©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Jureni su kečevi, ali su stizale dvojke

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 23:25

Pročitajte ko vam je doneo novac 28. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

AL NASR D. - HATA (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 1:0

Jedini gol na utakmici postignut je u drugom minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu, a delo je Jurija Madeiroša. I to je bilo to za ovaj susret u Dubajiu. emiratske Pro lige.

PADOVA – PERGOLETEZE (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:1

Teška ali zaslužena pobeda nakadašnjeg prvoligaša, a sada člana Serije C, dakle treće lige u italijanskom fudbalskom sistemu. Padova je sigurno druga na tabeli, ali samo prvo mesto vodi direktno u Seriju B , a ono je čvrsto u rukama Mantove.

FSV FRANKFURT – KOBLENC (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:1

Lagana pobeda favorizovanog domaćina koji ovim trijumf povećava šanse opstanka na jugozapadu Regoionalige Nemačke. S druge strane, Koblenc je praktično već ispao u niži rang takmičenja.

PRECRTANO

VOLTER&HERŠAM – HEROU BORO (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 4:4

Prvi meč 37. kola Non lige Premijer lige, i to u diviziji Južni jug (Soutern south). U pitanju je sedmi rang takmičenja u engelskom fudbalu, ali starsti nije nedostajalo pošto se domaćin bori za promociju, a gost za puko preživljavanje.

BASKONIJA – EFES (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 76:97

Za razliku od Žalgirisa, Baskonija nije uspela da približi Partizan Mozzart Bet plej-inu. I ne samo da joj to nije pošlo za rukom, već je i svoj plasman među deset najboljih delimično dovela u pitanje teškim porazom od Efesa u Vitoriji.

Opširnije OVDE

PERSIB – BAJAGKARA S. (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:0

U potrazi za prilikama za klađenje u nedostatku evropskog fudbala stigli ste sve do Indonezije,a ovo je bio jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu. Iako je domaćin bio veliki favorit, susret je završen bez pogodaka.

KATANIJA – ĐULJIANO 1928 (tip 1, kvota 1,58) – rezultat 2:3

Đuljijano se bori da ostane u gornjem delu tabele koji vodi u plej-of za popunu Serije B, a Katanija da ostane „iznad vode“ i preživi treću ligu još jednu sezonu. Videćemo kako će se sve to završiti.

PARTIZAN MOZZART BET – OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 69:74

Da stvar bude mučnija, mnogi rezultati su se poklopili sa željama navijača Partizana, ali ovim porazom je žestoko ugrožen plasman među 10 najboljih. Sve će biti rešeno u Berlinu protiv Albe i Valensije u Beogradu u poslednja dva kola.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara