Vladan Milojević (©MN Press)
Vladan Milojević (©MN Press)

Crvena zvezda putuje u Novi Sad sa "malim problemima"

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 17:07

"Procenićemo situaciju nakon treninga", navodi Vladan Milojević na pitanje o stanju igračkog kadra uoči duela sa Vojvodinom

Nakon dva uspeha u duelima sa najvećim rivalom, Crvena zvezda okrenula se gostovanju u Novom Sadu. U nedelju od 17.30 izabranici Vladana Milojevića igraće protiv Vojvodine utakmicu 32. kola Mozzart Bet Superlige, a taj meč biće svojevrsna uvertira finalu Kupa Srbije između istih rivala, 23. maja u Loznici.

Posle pobede nad Partizanom sa 3:2 u prvom kolu plej-ofa domaćeg prvenstva, crveno-beli rasterećeni idu na Karađorđe, gde su bez poraza još od 2013. godine.

Izabrane vesti

"Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru", rekao je Milojević u uvodu svog izlaganja objavljenog na klupskom sajtu.

Među vodećim igračima Vojvodine ove sezone je nekadašnji đak i prvotimac beogradskih crveno-belih, Andrija Radulović.

"Andrija je kvalitetan i dobar igrač. Do sada je pokazao da njegov razvoj ide u pravom smeru, jako mi je drago zbog toga. Trebalo bi da obratimo pažnju na njega, kao i na sve ostale igrače Vojvodine".

Kao veliko pojačanje novosadskog kluba ispostavio se još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde, Njegoš Petrović, koji je zimus stigao na pozajmicu iz Granade, a u međuvremenu je Vojvodina otkupila njegov ugovor za 800.000 evra. On, međutim, neće igrati u nedelju zbog žutih kartona.

"Njegoš je došao iz Rada kod nas, razvijao se na pravi način. Dosta je sazreo kao igrač, postao je lider ekipe. Zaista je dobar fudbaler. Nama sutra neće praviti probleme, jer će pauzirati zbog žutih kartona", konstatovao je Milojević koji je trenirao Petrovića tokom svog prvog mandata u ulozi trenera prvog tima Crvene zvezde.

Na pitanje o stanju igračkog kadra za sutrašnju utakmicu, Milojević je bio uobičajeno škrt na rečima.

"Imamo trening popodne. Postoje neki mali problemi, procenićemo situaciju nakon treninga". 

Otkrio je, ipak, Zvezdin trener šta je rekao igračima nakon pobede nad Partizanom (2:0) u polufinalu Kupa Srbije. 

"Čestitao sam im i rekao da je potrebno da se dobro odmorimo. Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu". 




tagovi

FK Crvena zvezdaVladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara