REZZIME DANA (nedelja): Velikani pomrsili račune

Vreme čitanja: 3min | ned. 21.07.24. | 23:02

Pročitajte ko vam je doneo novac 21. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TSC BAČKA TOPOLA - IMT (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:0

Upisao je TSC tri boda na otvaranju sezone i debiju novog trenera Deana Klafurića, ali mnogo teže nego što se možda očekivalo protiv ekipe koja se proletos borila za opstanak u Mozzart Bet Superligi.

Opširnije OVDE.

KUPS - LAHTI (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:0

Više od sat vremena poslednjeplasirani gosti bili su na putu velikog iznenađenja - da ostanu neporaženi na gostovanju kod jednog od kandidata za titulu, ali nisu uspeli da izdrže do kraja.

CELJE - BRAVO (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Drama je viđena na otvaranju sezone u Celju. Gosti su vodili od 26. minuta, ali je početkom drugog poluvremena rezutlat poravnan, a onda tek u 90. domaćini su uspeli da upišu očekivanu pobedu.

LUDOGOREC - CSKA SOFIJA (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 1:0

Nije danas bio dan fudbalerima iz Sofije. Prvo nisu iskoristili penal u 34. minutu, a onda ih je autogol u 53. koštao poraza na startu sezone.

TEKSTILAC - VOJVODINA (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 1:3

Uverljivo i sa autoritetom. Tako je Vojvodina predvođena iskusnim Aleksom Vukanovićem počela novu sezonu u Mozzart Bet Superligi. U Bačkoj Palanci pobedila je debitanta u elitnom rangu Tekstilac sa 3:1 i najavila da stoji iza reči da ove sezone juriša na povratak među prva tri u Srbiji.

Opširnije OVDE.

EL DAHLEJA - ZAMALEK (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 1:2

Uspeli su domaćini da pogotkom u 65. minutu vrate rezultatsku neizvesnost, ali ne i da izbegnu poraz. Slavni klub iz Kaira je izmenama u finišu meča sačuvao gol prednosti i upisao očekivana tri boda na gostovanju kod fenjeraša.

PRECRTANO

JANG BOJS - SION (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:2

Iznenađujuć poraz aktuelnog šampiona Švajcarske na startu nove sezone, s obzirom na to da je igrao kod kuće protiv povratnika u najjači rang, a posebno nakon vođstva u 16. minutu. Izgleda da su se u Sionu uželeli prvoligaškog fudbala, stigli su u Super Ligu kao najbolji tim drugoligaškog karavana i pokazali da to nije bilo slučajno. Ipak, pobedi nad šampionom doprinelo je i to što je Jang Bojs pola sata igrao sa igračem manje.

RIVER PLEJT - LANUS (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:2

Dvaput je slavni klub iz Buenos Ajresa stizao prednost rivala, a do gola vrednog makar jednog boda na domaćem terenu stigao je tek u četvrtom minutu nadoknade. Bila je to burna završnica, pošto je dva minuta ranije Lanus poveo sa 2:1.

SLOVACKO - SLAVIJA PRAG (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 0:0

Mršav start sezone za Slaviju. Iako su igrali u gostima, od fudbalera praškog kluba očekivalo se da upišu pobedu u ovom meču. Jasno je zašto su zapeli da iz Crvene zvezde vrate Pitera Olajinku...

BAIJA - KORINTIJANS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Baija igra odlično ove sezone, što se ne može reći za Korintijans, ali je slavni klub iz Sao Paula uhvatio zalet i vezao dve pobede. Na ovom neugodnom gostovanju bio im je dovoljan gol u 37. minutu.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara