Neverovatan tip! Luis Suarez dobio žuti zbog gledanja u VAR monitor

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 21:53

Jače je od njega

Luis Suarez je strašan napadač Jedan od najboljih na svetu prethodnih desetak godina.

Ali je isto tako i vatren karakter koji ne može da kontroliše buran temperament. Poznato je da ujedao ljude na terenu (Baka, Ivanović, Kjelini), da je tražio penal kada je protivnički golman igrao rukom (?!), da je imao rasističke ispade, da se nije libio da hvata loptu rukom na gol liniji ako zna da će to koristiti njegovom timu, da je pokušavao da vara na polaganju ispitia italijanskog jezika kako bi dobio državljanstvo… Podugačka je lista Suarezovih bizarnih ispada, a večeras je dodao još jedan.

Izabrane vesti

Atletikov napadač je u Moskvi protiv Lokomotive nastavio crnu seriju gostovanja u Ligi šampiona bez postignutog gola. Bila mu je ovo 23. uzastopna utakmica u gostima na kojoj se nije upisao u strelce. Ali ja zato dobio žuti karton zato što je hteo da kontroliše monitor za VAR tehnologiju?!

Suarezov saigrač Ektor Erera je u 24. minutu igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudija je otišao da proveri situaciju na VAR monitoru. Suarez je pokušavao da ga odgovoro od penala, išao je za njim, žalio se i potom preko ramena sudije virio u VAR monitor da i on pogleda situaciju…

Zbog ometanja sudije, dobio je žuti karton. Neverovatan tip!


tagovi

Luis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara