Gol Viktora Lindelefa (Man. Junajted) protiv Aston Vile
Gol Viktora Lindelefa (Man. Junajted) protiv Aston Vile

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Sreća prati Junajted

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.01.21. | 11:14

Pročitajte nekoliko predloga za 1. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
IZRAEL 2 | 14:00
Maccabi Naz. - Kfar Kasem
ID: 5300688

 

Uh, kakav par! Makabi iz Nazareta ne zna za pobedu od početka decembra, a u pomenutom periodu zabeležio je samo jedan remi. Ni protivnik ne može da se pohvali rezultatima, naprotiv, ali je nedavno bio uspešniji u njihovom Kup duelu. Mi bismo se opredelili za malo pogodaka.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 18:30
Sheffield W. - Derby
ID: 5300506

Posle dve pobede kod kuće i remija na Ivud Parku fudbaleri Šefild Venzdeja konačno su se odlepili sa dna tabele, na kojem su se nalazili od početka šampionata zbog kazne oduzimanjem bodova. Derbi je bio veoma ubedljiv u Birmingemu u utorak, ali naša preporuka ipak je kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.2)
Fiksevi dana
IZRAEL 2 | 14:00
Ironi Ramat - Hapoel P.T.
ID: 5300689

Domaći se bore da zadrže poziciju koja ih vodi u borbu za promociju. S obzirom na aktuelnu formu, neće im biti lako da ostvare taj cilj, ali na ovom meču ipak su favoriti pošto su momci iz Petah Tikve u katastrofalnoj formi - vezali su četiri poraza i remi i pri dnu su tabele.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA - FA KUP | 16:00
Bonnyrigg Rose - Boness
ID: 5301117

Oba rivala nalaze se u istom rangu takmičenja – u petoj ligi Škotske. Domaći su treći na tabeli, a njihovi rivali osmi sa čak jedanaest bodova manje. Mada su utakmice Kupa često neizvesne, ovde ipak nemamo nikakvih dilema – kec je jedina opcija koju treba uzeti u razmatranje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Man.Utd. - Aston Villa
ID: 5300496

Crveni đavoli pošteno su se namučili u utorak protiv Vulverhemptona, ali su srećno došli do sva tri boda golom Markusa Rašforda u trećem minutu sudijske nadoknade. Aston Vila je u poslednje vreme u veoma dobroj formi i domaćima neće biti lako, iako je kec ipak najrealniji tip.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Everton - West Ham
ID: 5300494

Everton je neplanirano pauzirao u ponedeljak pošto je njegov okršaj sa Mančester Sitijem odložen zbog pojave COVID-19 virusa u redovima Građana. Vest Hem je u minula četiri kola zabeležio tri remija i poraz, te će Karamele morati da se potrude da bi slavili, ali uspeće u tome.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
IZRAEL 2 | 14:00
Hapoel Jerusalem - Hapoel Kfar Shalem
ID: 5300686

 

Domaći Hapoel bori se za prvo mesto na tabeli, dok je gostujući zalepljen za njeno dno. Nikakvih dilema ovde ne bi smelo da bude, ali kao što je to slučaj kod utakmica kod kojih je mnogo toga jasno kvota na keca je mala. No, zato je ona na duplu pobedu domaćina primamljiva.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2.55)
Za izbegavanje
SAUDIJSKA ARABIJA 2 | 17:15
Al Draih - Al Faiha
ID: 5300731

Na prvi pogled ne bi trebalo da imate problema sa ovom utakmicom – gosti su u vrhu tabele i forma im je veoma dobra, dok njihovi rivali imaju osam bodova manje i igraju prilično promenljivo. Međutim, domaći umeju da budu prilično neugodni pa je mudrije da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.92)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara