Stadion Dragan Džajić (©Starsport)
Stadion Dragan Džajić (©Starsport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Mršav dan ne znači nužno i mršav tiket

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.09.24. | 12:47

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 15. septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 20:00
Jedinstvo Ub - Radnicki Nis
ID: 8333826

Antonio Valensija na tribinama, da pokuša Jedinstvu da pomogne da donese prvu pobedu u debitantskoj sezoni u Mozzart Bet Superlige. Nismo sigurni da su Ubljani za to spremni, ali daće sve od sebe, a Radničiki je idealan rival da se proba, jer je klasična domaćinska ekipa koja gubi čim iskorači sa Čaira. Opet, Jedinstvo tek treba da se navikne na superligaške brzine, pa biramo bezbedniju duplu šansu 1X.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.74)
Fiksevi dana
B I H 1 | 18:00
Gosk - Zeljeznicar
ID: 8332871

Dugo već Željezničar nije bio na pobedničko postolju u prvenstvu BiH, ne kažemo ni da će ove, ali fino je startovao, a sada bi morao da iskoristi gostovanje kod GOŠK-a da dodatno podigne samopouzdanje. Jer njegov današnji rival izgubio je svih pet dosadašnjih utakmica i to uz gol razliku 2:12. Gađamo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Nordsjaelland - Randers
ID: 8333774

Ne smemo da se opkladimo da će Nordsjeland baš da dobije Randers, ali smo uvereni da će da puca na sve strane, pa kad je već tako da probamo da na tome zaradimo. Igra GG3+ nam deluje jednako primamljiva, ali ko ne želi previše da rizikuje s GG teško da može da pogreši.


Oba tima daju gol

Tip: gg&I1+ (1.7)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 W | 18:00
Dinamo M.W - Dinamo Kz. W
ID: 8340288

Ruski giganti će po četvrti put u samo nekoliko nedelja odmeriti snage. Dinamo iz Kazanja je u proteklom periodu bio daleko uspešniji od imenjaka iz Moskve. Trijumfovao je dva puta u Kupu legendi, dok je u međuvremenu pobedom osvojio i Superkup. Koliki je favorit ekipa bivšeg selektora Srbije Zorana Terzića, potvrđuje i da je u novoj sezoni izgubila samo dva seta od današnjeg rivala. Očekuje se malo veći otpor Moskovljanki u odnosu na prethodne duele, ali i isti epilog.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Rayo Vallecano - Osasuna
ID: 8333936

Osasuna bolje stoji na tabeli, ali Osasuna je tri utakmice igrala kod kuće, a onu jednu na strani bolno izgubila od Đirone (0:4). Rajo je pak samo jedan meč igrao na svom Valjekasu i to sa Barselonom, pa je za bodove morao da se otima na strani. Što će reći da će sada biti silno motivisan da pokaže da sa Hamesom Rodrigesom nije za donji dom, a za kvotu 2,20 – spremni smo da mu poverujemo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Lazio - Verona
ID: 8333873

Ničim nas još Lacio nije ubedio da je tim kadar da se porva za vrh tabele, dok nas je Verona impresionirala kada je otresla Napoli sa 3:0, a posle savladala i Đenovu sa 2:0. Ne kažemo da je bolja od Lacija, ne još, ali se ne usuđujemo ni da ovde tipujemo na Rimljane. Zato biramo GG3+, kad se već kockamo da znamo zbog čega.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.4)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:30
Parma - Udinese
ID: 8333863

Neka bude osećaj ili šta već, jer Udineze bolje stoji na tabeli, mada se ni Parma ne bruka u ovoj povratničkoj sezoni u eliti, ali kad gledamo ovaj par nekako nam se baš kombinacija 1X&2-3 čini kao idealna. Ne možemo to ni da objasnimo, nekad prosto morate da slušate stomak…


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&2-3 (2.8)

tagovi

predlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara