PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Raspucavanje Reala i Milana, kečevi na Zenit i Antverpen

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.07.23. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 23. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 16:30
Spartak Moscow - Orenburg
ID: 7383461

Još jedna sezona u kojoj Spartak iz Moskve ima velike ambicije. Pokuašće Moskovljani da stanu za vrat neprikosnovenom Zenitu, ali će morati da pokažu da su zreli da istrpe pritisak. Nagoveštaj toga videćemo danas kada na Otkrijte Areni gostuje Orenburg. Ne bi smelo da dođe do iznenađenja.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
BELGIJA - SUPER KUP | 18:00
Antwerp - Mechelen
ID: 7383393

Antverpen je mnogo jači od rivala sa kojim se susreće u Superkupu Belgije. Imaju igrači Antverpena šansu da ovaj period učine savršenim i stignu do trećeg domaćeg terena. U poslednje vreme lako izlaze na kraj sa Mehelenom. Zato nemojte da imate dilemu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
Sochi - Baltika
ID: 7383445

Soči je bio više nego efikasan na pripremnim utakmicama. U poslednjoj proveri igrali su nerešeno protiv Krasnodara, ali su pre toga mleli rivale. Deluje da bi Baltika mogla jako loše da se provede. Istini za volju i gosti.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 21:00
Santos - Botafogo
ID: 7384002

U strašnoj seriji je Botafogo. Gosti su lideri prvenstva. Na poslednjih devet utakmica imaju sedam pobeda i dva remija. Santos igra promenljivo. Dvojka ja Botafogo dobro plaća. Trebalo bi da probate.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
ELITNE PRIJATELJSKE | 15:00
Magdeburg - Sevilla
ID: 7387680

Rana je faza priprema. Sevilja se još traži što se moglo videti u duelu sa Hanza Roštokom. Međutim, velika je razlika u kvalitetu ova dva tima. Sevilja je veliki favorit. Međutim, treba očekivati golove na obe strane terena.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.9)
Vredi probati
ELITNE PRIJATELJSKE | 04:00
Real Madrid - Milan
ID: 7387698

Ovo je prvi pripremni meč za Real Madrid. Milan je imao jednu proveru lakšeg intenziteta. Jeste ovo spektakl prvog reda, ali deluje da bi ovaj duel mogao da bude raspojasan, sa mnogo izmena. Onda bolje preskočite konačan ishod. Opredelite se za golove.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (3.05)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 19:00
Rostov - Fakel
ID: 7383440

Rostov je pokao snagu na nekim mečevima u pripremnom periodu. Ali dobro otvorite oči. Fakel se pokazao kao tvrd rivala u poslednje vreme. Utakmice gostiju su prilično tvrde. Zato bolje skolonite fruke od Rostova.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara