
o

okanac

pre oko 2 godine

Da li ce mister odgovarati za ovo sto neke igrace sikanira i ne daje im sansu po cenu da izgubimo i ispadnemo iz kvalifikacija??
e

esex

pre oko 2 godine

po mom misljenju ni ohi nema kvalitet za prvu postavu i ls..potreban kvalitet nema ni pesic koji jeste odlican za nasu ligu i za le,al za ls je slab..za makabi su dobri obojica i siguran sam u prolaz.

angrychainsaw

pre oko 2 godine

@Esex Ako Ohi nema kvalitet za ovu utakmicu, kako onda mogu da ga imaju, isključivo po trenutnoj formi i igrama u Evropi zadnjih godinu dana Srnić, Gobeljić, Pešić, Pavkov Mitrović, Ben itd...?! Po meni je Ohi morao da igra u revanš utakmici protiv Pjunika, ali su dobili masnu ponudu za njega, ili tek toliko da pokriju uloženo, ili je (najverovatnije) u pitanju sukob između njega i Stankovića... Ohi je jedino loše odigrao u Glasgow-u...
T

TNT

pre oko 2 godine

Lako je biti centarfor kada imaš asistencije kao Ohi u Norveškoj. Pisah ja o tome pre nego što je Ohi došao ali ne čitate. I ovde bi bio dobar, da ima asistente i ne samo on već i Pešić bi se nadavako golova iako je tek počeo, treća utakmica.
S

Sabago

pre oko 2 godine

Da li smo veci klub, ne znam, ali da rastemo iz dana u dan to je tacno. Da bi smo rasli dalje,potrebno je sutra pobediti,ali bez Srnica, Bena, Krsticica, nego sa Pavkovim, Ohijem, Motikom i ostalim napadacima kao rezervne varijante. Verujemo u prvu postavu ali mora to malo ofanzivnije.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Samo da pitam dusebriznike, "velike zvezdase" i avangardu...sta cemo rodjaci ako zvezda prodje sutra? Evo ja bih potpisao da nas ugaze, da imaju 25 sansi, da igramo najgore moguce...a da udju dve frljoke i da prodjemo, da umrete od muke, da onaj zeljko zapeni kao nikada do sad. Na kraju krajeva, mi imamo obezbedjeno LE nesto za sta vi cak nemate sansu ni da se borite...opet smo ispred vas, i dugo cemo biti.

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Sve je to tačno i slažem se sa svime rečenim, ali Zvezda ovog pura, nakon dve godine neuspešnih pokušaja plasmana u LŠ, da sada prosto "moramo" ući u grupnu fazu Lige Šampiona, kako zbog novca i kupovine kvalitetnijih i mlađih igrača na određenim pozicijama (desni bek, zadnji vezni, napadač, štoper), kako zbog nacionalnog koeficijenta, a najviše zbog toga što Zvezda sada ima najjači tim od 92. Samo to treba ukomponovati i pridodati iskusnije igrače u defanzivi i još jefnog brzog u napadu (poput Bukarija kada Katai ili Ivanić odu iz Zvezde, nisu više ni oni mladi). Ovo Stanković ni po koju cenu ne sme ispustiti jer je u pitanju, sigurno, i njegovo mesto šefa stručnog štaba...
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Mora samo da se umre, kad dodje sudnji dan...sve ostalo je relativno.
p

prekazi

pre oko 2 godine

Sme li neko od vas novinara da pita mistera sta je sa Ohijem, kako smo uspeli da napadaca sa takvom statistikom upropastimo, skrajnemo i ne damo mu sansu cak ni u situacijama kad nam gol treba ili kad je sve vec reseno?? Dokle sikaniranje i zasto?? Alo misteru, klub je iznad svega pa i tvog ega i kakvih god razmirica da imas sa njim...jesi profesionalac ili nisi?!
K

Koan

pre oko 2 godine

Ohi je nebitan igrač za bitne utakmice.Došao ,videli smo i red je da ode ,baš kao i Pavkov Niti znaju da prime loptu,niti da je sačuvaju ,niti da odigraju.
i

info iz kluba

pre oko 2 godine

Potukao se sa Ohijem u svlacionici,zato ga sabotira i tera iz kluba!
H

Hohohohoheehee

pre oko 2 godine

Iskreno Zvezda je milion puta jaci i poznatiji tim, ali treba to pokazati i sutra na terenu iskreno govoreci.
L

Lažna avangarda

pre oko 2 godine

Deki, samo ti radi kako misliš da treba i nastavi da sipaš.... da ih boli još jače! Ako i ne bude LŠ ove godine, sledeće će biti 10000%... Neće nam pasti kruna s glave ako završimo i u LE, taman još malo da treniramo za sledeći ciklus! SVE ZA TEBE, UVEK UZ TEBE, a njih ko.......

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Sledeće će biti sigurno, milion posto, ali ukoliko ove godine bude LE, mi uskoro dobijamo mnogo boljeg šefa stručnog štaba!!!
G

Gosti

pre oko 2 godine

Ја не знам одакле нам толики оптимизам, ја се плашим да не ударимо к..... о ледину, колико смо полетели канда ћемо да се разлупамо кад паднемо. Ми одавно нисмо били оволико оптимистички бахати, ми Срби кад год смо полетели Бог нас је спуштао да дођемо себи. Ајде да се помолимо Богу да се смиримо и уз његову помоћу прођемо Макаби.
G

Gost95

pre oko 2 godine

Prva utakmica je prosuta tvojom krivicom i tvog cuvanja rezultata u drugom pol pa nam se to obilo o glavu.
I

IQ 140

pre oko 2 godine

Vidim da neki pišu da li je neko veći klub ili nije pošto smo izgubili 3-2 u Izrealu? Pa veličina kluba nije u pobedama nego u istoriji,stadionu,navijačima i uspesima,trofejima i Evropi. Njukasl je igrao 3-3 Sa Mančester sitijem to ne znaci da je izjednačen sa njim ili Liverpul kada izgubi od Lestera pa nije Lester izbrisao silna finala lige šampiona trofeje i navijače tom pobedom. Ovde se vodi mali sajber rat izmedju navijača Partizana koji sami lupaju minuse i pitanja i odgovore,menjaju imena i jehovinog svedoka Željka Pantića prate u stopu. Mi smo iznad toga miljama.
V

Voxi

pre oko 2 godine

A po cemu je Zvezda bolja to su slicne ekipe sa podjednako losim odbranama zato ce i na ovoj utakmici biti golova u obe mreze sanse su pedeset pedeset sve dok Makabi ne postigne gol.
K

Koan

pre oko 2 godine

Ovo je već rešeno.I tako "moćni " Makabi ,na svom terenu,stvorio manje šansi od "nemoćne" Zvezde.Pa njih Apolon rasturio kod kuće da neće Zvezda.Nego ,da vidimo kako da budemo treći u grupi LŠ.
P

ProfaMI

pre oko 2 godine

Joj mrzim ovakve izjave, odmah znam da nećemo dobro proći čim vidim ovakve izjave trenera. Druže budi skroman nemoj preterivati pa posle ćeš da kažeš nismo imali sreće ovako onako bla bla bla.

Zelenooki

pre oko 2 godine

Stanković je u prvoj utakmici želeo da ofanzivnom igrom i na jurnjavu sa igračima Makabija pobedi sa puno postignuti golova. Da su Bukari i Pešić u prvom poluvremenu pogodili bilo bi 4:1 za nas još na poluvremenu i ova sutrašnja utakmica bi bila formalnost na tu kartu je i igrao da sve reši u prvoj utakmici. Pošto mu kockanje nije uspelo nadam se da je za sutrašnju utakmicu spremio nešto drugo. Ni po koju cenu ne treba ući u trku sa njima i jurnjavu po terenu jer tako ćemo primiti gol sigurno. Znači spustiti ritam utakmice, preuzeti posed lopte, igrati mirno bez jurnjave i sigurno čuvati loptu. Utakmica traje 90 minuta a ne 20 i sa ovim načinom igre nećemo primiti gol a daćemo ga sigurno. Za ovakvu igru napraviti jednu izmenu u ekipi i promeniti formaciju. Sanogo u tim umesto Kangwe i Kataia vratiti na levo krilo a ne da igra u sredini polušpica kao što igra od početka sezone. Znači formacija 1-4-3-3 Borjan-Eraković, Milunović, Dragović, Rodić-Sanogo, Kanga, Ivanić-Bukari, Pešić, Katai ako nemamo rezultat u drugom poluvremenu uvoditi Pavkova, Kangwu i Mitrovića a za zatvaranje povoljnog rezultata u zadnjih 15 do 20 minuta Srnića i Bena sa mogućim promenama formacije. Ovo je samo moje mišljenje i nadam se da će Stanković naći prava rešenja da sutra slavimo ulazak u LŠ.
D

Daaaaa

pre oko 2 godine

ne bude odbijanca Pesica, koji ih je izbacio iz koloseka neko vreme, popili bi Vi 4-5 komada...laganeze. 2 kao kuca na izraelce.
D

Djordjo

pre oko 2 godine

Srecno do LS
M

Mmmmmmmm

pre oko 2 godine

Ako se bude igralo kao u Izraelu kada povedemo da pustimo njima igru i da se branimo od prolaza nema nista, jer ipak su oni pismena ekipa i koliko god mi dobro igrali odbranu, dovoljna je jedna greska da iskoriste i pretvore u gol. Po meni treba da se igra kao u Izraelu posle prvog primljenog do poluvremena smo odigrali fantasticno, od prvog minuta treba da udjemo jako u utakmicu i pokazemo zube, tek kad bude 3-0, tj dva gola razlike ukupno mozemo da spustimo loptu malo, ali ne treba pustati njima da igraju njihovu igru, treba mi da se pitamo svih 90min. Zvezda ima dosta bolji tim u napada i sredini smo odlicni, ali primiti 3 komada tamo, to je do odbrane vidi se odmah jer bolje staviti i Gobelju desno, a Ekrakovica i Dragovica na standardne pozicije, jer Erakovic kada ne igra na standardnoj poziciji ne moze da pokaze sav potencijal kao i uigranost sa Dragovicem, odbrana je skorz rastimovana ovim tumbanjem, Milunovic je jedan od krivaca za poraz u izraelu, sve ono dobro sto je uradio pada u vodu kada se pogleda statistka koliko pogresnih pasova, koliko je ispao puta za vreme utakmice, kod prvog gola pas njemu prolazi kroz noge i covek daje gol, minut posle gola pravi prekrsaj na ivici 16 zamalo penal, kod drugog gola covek skoci preko njega i daje gol, djed jeste zasluzio da bude tu, ali nije za prvu postavu, Dragovic i Erakovic pozadi su nezamenljivi u tandemu, ne znam zasto bzv eksperimentisati..
a

aman vise

pre oko 2 godine

Govorio je o većem klubu u kontekstu da izraelci pisu da bi bila katastrofa ako zvezda ispadne, a on je rekao da niko ne prica o katastrofi i da je zvezda veći klub
I

Ibrahima Gueye

pre oko 2 godine

... pogotovo s tobom na klupi. Tanak si, treba ti još mnoooooogo iskustva...
H

Heroes!

pre oko 2 godine

Govorio je o većem klubu u kontekstu da izraelci pisu da bi bila katastrofa ako zvezda ispadne, a on je rekao da niko ne prica o katastrofi i da je zvezda veći klub
7

73

pre oko 2 godine

Samo ne uvodi vise Srnica da sačuvamo rezultat...
S

Srxx

pre oko 2 godine

Njima rezultat odgovara i braniće se. Imaju brze bočne igrače, a zvezda lošu odbranu. I oni su šuplji, ali kada se braniš sa deset igrača, druga priča. Kući su napadali i ostvarili su rezultat. Dečko od 20 miliona aka Eraković, pokazao u Izraelu kakav je igrač. Rupetina neviđena. Mora nešto da se debelo menja ili zvezda ispada. Stanković može samo da priča u prazno...
T

TNT

pre oko 2 godine

A Dragović ti bio dobar kriv neizlaskom na igrača kod gola leka ga u 16. I Eraković nije bek, a naročito ne desni. Ali mister je expeet da promeša sastav i upropasti ekipu koja je odlična. Najgore je što 90 ko god ode iz zvezde napreduje a u zvezdi nije mogao. Zaključak se sam nameće i zašto.
K

Koan

pre oko 2 godine

@TNT Ko to napreduje,ajde uozbilji se ?Gavrić ,Krstović,Vulić,Vukanović...?
A

Aman vise

pre oko 2 godine

Naslov je izvucen iz kontetksta, Da bi razumeli vecu sliku pogledajte zasto je rekao to sto je rekao o velicini kluba.....
B

BREkalo

pre oko 2 godine

Bilo bi mu pametnije da se uhvati neke dijete, napuhao se ko balon hahahha
c

cica gorio

pre oko 2 godine

da ostavis auto put kazes...pa to si uradio u prvoj utakmici neznalice kad si igrao bez DM-a
i

igor78

pre oko 2 godine

Šta znači “veći” klub kada pre sedam dana pokažeš da nisi bolji!? Istoriji je mesto u muzeju, a veličina se pokazuje svakog novog dana. Veličina se ogleda i u poštovanju protovnika, trebalo bi da su te naučili poštovanju u Italiji, Dejane…a ovakve izjave mogu samo biti kontraproduktivne jer će dodatno motivisati protivnika, ne vidim kako će igračima Zvezde pomoći to što njihov mister misli da su oni “veći”
r

realnost..

pre oko 2 godine

Stankovic je isprovociran jer je govorio o katastrofi koju su nabacivali izraelci.... I rekao je sto je rekao, naslov je izvucen iz konteksta naravno ....Ali svejedno nije morao da govori o velicini kluba....
S

Svabanoti

pre oko 2 godine

Veci klub znaci veci klub. Ne znam sta tu nije jasno. I Levante omanda Reala pa je i dalje mali ili manji klub. I Benevento opali Intera pa je mali i manji klub.
У

Уф

pre oko 2 godine

Па најбоље да рекао да смо слабији и мањи од Макабија
B

Bracafaca

pre oko 2 godine

Zato sto je jedno veci a jedno bolji, ko je veci znamo za boljeg videcemo nakon sutrasnje utakmice.
M

Milan79

pre oko 2 godine

Velicina kluba se meri trofejima, tradicijom, navijacima, stadionom,legendama, znacajem i naravno da je Zvezda mnogo veci klub. Naravno da nekad mabji klub moze ea u datom trenutku ima bolji tim ali tim je jedno a klub drugo.
C

Chery10

pre oko 2 godine

Znaci Bohum je veci klub od Bajerna, jer oh je pobedio prosle sezone? Novi Pazar veci od Partizana? Au kakav komentar brale..
K

Koan

pre oko 2 godine

Kad Piksi kaže idemo da pobedimo Portugal onda je to šta ? Dekijeva izjava je sasvim realna ,Zvezda je daleko moćniji i klub i tim ,vidimo se sutra.
e

esex

pre oko 2 godine

i mi smo pobedili liverpul a nismo veci klub.
G

Gostyu

pre oko 2 godine

Umes li ti brate da kucas? Garantujem da ni ti sam ne znas sta si napisao i hteo da kazes
Š

Šljaka

pre oko 2 godine

Ume on da piše, samo jedinu grešku, je napravio kad piše da je naučio nešto u Italiju, jer većih cigana od žabara nema, ida uši nisu samo velike kod Magarca!!! Pozz.
K

Koan

pre oko 2 godine

@ Šljaka Za tebe znamo sigurno da ne znaš da pišeš.
D

Darko...c1

pre oko 2 godine

Pitaj nekoga da ti napravi taktiku, strategiju, da se ne izbrukamo na nasem stadionu. Jesmo bolji tim od njih ali ti si losiji trener od njihovog.
N

Navijac zvezde...

pre oko 2 godine

Mnogo se precenjuje zvezdin tim, koji je sličan kao proslogodisnji, naravno to radi Terzic I mediji koje rade za promociju uprave,koji hajpom pokušavaju svaki uspeh bude uspeh uprave a ne igraca i Trenera,To je isto radio i dok je Miloje bio trener i svaki uspeh je preuzimao na sebe jer je covek besprukolozam,Ta ista uprava/Terzic govori konstantno kako imamo najbolji tim od 92, stvarajuci neverovatan pritisak na igrace Zvezde i trenera, a nisu doveli desnog beka posle odlaska Picinija a i nisu uspeli ni zadnjeg veznog da dovedu zato svi protivnici jer igramo bez zadnjeg veznog lako dolaze do našeg Šesnaest, Najveća pojacanja su Kangva koji je dosao iz Druge lige Rusije I Bukari koji je bio na pozajmici i grejač klupu u Francuskoj....sad zbog tog neverovatnog pritiska imamo situaciju da pojedini navijaci misle da ćemo lako da dobijemo Makabi I svi su krivi zbog poraza a taj je lako izbacio daleko skuplji tim od zvezde Olimpijakos. Najbolja stvar koji bi navijaci mogli da urade jeste da ne stvaraju dodatni pritisak očekivanja , i da daju podršku samo a ne da pričaju kako ce biti 3:0 ili 4:0....
M

Mator

pre oko 2 godine

Kada se trči I pokriva teren nema a.puta,u Izraelu duša u nosu kod 70%igrača.(Kafu držao celu stranu terena 90.min.sa žvakom u ustima).
S

Stub SrBstva-Prosinečki,Kanatlarovski i drugi

pre oko 2 godine

Ušati sanja "ušati" 😂 Ima meljov sutra da se ispuva kao lumbalon/luftiguz! 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
R

RWA

pre oko 2 godine

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
G

Gostoooo

pre oko 2 godine

Zvezda ako povede Stankela odma uvodi Srnica da cuva rezultat Mister taktika
W

Walt

pre oko 2 godine

Mesto se zaslužuje igrama na terenu a ne praznim pričama! Zvezda je favorit ali treba biti oprezan.
G

Gost1989

pre oko 2 godine

Čovek odluke sutra: Milan Pavkov
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Ne znam ko radi marketing u Zvezdi ali znam da ga savrseno radi.Neverovatno je koliko je Zvezda napredovala u tom pogledu. Veliko interesovanja vlada ljudi iz dijaspore a i sa balkana kada se nadju u Beogradu da kupe ulaznicu marakana tour. Za sutrasnju utakmicu prodace se minimum 30 000 majica.Mnogo mocna stvar je bila slanja autobusa po Srbiji sa peharom lige sampiona gde se masa ljudi uclanilo u Zvezdu. Televizija Zvezde radi odlican posao,prica se da ce se reklamirati razne velike firme preko nje. I po pitanju opreme smo napredovali,lepi izgledi dresova. Ovi plavi su takodje mocni,narocito duksevi i jaknice. Zvezda iz dana u dan raste kao klub
j

jebs brid

pre oko 2 godine

okej terzo smiri se loma
v

var

pre oko 2 godine

Da, da, dobar marketing se sad radi.. za razliku od nekog prethodnog perioda kad nismo postojali u smislu reklame i promocije.