Komentari na vest

Radnički doveo Grka iz Olimpijakosa! Ali izgubio Mirčetića i Šerbečića

c

cobu

pre 32 minute

brz opprovak povredjenim igracima , bio sam na utakmcu
O

Olivetti

pre oko 2 sata

Ljudi, znali se sta je sa Vidakovim ? Rečeno je da ce početi da trenira u septembru, nama je kao hleb potrebna klasična devetka
v

v1ad

pre oko 3 sata

Kakav naslov. A u stvari doveli lika koji je bio visak u Ollimpijakosu B. I to na poziciju na koju su najbolje pokriveni. Bevis, Gluscevic, Mircetic. Radnickom treba ozbiljan spic, stoperi, vezni i bekovi.
k

kg

pre oko 3 sata

OK, ne znamo mnogo o tom dečaku,ali koliko smo znali o Mirčetiću ,ili Gluščeviću ,koliko o Aleksiću?I ono što smo znali javno se komentarisalo - kad ih Zvezda i Partizan ne žele, nama daju otpadak! Zato pre nego što vidimo tog Grka , ne treba davati preurenenje ocene. Posebno mi je žao Šerbečića i Mirčetića. Šerbečić je ,to se moglo videti iz aviona,a naglašeno u Novom Pazasru, jedini je imao energije,želje i volje da u drugom poluvremenu promeni rezultat. Igrao je punim srcem,ali kad hoće loše, tako se završiu. Mirčetić je bio u zamahu, nadografjhivao je svoj talenat svakom utaknicom,ali ,evo, pauziraće.Molimo se da se što pre i jedan i drugi oporave, uključujući i Vidosavljevića.Inače,slažem se da nam je potreban špic i da je on prioritet.
B

Bobb Macadoo

pre oko 2 sata

Baš tako, Radničkom je potreban dobar špic, popit onog korpučetnog Činedu-Gofrija, koji je na utakmicinprotiv CZ okretao Zvezdine odbrambene igrače, poput Dragovića, kao na ringišpilu ili onog francuza Vadžija, koga su prodali zbog sukoba sa trenerom, misleći da će ga odmeniti Ortiz, ali on ke u poslednje greme u slaboj formi!
z

zmagole

pre oko 2 sata

Tu je Golijanin koji je u Lucanima odigrao vise nego korektno, samo je napravio penal slucajno i zbog toga ga Fedja sklonio. Decko je mlad i pun potencijala, treba mu dati šansu ali to Fedja sada ne sme jer mu se drma stolica.