Komentari na vest

Partija karijere Markusa Tirama! Od potencijalnog loma noge do het-trika

G

Gorostas

pre oko 2 sata

Evo me u kaficu sve sam ispratio na sofa skoru sutra ću da jurim link za kablovsku iskljucivo sam nakon promo perioda pa nemam gde da gledam Partizana i Cibona
N

NR

pre oko 2 sata

Njegova je ova sezona. Svaka cast decak.
I

Inter

pre oko 2 sata

Jos jedna tanka partija Intera. Jesu najkvalitetniji tim u Italiji, ali to moraju dokazati na terenu, a trenutno to ne dokazuju. Inter jeste kontrolisao utakmicu, ali je olako primao golove, i to se precesto desava ove sezone. Cak i napad cesto izgleda bezidejno. Trenutno ovo prolazi, ali videcemo do kad.
A

Ahahha

pre oko 3 sata

auuu, gde je naš fudbal. Pa Inter je u utorak ladno odmarao igrače u LŠ, da bi mogao da igra ovaj meč sa Torinom sa najjačom postavom. Eto koliko smo mi bitan faktor u Evropi. Ovo su sve standardni prvotimci plus Barela koji je povređen.
j

jovanczv

pre oko 3 sata

Da Spajic nije igrao imali bi i mi sanse, ali kod nas uvek mora nesto da se desi i to je. Kao protiv Benfike
g

gorostas

pre oko 3 sata

Ivo Ilic klupa u Torinu, Strajo Nesta Erak fiktiva klupa u Zenitu, Jolo Mijat Bekam klupa u MLS ligi, Kolo Nedeljko klupa u Aston Vili mmmmmmmm, meni smeta Saso Lukic 90minuta protiv Sitija, medju kandidatima za igraca meseca Fulama mmmmmmmm.
G

Gorosts

pre oko 2 sata

A ta bilo u Baskonijama ?
N

Nero Wolfe

pre oko 2 sata

Što bi rekao veliki Bora Đorđević-Ljubomorni neka im uzdasi,jer ostaće tek komšija mali.

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

Ja i dalje neverujem da ga je Mehengladbah za dz pustio u Inter.Opasan napad ima Inter!
m

moni

pre oko 3 sata

inter pomoć sudija, torino crveni na početku meča i jedva dobi utakmicu...dokle više pomoći
Т

Тијаго Мота :)

pre oko 3 sata

Навијач сам Јувентуса, али ти дечко очигледно никад ниси шутнуо мачку са прага. Ово је црвени картон и казна од забране 10 утакмица, ногу му замало није сломио. Шинтер на мишиће се провлачи то је дефинитивно али да није црвени и помоћ судије брате иди гледај крикет :)))))))))))))
h

host

pre oko 3 sata

a ne bi bilo lose da malo posetis doktora?
I

Inter

pre oko 2 sata

moni@ ako ne volis Inter bar mozes biti objektivan. Ali verovatno se ne razumes u fudbal cim si ostavio ovakav komentar. Sudija pomogao Interu, a dosudio penal protiv Intera. Crveni su dobili potpuno opravdano, a i penal je bio, to sam spomenuo samo kao primer ovoj tvojoj nebulozi. Samo po rezultatu deluje da se Inter provukao, ali Inter je u potpunosti kontrolisao mec, Torino davao golove iz gluposti Intera. Da si gledao mec to bi znao.
Г

Гецо

pre oko 3 sata

Уместо да овакав Телетабиса добије забрану играња целе сезоне, већ други меч ће бити на располагању. Лудило
G

Gile Interista

pre oko 3 sata

Katastrofa kako se primaju naivni golovi, isti akteri umalo da upropaste vecerasnji mec kao i protiv Djenove i to sa igracem vise oni da igraju ovako, velika zamerka ide na Iznzagijev potez da forsira mladog i neiskusnog Biseka, kupe mu igraca iz Bajerna od 30 miliona evra i onda ga on drzi na kupi, i kad uvidi svoju gresku onda mu daje sansu u mesto Biseka, mislim da sam video Marotu kako izlazi iz tunela, ne bi me cudilo da je bio u svlacionici i rekao Inzagiju da izvadi Biseka iz igre, taj decko je jos zelen, nije on jos za prvu postavu Intera
М

Маја Пантелић

pre oko 4 sata

Тирам Тираммм Тираммммммм 😍
r

redmi

pre oko 4 sata

Sve će to Juve zgaziti, kada dođe vreme👊