Sara Garović (©MN Press)
Sara Garović (©MN Press)

Zvezda dobila prvi večiti derbi u istoriji

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.24. | 20:14

Crveno-bele rukometašice bolje od crno-belih u Šumicama – 34:28 u četvrtom kolu Super rukometne lige

Dočekasmo ove sezone i večiti derbi kod rukometašica. Partizan je dobio superligaša pošto je Beograd dobio status u eliti i tokom leta odlučio da se priključi JSD iz Humske. U prvom odmeravanju crveno-belih i crno-beliha dama u Šumicama bolji je bio osvajač duple krune – 34:28.

Zvezda je od starta meča, od prvog gola Teodore Veličković bila bolja. Tim Saše Boškovića je diktirao ritam, vodio i sa +8 - 21:13. Partizan se nije predavao, ali ipak nije uspeo da parira kvalitetnijem rivalu.

Izabrane vesti

U pobedničkom timu sjajna na golu bio je Gordan Petković sa 15 odbrana, od toga čak tri sedmerca. Aleksandra Stamenić je postigla sedam golova, Sara Garović i Tijana Simić po pet, dok su četiri dale Katarina Mandić i Teodora Veličković.

Kod crno-belih Milica Pap se osam puta upisala u listu strelaca, a Andrea Savić i Danijela Petković po četiri. Solidna na golu bila je Jelena Ninković sa devet intervencija.

Posle četiri kola, Zvezda ima tri pobede i poraz, dok su crne-bele u donjem domu, sa samo jednom pobedom iz četiri utakmice.




tagovi

ŽRK Crvena zvezdaŽRK PartizanRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara