Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Dva nervna sloma sa Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: 3min | uto. 18.06.24. | 07:59

Pročitajte ko vam je 17. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

AUSTRIJA - FRANCUSKA (tip 2, kvota 1,62) – rezultat 0:1

Iza sebe smo ostavili prvo kolo u pet grupa Evropskog prvenstva, ali su snažan utisak od glavnih favorita turnira ostavili samo Nemačka i Španija. Francuska je ušla u grupu koja je do trijumfa stigla na čist individualan kvalitet. Izostanak timske igre nije ugrozio očekivani trijumf selekcije Didijea Dešana protiv Austrije, ali bi mogao da ugrzi ambicije Trikolora u Nemačkoj - 1:0 (1:0).

MJONDALEN - GAMLE OSLO (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 2:3

Utakmica puna uzbuđenja i preokreta. A na kraju ipak pobeda favorita, iako je za istu morao dobrano da se pomuči. Oslo je već do 22. minuta imao 0:2, međutim domaćin je uspeo da do poluvremena stigne do potpunog egala. Ipak, Severin Sorli je svojim drugim pogotkom na meču doneo tri boda gostima.

ASANE 2 - SANDVIKEN (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Teže očekivanog, ali što se kaže - pobedi se u zube ne gleda. A trijumf je stigao u 93. minutu susreta! Plašt heroja je ogrnuo Ivar Na Aga čime je, barem na kratko, omogućio svom timu da zasedne na čelnu poziciju na tabeli.

PLATENSE - RIVER PLEJT (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 0:3

Četvrti trijumf u poslednja četiri kola su upisale fudbalerke River Plejta. I to opet dosta ubedljivo sa čak tri postignuta gola. Nijednog sekunda nisu dale nadu Platenseu da može da uopšte i razmišlja o eventualnom pozitivnom rezultatu. Posle prvih 45 minuta je bilo "samo" 0:1, da bi u nastavku u šest minuta gost stavio tačku na meč.

LOS ANDES - KANJUELAS (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:2

Kakav preokret ekipe Los Andes. Onaj koji ih održava na prvoj poziciji. Imali su dva gola zaostatka posle prvog dela igre, ali su u nastavku jednim "blickrigom" potpuno preokrenuli stvari u svoju korist. Sve je krenulo od penala koji je dosuđen u 57. minutu, potom se nastavilo izjednačujućim pogotkom devet minuta kasnije, da bi konačan rezultat bio postavljen na 15 minuta pre kraja kada je Manuel Brondo efektivno zatresao mrežu.

PRECRTANO

RUMUNIJA - UKRAJINA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 3:0

Nisu Trikolori pobedili na utakmici velikog turnira još od trijumfa nad Engleskom u grupnoj fazi Evropskog prvenstva 2000, a sada su razmontirali Ukrajinu 3:0 (1:0) i s tri boda i odličnom gol-razlikom već sada došli na korak od plasmana u nokaut-fazu kontinentalnog turnira.

BELGIJA - SLOVAČKA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 0:1

Najpre je Rumunija upisala ubedljivu pobedu nad nekoliko puta skupljom Ukrajinom, a onda je i u drugoj utakmici Grupe E viđeno veliko iznenađenje, još veće nego par časova ranije u Minhenu. Fudbaleri Slovačke su uprkos ulozi totalnog autsajdera bacili na kolena Belgiju 1:0 (1:0) i tako Crvene đavole odvratili od svake pomisli da njihovo vreme možda ipak nije prošl

ZAMALEK - EL MASRI (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:2

Ni čak 62 odsto poseda lopte, ni 12 šuteva na gol i 472 uspešna dodavanja nisu bila dovoljna da Zamalek slavi protiv EL Masrija. Ben Jusuf je u 20. minutu doveo gosta u vođstvo, koje je u drugom poluvremenu duplirao El Šami. Domaćin je do poslednjeg sudijskog zvižduka uspeo samo da ublaži poraz pošto je Jusef Obama pogio u dubokoj nadoknadi.

OESTE - USAC (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Slaba vajda od ova dva tima. Nezanimljiva utakmica i podela bodova. Kada bismo tražili neku pozitivnu stvar za koju bismo se uhvatili, teško bismo je našli. Ipak, veće zadovoljstvo remijem mogu i treba da imaju g



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara