Komentari na vest

Partizan počeo pripreme, na Stanojevićevom spisku De Medina, Kanute, ali i mnoštvo juniora

K

Karlo Veliki

pre 9 dana

Partizan jos zivi u socijalistickim zakonitostima, pa tako "..iz kvantiteta se radja kvalitet..", a kao dokaz skoro 40 igraca pozvano. Da se iz "kvantiteta ne radja kvalitet" najbolji primer su Kina i Hong-Kong, pre ujedinjenja 1997.g. Tada je Hong-Kong sa 20-ak miliona stanovnika pravio desetinu puta veci drustveni bruto proizvod od Kine, koja je brojala oko 1,2 milijarde stanovnika, uglavnom seljaka... Tek kada je prednost data delovanju zakona vrednosti i organizaciji rada Kina je uzletela... Dakle sve je u znanju i organizaciji rada. Ovo sto Stanoje ide u skupe Slovenacke Terme je bahatost.. Sve je mogao to da vidi u Teleoptiku, a ne da se rasipa 200-250 000 evra.. I sto je najgluplje, tamo ce se novac bacati na one koji nece igrati za Partizan.. Sve dalje pisati je glupost.
i

imam pojma

pre 9 dana

Ajmo sad sa kvantiteta na kvalitet. Ostaviti na kraju manje od 30 fudbalera u ekipi
j

jojo

pre 9 dana

A sta je sa Zvezdom po vama to javnost nezanima. Stidite se vi iz .....nemogu ni ime da vam izgovorim. O vasoj pristrastnosti bi covjek roman napisao. Je li to ravnopravno i nepristrasno informisanje. Sramota.
G

Grobarchina

pre 9 dana

Stanojevicu odlazi
D

Deyan X

pre 9 dana

Slabo, preslabo...
S

Smislov

pre 9 dana

Znači opet do zadnjeg kola nećemo znati jesmo li drugi. U pravu su oni ako žele da vas ugase, mada neće, ljepše im je ovako kao mačka sa mišom.
L

LILIHIP

pre 9 dana

Ko je dao produženi odmor? I zbog čega stranci stalno imaju duži odmor i ranije žele kući?!! Dokle više sprdaju sa Partizanom
s

smesnoo

pre 9 dana

gde je Stanoje juce na protestu? a bio je nekad terao Djurica ahhaha
b

boxer

pre 9 dana

36 fudbalera, covece, sto bi rekao onaj planski se unistava, aperthejd nemaju dovoljno igraca
J

Jelenko P

pre 9 dana

NEKI imaju vise od CETRDESET pa nikom nista.