(Reuters)
(Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Sigurice sa argentinskim velikanima i šansa da moskovski krene pobedom

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.24. | 11:47

Pročitajte nekoliko predloga za 21. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 01:00
Defensa Justicia - Boca Juniors
ID: 8221835

Razočaravajuće je Boka počela šampionat Argentine, na prvih pet utakmica osvojila tek sedam bodova, na poslednje tri dala samo jedan gol, a kad se pogleda kako je u bliskoj prošlosti prolazisa sa Difensom i Justisijom ne očekuje se efikasan meč. Svaki od minulih šest ušao je u opseg 0-2 gola.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 20:00
River Plate - Lanus
ID: 8221840

Početak je bio obećavajući, ukrašen dvema pobedama po 3:0, ali u tri kola posle toga velikan sa Monumentala je poražen dvaput i zato sad mora da slavi po svaku cenu. Protiv Lanusa je to učinio pet puta uzastopno, te ne bi sad trebalo da bude problema.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 19:15
Rosenborg - Lillestrom
ID: 8222048

Daleko je Rozenborg od nekadašnjih visina, nalazi se u donjem domu tabele, njegov rival je ispred njega u poretku, ali međusobne mečeve karakteriše veliki broj golova. Na poslednjih pet susreta prošao je tip 3+, a četiri puta je ispraćen igrom GG.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.5)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 19:30
Tekstilac O. - Vojvodina
ID: 8222306

Ambiciozno deluje Vojvodina. Uvek je tako kad počinje sezona, ali sad izgleda ima utemeljenje, jer je dovela nekoliko interesantnih igrača, nije menjala trenera i od nje se očekuje da autoritativno otvori Mozzart Bet Superligu. Teskstilac je debitant u takmičenju i ovde Lale moraju da pokažu zbog čega su kandidat za Evropu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 16:30
Orenburg - Spartak Moscow
ID: 8221829

Debituje Dejan Stanković na klupi moskovskog velikana i želi odmah da pokaže zbog čega je doveden. Iako je Orenburg mahom domaća ekipa, uloga blagog favorita pripada Spartaku, koji je doveo Vilijana Žozea u napadu i od Brazilca se očekuje da bude barjaktar uspeha.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
BUGARSKA 1 | 20:15
Ludogorets - CSKA Sofia
ID: 8221690

Sezona je nova, ambicije stare. Opet je Ludogorec marka za sebe u Bugarskoj, favorit za novu titulu i zato želi silovito da zakorači u prvenstvo. Iako je CSKA znao da ga namuči ili dobije u bliskoj prošlosti, u Razgradu bi trebalo očekivati slavlje domaćina. Možda i bez primljenog gola.



Sigurna pobeda

Tip: 1 (2.95)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 19:30
TSC Backa Topola - IMT
ID: 8222335

Da se ova utakmica igrala pre dva ili tri meseca, bio bi TSC veliki favorit. Ovako, posle odlaska Žarka Lazetića nezahvalno je proricati mu domete, ali se čini da će nastaviti da neguje ofanzivan fudbal i sa Deanom Klafurićem. A IMT ima pojedince sposobne da zatresu mrežu, pa bi ovo mogao da bude efikasan duel.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Za izbegavanje
BRAZIL 1 | 21:00
Atletico Mineiro - Vasco da Gama
ID: 8221621

I dalje se Atletiko Mineiro oslanja na Hulka, ima i dodatne opcije u napadu, međutim, nije još ubitačan i siguran kao prošle sezone. Nalazi se tek na 11. mestu i slovi za blagog favorita protiv Vaska. Pobedom bi mogao da ga obiđe na tabeli, međutim, ne zaboravite da je gost u seriji od četiri pobede i zato od ovog para valja bežati.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara