Tomaš Souček (Češka) i Diogo Žota
Tomaš Souček (Češka) i Diogo Žota

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Portugalcima bodovi, Česima fado

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 09:30

Pročitajte nekoliko predloga za 18. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Turkey - Georgia
ID: 8167941


Reprezentacija Gruzije jedini je debitant na ovom EP i jasno je da spada među apsolutne autsajdere. Turci su u kvalifikacijama bili u veoma teškoj grupi, ali su ih odigrali sjajno, no, od tada ne blistaju. Ipak, kec je realan. Na njihovim međusobnim okršajima zna da dođe 3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Portugal - Czech R.
ID: 8167923


Portugalci imaju izuzetan sastav i kada u njemu nema Kristijana Ronalda, ali CR7 je i dalje lider ekipe koja bi mogla da bude favorit iz senke. Česi su u poslednjem trenutku ostali bez Mihala Sadileka, a i sa njim kec bi bio realan. Razmotrite i kombinaciju sa 2-3 pogotka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ISLAND 1 | 21:15
Stjarnan - Hafnarfjordur
ID: 8167813


Stjarnan je izgubio tri od poslednje četiri utakmice, ali na svakoj je bio gost. Pred svojim navijačima igra odlično (pobede od 5:0 i 5:3 u različitim takmičenjima), tako da ima razloga da se nada dobrom rezultatu i u ovom okršaju. Mi vam ipak savetujemo da tipujete na GG.


 



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.4)
Fiksevi dana
BRAZIL 2 | 02:00
Novorizontino - Amazonas
ID: 8167815


 


Kada je ovaj par u pitanju tradicija vam neće pomoći jer se ovi rivali nisu sastajali u skorijoj, internetom zabeleživoj, prošlosti. Novorizontino je u boljoj formi, a na svom terenu izgubio je jedan meč. Sa druge strane, rival je u gostima osvojio svega bod i kec je realan.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Vredi probati
ISLAND 1 | 20:00
Fylkir - Vestri I.
ID: 8167834


Sa samo četiri osvojena boda Filkir je prikovan za dno tabele i nema previše razloga za optimizam, iako ni Vestri ne može da se pohvali formom (remi i pobeda u poslednjih pet kola). Ove ekipe nisu se baš često sastajale, a mi ćemo da se opredelimo za dvojku koja fino plaća.



Konačan ishod

Tip: 2 (3.8)
Vredi probati
ISLAND 1 | 21:15
Akranes - KR Reykjavik
ID: 8167829


Razlika između ova dva kluba je samo dva boda, koliko domaći imaju više nego protivnik. Jasno je da nijedan ishod ne bi trebalo da vas iznenadi, ali mi ipak naginjemo ka dvojci pošto KR Rejkjavik ima neuporedivo bolji međusobni bilans. Sumnjate li, probajte sa puno pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Vredi probati
BRAZIL 2 | 02:30
Paysandu - CRB
ID: 8167823


Gosti su odigrali osam utakmica i osvojili isto toliko bodova. Paisandu ih ima tri više iz deset mečeva. Poslednjih sezona na njihovim okršajima kao po pravilu dolazi 2-3, pa je to jedna od opcija za tipovanje, a ni remiji nisu bili retki. No, sada ipak očekujemo da dođe kec.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
ISLAND 1 | 21:15
Fram - Hk Kopavogur
ID: 8167948


Ni jedni, ni drugi ne mogu da se pohvale formom. Domaći su u minula četiri kola tri puta odigrali nerešeno, dok su jedan susret izgubili, a njihovi rivali su vezali tri poraza, zbog čega uopšte nije lako tipovati konačan ishod. Možda je zbog svega najpametnije da ga preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara