Komentari na vest

Pazarci i protiv Jedinstva na Atletskom stadionu, hibrid spreman za Čuku

r

rožajac

pre 22 dana

Djaba stadion i vrhunski uslovi kada su doveli kancera fudbala, tomislava sivica, da taj prodavac naseg ADEMA trenjira to je van svake pameti. Sram vas bilo UPRAVO.
K

Kuvelja

pre 22 dana

Lijep stadion ali nadam se za zonsku ligu u budućnosti!
I

Istina 75

pre 23 dana

Vredjate prvi gde god da stignete, većini smeta Pazar i Bošnjaci zato se ne čudite kada vam se uzvrati.
£

£

pre 22 dana

Ne znam kako da ti objasnim, ali vecina ljudi ni ne pomisli na Pazar i Bosnjake, a kamo li da im smetaju. Izvini sto ti rusim Sneska.
S

Saša_PFC

pre 22 dana

Sada samo jos treba huligane oterati sa stadiona pa da se na utakmicu poceti dolaziti sa uživanjem.Medjutim ocigledno je da se nista krupno nece desiti sve dok UEFA ili FIFA ne reaguju i nateraju drzavu da se obracuna sa huliganima i separatistima.Najjednostavniji model je Madjarski model...zaustaviti prvenstvo i zabraniti igranje fudbala naredne dve godine.Sve klubove koji su karcinom drustva i sporta u celini drasticno kazniti i izbaciti iz najelitnijeg takmicenja.Klub koji se uspesno transformise u sportsko drustvo a ne u politicke glasnogovornike kroz plasman da igra zasluzeni nivo fudbala.

AkutniBol

pre 23 dana

imaće lepši stadion, biće lepša slika na TV-u dok nas vređaju sa tribina :-)
B

Balila

pre 23 dana

Sve te promene na stadionu su u interesu kvaliteta fudbala i konfora gledalaca i treba to pozdraviti. Ali šta to vredi ako veći deo prvenstva stadion bude prazan zbog ispada navijača, kao što će sigurno i biti. Po tom pitanju ništa ne činite, zatim stalno pljušte kazne i uvek Vam je neko drugi kriv. Imate temperementnu publiku sa prostačkim ponašanjem, koja vredja gostujući igrače i službena lica, baca predmete na teren. Da nije Rasima Ljajića odavno bi igrali Srpsku ligu. Vuk dlaku menja, a ćud nikako.